Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İlk geldigimde anlatmistim ayrintilariya :)

Çok üzüldüm gerçekten
Aramızda olmandan büyük haz alıyordum,kısa zamanda alıştırdın kendine...keşke gitmeseydin.
Sınav için üzülme,hayırlısı. Mutlaka kısmetin bir yerde bekliyor,herşeyin bir zamanı var,nasıl yaşanması gerekiyorsa öyle çıkıyor karşımıza. Elimizden geleni yaptıktan sonra çokda fazla canımızı sıkmamak gerek.
Geri dönmek üzere ayrıldı kavramını sevmemişsin ama bu yarışmacının lehine aslında. Kendi isteğiyle ayrıldı dersek 6 ay içinde dönemk istesende dönemezsin. Ama geri dönmek üzere ayrıldı dediğimizde dönüş yolun açık kalır.
Benim fikrim kalmandan yana,eğer cumaları bildirimde bulunurum ve arasırada olsa uğrayabilirim dersen ben kal derim.
Hiç mi mola vermicen kıııız,hep ders çalışılır mı:) Sana günlük değilde haftalık kota koyarız:) İster haftada 2 gün 3gün gel,geçmişe yorum yapar kendini menülerini toptan paylaşırsın. Düşünsene günlük 5 mesaj haftada 35 ediyor. Sen 3günde bir gelsen 1 saatcik bize ayırsan,kendinede mola versen halledersin zaten.
Hem diyetten kopmamış olursun. Kendi menülerinide bi kağıda yaz,3günde bir bizimle paylaşırsın.
Sen bir düşün bak,yapabilirim dersen kapımız hep açık.

Bende öyle düşünüyorum

kızlar dedikleriniz mantıklı tabi ki bakıldığı zaman..haftada birkaç kere gelmek benim için de iyi olabilir.ama şöyle bir durum var: ben temmuzdaki sınavdan önce başka sınavlara da gireceğim..ve onların en yakın tarihli olanı ekim ayında yani çok çok yakın bir tarih..

ve ben kendimi biliyorum,ben kafa dağıtmaya internete girersem ,önce buraya yazarım,sonra facebook,sonra twitter,sonra dizilerimi takip ederim :) bu benim için böyle sürüp gider...

yaptığınız teklifler çok hoş,bu da-biraz şımarıyım :)- kendimi sevdirmişim demek :),bu çok hoş birşey tabi ama dediğim gibi ..

kuzusununzuzusu 6 ay kadar bir süre zaten katılabilceğimi sanmıyorum

ama dediğim gibi kaç zaman sonra olur bilmiyorum ama,arada bir size selam vermeye geleceğim ,ki benim de diyete devam edeceğim kesin.çünkü geçen sene zaten bu sınavlara çalışırken almıştım bu kiloları,bu sene bunu tekrar etmeyeceğim,izin vermeyeceğim bu duruma :)

o yüzden sevgili takım arkadaşlarımm,sizi özleyeceğim,size güveniyorum,sizi seviyorumm,ve hepimize tüm işlerimizde başarılar diliyorum kocaman kocamannn

gidiyormusun üzüldüm cnm..umarim hersey istedigin gibi olur ne zaman gelmek istersen gel cnm ...

gitmene üzüldüm ancak söz konusu sınav olunca çok haklısın.

bugünkü menüm:

sabah kalkınca: 1 ceviz +1 hurma + 1 bardak su
kahvaltı: 2 dilim ekmek + domates salatalık + 1 kibrit kutusu peynir çay+ közlenmiş patlıcan
ara öğün yapmadım çünkü kahvaltıyı geç yaptım(11.00 civarı) 2 saat sonra da öğlen yemeği yedim.
öğlen: 5-6 kaşık bamya yemeği + 1 bardak ayran + 2 dilim ekmek + salata
araöğün: 1 şeftali + 1 çay bardağı süt.
akşam: 1 büyük kase(300-350 ml) ayranlı çorba (ıspanak ve haşlanmış bulgur ile hazırlanmış) + salata + bir tane fruttare (ananaslı ya regl olacam tatlı krizleri geliyor )

Peki canım sen bilirsin,kendi isteğiyle ayrıldı yazıyorum öyleyse.
İstediğin zaman gel halini hatrını anlat
Takımda olmasanda diyetine dikkat et,umarım istediğin kiloya ulaşırsın
İnşallah sınavlarında başarılı olursun,Allah emeklerini boşa çıkarmasın kocaman öpüyorum canım

Maşallah,örnek menümüz geldi yine :)

Güne güzel başladım,çok dikkat edecem kusursuz kapatacam bugünü dedim ama olmadı.
kahvaltı
domates,salatalık,bol nane,peynir,zeytin,1dilim ekmek

öğle
bir tabak cacık yaptım

sonrasında bir tatsızlık sonucu hiiiiçbişey yemedim

Sabah domates salatalık ve peynirle güzel bir kahvaltı yaptım.
Ancaaak öğleden sonra pizza ve kola var
başkada bişe yemedim tabiKızın bana hadi,çok üzgünüm zaten çok...Çekin kulaklarımı.

sanki yokluğumda burda takım kaptanımız bir şımarmış bir unutmuş kolada neki yada pizza da ne acaba gerçi kola için inan bişi demiycem sebep ramazan boyunca tek başıma 6-7litre kola içmişimdir hadi sen kız şimdi bana hadi bağır çek kulaklarımı

yine sıkıntın mı var yoksa aklımda hep sendeydi naptı acaba diye çok düşündüm bide zeynepciğimi merak ediyorum umarım her ikiside sağlıklıdır.

Amanda aman kimleri görüyorum, Tfneyll gelmiş :)

ben geriye dönene kadar çıkmışsın evet ben geldim seni ve kızlar duyun sesimi hepinizi özledimmmmmmmm

kızlar hepinize günaydın şimdi beni azarlıyosunuz kızıp bağırıyosunuz o benim ilk hedef kilom ve artık kaybettiğim kilom 58'e hemen geri kavuşuyorum tamam mı?

dün sabah
1çeyrek peynirli börek
1bardak meyve suyu
5 zeytin
1haşlama yumurta
azcık ton balığı

öğlen
barbunya 2 kaşık
biraz tavuklu pilav
bol bol salata ve kola

akşam
az salata
az bişi acı soslu tavuk
ıce tea

dün spor yapmadım ama baya yürüdüm canlarım

kola mı peynirli börek mi tavuklu pilav mı ton balığı mı canım çekti valla

sabah biraz abartmışsın ama bence öğlen ve akşam dengelemişsin kolayı içmeseymişsin menü güzel çok da kızılacak bir menü değil bence :)

hiç sorma içtiğim kolaları bir bilseniz offf offff öahvettim kendimi ama çok güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…