Sodanın asidinin alınmış olması gerekiyormuş,bende sadaha sabah aldığım için açıp bekletemedim öncede. içine bir peçete uzattım asit falan kalmadı 10dk sonra,o peçeteylede yüzümü temizledim:)çok iyi gelir cilde:)))
seni hasta sorunlu tıp kızlar gıbı gormek ıstemıyorum gıden gıder gıttığı gun bıter o otursun yansın derdıne yapamadıklarına allah onların karsısına ole bırı cıkarır kı sorma ondan sonra burda yada dıger tarafta elbet cıkar bunun acısı ... ole yememe ıcmeme yapma sakın yemın edıyorum bagırırım bak
kızlar dün iftarda kayınvalidelerdeydik yine.. ne yediğimi hatırlamıyorum ama ekmek yemedim o kesin. birazcıkta tatlı aldım. beğenmedim zaten bi daha da yemedim..
sahurda ise türlü yemeğim vardı yoğurtla onu yedim. 2 dilim k ekmeğiyle..
kuzusununzuzusu canım ne diyebilirimki sana.zaten moralin bozuk bir de böyle beslenirsen düşer kalırsın bir yerde haa.. ayrıca da kimse senin kadar değerli değil...:113::113: üzme tatlı canını sen.. daha neler göreceksin hayatta güçlü ol bebeğim sen:103::103::103:
ben diyetisyene gidiyorum menümde simit de var ekmek de dondurma da dengeli olduktan sonra sıkıntı yokki :)ayyyybayılcam şimdi gülmekten çok yaşa emi tubisya yok gıtmıyo işte bir turlu o kılolar gıdıncede benımkı gıbı gerı gelıyo puffff ya
simit mi ? ekmek? süt olayı süpermiş
ben diyetisyene gidiyorum menümde simit de var ekmek de dondurma da dengeli olduktan sonra sıkıntı yokki :)
ben diyetisyene gidiyorum menümde simit de var ekmek de dondurma da dengeli olduktan sonra sıkıntı yokki :)
ay ne güzelmiş yahu ben bi ara çok yedim ama az yedim yarıö yarım yedım kızlar bana hep kızıyolardı pufff
sabah yarım simit öğlen yemek olarak yersen bir simit yiyebiliyorum ama kazan simidi olacak o yağlı pastane simitlerinden değil :) 1 simit 250 kaloriymiş yenebilir yani ara sıratubişin kilosuyla seninki bir değil,o bile sabahları yarım simit yiyor:)
Canım niye kilonu kontrol ediyorsun sürekli,bırak onu doktorun kontrol etsin. Cumadan cumayada bak bize söyle tamam :)Kızlar dünkü menümü paylaşmadım akşama kadar herşey çok iyi gidiyordu ama akşam biraz kaçırdım 100 gram bile veremeyince insanın morali altüst oluyor sanırım ondan
sabah 2 dilim ekmek, 1 kibrit kutu peynir, domates
ara: yarım paket light çubuk (0.2 gr yağ, 78 kcal)
öğlen: 4 kaşık bamya 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara: bikaç tane light çubuk 1 bardak süt.
akşam: 1 kase yoğurtlu çorba + 1 diş çikolata + 1 incir + 8-10 tane üzüm
gece: 1 çay bardağı light süt
kızın bana akşam fazla kaçırdım
Vallahi canım senin deneme süren dolacaktı bu hafta ama sen hiç yoksun.merhaba kızlar, nasılsınız?
kaptancım en son yazdığımdan sonra bilgisayar bozuldu eternet kartı yanmış anca yapıldı geldim ama senin deneyecek halin kalmadı bu ne böyle diyebilirsiniz haklı olarak
yoğundum birkaç gündür misafirler temizlik hazırlık hatta 3 günde 2 kilo vermişim ama dayanamadım akşam şekerpare yedim(
irade sıfır yani
hatırlamayanlar için ben bursadayım, 33 yaşındayım, 3 yaşında bir oğlum var, 81,3 le başladım buraya geçen hafta şimdi 79,6 yım
hedefim şimdilik 70
kimse yok bugün nerdesiniz arkadaşlar,
kahvaltımı yazayım
çay birdilim ekmek zeytin peynir haşlanmış yumurta
ara bir limonlu soda
öğle bamya yemeği var birde yoğurt
Canım niye kilonu kontrol ediyorsun sürekli,bırak onu doktorun kontrol etsin. Cumadan cumayada bak bize söyle tamam :)
Sık sık bakınca insanın morali bozuluyor,elbette sürekli fazla fazla vereceksin diye bişe yok. 100g bile vermedeiğin zaman öyle moralini bozma hemen, verme ne olacak,bu hiç veremeyeceğin anlamına gelmiyorki Hiç hata yapmadığımız halde duraklama yaşadığımız hatta birde artıda olduğumuz zamanlar bile oluyor. Hiç canını sıkma sen,bugün veremediysen bu hafta veremediysen haftaya verirsin. Gidişatınol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?