- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
CUMA zayiflama YARIŞMASI 269. ETAP SONUÇ LİSTESİ
4 ağustos 10 ağustos
Takım Dereceleri
1.) 8. Takım
2.) 13. Takım
3.) 4. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 6. Takımdan " kadis '' %4,44
2.) 8. Takımdan '' nazperver '' % 3,77
3.) 4. Takımdan '' rambosahika '' % 2,2
tebrikler rambosahika haftayada böyle devam edersen birinciyiz...
bir hafta daha bitti yaslaniyozmu ne :)))
haftaya daha azimli daha inancli ve daha paylasimci bir takim bekliyorum kizlar hadi biraz dikkat edip 4. takimin ne oldugunu gösterelim :))))
gaz verim dedim ama oldumu acep :-S
CUMA zayiflama YARIŞMASI 269. ETAP SONUÇ LİSTESİ
4 ağustos 10 ağustos
Takım Dereceleri
1.) 8. Takım
2.) 13. Takım
3.) 4. Takım
Bireysel Dereceler
haftaya daha azimli daha inancli ve daha paylasimci bir takim bekliyorum kizlar hadi biraz dikkat edip 4. takimin ne oldugunu gösterelim :))))
oldu oldu merak etme ,haftaya 2.lik diyorum ben takım için :)
senden devrealdım bu haftalık 3.lüğü pegasus :) senden de haftaya bekliyorum ilk 3
Oldu oldu,hemde çok güzel oldu.Yerim ben senin gaz verme çabalarınıCUMA zayiflama YARIŞMASI 269. ETAP SONUÇ LİSTESİ
4 ağustos 10 ağustos
Takım Dereceleri
1.) 8. Takım
2.) 13. Takım
3.) 4. Takım
Bireysel Dereceler
Pazartesi bitiyor mu tatil
teşekkür ederim kızlar ama benim için takımın başarısı daha önemli.geçmişinde takım sporlarına gönül vermiş biri olarak,bireyselliği 2.plana atmış bulunmaktayım :)
yaa çok üzüldüm bu arada,neyse bu hafta 3.olamadık ama haftaya 2.olma dileğim hala geçerli :)
kuzusununzuzusu teşekkür ederim canım güvenin için :) birbirimize güvenmeliyiz,size inanan güvenen birileri olunca daha iyi motive oluyorsunuz bu kesin !
ben biraz da şanslı oldum bu hafta,çünkü dediğim gibi regl dönemim bitti onun da etkisi oldu,ve birkaç ufak kaçamak dışında bir sorunum olmadı.Ve genel kilo alıp vermem dönemime bakıldığı zaman,kilo verme sürecindeyim zaten.(baya bir aldıktan sonra :) )
Zaten belirli bir eşik dönemi var,onu atlattıktan sonra yemek düzenine alışıyor kişi.
Ben kesinlikle hala iddia ediyorum,ramazan geçip havalar biraz serinlesin,bu takım her hafta ilk 3te ya ben eminim buna!!
Sporumuza başlayınca daha güzel neticeler elde edeceğiz biliyorum...
Haftaya 2.olmak için mücadele edelim,hadi 4.takım
Ama neden birinci olmuyoruz hayatım,oluruz bak gerçekten
Bakın benim yarından sonraki örnek menülerime :) elimden geleni yapacağıma söz veriyorum,hepimiz azda olsa verirsek kesinlikle 1.yiiiz
oldu oldu merak etme ,haftaya 2.lik diyorum ben takım için :)
senden devrealdım bu haftalık 3.lüğü pegasus :) senden de haftaya bekliyorum ilk 3
ay al kiz senden kiymetlimi yabanciya gitmesin de :))
insallah cnm bakalim haftaya takim olarak gayret edersek neden olmasin
Oldu oldu,hemde çok güzel oldu.Yerim ben senin gaz verme çabalarını
Pazartesi bitiyor mu tatil
Ama neden birinci olmuyoruz hayatım,oluruz bak gerçekten
Bakın benim yarından sonraki örnek menülerime :) elimden geleni yapacağıma söz veriyorum,hepimiz azda olsa verirsek kesinlikle 1.yiiiz
evet cnm pazartesi geliyorum evimi özledim valla insan ayrilinca anliyo ayri kaldigi seylerin degerini :))
evet cnm pazartesi geliyorum evimi özledim valla insan ayrilinca anliyo ayri kaldigi seylerin degerini :))
Bende seni özledim ama ayrılmadanda biliyordum değerini :)
Bende seni özledim ama ayrılmadanda biliyordum değerini :)
ayy tskrlr cnm utandimmi ne :))
dur ben p.tesi gelimde kizlari bi fircalim bu ne valla diger takimlara bi göz attim özellikle kardes takima masallah sayfalar habire akiyo insan takip edemiyo bide bize bakiyorum 2 günde 1 sayfa anca atliyoz.
yani seninde dedigin gibi kilo bildirimi icin bi aralik bulup gelebiliyorlarsa en azindan günlük menülerinide paylasabilirler
ben bile 3 cocuk arti tailde zaman buluyosam düsün artik :)))))
bide ben hic spor yapamadim 2 haftadir günlük 45dk ile 1 saat arasi yürüyebiliyordum sadece eve geldimmi kaldigim yerden sporuma devam edecem bakalim artik umarim sporla daha iyi kilolar veririm
canım ben diyetisyene sistem tıpa gidiyorum gel beraber gidelim. 3 aylık 350 TL +50 tl öngörüşme ücreti (benden almadı 50 tl beraber gidersek almaz senden de) süper bi adam daha önce onunla 32 kg verdim sonra ankaraya atanınca aldım. İnşallah canım bu hızda devam edebilirsem vermeye tabi. gerçi haftaya regl olcam biraz yavaşlar gibi ama olsun geç olsun güç olmasınSen listeye girdiğinde ortalığı altüst edeceksin hayatım,demedi deme:)
Akupunktur tedavisi için sistem tıpla görüşeyim diyorum canım,sen diyetisyene nereye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?