Merhaba kizlarrrr
Ben 174 boyunda 76.2 kg 26 yasinda 2 yasinda bi erkek canavar annesiyim
Hamile kaldigimda 71 kg dim (ama m giyiyordum hani kemikleri iri derler ya benimki o hesap galiba. )
Doguma giderken 100 ustuydum.
Oglum 9 aylikken diyete basladigimda 92 kgdim
1.5 yil kadar bi surede bu kadar verebildim
Daha dogrusu ilk 5 ay verdim son bi yildir 78 sularinda geziyorum
Alip 80 leri goruyorum sonra 77 gordum mu saliyordum yelkenleri
Pisbogazim tatli canavariyim ama azimliyim 63 oliciiim
Esimle iddiaya girdik
İlk hedefim 70 ikinci 65 ikisinde de super hediyeler beni bekliyo cicisler
E adama da daral geldi vericem lakirdisindan motive etcek diye butcesini kevgire cevirmeye razi
70 79 da kizlarla sohbet ediyoruz ama fazla motivasyon goz cikarmaz diye solugu burda aldim
Kizlar gule gule demeden cikarsam canavarimdan sebeptir
O yuzden cat diye gelip cöt diye cikmak durumunda kalabiliyorum
Ama herzaman son yazdigimdan sonrasini okur cevaplarim.
Yanlis yazarsam teefondan yazdigim icindir
Mutlu ve kisa surede kilolarimizi vermemiz dilegiyle
dgy yeni arkadasmi
biraz kendinden bahsetsen
nasil kilo aldin?
hani ailedenmi geliyor yoksa benim gibi önce ne yersem yiyim kilo almayip hamilelikten sonra kilolariyla basi dertte olanlardanmisin ??
bide kac kilosun?
yasinida sorim bari sormusken :))
is annenin kizlik soyadina gelmeden ben kapatim konuyu en iyisi :))
kızlar bu bir veda yazısı..nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum..özel mesajım da olmadığı için maalesef kuzusununzuzusu sana özelde bildiremedim durumu
kızlar 2 haftalığına da olsa burada gerçekten tüm inatçılığımı ve hırsımı biraz sergilediğimi düşünüyorum.Ve gerçekten bırakmamak için bu yola çıkmıştım ki bir hedefim de vardı.Ancak işte bazı zamanlar evdeki hesaplar uymuyor
Birkaç defa yazmıştım sanırım.Ben bir yandan iş bir yandan kpss sonucu bekleyen biriydim ve belki haberiniz vardır,kpss bugün açıklandı.Ve benim sonucum pek istediğim gibi gelmedi...Şimdi ilgilenen arkadaşlar veya tanıdığı olan arkadaşlar bilir,bu sınav maratonu çok uzun ve ciddi bir maratondur..Ve elbette ki kilo vermek de önemlidir ancak kıyaslandığı zaman,hayatınıza yol çizeceğiniz bu sınav baya bir ağır gelmekte..
O yüzden benim artık vakit kaybetmeden bu sınav için çalışmalara geri dönmem lazım..Çünkü ekimde birçok sınav yapılacak..daha birsürü detay var...
Ben buraya kısa süre önce başlarken,bunların böyle olacağını hiç düşünmemiştim.Ancak bugün gerçekten büyük bir üzüntüye kapıldım
Kilo verme ve takım ruhu konusunda samimiyetime inandığınızı biliyorum..o yüzden affınızı isteyerek,uzun bir süreliğine aranızdan ayrılmam gerekiyor.
İnanıyorum ki,bir süre sonra size hal hatır sormak için geldiğimde,hepimizin birbirimize verecek çok güzel haberleri olacak !!!
geri dönmek üzere ayrılmak diye bir kavram var sanırım ama,ben bu şekilde ayrılmak istemiyorum.Çünkü ne olur ne biter bilmiyorum.Evet ben bi yandan diyetime devam edeceğm ve her ekmek yediğimde kuzusununzuzusunun bana kızması aklıma gelecek :)
Dediğim gibi kendi başıma devam edeceğim ve yine bir takıma ait olduğumu hissedeceğim.Ve arada uğradığımda-ki bu belki 3 ay sonra belki 5 ay sonra olur bilmiyorum- birsürü 1.lik elde etmiş olsun istiyorum 4.takım :)
kızlar size güveniyorumm..artık hergün birşeyler karalayamacağım ama,size güvenim sürekli tam olacak bunu bilin !
Size de çok alışmıştım
Bir de takım için elimden son gelen olarak şöyle yapabilirim,çünkü bu hafta yine iyi kilo verebilirim diye düşünüyorum,kilo verme dönemimdeyim çünkü,bu hafta içi pek foruma yazamasam da,cuma günkü yarıştan sonra veda edebilirim.Gitmeden bir ilk 3 yapalım derim takım olarak :)
canımmm hayırlısı olsun.. inşallah bundan sonraki sınavlarında başarırsın. bilirim o stresi.. kaptan ne der bilmem ama haftada 1 ya da 2 gün girsen olmaz mı?en fazla yarım saatini alır. kafanı dağıtmış olursun.. hadi bakalım bi düşün de gel
Buda benim diyet listem,ilk gittiğim sıralarda eklemiştim buldum tekrar.
Okuyamadığınız yer olursa sorun
ekmek 9 dilim mi:26::26::26::26::26:
İlk geldigimde anlatmistim ayrintilariya :)
kızlar dedikleriniz mantıklı tabi ki bakıldığı zaman..haftada birkaç kere gelmek benim için de iyi olabilir.ama şöyle bir durum var: ben temmuzdaki sınavdan önce başka sınavlara da gireceğim..ve onların en yakın tarihli olanı ekim ayındayani çok çok yakın bir tarih..
ve ben kendimi biliyorum,ben kafa dağıtmaya internete girersem ,önce buraya yazarım,sonra facebook,sonra twitter,sonra dizilerimi takip ederim :) bu benim için böyle sürüp gider...
yaptığınız teklifler çok hoş,bu da-biraz şımarıyım :)- kendimi sevdirmişim demek :),bu çok hoş birşey tabi ama dediğim gibi ..
kuzusununzuzusu 6 ay kadar bir süre zaten katılabilceğimi sanmıyorum
ama dediğim gibi kaç zaman sonra olur bilmiyorum ama,arada bir size selam vermeye geleceğim ,ki benim de diyete devam edeceğim kesin.çünkü geçen sene zaten bu sınavlara çalışırken almıştım bu kiloları,bu sene bunu tekrar etmeyeceğim,izin vermeyeceğim bu duruma :)
o yüzden sevgili takım arkadaşlarımm,sizi özleyeceğim,size güveniyorum,sizi seviyorumm,ve hepimize tüm işlerimizde başarılar diliyorum kocaman kocamannn
gitmene üzüldüm ancak söz konusu sınav olunca çok haklısın.kızlar dedikleriniz mantıklı tabi ki bakıldığı zaman..haftada birkaç kere gelmek benim için de iyi olabilir.ama şöyle bir durum var: ben temmuzdaki sınavdan önce başka sınavlara da gireceğim..ve onların en yakın tarihli olanı ekim ayındayani çok çok yakın bir tarih..
ve ben kendimi biliyorum,ben kafa dağıtmaya internete girersem ,önce buraya yazarım,sonra facebook,sonra twitter,sonra dizilerimi takip ederim :) bu benim için böyle sürüp gider...
yaptığınız teklifler çok hoş,bu da-biraz şımarıyım :)- kendimi sevdirmişim demek :),bu çok hoş birşey tabi ama dediğim gibi ..
ama dediğim gibi kaç zaman sonra olur bilmiyorum ama,arada bir size selam vermeye geleceğim ,ki benim de diyete devam edeceğim kesin.çünkü geçen sene zaten bu sınavlara çalışırken almıştım bu kiloları,bu sene bunu tekrar etmeyeceğim,izin vermeyeceğim bu duruma :)
o yüzden sevgili takım arkadaşlarımm,sizi özleyeceğim,size güveniyorum,sizi seviyorumm,ve hepimize tüm işlerimizde başarılar diliyorum kocaman kocamannn
Peki canım sen bilirsin,kendi isteğiyle ayrıldı yazıyorum öyleyse.kızlar dedikleriniz mantıklı tabi ki bakıldığı zaman..haftada birkaç kere gelmek benim için de iyi olabilir.ama şöyle bir durum var: ben temmuzdaki sınavdan önce başka sınavlara da gireceğim..ve onların en yakın tarihli olanı ekim ayındayani çok çok yakın bir tarih..
gitmene üzüldüm ancak söz konusu sınav olunca çok haklısın.
bugünkü menüm:
sabah kalkınca: 1 ceviz +1 hurma + 1 bardak su
kahvaltı: 2 dilim ekmek + domates salatalık + 1 kibrit kutusu peynir çay+ közlenmiş patlıcan
ara öğün yapmadım çünkü kahvaltıyı geç yaptım(11.00 civarı) 2 saat sonra da öğlen yemeği yedim.
öğlen: 5-6 kaşık bamya yemeği + 1 bardak ayran + 2 dilim ekmek + salata
araöğün: 1 şeftali + 1 çay bardağı süt.
akşam: 1 büyük kase(300-350 ml) ayranlı çorba (ıspanak ve haşlanmış bulgur ile hazırlanmış) + salata + bir tane fruttare (ananaslı ya regl olacam tatlı krizleri geliyor)
kuzu sana msj attim özelden aldinmi
Sabah domates salatalık ve peynirle güzel bir kahvaltı yaptım.
Ancaaak öğleden sonra pizza ve kola var
başkada bişe yemedim tabiKızın bana hadi,çok üzgünüm zaten çok...Çekin kulaklarımı.
Güne güzel başladım,çok dikkat edecem kusursuz kapatacam bugünü dedim ama olmadı.
kahvaltı
domates,salatalık,bol nane,peynir,zeytin,1dilim ekmek
öğle
bir tabak cacık yaptım
sonrasında bir tatsızlık sonucu hiiiiçbişey yemedim
Amanda aman kimleri görüyorum, Tfneyll gelmiş :)
Bende sana cevap yazdım,almadın mı:26:
kola mı peynirli börek mi tavuklu pilav mı ton balığı mı canım çekti vallakızlar hepinize günaydın şimdi beni azarlıyosunuz kızıp bağırıyosunuz o benim ilk hedef kilom ve artık kaybettiğim kilom 58'e hemen geri kavuşuyorum tamam mı?
dün sabah
1çeyrek peynirli börek
1bardak meyve suyu
5 zeytin
1haşlama yumurta
azcık ton balığı
öğlen
barbunya 2 kaşık
biraz tavuklu pilav
bol bol salata ve kola
akşam
az salata
az bişi acı soslu tavuk
ıce tea
dün spor yapmadım ama baya yürüdüm canlarım
kola mı peynirli börek mi tavuklu pilav mı ton balığı mı canım çekti valla
sabah biraz abartmışsın ama bence öğlen ve akşam dengelemişsin kolayı içmeseymişsin menü güzel çok da kızılacak bir menü değil bence :)
ben bi ara kola bağımlısıydım light içiyordum ama o dönem inanılmaz kilo aldım. su gibi kola içiyordum. bence kola içmek istediğinde su yada soda iç kurtul bu alışkanlığından kısa sürede kurtulhiç sorma içtiğim kolaları bir bilseniz offf offff öahvettim kendimi ama çok güzel ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?