Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar benim bikaç gündür yine bilgisayarımda sorun vardı olmadığı zamanlar geliyorum sürekli zaten biliyorsunuz ama elimde olan birşey değil maalesef

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...dilerim sağlıklı kilolara kavuşuruz beraber....

bugünkü menümü paylaşayım hemen:

sabah
2 tam buğday ekmek
2 dilim beyaz peynir
3 zeytin
domates,biber

ara öğün
1 light meyveli yoğurt

öğlen
3 minik biber dolması
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

akşam
3 köfte
4 kaşık beyaz pilav-ancak yağsız denecek kadar az yağla
salata
1 kase domates çorbası

ara
5-6 dilim karpuz

,
bugün menüm daha dolu doluydu
bu arada almam gereken kalori 1600
yarın tartıda iyi bir kilo verdim diye umuyorum bakalım
sırf yarın tartılcağım diye,bugün tartılmadım,çünkü
psikolojik etkisine çok inanıyorum!
resmen kafaya taktığım zaman gram kilo veremeyenlerdenim ben de..

hepimize yarın ki tartımızda başarılar dilerim :)

Bildirimimi yapiiim

Reglden herhalde kilom ayni cikiyo..

Baslangic........ 77.9
Gecen hafta..... 76.2
Bu hafta. ...,,,,,76.2
Giden.....,.,,,,.,..0
Yuzde............ %0
Toplam giden ..,,,1.7

Ramazan ve kîslik yapmak derdinden dogru durust beslenemiyorum
Ramazan bittiginde menulerimi duzene sokup paylasicam kizlar

Günaydın kızlar.

Sabah kalkınca: 1 hurma + 1 ceviz + 1 bardak su.

Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, domates- salatalık.

Sabah aç karna tartıldım maşallah diyorum kendime 84.8 olmuşum

Kilo Bildirimi:
87.5 / 84.8 / 2.7 / %2.36 Hedef kilo:60

Son düzenleme:
kızlar çookk üzgünüm bu hafta pek fazla giremedim.. malum 5 aylık bir kızım var. bu günlerde sabahtan akşama akşamdan sabaha ağlayıp duruyor diş çıkarma belirtisi olduğunu düşünüyorum bir de üstüne kabızlık çekiyor yavrum..
bu arada akşam iftardan önce tartıldım fazla kaçamak yapmamama rağmen aynı kiloda kalmışım.. 3 saatlik uykuyla duruyorum. kusura bakmayın bu hafta için

slm.kilomu bildireyim yani pegasusun kilosunu malum o telde söylüyor ben evde yaziyorum
61.2
umarim tartida hepinizin yüzü gülmüstür...

kaptancım bende giremedim kaç gündür, deneme sürecinde doğru değil ama bir daha olmucak söz
kilom 81.3
kahvaltım türk kahvesi (uyanabilmek için), haşlanmış yumurta ve bir zeytin
kahve iştah kesiyor zaten
akşam yemeğinde çok yiyorum ben bundan sonra sofrayı hazırlarken kendime şekersiz kahve yapıp içicem

bir litrede 5i bir yerde çayı demledim bütün gün içicem :))

çabucak çıkar inşallah dişleri kuzunun, kabızlık içinde çay kaşığı kadar zeytinyağı verebilirsin, bide poposuna ve karnına masaj yap zeytinyağıyla yumuşatır bağırsakları çalışır

Glecek hafta bu kilonla listedesin inşallah,lütfen burayı bırakma ve listede ol olur mu :)

Tatlım umaırm sorununu halledip dönersin biran önce. menün güzel

Harbiden maşallah sana canım,haftaya listede ol ve yüzümüzü güldür lütfen :)

Geçmiş olsun canım,fırsat buldukça gel oldu mu,takımın durumu tatsız bir hal almaya başladı. Elinden geldiğince uğrarsan sevinirim.

slm.kilomu bildireyim yani pegasusun kilosunu malum o telde söylüyor ben evde yaziyorum
61.2
umarim tartida hepinizin yüzü gülmüstür...
Maşallah sana ya,tatilde misin yoksa zayıflama kampına mı gittin :)

Tatlım birgün geldin birdaha gelmedin,hatta baktımda foruma gelip başka başlıkta yazmışsın buraya uğramamana bozuldum. En son ifar misafirlerin için izin almıştın sonrasında dönmedin.
Deneme süren devam ediyor zaten,gerisi sana kalmış.

Kızlar ne kadar işimiz olursa olsun cumaları bildirim var diye gelebiliyorsak aynı sorumluluğu diğer günlerdede hissedebiliriz diye düşünüyorum.
Sohbet edilecek vakit yoksa bile günde bi defa gelip menü paylaşılabilir,hergün gelmeye engel bir durum olduğunda 2 günde bir gelinebilir. Tabi geldiğinizde geçmişi telafi edersiniz.
Ama bakıyorum cumadan cumaya uğrayan arkadaşlar var,olmuyor böyle...
En azından işiniz bitip geldiğinizde kaldığınız yerden itibaren geçmişe bir dönüp baksanız,kendi paylaşımınızı yapıp kaçmasanız iyi olacak...
Sonuçta burda paylaşım yapan arkadaşlar bir cevap almayı bekliyor,zamanında olmasa bile ne zaman geldiysek o zaman bir dönüp bakmalı,cevap vermeli. Biz niye takımız?

Bu takımlar cumaları kilo bildirip yarışmak için değil bütün hafta iletişim halinde olup birbirimizi motive etmemiz için var.
Lütfen herkes kendine bir özeleştiri yapsın,ne yaptım ne yapmadım desin.Sonra kendine gelsin...

Bu haftadan sonra mazeretsiz şekilde devamsızlık yapıldığında görmezden gelmeyi düşünmüyorum,lütfen kırılmayın.
Sürekli takipte olan arkadaşlara ayıp oluyor.

Rambosahika ve Gunesim alınmayın oldu mu,benim sözüm engelini belirtemeyene. Sonuçta takımız,eğer gerçekten bir sıkıntınız varsa elbette idare edip sizleri bekleriz

canım bu ilk hafta olduğu için iyi kilo verdim sonralarda yavaşlayacak ama böyle her hafta 2.7 kg versem 3 ayda işlem tamam olur ne güzel ama imkansız

Evet canım ilk haftalarda ve vereceğin kilo fazlayken böyle güzel gidiyorda hedefe yaklaştıkça yavaş yavaş gitmeye başlıyor.
Aman yaklaşalımda yavaş gitsin

selamlar kızçeyi uyuttum hemen menümü yazayım.. viklemeye başlamadan
sahurda kahvaltı yaptım yine 2 yumurtayla
iftarda ise fırında patlıcan biber tavuk falan işte uyduruk yemek yaptım
bir de yoğurt tabii
bir bardakta kola içitim çookk özlemiştim
hepinizi seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…