Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eğer çayın faydası çıkarsa hepiniz alın valla bide şu trambolinimin ayakları olsaydı
Aynen canım alalım hepimiz,çok istikrarsız bi insanım ama denerim :)

Zaten şuan denemedesin ama geelcek hafta listeye girerken bu cumaki kilon lazımdı:26:
Dışarda eczanede falan tartılamaz mısın?

Yok canım yanlış bişe demedin,ben diyorumki hiç ifadesini almayın,direk öldürün :)

Ben onu öldürmek istiyorum şuan sadece,çok fena canını yakacam ama çok.

İnşallah böyle devam eder canım,yüz bulamayınca defolup çekilir hayatından.
Sen yinede numaranı değiştirmenin bir yolunu bul,uygun tarife,şirket hattı falan bişeyler uydur.
O salak adam durur durur evlenincede mesaj atacağı tutarda bu sefer hiç açıklayamazsın Allah korusun.
Bu numara değişmeli

ben düğüne gidicem ve fotoğraf çekinip sizinle paylaşmak istiyorum inş benim koca kafalı çekinir yoksa tek ne işim var

Çek canım çek,sen albümü kaldırmışsın zaten göremiyoruz güzel yüzünü :)

aaayyyy canım kurban olurum ben tekrar yapıcam bi albüm bu arada ben çıkıyorum ve sizi çokkkk seviyorum alıştım iyice size kendinize iyi bakın dilerim ki yarın çok güzel kilolar vermiş oluruz:26:

eğer çayın faydası çıkarsa hepiniz alın valla bide şu trambolinimin ayakları olsaydı

tartılmaya çalışırım elbette ama zaten alttaki kilo çizelgesini yapalı 2- gün oluyo bugünle beraber çok fakettiğini sanmıyorum çarşamba 77ydim cuma en az kaç olabilriim ki:))

Hemen bugn yediklerimi yazayım ;

sabahleyin

kepek ekmekli sandiwiç

ara 3 kayısı

öğle tavuk göğsü ızgara yanında bol salata

ara 1 şeftali

aksam yemeği henüz düsünme asamasında

bugün spor adına hiç birşey yapmadım spor salonuna gitmedim .. aksamleyin parka koşmaya giderim ..

Bu arada kızlar regl olmuşum

ama yine de tartıldım 81.3 kg olmuşum

Yarın cuma tartılması büyük gün ben bugünden şimdiden bildirim yapmak istiyorum çünkü yarın sabahtan çok önemli sınavım war....

Kızlar birde regl olmuşum onun da şişkinliği olmasına rağmen güzel kilo vermişim

geçen hafta cuma 82.6 ken Suan tam 81.3 kg yim toplam 1 buçuk kiloya yakın vermişim D

Bu arada boynum da ki o eğriliği kamburluk sanmıstım çıkıntı war diyee meğersem yağdan dolayı ensem kalınlasmıs of yaaaaaaaaaa ne varsa kilolardannnnnnn ama sevinmeliyim en azından kambur değilmişim D ama yinede hep dik oturmak lzım

aaayyyy canım kurban olurum ben tekrar yapıcam bi albüm bu arada ben çıkıyorum ve sizi çokkkk seviyorum alıştım iyice size kendinize iyi bakın dilerim ki yarın çok güzel kilolar vermiş oluruz:26:
bizde seni seviyoruz canım

tartılmaya çalışırım elbette ama zaten alttaki kilo çizelgesini yapalı 2- gün oluyo bugünle beraber çok fakettiğini sanmıyorum çarşamba 77ydim cuma en az kaç olabilriim ki:))
valla bu hafta listede olmayacaksın zaten deneme süresindesin ama yine de kilonu bilsek iyi olurdu neyse sorun değil sanırım.

akşam yemeğini geciktirme

sınavında başarılar canımm kilo bildirimini şu şekilde yapman gerekiyor:

82.6 / 81.3 / 1.3 / 1.57 ve bir de hedef kilonu belirtmen lazım.

ilk değer ilk kilonu, ikinci değer şimdiki kilonu, 3. değer aradaki kaybı, 4. değer ise ağırlığının %kaçını verdiğini gösteriyor. başarı sıralaması bu yüzdeler üzerinden yapılıyor yani son değer üzerinden... iyi vermişsin tebrikler

Bizde seni seviyrouz eylülüüüüm

O zaman gelecek hafta listeye girme durumun olursa 77'yi baz alırız

Güzel kilo vermişsin ama daha sık gel lütfen

Sınavında başarılar canım
Çok güzel kilo vermişsin maşallah

Yağa bak sen ya :) Allahtan sıkıntı buymuş canım,çözülür bişe,nasıl olsa kilolardan kurtuluyoruz :))

Tubis sanırım seninle aynı kilolardayız Yarısalım mı ne yapalım

Bu zaten bi yarış,hepimiz yarışıyoruuuuz

kuzummm hoşgeldin canım

yarın listede olacak isimleri belirleyelim istersen.

bu arada kızlar lütfen yarın kilo bildirimlerinizi mutlaka yapınız öğleden önce halledelim şu işi

Çok çğrenç bir gün geçirdim ben ya ekişe çekişe,kavga gürültü,offf

Sözde bitti hikaye,
birdaha hiçbir şekilde karşıma çıkmamasını,hiçbiryerden ulaşmamasını söyledim.
Kendiyle yüzyüze gelmeden,arkadaşına söyledim. Çünkü görüştükçe kavga ediyoruz,kırılıyorum daha beter.

Haydi hayırlısı,ben evde kalırım bu gidişle bak demişti dersiniz :) Sonra stresten kiloyu toparlar evede demir atarım 4.takımada

kuzummm hoşgeldin canım

yarın listede olacak isimleri belirleyelim istersen.

bu arada kızlar lütfen yarın kilo bildirimlerinizi mutlaka yapınız öğleden önce halledelim şu işi

Hoşbulduk canım
Belirleyelim canım,açayım şu listemi önüme bi :)

Öğleden önce bildirim yapılsa şu iş bitse ne iyi olacak,bunuda kural ahline getirelim biz en iyisi.
İşimiz gücümüz çıkar bişe olur,akşama kadar bir kişiyi beklediğimiz oluyor valla.
Listeyi geciktirme telaşından nefret ediyorum
Lütfen bundan sonra öğleden önce bildirimlar yapılmış olsun kızlar. Zaten sabah tartılıyoruz,bildirmek için neden geç kalıyoruzki?

Aha hepsiburada'ya bir mesaj daha gönderdim oh be içimi döktüm rahatladım

Çağrı merkezinize dün ilettim bugün geri dönüş yapılacağı söylendi ancak herhangi bir dönüş yok! Almış olduğum trambolinin ayakları kutudan çıkmamış ben işyerindeydim annem teslim aldı kargoyu evden ve kargo görevlisinin yanında açmamış. Eve geldiğimde baktım trambolinin ayakları (6 adet) kargodan çıkmamış, ne bir garanti belgesi ne bir kullanma klavuzu hiçbirşey yok, sadece ayakları olmadan trambolinin gövdesini koyup göndermişsiniz!

BEN ÜRÜNÜ İADE ETMEK İSTEMİYORUM ZATEN BİR HEVESLE BEKLEDİM TRAMBOLİNİ. LÜTFEN AYAKLARINI ACİLEN GÖNDERİN. Resmen ayıplı ürün satmışsınız. Eğer trambolinin ayaklarını göndermezseniz Hakem Heyetine başvuracağım hakkımı yasal yollardan arayacağım. Böyle sorumsuzluk görmedim.

Zaten süper hızlı gönderi 24 saatte kargoda dediğiniz ürünü 4 günde kargoya verdiniz hadi onu geçtim ürünü sağlam ve eksiksiz teslim etmiyorsunuz.

LÜTFEN ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER VS. SÖYLEMLER İÇEREN MATBU MESAJLARINIZLA CEVAP VERMEYİN. ANLAYIŞ FALAN GÖSTERMİYORUM SİZE ARTIK! MÜŞTERİLERİNİZİN DE BİR MAKİNE OLMADIĞININ İNSAN OLDUĞUNUN FARKINA VARIN ARTIK!

Kısacası trambolinimin ayaklarının işyeri adresim olan: ***** adresine EN KISA SÜREDE (iade sürem bitmeden) gönderin.

ACİLEN CEVABINIZI BEKLİYORUM! ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER (!)

Sinirden deliye dönen müşterilerinizin de ANLAYIŞA ihtiyacı olduğunu unutmamanız dileğiyle...!

Ay harikasın şekerim çok güldüm :)

Misafirim geliyoooor kaçıyorum tubişim,listeye alınacaklar konusunda fikrimi biliyorsun :)
Sabah bildirimlerini yapsınlarda bi son değerlendirmemiz yapalım
Girerim yine yatmadan,misafirim gidince.

Ay harikasın şekerim çok güldüm :)
ay ben de sonradan okuyunca güldüm ama bu ne ya herşeye anlayışınız için teşekkürler falan ben anlayışlı bir müşteri değilim kardeşim göndersinler o ayakları zıplıcam Allah Allah yaaa

tamam canım son bi konuşalım yarın özel mesajla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…