Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben uzun bir süre spor işini abarttım,günde 2 saatten fazla yapıyordum.Onu bırakınca mı yapıştı bana bu kilolar acaba:26:

Ben uzun bir süre spor işini abarttım,günde 2 saatten fazla yapıyordum.Onu bırakınca mı yapıştı bana bu kilolar acaba:26:
olabilir canım spor sağlıklı birşey ama ömür boyu bırakmadan yapılırsa. Bence sen birkaç gün istediğini ye metabolizmayı biraz dinlendir. Sonra sporsuz bir şekilde tekrar dikkat etmeye başla. bir de ben önceden dans ederek (tabi ona dans denirse) yani hareketli müzikler açıp kendi çapımda oynayarak da iyi kilo vermiştim onu da deneyebilirsin hem psikolojisi de düzeliyor insanın :)

hoşgeldin tubiş
diyetisyenle kilo vermek daha sağlıklı olacaktır kesin.
bi ara ben de gitmiştim.
bilgilerini bize aktarırsın artık.

yani böyle herşeyden yemek süper.
bi dönem ben o diyetisyennin verdiği kağıtlarla geziyordum ya. ne ne yerine geçer?

düne gideyim
iftar:
çorba
kabak
pilav
yoğurt

leblebi
dondurma

sahur yemedim ve hiç aç değilim yedikçe yiyesi geliyor insanın
midem nasıl çıkıyodu bi kirpi kaçmış gibi hem de acıyodu.
rahat ettim yahu. bol bol suyumu içtim. hem yemek hem su mahvoluyormuşum

Hoşbuldum teşekkürler. Sahurda en azından bir dilim ekmek- biraz peynir- domates salatalık bile yesen iyi olurdu bence. Bünye çok uzun süre aç kalınca savunmaya geçiyor çünkü bilirsin.

Diyetisyen kontrolünde daha önce 103 kilodan 71'e düşmüştüm. Başka şehre memur olarak atanıp 2 sene misafirhanede kalıp, 3 öğün dışarda yiyince aldım :) 87.5 oldum.

Şimdi memleketime tayin oldum yine aynı diyetisyene başladım cumartesi günü. Şuan 85.8'im. Leblebi bana da verdi diyetisyen akşam yemeğinden sonraki ara öğünde hem de 1 su bardağı leblebi+ 2 yemek kaşığı kuru üzüm verdi ara öğünde ancak bana çok fazla geldi ben 1 çay bardağı leblebi 1 yemek kaşığı kuru üzüm yiyorum akşamları ara öğünde. İnanılmaz tok tutuyor ve çok susatıyor avantajlı yani

Aslında güzel fikir oda,ama işte ben kapıyı pencereyi kapayıp kilitleyip yapmalıyım:) ve sıcak...çok fena:26:
Ah bide becerebilip kendimden iğrenmesem iyi olacak :)
Zayıflamak için dans kursuna yazılmayı düşündüm ama o kıyafetleri giymek içinde zayıflamam gerektiğini farkettim :) Gidemem ben böyle kalın kalın

Sahurda yemek çok rahatsız eder benide,su içmek bile fena ediyor.
Mide bulantısı ve o dediğin kirpi hissi.
Yemediğimde çok daha rahat oruç tutarım

ben Mersin'de yaşıyorum burası da çok sıcak. Ama vantilatör karşısında oyna en iyisi maksat hareket nasılsa :)

Akşam dayanamadım artık tatlısızlığa kriz geldi resmen. Sadece bi kase çorba içtim 1 kase de sütlaç yedim az şekerliydi iyiki :)

Eeee eritmek lazım hadi dansa kızlar kop kop kopp

Dar geldi sana Angara Şaziye de kaçtı Osman'a kop kop kop

hg tubis umarim 2 gün gelip 3. gün bahane üretenlerden olmazsin :))
eger ki bizimle devam edersen kaybedecegin tek sey kilolarin olur , saglikli kilo vermeler diliyorum cnm.

anladik kuzu ne kiziyon :))
soru 1.kaptan yardimcisi kim?
soru 2.toplu cevap yazamiyorum cezam ne olacak? :))

iftarda yediklerini yazmissinda miktarlari yok cnm 3-5 kasiksa hepsinden cok iyi atlatmissin ama tabak tabaksa yanmissin cnm üzgünüm ((
keske sahurda azda olsa yeseydin iftarda cok acikmazdin

ay sen cok yasa emi o ne kiz hic moralim yoktu sayende güldüm :))
kuzuda mersindeydi yanilmiyorsam bakarsin tanidik cikarsiniz .:))))

hemen bende menümü yazayim ama kizmayin lütfen gercekten o kadar kötü bir günki daha sonunda ne olur bilmiyorum
en iyisi hepsini toptan yazayim
kahve
2 dilim ufacik sosis
2 kasik türlü ve pilav karisimi
onlari bile zor yedim ve midem bulaniyor daha
haftaya görüsürüz öptümm

uyanin kizlar yaa olmuyo valla 2 dk nizda yokmu bi bakmaya panele.eminimki vardir lütfen biraz sorumlulugumuzu bilelim tabi kendimide katiyorum biraz canlanalim artik.2-3 üyemiyiz biz yazanlar hep ayni kisiler.

slm canlarım takıma uğrayamıyorum.uğrarım sanıyodum ama arada bi gözümü açtığım için fazla oturamıyorum.daha kilo almadım umarımda ilk5 ay sıfır zararla hallederim.sonra nasıl olsa idare ederim.sizleri cok özledim.yeni arkadaşımız tubiş hoşgelmişsin.

Hoşbuldum arkadaşlar :)

Birkaç günde kaçmam Vakit buldukça burdayım zaten kilo vermeyi kafama koydum diyetisyenden 3 aylık paket aldım ve bitince 3 aylık daha almayı düşünüyorum bu nedenle en az 6 ay sizlerleyim. Dans etmek inanılmaz işe yarıyor dün sabah 85.8'dim bu sabah tartıldım 85,1'im tabi bu ilk haftada hızlı verilir şişlikler gittiği için

Sabah kalkınca 1 ceviz + 1 hurma + 1 bardak su içtim.

Kahvaltıda ise: 2 dilim kepek ekmeği ve az kaşarla yapılmış yağsız tost + çay

ara öğünümü yaptım 1 avuç leblebi 1 bardak light süt

kızlarrr nerdesinizzz?

Bende Mersindeyim şekerim :)
Bu havalr bizi doğal olarak eritmeli aslında değil mi :)

hg tubis umarim 2 gün gelip 3. gün bahane üretenlerden olmazsin :))
eger ki bizimle devam edersen kaybedecegin tek sey kilolarin olur , saglikli kilo vermeler diliyorum cnm.
Aynen canım,çoook haklısın.

anladik kuzu ne kiziyon :))
soru 1.kaptan yardimcisi kim?
soru 2.toplu cevap yazamiyorum cezam ne olacak? :))
Kızmadım bitanem:)
Bu kuralları ben yazmadım,iletiyorum sadece. :)
1 kaptan yardımcısı henüz yok,destek olabilecek bir gönüllü aranmakta :) ister misin?

Çok az canım çoook,geçmiş olsun...umarım miden düzelmiştir.

Zeynebim ben sizi çok merak ettim,hem sen hem burçin aynı anda yokoldunuz. Dedim ailede can sıkan bişeymi var acaba:26: Burçin gelmeyecek mi daha?

Kaçma canım kaçma,uyma sen o kötü örneklere :)
Şu dans işini aklıma iyi soktun,dru sen deneyim bende :)

Kızlar yeni arkadaşlar davet ettim,
çünkü mecvur arkadaşlarımız mazeretiz şekilde devamsızlık yapıyorlar.
Paylaşım yapmamak diskalifiye sebebidir ve diskalifiye olmak birdaha yarışmalara girememek demektir.

Sadece cuma sabahı bildirim yapmaya gelen arkadaşlarımız yarın okur diye bugün yazıyorum.
Sonuçta takımın belli bir üye sayısı var,mevcut üyelerde katılım yapmıyorsa bana kırılmasınlar.

kahvaltı

domates,peynir,zeytin,çay,1dilim ekmek

öğle

2kaşık bulgur pilavı,2kaşık patates,yoğurt

akşam

bol domates,1patates haşlama,1bardak çay

2saat yürüyüşsonunda bi ucundan başladım hareket etmeye

canım menün fena değil ama 3 ara öğün yap ondan metabolizman hızlanır. bir de akşam yediğin çok az bence 1 patates 1 dilim ekmek demek tamam ama yanında peynir yeseydin bari

cok sevindim burda olmana.zaten her sey kafada bitiyor demi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…