Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eveeet isterimmmçok teşekkür ederim..inşallah yapabilirim

Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 hurma + 1 bardak su yada 2 kuru kayısı (yada herhangi bir kuru meyveden 2 tane) + 1 bardak su

Kahvaltı: 2 dilim kepekli yada tam buğday ekmek + 1 kibrit kutusu kaşar yada 2 kibrit kutusu beyaz peynir. + domates salatalık

yada

ekmek yerine yarım simit de olabilir.

araöğün: 1 çay bardağı leblebi + 1 yemek kaşığı kuru üzüm yada 1 tane meyve + 1 çay bardağı süt

yada 1 bardak ayran yada 1 bardak süt yada 1 tane buzlu dondurma (buzparmak, fruttare)

Not tüm ara öğünler için seçenekleri yazdım

öğle: 1 simit + bir ayran yada 4 - 5kaşık sebze yemeği (1 kg 1 yemek kaşığı yağ ile) 2 dilim ekmek, 1 bardak ayran, salata (yağsız)

araöğün: (yukarıda seçenekler yazıyor)

akşam: 4 - 5 kaşık sebze yemeği + salata + 1 kase cacık + 2 dilim ekmek

yada sebze yemeği yerine 250 gram et (yağsız olacak) tavuk olabilir balık olabilir kırmızı et olabilir ama ızgara olacak

araöğün: (yukarıda seçenekler yazıyor)

notlar: 1 dilim ekmek = 2 kaşık az yağlı pilav

buzlu dondurmalar yerine haftada 1 kez bademli magnum yenilebilir (ikindi araöğününde yenilecek)

haftada 1 öğün ödül öğünüdür istediğin bir şeyi yiyebilirsin (öğlen öğününde yapılması tavsiye edilir)

Son düzenleme:
bence de çok takma fazla bi kilon yok bence en azından benim gibi 103ten 71e kadar her kiloyu görmemişsin ben hiç 69 kg olmadım mesela ama olcam inşallahhhhhhh
Ben kortizonla şişip birden 62 den 75 e çıktım canım, alıştıra alıştıra olmayınca fazla geldi bana :)
Hiç alışmak istemiyorum zaten,bu halimle alışveriş yasak bana,tayt tunik bol elbiselerle geçiniyorum uzun zamandır,kot giymeyi özledim :)
Ama yenisini almamaya kararlıyım,eskilere girecem:)

Canım spor fikrin çok güzel ama anket ekleyebiliyor muyuz bilmiyorum,bunu bi araştırayım :) Olmazsa burda kendimiz yaparız.
Hepimizin aynı anda forumda olacağı bir saat belirleyelim istiyorum bende.
Mesela nasıl cumaları bildirim yapma şartımız için geliyoruz,onun gibi işte. Atıyorum pazartesi akşam 20:00-21:00 arası hepimiz aynı anda forumda olalım diyorum.
Canlı sohbet:)
Spor konusunda kızlardan fikir bekliyoruz o halde,bende eliptik var,hiç olmadı onunla çalışırım

leslie iyi bir alternatif,callanetics tavsiyemdir:)
yürüyüşde çok iyi geliyor bence
Aslında herkesin sporu farklı farklı,herkes kendine en yakın sporu bulmalıki bırakmasın sıkılmasın.

20günde aldığın sonuçtan memnun musun canım?

Oooo fena olmuş bu:26:Cumaya bellki artıda olacaksın ama sen eminim elinden geleni yapar en az zararla dönersin canım.
Kilo önemli değilde takımda yokluğun çok hissediliyor,artık dönersen çok sevinirim cidden

Süpersin canım,maşallah
İnşallah hep böyle devam ederde en kısa sürede dal gibi olursun :)

ben senin kilonda olsam zaten korumaya geçerim 60 ideal bence kız dediğin hafif etli olcak ama benim gibi balina etli olmıcak
Bencede canım,hafif etli olsun. kadına en yakışan beden 38 diye düşünüyorum...

Canım babaannede mi kayseride,senin eş oralı yani.Peki sen nereliydin?

bu arada sahurda akşamdan kalan nohut pilav yedim. maalesef bitirmek lazımdı
akşama da patlıcan kabak türlü ve cacık var..
Nohut pilav ne güzel olur:) ama fenada olur...ekmek yemiyorsun galiba canım,tam karataycı oldun yine:)

Ne güzel dolu dolu bir menü bu,aç kalmak imkansız. Böyle beslenerek kilo veriliyorsa neden kendimize habire kötülük yaparız bilmem.
Sanki zayıflamak için ölüm orucu tutacakmışız gibi habire kaçamaklar habire diyetten kaçışlar...

Sabah domates salatalık ve peynirle güzel bir kahvaltı yaptım.
Ancaaak öğleden sonra pizza ve kola var
başkada bişe yemedim tabiKızın bana hadi,çok üzgünüm zaten çok...Çekin kulaklarımı.

başkada bişe yemedim tabiKızın bana hadi,çok üzgünüm zaten çok...Çekin kulaklarımı.
ben sana kızarım ama yemediğin için kızarım madem öğlen kaçırdın öğleden sonra ara öğünde bi salatalık bir domates akşam: büyük bir kap salata + 1 kase yoğurt yeseydin kızmazdım ama öğleden sonra hiçbişey yemediysen ona kızarım işte aferin böyle devam et hıh

canım ben bu şekilde beslendim sonuç ortada 1 haftada 2 kg sen benden zayıf olduğun için ekmekleri 1 dilime düşür ara öğünde biraz daha azını ye sende zayıflarsın bence bir dene. aç kaldığında vücut sana direniyor sen vücuda direniyorsun sonuç az kilo verme yada hiç verememe :) rahat bırak kendini ye ama dengeli beslen bunu yaşam şekli haline getir gitsin kilolar. Bak bugün neler yedim yazimde bi gör:

sabah: 2 kuru kayısı + 1 bardak su

kahvaltı: 1 tane tost (az kaşarlı, tam buğday ekmeği ile), domates salatalık çay

araöğün: 1 tane buzparmak dondurma (55kcal, 0 yağ)

öğle: 1 küçük peynirli poğaça (ceviz büyüklüğünde) + 1 bardak light kola (evde değildim öğleden sonra misafirlikteydim mecbur kaldım)

araöğün: 1 diş bitter çikolata + sade türk kahvesi

akşam: Yoğurtlu makarna (1 kase yoğurt + 1 su bardağı makarna) + salata

araöğün: domates + salatalık (bugün öğlen biraz fazla yağ aldım dengelemek için)

pizza ve kola derken miktar yok cnm 1 bardaga 1-2 dilimse aksam bosa ac kalmissin.öbür türlüysede aksam bisey yememissin zaten hafif biseyler yeseydin en azindan yinede sorun olmazdi.bide kizmak istedigim zaman o kizma ikonu varya kipkirmizi onu nasil yollayacagimida bilmiyom zaten ucuz atlattin hadi :)))

benim boy 158 ama diyetisyen 60 diyor uygun. ben 103ten 71e düştüğümde neredeyse inceciktim çünkü vücudumdaki yağ tam da olması gerektiği kadardı. Gerçi doktor 60 desede benim idealim 55-57 arası

benim boy da 168 ideal olan 57-60 arasi dedi doktor ama ben evlenmeden önce 50 kg dim 2. hamileligimden önce 55 dim o zaman iyi duruyodu ama 80 olunca balina etli oldum bende cnm oglum 6 aylik oldu hoopppp ben diyete basladim.4 aydir dikkat ediyorum anca verdim bu kilaya geldim bakalim hedefime az kaldi...hedefe yaklastikca kilolarda zor gider oldu aslinda (

Öğlen yediklerimin vicdan azabından yemedim ama beeen hemen bir kase yoğurt yerim affedeceksen :)

Haklısın aslında,
bende bana verilen diyet listesini bulayım paylaşayım sizlerle,bide ona bakın.
Neden uymuyorsam artık:26:

benim boy 158 ama diyetisyen 60 diyor uygun. ben 103ten 71e düştüğümde neredeyse inceciktim çünkü vücudumdaki yağ tam da olması gerektiği kadardı. Gerçi doktor 60 desede benim idealim 55-57 arası
Canım doktor işte ya sağlıklı dilime geldiğinde tamam diyor,halbuki biz görüntüde yerinden olsun istediğimizden daha az rakamlar peşindeyiz.
Ama bencede sen haklısın,boyuna göre 55 çokda iyi durur bencede

Bir küçük boy pizza+bir bardak kola
O kırmızı ikonu neden kullanamıyorsunki acaba,üstüne tıklayınca çıkmıyor mu?

canım teşekkür ederim. ramazandan sonra deneyeceğim ama ara öğün yapmamam lazım karatay diyetine göre. onları da ana öğüne eklerim birazcık

canım 20 günde 1-2-1 cm inceldim göğüs bel basen. pek istediğim gibi değildi. ama kiloda veremediğim için normaldir. bir 20 gün daha yapacağım ramazandan sonra.
babaannemiz burda evet. ben sivaslıyım aslen. atamayla geldim kalıcı oldum kayseride:):)

ekmek cısss oldu artık. sahurda 1 dilim kepekli ekmek hariç:):)

Dışardan geldiysen biraz zor geliyor Kayseri canım ondan sordum:) Ama sen uzak değilmişsin,kayseri-sivas yakın adetler:)
Ben oralı olduğum halde garipsiyorum çoğu şeyi,doğma büyüme mersindeyim. annemin nüfusundayız resmen :) almış adamı getirmiş buraya,hanımköylü bizimkisi :)

evet canım hiç yabancılık çekmedim burda.. ama mantıları çok ufak yaa.. bir ömür harcıyorlar onun başında

kızlar bu bir veda yazısı..nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum..özel mesajım da olmadığı için maalesef kuzusununzuzusu sana özelde bildiremedim durumu

kızlar 2 haftalığına da olsa burada gerçekten tüm inatçılığımı ve hırsımı biraz sergilediğimi düşünüyorum.Ve gerçekten bırakmamak için bu yola çıkmıştım ki bir hedefim de vardı.Ancak işte bazı zamanlar evdeki hesaplar uymuyor

Birkaç defa yazmıştım sanırım.Ben bir yandan iş bir yandan kpss sonucu bekleyen biriydim ve belki haberiniz vardır,kpss bugün açıklandı.Ve benim sonucum pek istediğim gibi gelmedi...Şimdi ilgilenen arkadaşlar veya tanıdığı olan arkadaşlar bilir,bu sınav maratonu çok uzun ve ciddi bir maratondur..Ve elbette ki kilo vermek de önemlidir ancak kıyaslandığı zaman,hayatınıza yol çizeceğiniz bu sınav baya bir ağır gelmekte..

O yüzden benim artık vakit kaybetmeden bu sınav için çalışmalara geri dönmem lazım..Çünkü ekimde birçok sınav yapılacak..daha birsürü detay var...

Ben buraya kısa süre önce başlarken,bunların böyle olacağını hiç düşünmemiştim.Ancak bugün gerçekten büyük bir üzüntüye kapıldım

Kilo verme ve takım ruhu konusunda samimiyetime inandığınızı biliyorum..o yüzden affınızı isteyerek,uzun bir süreliğine aranızdan ayrılmam gerekiyor.
İnanıyorum ki,bir süre sonra size hal hatır sormak için geldiğimde,hepimizin birbirimize verecek çok güzel haberleri olacak !!!

geri dönmek üzere ayrılmak diye bir kavram var sanırım ama,ben bu şekilde ayrılmak istemiyorum.Çünkü ne olur ne biter bilmiyorum.Evet ben bi yandan diyetime devam edeceğm ve her ekmek yediğimde kuzusununzuzusunun bana kızması aklıma gelecek :)

Dediğim gibi kendi başıma devam edeceğim ve yine bir takıma ait olduğumu hissedeceğim.Ve arada uğradığımda-ki bu belki 3 ay sonra belki 5 ay sonra olur bilmiyorum- birsürü 1.lik elde etmiş olsun istiyorum 4.takım :)

kızlar size güveniyorumm..artık hergün birşeyler karalayamacağım ama,size güvenim sürekli tam olacak bunu bilin !
Size de çok alışmıştım

Bir de takım için elimden son gelen olarak şöyle yapabilirim,çünkü bu hafta yine iyi kilo verebilirim diye düşünüyorum,kilo verme dönemimdeyim çünkü,bu hafta içi pek foruma yazamasam da,cuma günkü yarıştan sonra veda edebilirim.Gitmeden bir ilk 3 yapalım derim takım olarak :)

canımmm hayırlısı olsun.. inşallah bundan sonraki sınavlarında başarırsın. bilirim o stresi.. kaptan ne der bilmem ama haftada 1 ya da 2 gün girsen olmaz mı?en fazla yarım saatini alır. kafanı dağıtmış olursun.. hadi bakalım bi düşün de gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…