Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhabalar.. menümü yazıp kaçayım.. bebişe bakmam lazımm
sahur: menemen salatalık su.. biraz ekmek
iftar: etli nohut, bulgur pilavıı, cacık
geçen günde bunları yemiştin derseniz bu kez kayınvalidemlerdeydik.. aynı menü önüme çıktı

Benim de kurtulmam lazim bu aliskanliktan ya...
Diyet yaparken ariuo insan ama sodayla ikame ettirilebilir aslinda.

Evet canım sıkıntım var,hemde bu sefer tavan yapmış halde.
Birileri kıskançlık krizine giriyor diye hayatımın yönü değişti

sabah sabah ton balığı mı :) maşallah
kola olmasa gerisi güzelmiş aslında şekerim
simdi gördüm cnm.tskrlr.
Ne demek efendim :))

İftarları ekmeksiz atlatıyorsun ne güzel. Ramazan aslında tam karatay oldu sana :)

Benim de kurtulmam lazim bu aliskanliktan ya...
Diyet yaparken ariuo insan ama sodayla ikame ettirilebilir aslinda.

Sabahtan beri bir sodayı bitiremedim,ne tatsız tuzsuz bişe :)

Kızlar kardeş takımdan alıntıdır.
Ben denemeyi düşünüyorum...

canım benim ya kıyamam sana anlatmak istersen biliyosun bişi dememe gerek yok ama bnim ne zaman canım sıkılsa mantıklı bi cvp aldığım için hemen sana soruyorum :) eminim ki kendin içinde en mantıklı şeyi yaparsın sen yani onu umuyorum canım benim dilerim ki herşey gönlünce olsun tatlım. kıyamam sana

canım onu sabah kahvaltının ardından gün boyunca elma olarak yapıyorlar.. elma diyeti diye yazarsan kk da var.. çok etkili bir diyet ben emzirdiğim için yapamıyorumm
Elmanın yanında yoğurt,süt tüketebiliyormuşuz. Deneyim bi diyorum :) Elma ve soda almaya çıkmalıyım...

Ah canım nasıl kötü durumdayım anlatamam.
Biliyorsun aylardır ayrıyız,evin kadınları beni istemediği için... istememe nedenleride paylaşmak istememeleriymiş,benimle geçirdiği zamanı kıskanıyorlarmış,lafa bak.
Yanımdayken sürekli arayı saçma bir bahaneyle çağırırlar,göndermek istemezler vs vs.
aylar sonra cumartesi barışmıştık ve pazar günü yanıma göndermemek için ne kavgalar çıkardılar. Daha dün gördün birazda bizimle kal,zaten akşamdan beri mesaj yazıp duruyorsun,gitme,görme,bizden çok onu görüyorsun vs ... ne saçma fikirler,seviye çok düşük. Hangi anne baba oğlunu sevgilisinden kıskanır ya,hemde aylardır konuşmuyoruz bu ne anlayışsızlık.
Bu sebeplerden dolayı ban söz verdiği saatte gelmedi,ekti resmen,3saat sonra geldi ama geldiğinde ben yoktum tabi. Çıkıp mersine gittim.
Hem zaten tartışa tartışa zorla evden çıkıyor ama git ve hemen geri gel ablanı al eve götür diyorlar. Olduğu yer 2 saat mesafede,ablacığı beraber gelmiyor daha erken ben gelmem diyorki gidince vakti kalmasın onu almak için geri dönsün. Bu durumda ağırlığını koyup ben söz verdim,görüşecem deyip çıkıp yanıma gelemiyor,orda durup onlara laf anlatıyor. İstediklerini yapmalarına izin veriyor.
Kendiyle ilgili hiç sorunum yok,tek derdim adam olamaması. Herkesin berbat bir ailesi olabilir ama aradaki adam adam gibi durursa bana yansımaz.
Lanet olsun artık ne deyim,hayırlısı.

sana bişiler söyleyip seni gaza getirmek ve uzmek ıstemem ama son solediğin laf tam oturuyor başka lafada gerek kalmıyor bu geçtiğimiz hafta ben her akşam biyere gittim daha doğrusu kayınvalıdemı mısafırlığe cagırdılar oda beni çağırdı hiç eve gidemedim dün sabah babaannem laf etti işin gücün gezmek diye sankı keyfıyen yapıyorum neyse ben bile bizimkilere onunla ne kadar sık görüşsemde laf ettirmiyorum o kişi benim sevgilim nişanlım eşim dostum her kımse annesi gile bişi demek istemiyoru m böyle cehalete laf yok sankı altın doğurmuş tövbe yarabbim yaptığı kıskançlık neyın kıskançlığı yada kıskandığım kım oğlun mu ayıp sonuçta oğlu sevmiş beğenmiş o mutluysa otur sende o mutluluğu yaşa dimi yani allah allah ya cefasınıda sefasınıda surecek olan kendı aynı zamanda kıme ne ıcın laf anlatıyosun ya sevdığın ınsanın yanına gıderken neyın hesabını verıyosun onada yakıstırmadım burda kımse umrumda olmaz daha edılecek laf var ama sana kıyamıyorum kalbının guzellıgı yuzune vurmuş allah da ole mutlu ve guzel etsın senı inşallah kımse hakkında kotu dusunme beddua etme ama buyuk guzel allahım senın hakkında kım ne dusunuyosa ona 1000 katını versın iyi ise iyi kotu ıse kotu.

Aynen canım söylenecek o kadar laf varki,hepsi içimde büyüyor. Sinirimden duramıyorum.
Zaten ailesinin ne olduğunu ben biliyorumda bana söz verdi birdaha seni ezdirmicem,kimsye laf söyletmicem,dikkatli davranacam vs vs.
Ama ertesi gün yine bildiğini okudu,yine onlara yenildi.
Ben orda seni savunmak iin kaldım tartıştım diyor,neden tartışıyorsunki,neeyi savunuyorsun.
Benimle görüşmek istemenden daha doğal ne var,elbette geleceksin.Açıklama neden anlamıyorum.
Çok garip bir tavrı var,bağımsızlığını ilan edemedi birtürlü.
Kuzenimi aramış birazdan onlara gidecekmiş,başına neler geleceğini bilmiyor :)

onun söyleyeceği iki çift laf var mutluyum ve bunu ona borçluyum sizde bu mutluluğu benimle yaşayacaksınız annem ablam kımse işte ole demesı lazım ama ole yureklı ınsan kalmadı galıba bız olsak yaparız ama bızdekı yurek kımsede yok valla ya

Canım devir değişmiş,kız evi naz evi değil artık. Erkek anneleri kendini kız annesi sanıp naza çekiliyor,oğullarınıda kız gibi yetiştiriyorlar. Öyle yürekli olmak gibi erkeğe yakışan sıfatlar sana bana kalıyor işte.

karşındaki sadece senin görebildiğin kadardır unutma sakın sen onu ne kadar görmek istiyorsan ole görürsün görmek istediğin kadar buyuk gormek ıstedıgın kadar yerın dıbınde ama hıc kımse senden önemli değil sen daha degerlısın cunku o senı uzup hayatından calanlar sana o hayatı gerı vermezler

ahhh erkeklerrrr... boşver takmayacaksın önemsemeyeceksin bak nasıl peşine düşüyor. üzülmemeye çalış canım.

kızlar ben bu arada delirmek üzereyim 100 gram bile oynamadı yaa sanırım regl olcam ondan halbuki diyetimi aynen uyguluyorum

offff kilo vercem diye kalp krizinden gitcem :) yarım saattir bi oynuyorum bi tepiniyorummm su gibi oldummmmmm

hoba kop kop tuttu fırlattı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi kop kop kop offf öldüm

offff kilo vercem diye kalp krizinden gitcem :) yarım saattir bi oynuyorum bi tepiniyorummm su gibi oldummmmmm

ha bu arada bugünkü menümü de paylaşayım.

kalkınca 2 hurma + 1 bardak su
kahvaltı: 1,5 dilim ekmek + 1 bardak süt (sabah geç kaldım ayaküstü bişiler yedim işte)
ara öğün: 1 avuç leblebi
öğlen: 1 simit + 1 ayran
ara: bir elma
akşam: 5-6 kaşık bamya yemeği, 1 küçük kase (150 ml falan) ayranlı çorba
az önce de 1 tane salatalık yedim. yatmadan 1 çay bardağı süt içtim mi tamam

ayyyybayılcam şimdi gülmekten çok yaşa emi tubis ya yok gıtmıyo işte bir turlu o kılolar gıdıncede benımkı gıbı gerı gelıyo puffff ya

simit mi ? ekmek? süt olayı süpermiş

bugün bütün yediklerim

bir soda

1 elma

yoğurt

biraz kavun

sen kaşınıyosun bence kuzucum ne dersın noluyo yıne sana bakım ne kadar sağlıksız beslenmeye basladın sakın bana canım sıkkındı deme çok kızdım sana

Son düzenleme:

Maşallah canım,bu sıvakta bu azim...harikasın :)

Zaten peşimde sürekli ama mesele o değil,o peşime düştükçe arkadan çekip oturtanlar var :)

Çok haklısın,nasıl tadım tuzum yok aylardır bi bilsen.
Senelerim boşa geçti

Mükemmelsin

tamam canım sıkkındı ama ben elma soda diyetini denemeye karar verdim. akaşama kadar sadece elma ve soa içiyorsun,akşam 6 kaşık sebze yemeği ya da ızagara.
Benim elma ve soda miktarı az olmakla beraber akşam yemeğim olmadı:) bugün daha dikkatli davranacam bak sabahtan yedim elmamı:)

Sodanın asidinin alınmış olması gerekiyormuş,bende sadaha sabah aldığım için açıp bekletemedim öncede. içine bir peçete uzattım asit falan kalmadı 10dk sonra,o peçeteylede yüzümü temizledim:)çok iyi gelir cilde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…