- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Kalkınca menün bence haftada 1 gün 2 kuru kayısı+1 bardak su, 1 gün de 1 hurma+1ceviz+1bardak su olursa iyi olur. Ceviz+Hurma inanılmaz tok hissettiriyor. Bir de diyetisyen bana şimdilik spor yapma dedi, çünkü spor yağ hücrelerini küçültüyor ama sporu bırakınca o küçülen yağ hücreleri çok kısa bir zamanın içinde yeniden büyüyormuş. Bünye diyete alışıp kilo vermen durursa o zaman belki haftada 3 gün yürüyüş veririm ama şu an düzenli spor yapma sadece hareketli ol dedi mesela bir durak önce in yürü, 1 kat erken in asansörden merdiven çık, ev işi yap vs. gibi.
olabilir canım spor sağlıklı birşey ama ömür boyu bırakmadan yapılırsa. Bence sen birkaç gün istediğini ye metabolizmayı biraz dinlendir. Sonra sporsuz bir şekilde tekrar dikkat etmeye başla. bir de ben önceden dans ederek (tabi ona dans denirseBen uzun bir süre spor işini abarttım,günde 2 saatten fazla yapıyordum.Onu bırakınca mı yapıştı bana bu kilolar acaba:26:
hoşgeldin tubişSelam kızlar takıma kabul ettiğiniz için teşekkürler.
Cumartesi diyetisyene gideceğim kontrolüm var her hafta cumartesi. Geçen hafta başladım. Kilom 87.5 çıkmıştı şuan 85.8 çıkıyor.
Sabah kalkınca 2 kuru kayısı ile bir bardak su içtim. Kahvaltıda ise diyetisyenin verdiği gibi yarım simit, 1 dilim beyaz peynir ve bol domates salatalık yedim.
Simiti diyetisyen verdi evet. Kahvaltılarımı genelde işyerinde yaptığımı söyledim o da bana o zaman yarım simit yiyebilirsin ekmeğin yerine dedi. Sabahla öğlen arasında bir elma ile bir kutu(200 ml) light süt içtim (0.15 yağlı). Öğlen de az önce yemek yedim evden getirmiştim: 4 kaşık kabak yemeği (etsiz ve 1 kg kabak 1 yemek kaşığı yağ ile pişirildi) 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran.
Ya kuruyemiş bile verdi diyetisyen aslında sabah kalkınca kahvaltıdan önceki menüm: 1 hurma 1 ceviz 1 bardak su idi ama biraz kabızlık sorunu yaşadım ondan kayısı yedim bugün sabah
Hoşbuldum teşekkürler. Sahurda en azından bir dilim ekmek- biraz peynir- domates salatalık bile yesen iyi olurdu bence. Bünye çok uzun süre aç kalınca savunmaya geçiyor çünkü bilirsin.hoşgeldin tubiş
diyetisyenle kilo vermek daha sağlıklı olacaktır kesin.
bi ara ben de gitmiştim.
bilgilerini bize aktarırsın artık.
yani böyle herşeyden yemek süper.
bi dönem ben o diyetisyennin verdiği kağıtlarla geziyordum ya. ne ne yerine geçer?
düne gideyim
iftar:
çorba
kabak
pilav
yoğurt
leblebi
dondurma
sahur yemedim ve hiç aç değilim yedikçe yiyesi geliyor insanın
midem nasıl çıkıyodu bi kirpi kaçmış gibi hem de acıyodu.
rahat ettim yahu. bol bol suyumu içtim. hem yemek hem su mahvoluyormuşum
Aslında güzel fikir oda,ama işte ben kapıyı pencereyi kapayıp kilitleyip yapmalıyım:) ve sıcak...çok fena:26:olabilir canım spor sağlıklı birşey ama ömür boyu bırakmadan yapılırsa. Bence sen birkaç gün istediğini ye metabolizmayı biraz dinlendir. Sonra sporsuz bir şekilde tekrar dikkat etmeye başla. bir de ben önceden dans ederek (tabi ona dans denirse) yani hareketli müzikler açıp kendi çapımda oynayarak da iyi kilo vermiştim onu da deneyebilirsin hem psikolojisi de düzeliyor insanın :)
hoşgeldin tubiş
bi ara ben de gitmiştim.
bi dönem ben o diyetisyennin verdiği kağıtlarla geziyordum ya. ne ne yerine geçer?
düne gideyim
iftar:
çorba
kabak
pilav
yoğurt
leblebi
dondurma
Selam kızlar takıma kabul ettiğiniz için teşekkürler.
Cumartesi diyetisyene gideceğim kontrolüm var her hafta cumartesi. Geçen hafta başladım. Kilom 87.5 çıkmıştı şuan 85.8 çıkıyor.
Sabah kalkınca 2 kuru kayısı ile bir bardak su içtim. Kahvaltıda ise diyetisyenin verdiği gibi yarım simit, 1 dilim beyaz peynir ve bol domates salatalık yedim.
4. TAKIM KURALLARI...
her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları(7.takım) takipde olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
ve yeni 2 kural ekliyorum
her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..
ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..
bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..
hoşgeldin tubiş
bi ara ben de gitmiştim.
düne gideyim
iftar:
çorba
kabak
pilav
yoğurt
leblebi
dondurma
ben Mersin'de yaşıyorum burası da çok sıcak. Ama vantilatör karşısında oyna en iyisimaksat hareket nasılsa :)
Akşam dayanamadım artık tatlısızlığa kriz geldi resmen. Sadece bi kase çorba içtim 1 kase de sütlaç yedim az şekerliydi iyiki :)
Eeee eritmek lazım hadi dansa kızlar kop kop kopp
Dar geldi sana Angara Şaziye de kaçtı Osman'akop kop kop
ara öğünümü yaptım 1 avuç leblebi 1 bardak light sütHoşbuldum arkadaşlar :)
Birkaç günde kaçmamVakit buldukça burdayım zaten kilo vermeyi kafama koydum diyetisyenden 3 aylık paket aldım ve bitince 3 aylık daha almayı düşünüyorum bu nedenle en az 6 ay sizlerleyim. Dans etmek inanılmaz işe yarıyor dün sabah 85.8'dim bu sabah tartıldım 85,1'im tabi bu ilk haftada hızlı verilir şişlikler gittiği için
Sabah kalkınca 1 ceviz + 1 hurma + 1 bardak su içtim.
Kahvaltıda ise: 2 dilim kepek ekmeği ve az kaşarla yapılmış yağsız tost + çay
Bende Mersindeyim şekerim :)ben Mersin'de yaşıyorum burası da çok sıcak. Ama vantilatör karşısında oyna en iyisimaksat hareket nasılsa :)
Akşam dayanamadım artık tatlısızlığa kriz geldi resmen. Sadece bi kase çorba içtim 1 kase de sütlaç yedim az şekerliydi iyiki :)
Eeee eritmek lazım hadi dansa kızlar kop kop kopp
Dar geldi sana Angara Şaziye de kaçtı Osman'akop kop kop
Aynen canım,çoook haklısın.hg tubis umarim 2 gün gelip 3. gün bahane üretenlerden olmazsin :))
eger ki bizimle devam edersen kaybedecegin tek sey kilolarin olur , saglikli kilo vermeler diliyorum cnm.
Kızmadım bitanem:)anladik kuzu ne kiziyon :))
soru 1.kaptan yardimcisi kim?
soru 2.toplu cevap yazamiyorum cezam ne olacak? :))
Çok az canım çoook,geçmiş olsun...umarım miden düzelmiştir.hemen bende menümü yazayim ama kizmayin lütfen gercekten o kadar kötü bir günki daha sonunda ne olur bilmiyorum
en iyisi hepsini toptan yazayim
kahve
2 dilim ufacik sosis
2 kasik türlü ve pilav karisimi
onlari bile zor yedim ve midem bulaniyor daha
haftaya görüsürüz öptümm
slm canlarım takıma uğrayamıyorum.uğrarım sanıyodum ama arada bi gözümü açtığım için fazla oturamıyorum.daha kilo almadım umarımda ilk5 ay sıfır zararla hallederim.sonra nasıl olsa idare ederim.sizleri cok özledim.yeni arkadaşımız tubiş hoşgelmişsin.
Hoşbuldum arkadaşlar :)
Birkaç günde kaçmamVakit buldukça burdayım zaten kilo vermeyi kafama koydum diyetisyenden 3 aylık paket aldım ve bitince 3 aylık daha almayı düşünüyorum bu nedenle en az 6 ay sizlerleyim. Dans etmek inanılmaz işe yarıyor dün sabah 85.8'dim bu sabah tartıldım 85,1'im tabi bu ilk haftada hızlı verilir şişlikler gittiği için
canım menün fena değil ama 3 ara öğün yap ondan metabolizman hızlanır. bir de akşam yediğin çok az bence 1 patates 1 dilim ekmek demek tamam ama yanında peynir yeseydin barikahvaltı
domates,peynir,zeytin,çay,1dilim ekmek
öğle
2kaşık bulgur pilavı,2kaşık patates,yoğurt
akşam
bol domates,1patates haşlama,1bardak çay
2saat yürüyüşsonunda bi ucundan başladım hareket etmeye
Hoşbuldum arkadaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?