Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tfneyll (58,4 / 0 / % 0 )
kuzusununzuzusu (69 / 68,5 / 0,5 / % 0,72 )
burcezgi ( 65,4 / 65,4 / 0 / % 0 ) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
pegasus07 ( 62,4 / 61,2 / 1,2 /% 1,92 )
gunesIM84 ( 83 / 83 / 0 / % 0 )
şuleoz ( 67,5 / 67,5 / 0 / % 0 )
Aslli (62,7/ / / % ) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
rambosahika (78,3/ / /% )

burcezgi yi izin ayırmak zorunda kalıyorum kızlar. Eğer dönme isterse yri duruyor nasıl olsa,bu şekilde her hafta listeye %o olarak yansımasın.

rambosahika (78,3/ / /% )

burcezgi' yi izine ayırmak zorunda kalıyorum kızlar,zeynepte geldiğince onunla ilgili bişey demedi.
Eğer dönmek isterse yeri duruyor nasıl olsa,bu şekilde her hafta listeye % 0 olarak yansımasın.

Kola hariç hepsi çok güzel ama sende haklısın,bu sıcakta insanın iradesiyle oynuyorlar :)

Kola hariç hepsi çok güzel ama sende haklısın,bu sıcakta insanın iradesiyle oynuyorlar :)

insanın canı sıcakta asitli birşeyler istiyor dimi ama kola yerine günde 2 taneyi aşmamak kaydıyla sade soda içilebilir diyetisyen öyle dedi bana. yada limonlu soda (tabi içine taze limon sıkılmış sodadan bahsediyorum meyveli sodadan değil)

Haklısın canım açıkçası çok yedim birkaç gündür tatlılar falan yazmaya utandım , yazdığımda bir derdim varda bir olaya yorum yazdım
ben kararlıyım bugünden itibaren ama tabi sizin kararınız takıma almak yada almamak

kızlar siz nasıl girdiğiniz foruma? ben saat 12den beri girmeye çalışıyorum bakım var diyo,foruma giremiyordum :/

hemen bildirim yapıyım..
geçen hafta
78.3
bu hafta 76.6

:)

***4. TAKIM 269. ETAP***

rambosahika (78,3/ 76,6 / 1,7 /% 2,2 )

4.takım ortalaması :% 0,8

kızlarrr 3.oldukkk yuppiii :):):):) hadi hadiii yeni gelenler sizin de sayenizde haftaya 2.olcaz ben inanıyorum hadiii kızlar süperizzzz :):):):) yaşasınnnnn :)

***4. TAKIM 269. ETAP***ETAP ÜÇÜNCÜSÜ
gunesIM84 ( 83 / 83/ 0 / % 0 )
Aslli (62,7) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
rambosahika (78,3/ 76,6 / 1,7 /% 2,2 )
4.takım ortalaması :% 0,8

CUMA zayiflama YARIŞMASI 269. ETAP SONUÇ LİSTESİ
4 ağustos 10 ağustos

Takım Dereceleri
1.) 8. Takım
2.) 13. Takım
3.) 4. Takım

Bireysel Dereceler

1.) 6. Takımdan " kadis '' %4,44
2.) 8. Takımdan '' nazperver '' % 3,77
3.) 4. Takımdan '' rambosahika '' % 2,2

Rambosahika tebriklerrrrr

Son düzenleme:
Kızlar ortalamanızda hata var. Paylaşım topiğine yazdım ama gerbera okumamış sanırım. Sonuç listeleri yanlış oluyor bu durumda. Ortalamanız 0,61 yeniden hesaplayın lütfen.

tebrikler bireyselde 3. olmuşsun darısı başıma

Canım bu sana bağlı,deneme sürecin devam ediyor.
Paylaşımına katılımına göre listeye alınırsın,girmek istiyorum artık burdayım diyorsan buyur gel tabiki. Sorumluluğunu bilen üyenin başımızın üstünde yeri var.

kızlar siz nasıl girdiğiniz foruma? ben saat 12den beri girmeye çalışıyorum bakım var diyo,foruma giremiyordum :/

hemen bildirim yapıyım..
geçen hafta
78.3
bu hafta 76.6

Canım sen yine iyi bir saatte girmişsin,ben şuan daha yeni girebiliyorum. Çıldırdım burda ya,sağolsun kardeş takımdan gerbera bizide toparlamış.

Canımsın canım Ellerine sağlık.

Kızlar ortalamanızda hata var. Paylaşım topiğine yazdım ama gerbera okumamış sanırım. Sonuç listeleri yanlış oluyor bu durumda. Ortalamanız 0,61 yeniden hesaplayın lütfen.

Doğru canım,bende 0,61 çıkardım.

hemen bildirim yapıyım..
geçen hafta
78.3
bu hafta 76.6

Kuzum harikasın ya maşallah maşallah.
Ben sana başından beri diyorum senden çok umutluyum diye,nedense artık :)
Hep böyle astronomik rakamlarla örnek ol bize. Tebrik ediyorum canım,her hafta böyle yüzün gülsün inşallah.

Kızlar takım ortalmamızda bir hata var,3.değiliz yani. Ama geçen haftalara göre gayet iyi durumdayız,haftaya birinci oluruz diyorum.
Yeni arkadaşlarada güveniyorum açıkcası,bildirim yapmayan arkadaşları izinli olarak listeden çıktılar.
Kilo verenlerin hakkını yemek istemiyorum,ortalamamız boşyere bölündü defalarca.
Bundan sonra paylaşım konusunda çok titiz davranalım diyorum,ben değil yani hepimiz,takım olarak.
Sonuçta burda emek veren insanlar var...Giden gider kalan sağlar bizimdir :)

Kahvaltı atlamayın
Pek çok insan kahvaltı öğününü atlayarak kilo vermeye çalışır. Fakat kahvaltı gece boyunca aç kalmış bedenimizi canlandırmak ve açlıktan yavaşlayan metabolizmamızı hızlandırmak için en doğru yoldur.1-2 dilim peynir, tam buğday unundan ekmek ve bol salata ile süsleyeceğiniz bir kahvaltı sofrası daha zinde hissetmenizde anahtardır. “Kahvaltı için vaktim yok” veya “Acelem var” diyenlerdenseniz, 1 peynirli sandviç veya müslili süt gibi kahvaltılıkları da tercih edebilirsiniz. Tabi ki miktarları abartmadan…

Gününüzü ara öğünlerle süsleyin
Metabolizmanızı dinç tutmak için ara öğünler tüketmeye gayret edin. Ana öğünler arası tüketeceğiniz bir porsiyon meyve veya yoğurt veya küçük 1avuç kadar fındık veya küçük bir peynirli sandviç, kan şekerinde oluşabilecek ani düşmeleri engelleyerek, tatlı krizini önler, açlığınızı yatıştırır, bir sonraki öğünde aşırı miktarda besin tüketmenizi engeller.

Öğün atlamak, kendi metabolizmamıza yaptığımız bir suikasttır
Öğün atlamanın kilo verme ve formda kalma konusunda yararı olduğunu düşünenler yanılıyor. Çünkü öğün atlamak metabolizmayı yavaşlatmakla kalmaz, aynı zamanda kan şekerinin düşmesine neden olarak açlık hissini arttırır. Bir sonraki öğünde aşırı dolu bir mideyle sofradan kalkmanıza zemin hazırlar, gereksiz alınan kaloriler de cabası! Bu nedenle öğün atlamamaya ve 4 saatten daha uzun süre aç kalmamaya özen göstermelisiniz.

Hayatın asıl kaynağı suya önem verin
Özellikle yazın terleme sonucu sıvı kaybı artacağından, su tüketiminizi arttırmalısınız. Zayıflama döneminde vücutta oluşan yıkım ürünlerinin atılabilmesi içinde su tüketimi çok önemlidir. Vücutta gerçekleşen dolaşımınıza destek olun ve günde 10-15 su bardağı (2-3 litre)su için.

Vitamin ve minerallere sofrada yer açın
Vitaminler ve mineraller vücudun işlevlerini tam olarak yerine getirmesi ve metabolizmanın çalışması için gereklidir. Günlük vitamin ve mineral ihtiyacını karşılamak için sofranızda bütün besin gruplarına yer açmanız gerekir. Süt ürünlerine, az yağlı etlere, tam tahıl ürünlerine ve tabi ki sebze ve meyvelere sofranızda yer verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…