Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sebze ve meyveler sofraların baş tacı
Günlük vitamin ve mineral ihtiyacınızın karşılanması ve sağlığınızın korunması için günde en az 5 porsiyon çiğ sebze ve meyve tüketilmelidir. Yapılan son araştırmaların sonuçları, sağlığı korumak için gerekli olan birleşikleri yeterli oranda alabilmek için günlük meyve ve sebze tüketimimizi 9 porsiyona çıkarılması gerektiği yönünde.

Gizli enerji deposu içeceklere dikkat
Yapılan araştırmalar son yıllarda günlük alınan enerjinin yaklaşık %30’unun içecekler içinde yer alan şekerden veya mısır şurubundan karşılandığını göstermiştir. İçeceklerinizi doğru seçmek, vücudunuza gereksiz kalori yüklemesi yapmanıza engel olacaktır. Şekerli ve karbondioksitli içecekler, hazır meyve suları ne kadar cazip görünse de, buzlu bir ayran, taze sıkılmış bir meyve suyu ve hafif şekerli bir limonata ferahlarken sağlıklı kalmanızı da sağlar.

bide yanlisliklada olsa 3. olmus kadar olduk .Her ne kadar sonradan düzeltilsede 3. olmus gibi sevindim. :)))

teşekkür ederim kızlar ama benim için takımın başarısı daha önemli.geçmişinde takım sporlarına gönül vermiş biri olarak,bireyselliği 2.plana atmış bulunmaktayım :)
yaa çok üzüldüm bu arada,neyse bu hafta 3.olamadık ama haftaya 2.olma dileğim hala geçerli :)

kuzusununzuzusu teşekkür ederim canım güvenin için :) birbirimize güvenmeliyiz,size inanan güvenen birileri olunca daha iyi motive oluyorsunuz bu kesin !

ben biraz da şanslı oldum bu hafta,çünkü dediğim gibi regl dönemim bitti onun da etkisi oldu,ve birkaç ufak kaçamak dışında bir sorunum olmadı.Ve genel kilo alıp vermem dönemime bakıldığı zaman,kilo verme sürecindeyim zaten.(baya bir aldıktan sonra :) )

Zaten belirli bir eşik dönemi var,onu atlattıktan sonra yemek düzenine alışıyor kişi.

Ben kesinlikle hala iddia ediyorum,ramazan geçip havalar biraz serinlesin,bu takım her hafta ilk 3te ya ben eminim buna!!
Sporumuza başlayınca daha güzel neticeler elde edeceğiz biliyorum...

Haftaya 2.olmak için mücadele edelim,hadi 4.takım

dgy yeni arkadasmi
biraz kendinden bahsetsen
nasil kilo aldin?
hani ailedenmi geliyor yoksa benim gibi önce ne yersem yiyim kilo almayip hamilelikten sonra kilolariyla basi dertte olanlardanmisin ??
bide kac kilosun?
yasinida sorim bari sormusken :))
is annenin kizlik soyadina gelmeden ben kapatim konuyu en iyisi :))

dur ben p.tesi gelimde kizlari bi fircalim bu ne valla diger takimlara bi göz attim özellikle kardes takima masallah sayfalar habire akiyo insan takip edemiyo bide bize bakiyorum 2 günde 1 sayfa anca atliyoz.
yani seninde dedigin gibi kilo bildirimi icin bi aralik bulup gelebiliyorlarsa en azindan günlük menülerinide paylasabilirler
ben bile 3 cocuk arti tailde zaman buluyosam düsün artik :)))))

bide ben hic spor yapamadim 2 haftadir günlük 45dk ile 1 saat arasi yürüyebiliyordum sadece eve geldimmi kaldigim yerden sporuma devam edecem bakalim artik umarim sporla daha iyi kilolar veririm

ben kactim canimcim ufakligin uykusu geldi huysuzlaniyo onu yedirip uyutim kizlarida dus aldiricam daha zaman buldukca gelmeye calisirim yine öptümmm.

ayy tubisde gelmis bi slm da ona yollim ve tebrik ederim cnm bu hafta listede yoktun ama verdigin kilo cok iyiydi haftayada ayni tempoda devam etmen dilegiyle

Aynen canım,gel fırçala:)
Valla 2-3 kişi kaldığımızda bile gayette hoş sohbet oluyordu burda. Gel sen kaldığımız yerden devam ederiz.
Tfneyll bi dönebilseydi işlerinden fırsat bulup,biliyorsun tek başına 3 kişiye bedel o :)

bide ben hic spor yapamadim 2 haftadir günlük 45dk ile 1 saat arasi yürüyebiliyordum sadece eve geldimmi kaldigim yerden sporuma devam edecem bakalim artik umarim sporla daha iyi kilolar veririm

Sana zaten diyecek söz bulamıyorum,tatil midir zayıflama kampı mı anlamadık,maşallah

Sen listeye girdiğinde ortalığı altüst edeceksin hayatım,demedi deme:)
Akupunktur tedavisi için sistem tıpla görüşeyim diyorum canım,sen diyetisyene nereye gidiyorsun?
canım ben diyetisyene sistem tıpa gidiyorum gel beraber gidelim. 3 aylık 350 TL +50 tl öngörüşme ücreti (benden almadı 50 tl beraber gidersek almaz senden de) süper bi adam daha önce onunla 32 kg verdim sonra ankaraya atanınca aldım. İnşallah canım bu hızda devam edebilirsem vermeye tabi. gerçi haftaya regl olcam biraz yavaşlar gibi ama olsun geç olsun güç olmasın

bugünkü menüm:

sabah kalkınca: 1 ceviz+1 hurma+ 1 bardak su
kahvaltı : 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, domates- salatalık.
araöğün: 1 avuç leblebi + 4-5 tane kuru üzüm
öğle: 4 kaşık sebze yemeği + 2 dilim ekmek + 1 bardak ayran.
araöğün: 1 avuç leblebi + 1 kutu light süt (200 ml)
akşam: ızgara köfte (150 gr civarı yağsız dana kıyma ile) + salata + 2 dilim ekmek
araöğün: 1 tane fruttare dondurma ananaslı (60 kcal, 0.2 gr yağ)

bu arada dondurmayı yemeden önce tartıldım hala 84.8'im buda demek oluyor ki sabaha 200-300 gram daha vermiş olarak gidecem diyetisyene bu da 1 haftada 3 kg ederrrrrrrrrrrrr heyooooooooooooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…