Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

seni hasta sorunlu tıp kızlar gıbı gormek ıstemıyorum gıden gıder gıttığı gun bıter o otursun yansın derdıne yapamadıklarına allah onların karsısına ole bırı cıkarır kı sorma ondan sonra burda yada dıger tarafta elbet cıkar bunun acısı ... ole yememe ıcmeme yapma sakın yemın edıyorum bagırırım bak

kızlar dün iftarda kayınvalidelerdeydik yine.. ne yediğimi hatırlamıyorum ama ekmek yemedim o kesin. birazcıkta tatlı aldım. beğenmedim zaten bi daha da yemedim..
sahurda ise türlü yemeğim vardı yoğurtla onu yedim. 2 dilim k ekmeğiyle..
kuzusununzuzusu canım ne diyebilirimki sana. zaten moralin bozuk bir de böyle beslenirsen düşer kalırsın bir yerde haa.. ayrıca da kimse senin kadar değerli değil...:113::113: üzme tatlı canını sen.. daha neler göreceksin hayatta güçlü ol bebeğim sen:103::103::103:

Kızlar iyiki varsınız be:) sağolun desteğiniz için

tamam canım bağırma:) sabah bir elma bir soda,şimdide bir kase yoğurt yiyeim. dün açlıktan başım fena ağrıdı:)

yedikleri güzel canım,
desteği içinde teşekkür ederim

ayyyybayılcam şimdi gülmekten çok yaşa emi tubis ya yok gıtmıyo işte bir turlu o kılolar gıdıncede benımkı gıbı gerı gelıyo puffff ya

simit mi ? ekmek? süt olayı süpermiş
ben diyetisyene gidiyorum menümde simit de var ekmek de dondurma da dengeli olduktan sonra sıkıntı yokki :)

Son düzenleme:
Daha kolay zayıflamak için bu üç kırmızıyı bol bol tüketin

Kırmızı erik: Posa ve potasyum bakımından çok zengindir. İçerdiği beta karoten sayesinde, güçlü bir antioksidan işlevi görür. Bağırsak hareketliliğini artırır. Bu özellikleriyle kilo vermeye yardımcı olur.

Vişne: Potasyum ve C vitamini içeriği yüksektir. Diyette, toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar.

Böğürtlen: Folik asit açısından oldukça zengindir. Bağışıklık sistemini destekleyerek, vücudun yapılan diyet yüzünden halsiz ve bitkin düşmesine engel olur.

ZEVK VEREN GIDALAR DA YER ALMALI

Zayıflama yolunda atılması gereken ilk adımın sağlıklı beslenmenin ilkelerini öğrenmek olduğunu belirten Taylan Kümeli, sağlıklı bir diyet listesinin kişiye özel olarak hazırlanması gerektiğini ve bu listede zararlı olsalar da kişiye zevk veren gıdaların da bulunmasının şart olduğunu söylüyor: “Size zevk veren ama zararları da olan besinleri hayatınızdan çıkarmak zorunda değilsiniz. Bu besinler, sağlıklı beslenme programlarına küçük miktarlarda da olsa katılabilir. Mesela az yağlı bir öğün sonrasında, küçük bir parça çikolata yiyebilirsiniz. Önemli olan öğün kaçırmamak ve uzun süre aç kalmamaktır. Uzun süreli açlıklar kan şekerini düşürür ve çikolata ya da bisküvi gibi kan şekerini hızla yükselten yiyeceklere duyulan arzuyu tetikler.”

kızlar ben cıkıyorum oruc tutmak ıstedım bgn ama su an artık dayanacak gucum felan kalmadı offfffffffffffffffffffffffff

eveeet soda ve elma diyetim oldu bugün :)

akşama kadar 2 elma 3 soda

akşam
3kaşık mercimekli bulgur pilavı ve 3 kaşık salata

Kızlar dünkü menümü paylaşmadım akşama kadar herşey çok iyi gidiyordu ama akşam biraz kaçırdım 100 gram bile veremeyince insanın morali altüst oluyor sanırım ondan

sabah 2 dilim ekmek, 1 kibrit kutu peynir, domates
ara: yarım paket light çubuk (0.2 gr yağ, 78 kcal)
öğlen: 4 kaşık bamya 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara: bikaç tane light çubuk 1 bardak süt.
akşam: 1 kase yoğurtlu çorba + 1 diş çikolata + 1 incir + 8-10 tane üzüm
gece: 1 çay bardağı light süt

kızın bana akşam fazla kaçırdım

merhaba kızlar, nasılsınız?
kaptancım en son yazdığımdan sonra bilgisayar bozuldu eternet kartı yanmış anca yapıldı geldim ama senin deneyecek halin kalmadı bu ne böyle diyebilirsiniz haklı olarak
yoğundum birkaç gündür misafirler temizlik hazırlık hatta 3 günde 2 kilo vermişim ama dayanamadım akşam şekerpare yedim (
irade sıfır yani

hatırlamayanlar için ben bursadayım, 33 yaşındayım, 3 yaşında bir oğlum var, 81,3 le başladım buraya geçen hafta şimdi 79,6 yım
hedefim şimdilik 70

kimse yok bugün nerdesiniz arkadaşlar,
kahvaltımı yazayım
çay birdilim ekmek zeytin peynir haşlanmış yumurta
ara bir limonlu soda
öğle bamya yemeği var birde yoğurt

Canım niye kilonu kontrol ediyorsun sürekli,bırak onu doktorun kontrol etsin. Cumadan cumayada bak bize söyle tamam :)
Sık sık bakınca insanın morali bozuluyor,elbette sürekli fazla fazla vereceksin diye bişe yok. 100g bile vermedeiğin zaman öyle moralini bozma hemen, verme ne olacak,bu hiç veremeyeceğin anlamına gelmiyorki Hiç hata yapmadığımız halde duraklama yaşadığımız hatta birde artıda olduğumuz zamanlar bile oluyor. Hiç canını sıkma sen,bugün veremediysen bu hafta veremediysen haftaya verirsin. Gidişatınol
Vallahi canım senin deneme süren dolacaktı bu hafta ama sen hiç yoksun.
İstersen baştan alalım,2 hafta denenmeye var mısın?

kimse yok bugün nerdesiniz arkadaşlar,
kahvaltımı yazayım
çay birdilim ekmek zeytin peynir haşlanmış yumurta
ara bir limonlu soda
öğle bamya yemeği var birde yoğurt

Kimse yok diyene bak kız :))

ay sorma dayanamıyorum bi sabah bir de akşam eve gittiğimde tartılıyorum 100 gram verince yüzüm gülüyo oynamamışsa delleniyorum bir de bizim evde 2 tartı var bi birine çıkıyorum bi birine halimi görsen gülersin regl oldum bi anda gidecek inşallah hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…