- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Aynen canım alalım hepimiz,çok istikrarsız bi insanım ama denerim :)eğer çayın faydası çıkarsa hepiniz alın valla bide şu trambolinimin ayakları olsaydı
Zaten şuan denemedesin ama geelcek hafta listeye girerken bu cumaki kilon lazımdı:26:trambolini hatırlatma yaa bizim bey yok kafamız tavana değer diyip duruyor trambolin diyince anlına sirklerdeki anne trambolinler geldi zaar:))
arkadaşlar bir de şu tartılma işini ben bu hafta yapamayacağım evde tartım yok:) annemlerde tartım ama önümüzdeki cumaya kadar alıp gelmeyi düşünüyorum inşallah uyar mı?
Yok canım yanlış bişe demedin,ben diyorumki hiç ifadesini almayın,direk öldürün :)kız ifadesini almayın derken yanlış bir kelimemi söyledim mi ne anlamadım?
şaka yaptım bebeişim bizim çalıştığımız inşaat firmları öle dedi
sakin ol canım anlamazlar işte aynı benim hesap salak bu millet rahatsız yemin ederim ki ya erkek ya onlar bi taraflarına güvenip laf ederler hiç bilmiyolar ki biz istersek neler olur ?
dün tam mesaj çekti hastanedeydim tehdit felan ediyo yok kaçırırım bilmem nolur diye açtım ağzımı yumdum gözümü o arada bana sürekli sen iste hayatım tamam bitanem diyodu bende mesaj cekme dedim oda offfff kendini naza cekiyosun senınle ugrasamam dedı kapattı aman dilimi ısırıyım ben aman allah uzak tutsun dua edin kızlar böle son olsun.
ya ben pazar yokum ya konulardan uzak oluyorum dıye haftasonunu istemedım ama dusundumde hem herseyı okumus olur hemde sayım yaparım galıba daha mantıklı
ben düğüne gidicem ve fotoğraf çekinip sizinle paylaşmak istiyorum inş benim koca kafalı çekinir yoksa tek ne işim var
Aynen canım alalım hepimiz,çok istikrarsız bi insanım ama denerim :)
Zaten şuan denemedesin ama geelcek hafta listeye girerken bu cumaki kilon lazımdı:26:
Dışarda eczanede falan tartılamaz mısın?
Yok canım yanlış bişe demedin,ben diyorumki hiç ifadesini almayın,direk öldürün :)
Ben onu öldürmek istiyorum şuan sadece,çok fena canını yakacam ama çok.
İnşallah böyle devam eder canım,yüz bulamayınca defolup çekilir hayatından.
Sen yinede numaranı değiştirmenin bir yolunu bul,uygun tarife,şirket hattı falan bişeyler uydur.
O salak adam durur durur evlenincede mesaj atacağı tutarda bu sefer hiç açıklayamazsın Allah korusun.
Bu numara değişmeli
Çek canım çek,sen albümü kaldırmışsın zaten göremiyoruz güzel yüzünü :)
eğer çayın faydası çıkarsa hepiniz alın valla bide şu trambolinimin ayakları olsaydı
Aynen canım alalım hepimiz,çok istikrarsız bi insanım ama denerim :)
Zaten şuan denemedesin ama geelcek hafta listeye girerken bu cumaki kilon lazımdı:26:
Dışarda eczanede falan tartılamaz mısın?
Yok canım yanlış bişe demedin,ben diyorumki hiç ifadesini almayın,direk öldürün :)
Ben onu öldürmek istiyorum şuan sadece,çok fena canını yakacam ama çok.
İnşallah böyle devam eder canım,yüz bulamayınca defolup çekilir hayatından.
Sen yinede numaranı değiştirmenin bir yolunu bul,uygun tarife,şirket hattı falan bişeyler uydur.
O salak adam durur durur evlenincede mesaj atacağı tutarda bu sefer hiç açıklayamazsın Allah korusun.
Bu numara değişmeli
Çek canım çek,sen albümü kaldırmışsın zaten göremiyoruz güzel yüzünü :)
bizde seni seviyoruz canımaaayyyy canım kurban olurum ben tekrar yapıcam bi albüm bu arada ben çıkıyorum ve sizi çokkkk seviyorum alıştım iyice sizekendinize iyi bakın dilerim ki yarın çok güzel kilolar vermiş oluruz:26:
valla bu hafta listede olmayacaksın zaten deneme süresindesin ama yine de kilonu bilsek iyi olurdu neyse sorun değil sanırım.tartılmaya çalışırım elbette ama zaten alttaki kilo çizelgesini yapalı 2- gün oluyo bugünle beraber çok fakettiğini sanmıyorum çarşamba 77ydim cuma en az kaç olabilriim ki:))
akşam yemeğini geciktirmeHemen bugn yediklerimi yazayım ;
sabahleyin
kepek ekmekli sandiwiç
ara 3 kayısı
öğle tavuk göğsü ızgara yanında bol salata
ara 1 şeftali
aksam yemeği henüz düsünme asamasında
bugün spor adına hiç birşey yapmadım spor salonuna gitmedim .. aksamleyin parka koşmaya giderim ..
Bu arada kızlar regl olmuşum
ama yine de tartıldım 81.3 kg olmuşum
sınavında başarılar canımmYarın cuma tartılması büyük gün ben bugünden şimdiden bildirim yapmak istiyorum çünkü yarın sabahtan çok önemli sınavım war....
Kızlar birde regl olmuşum onun da şişkinliği olmasına rağmen güzel kilo vermişim
geçen hafta cuma 82.6 ken Suan tam 81.3 kg yimtoplam 1 buçuk kiloya yakın vermişim D
verdiğin kilo miktarı yani: 1.3 çarpı 100 = 130Ağırlığımın yüzde kaçını verdiğini nasıl hesaplıcam peki *
zaten yarışıyoruz burda hem takımca hem bireyselTubis sanırım seninle aynı kilolardayızYarısalım mı ne yapalım
Bizde seni seviyrouz eylülüüüümaaayyyy canım kurban olurum ben tekrar yapıcam bi albüm bu arada ben çıkıyorum ve sizi çokkkk seviyorum alıştım iyice sizekendinize iyi bakın dilerim ki yarın çok güzel kilolar vermiş oluruz:26:
O zaman gelecek hafta listeye girme durumun olursa 77'yi baz alırıztartılmaya çalışırım elbette ama zaten alttaki kilo çizelgesini yapalı 2- gün oluyo bugünle beraber çok fakettiğini sanmıyorum çarşamba 77ydim cuma en az kaç olabilriim ki:))
Hemen bugn yediklerimi yazayım ;
sabahleyin
kepek ekmekli sandiwiç
ara 3 kayısı
öğle tavuk göğsü ızgara yanında bol salata
ara 1 şeftali
aksam yemeği henüz düsünme asamasında
bugün spor adına hiç birşey yapmadım spor salonuna gitmedim .. aksamleyin parka koşmaya giderim ..
Bu arada kızlar regl olmuşum
ama yine de tartıldım 81.3 kg olmuşum
Sınavında başarılar canımYarın cuma tartılması büyük gün ben bugünden şimdiden bildirim yapmak istiyorum çünkü yarın sabahtan çok önemli sınavım war....
Kızlar birde regl olmuşum onun da şişkinliği olmasına rağmen güzel kilo vermişim
geçen hafta cuma 82.6 ken Suan tam 81.3 kg yimtoplam 1 buçuk kiloya yakın vermişim D
Bu arada boynum da ki o eğriliği kamburluk sanmıstım çıkıntı war diyee meğersem yağdan dolayı ensem kalınlasmısof yaaaaaaaaaa ne varsa kilolardannnnnnn ama sevinmeliyim en azından kambur değilmişim D ama yinede hep dik oturmak lzım
Tubis sanırım seninle aynı kilolardayızYarısalım mı ne yapalım
kuzummm hoşgeldin canımBizde seni seviyrouz eylülüüüüm
O zaman gelecek hafta listeye girme durumun olursa 77'yi baz alırız
Güzel kilo vermişsin ama daha sık gel lütfen
Sınavında başarılar canım
Çok güzel kilo vermişsin maşallah
Yağa bak sen ya :) Allahtan sıkıntı buymuş canım,çözülür bişe,nasıl olsa kilolardan kurtuluyoruz :))
Bu zaten bi yarış,hepimiz yarışıyoruuuuz
kuzummm hoşgeldin canım
yarın listede olacak isimleri belirleyelim istersen.
bu arada kızlar lütfen yarın kilo bildirimlerinizi mutlaka yapınız öğleden önce halledelim şu işi
Aha hepsiburada'ya bir mesaj daha gönderdim oh be içimi döktüm rahatladım
Çağrı merkezinize dün ilettim bugün geri dönüş yapılacağı söylendi ancak herhangi bir dönüş yok! Almış olduğum trambolinin ayakları kutudan çıkmamış ben işyerindeydim annem teslim aldı kargoyu evden ve kargo görevlisinin yanında açmamış. Eve geldiğimde baktım trambolinin ayakları (6 adet) kargodan çıkmamış, ne bir garanti belgesi ne bir kullanma klavuzu hiçbirşey yok, sadece ayakları olmadan trambolinin gövdesini koyup göndermişsiniz!
BEN ÜRÜNÜ İADE ETMEK İSTEMİYORUM ZATEN BİR HEVESLE BEKLEDİM TRAMBOLİNİ. LÜTFEN AYAKLARINI ACİLEN GÖNDERİN. Resmen ayıplı ürün satmışsınız. Eğer trambolinin ayaklarını göndermezseniz Hakem Heyetine başvuracağım hakkımı yasal yollardan arayacağım. Böyle sorumsuzluk görmedim.
Zaten süper hızlı gönderi 24 saatte kargoda dediğiniz ürünü 4 günde kargoya verdiniz hadi onu geçtim ürünü sağlam ve eksiksiz teslim etmiyorsunuz.
LÜTFEN ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER VS. SÖYLEMLER İÇEREN MATBU MESAJLARINIZLA CEVAP VERMEYİN. ANLAYIŞ FALAN GÖSTERMİYORUM SİZE ARTIK! MÜŞTERİLERİNİZİN DE BİR MAKİNE OLMADIĞININ İNSAN OLDUĞUNUN FARKINA VARIN ARTIK!
Kısacası trambolinimin ayaklarının işyeri adresim olan: ***** adresine EN KISA SÜREDE (iade sürem bitmeden) gönderin.
ACİLEN CEVABINIZI BEKLİYORUM! ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER (!)
Sinirden deliye dönen müşterilerinizin de ANLAYIŞA ihtiyacı olduğunu unutmamanız dileğiyle...!
ay ben de sonradan okuyunca güldüm ama bu ne ya herşeye anlayışınız için teşekkürler falan ben anlayışlı bir müşteri değilim kardeşim göndersinler o ayakları zıplıcam Allah Allah yaaaAy harikasın şekerimçok güldüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?