a.slm canım hoşbuldum maşallah sen de hiç fena vermemişsin tebrik ederim gitsin kilolar (ölsün mikroplarayy tubisde gelmis bi slm da ona yollim ve tebrik ederim cnm bu hafta listede yoktun ama verdigin kilo cok iyiydi haftayada ayni tempoda devam etmen dilegiyle
Kolay gelsin canım,benim yerimede mıncıkla ufaklığı :)ben kactim canimcim ufakligin uykusu geldi huysuzlaniyo onu yedirip uyutim kizlarida dus aldiricam daha zaman buldukca gelmeye calisirim yine öptümmm.
canım ben diyetisyene sistem tıpa gidiyorum gel beraber gidelim. 3 aylık 350 TL +50 tl öngörüşme ücreti (benden almadı 50 tl beraber gidersek almaz senden de) süper bi adam daha önce onunla 32 kg verdim sonra ankaraya atanınca aldım. İnşallah canım bu hızda devam edebilirsem vermeye tabi. gerçi haftaya regl olcam biraz yavaşlar gibi ama olsun geç olsun güç olmasın
bugünkü menüm:
sabah kalkınca: 1 ceviz+1 hurma+ 1 bardak su
kahvaltı : 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, domates- salatalık.
araöğün: 1 avuç leblebi + 4-5 tane kuru üzüm
öğle: 4 kaşık sebze yemeği + 2 dilim ekmek + 1 bardak ayran.
araöğün: 1 avuç leblebi + 1 kutu light süt (200 ml)
akşam: ızgara köfte (150 gr civarı yağsız dana kıyma ile) + salata + 2 dilim ekmek
araöğün: 1 tane fruttare dondurma ananaslı (60 kcal, 0.2 gr yağ)
bu arada dondurmayı yemeden önce tartıldım hala 84.8'im buda demek oluyor ki sabaha 200-300 gram daha vermiş olarak gidecem diyetisyene bu da 1 haftada 3 kg ederrrrrrrrrrrrr heyooooooooooooooooooooooooooo
geçmiş olsun canım.Kolay gelsin canım,benim yerimede mıncıkla ufaklığı :)
Geçen hafta hergün sistemdeydim annem için ama konuşmaya fırsat bulamadım tabi.
Asansördeki ilanlar dikkatimi çekti,aylık 300 diyordu. O acaba akupunktur mu diye merak ettim:26: Öyleyse iyi olur valla,1 ayda 4-6 kilo verdiriyormuuuş
Burdada gittiğim bir diyetisyen var,medical park ta. Dün babam için hastaneye gittiğimde odası başka bir oda olmuştu,terketti galiba:)
Ben anneme bi sorayımda haberleşeyim seninle :)
geçmiş olsun canım.
valla bi düşün taşın gitmek istersen yardımcı olurum ben çalıştığım için cumartesileri gidiyorum. haftaiçi de tüm gün orda sanırım. zaten sağlıklı zayıflama ayda 4-6 kg arasında olur. ben ne yiyeceğimi bilsem bile kontrol altında olunca sorumluluk hissediyorsun. yiyecek günlüğü diye bişey var 1 hafta boyunca ne yersen yazıyorsun ona göre değerlendirme yapıyor. birde yağ su kas dengesini kontrol ediyor ona göre veriyor diyet listesini. ama en önemlisi ya kilo veremezsem mahçup olurum diyetisyene diye düşünüyorsun kaçamaklar yapmıyorsun fazla :)
bence de çok takma fazla bi kilon yok bence en azından benim gibi 103ten 71e kadar her kiloyu görmemişsin ben hiç 69 kg olmadım mesela ama olcam inşallahhhhhhhEvet canım işte o mahçup olma kaygısı düzeltiyor herşeyi:) Ben illa kontrole geleyim dedim,gerek yok zaten sağlıklı dilimdesin dedi. İyide ben mutlu değilim :)
canım ben diyetisyene sistem tıpa gidiyorum gel beraber gidelim. 3 aylık 350 TL +50 tl öngörüşme ücreti (benden almadı 50 tl beraber gidersek almaz senden de) süper bi adam daha önce onunla 32 kg verdim sonra ankaraya atanınca aldım. İnşallah canım bu hızda devam edebilirsem vermeye tabi. gerçi haftaya regl olcam biraz yavaşlar gibi ama olsun geç olsun güç olmasın
bugünkü menüm:
sabah kalkınca: 1 ceviz+1 hurma+ 1 bardak su
kahvaltı : 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, domates- salatalık.
araöğün: 1 avuç leblebi + 4-5 tane kuru üzüm
öğle: 4 kaşık sebze yemeği + 2 dilim ekmek + 1 bardak ayran.
araöğün: 1 avuç leblebi + 1 kutu light süt (200 ml)
akşam: ızgara köfte (150 gr civarı yağsız dana kıyma ile) + salata + 2 dilim ekmek
araöğün: 1 tane fruttare dondurma ananaslı (60 kcal, 0.2 gr yağ)
bu arada dondurmayı yemeden önce tartıldım hala 84.8'im buda demek oluyor ki sabaha 200-300 gram daha vermiş olarak gidecem diyetisyene bu da 1 haftada 3 kg ederrrrrrrrrrrrr heyooooooooooooooooooooooooooo
çook haklısın canım.. ben callanetics yaptım 20 gün biraz ara verdim.. bayramdan sonra devam edeceğim.. bana şöyle terletmeyen, çok zaman almayan bir spor lazım.. bebeğim olduğundan her zaman yapamayabiliyorum. eylülde işe başlıyorum bakalım nolacak
süperrr menüüü,kalori hesabı mı yaptı doktorun?
kızlar hepinize tekrar meraba dün iş yerinde çok canımı sıktılar burayada uğrayamadım takıma olumsuz bi katkım olduysa özür dilerim ama pazartesi gününden sonra işe yarım saat erken gelicem ama yinede sizinle olucam artık çünkü çok üzülerek söylüyorum kızlar 59,89 olmuşum ramazan beni mahvetti. sizden uzak kalmak hiç hoş olmadı içtiğim kolanın yediğim çikolatanın haddi hesabı kalmadı
Selam kızlar diyetisyenden geliyorum şimdi. geçen hafta tartıldığımda 87.5 geliyordum şimdi 85,4 kg geldim tabi kahvaltı yapıp gittiğim için tartıda biraz fazla çıktım aç karna kıyafetsiz tartıldığımda 84.7 gelmiştim. Ama daha da güzeli tartıda 2.1 kg verilmiş çıktı ve bunun 1.5 kg'su yağdan gitmişş bilirsiniz kilo çok da önemli değil eğer yağ normal seviyelere düşerse sağlıklı olmak demekdiyetisyen çok iyi vermişsin dedi menüyü değiştirmedi bakalım haftaya neler olacak
kızlar menümü paylaşmayı unutmuşum :)
yine serseriliğe geldim ve hemen paylaşıyorum :)
bu arada kuzusununkuzusu acaba sayfamıza anket koyma şansımız var mı,bir fikrim var da,belki biraz daha bizi birbirimize kenetler diye düşünüyorum :S
fikrim şu: acaba anket koyup hepimiz oy kullansak,ve ortak bir karar alsak,mesela 3 gün içinde sonuçlansın,ortak bir gün belirleyip hep beraber,yarım saat veya 15 dk bile olsa,spora başlayalım bütün takım olarak ?
tabi anketi kendimiz de yapabiliriz.Herkes kendi için en uygun günü yazar.Sonra o günü oylarız,yada onun gibi birşeyler yaparız :)
ortak hareket edersek,herkes birbirine karşı daha sorumluluk sahibi olur.
örneğin bu pazartesi günü herkese uygun olursa,hem cumaya tartımız için avantajımız olabilir :)
kuzusununkuzusu sen bu işi organize edersen bence süper olur,tabi bu benim fikrim..
bu arada daha da uzatmadan, :)
menüm:
sabah:
2 etimek
1 peynir
4 zeytin
bol bol yeşil biber :)
ara
meyveli yoğurt
öğlen
2 biber dolması
1 kase yoğurt
ara
1 şeftali
1 armut
akşam
taze fasülye 8 yk
1 ekmek
ara
kendime ödül verdim :)
1 tabak puding :)
ben senin kilonda olsam zaten korumaya geçerim 60 ideal bence kız dediğin hafif etli olcak ama benim gibi balina etli olmıcakcok sevindim canim hem saglikli kilo veriyorsun hemde yagdan kaybediyorsun ne güzel böyle devam edersen benden önce mezun olursun :)))
işe yürüyerek gidip gelmek en baba spor bence.
bırakma ihtimalin yok çünkü
kızlar hepinize tekrar meraba dün iş yerinde çok canımı sıktılar burayada uğrayamadım takıma olumsuz bi katkım olduysa özür dilerim ama pazartesi gününden sonra işe yarım saat erken gelicem ama yinede sizinle olucam artık çünkü çok üzülerek söylüyorum kızlar 59,89 olmuşum ramazan beni mahvetti. sizden uzak kalmak hiç hoş olmadı içtiğim kolanın yediğim çikolatanın haddi hesabı kalmadı
Selam kızlar diyetisyenden geliyorum şimdi. geçen hafta tartıldığımda 87.5 geliyordum şimdi 85,4 kg geldim tabi kahvaltı yapıp gittiğim için tartıda biraz fazla çıktım aç karna kıyafetsiz tartıldığımda 84.7 gelmiştim. Ama daha da güzeli tartıda 2.1 kg verilmiş çıktı ve bunun 1.5 kg'su yağdan gitmişş bilirsiniz kilo çok da önemli değil eğer yağ normal seviyelere düşerse sağlıklı olmak demekdiyetisyen çok iyi vermişsin dedi menüyü değiştirmedi bakalım haftaya neler olacak
canım kilolarımız aynı ise hemen hemen aynı menüleri yersek birlikte zayıflayabiliriz
evet öyle olacak galiba. okul pek uzak değil ama önce kızımı babaanneye bırakacağım oradan okula gideceğim öğle arasında yine oraya gidip geleceğim çıkışta da alıp eve geleceğim.. yazarken bile yoruldum:):)
takma canım arada böyle şeyler oluyor. laf aramızda iyi de geliyor insana. toparlanıp kendine gelince kaldığın yerden devam edersin. bu sefer daha da kararlı olarak.. bekliyoruz seni her gün
seninle başlangıç kilolarımız aynı. şimdiki kilolarımız da yakın sayılır. ama sen bu gidişle beni bırakırsın geride.. örnek alacağım seni bak ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?