81.4
Tubiş bende çorbayı tekrar deniyorum,dediğin gibi bulduru bir kaç defa soğuk sudan geçirip süzdüm :)
of olsun artık yoksa denemem bi daha.
Kız ben mutfakta becerikliyimdirde ha :) nasıl oldu bu iş anlamadım :)
Kızlar şimdi çarşamba perşembeyi sayıp yaırn bildirecek olan kim, ebrugül mü?
81.4
kısaca şöyle özeliyimmmmmmmmmmmmmmm
84 / 81.4 / 2.6 / 3.09
evet ebrugül. cuma cumartesi pazarı da eylül sayacak pazartesi sayıp bildirecek.Kızlar şimdi çarşamba perşembeyi sayıp yaırn bildirecek olan kim, ebrugül mü?
81.4
kısaca şöyle özeliyimmmmmmmmmmmmmmm
84 / 81.4 / 2.6 / 3.09
o da olur ama bulgurun haşlama suyunu dökersen daha az kalorili olur diye biliyorum ben o yüzden haşla süz soğuk su gezdir tekrar süz ayranı ekle dedim ben kuzuyaya ben o çorbayı hiç denemedim yapmayı ama hani yayla çorbası gibi yapsak olur mu.. buğdayı kaynattıktan sonra tabi suyunu ayarlamak lazım. piştikten sonra az biraz suyu kalacak şekilde ayarlasak. sonra soğuttuktan sonra üzerine yoğurdunu ilave etsek olur mu?. annem bana böyle anlatmıştı da ondan diyorum.
şimdilik ben yapacak mışım gibi görünüyor..
evet ebrugül. cuma cumartesi pazarı da eylül sayacak pazartesi sayıp bildirecek.
pazartesi salı - kuzu
çarşamba perşembe - ben
ama kuzum bu iki haftalık, millet bayramda yerken ben temkinliydim dengelemeye çalışıyordum ondan oldu sanırımHey maşallah
Valla süper vermişsin kuzum,harikasın.
Hep böyle sürer gider inşallah ya,harika harika
darısı başınıza hep birlikte incecik olmak istiyorummmmmmmmmmmçok güzel bir rakam ya. tebrik ederim. kesin bireysel olarak birinci sensin..
o da olur ama bulgurun haşlama suyunu dökersen daha az kalorili olur diye biliyorum ben o yüzden haşla süz soğuk su gezdir tekrar süz ayranı ekle dedim ben kuzuya
sıkıntı değil canım ben sayarım pazartesi salıyı çarşamba perşembeyi de hilale veririzPazartesi salıyı sayıp çarşamba bildirmem biraz imkansız gibi
Çarşamba günü adanada sınava girip gece 11 de konya'ya gitmem gerekiyor.
Perşembe gece tekrar yola çıkıp cuma sabahı burda olacam.
Haftaya beni biraz idare etmeniz gerekecek kızlar.
yoğurt bozuk olabilir ben de yaptım dün hiç öyle olmadı sıkma canınııı bimden dost yoğurt al çok lezzetliYa soğuttum süzdüm ettim yine aynı oldu,deli oldum.
Dahada denemem,sinirlendim valla.
Yoğurdu hazır aldım,o mu bozuk yoksa.offff
ama kuzum bu iki haftalık, millet bayramda yerken ben temkinliydim dengelemeye çalışıyordum ondan oldu sanırımumarım böyle kolayca akıp gider kilolar. bu arada 9lu çaydan da fayda görüyorum ödemi attı resmen şişliğim indi inceldiğimi görüyorum aynada. cumartesi diyetisyene gidince yağ ölçülsün bakalım gerçekten yağdan da gittiyse bilinki bu çaydan çünkü bu hafta çok fazla hareket yapmadım oynamadım.
darısı başınıza hep birlikte incecik olmak istiyorummmmmmmmmmm
eğer çayın faydası çıkarsa hepiniz alın valla bide şu trambolinimin ayakları olsaydıolsun canım,2 haftada gayet iyi bir sonuç bence.
Haftada 1-1,5 kilo en ideali zaten
Sen şu yağ oranınada b, bak bakalım gerçekten çayın faydası varmıymış görelim
Hadi darısı bütün takıma :))
sıkıntı değil canım ben sayarım pazartesi salıyı çarşamba perşembeyi de hilale veririz
yoğurt bozuk olabilir ben de yaptım dün hiç öyle olmadı sıkma canınııı bimden dost yoğurt al çok lezzetli
trambolini hatırlatma yaa bizim bey yok kafamız tavana değer diyip duruyor trambolin diyince anlına sirklerdeki anne trambolinler geldi zaar:))eğer çayın faydası çıkarsa hepiniz alın valla bide şu trambolinimin ayakları olsaydı
Kolay gelsin canım,tatil gününde çalışmak ne can sıkıcıdır,hiç tatmadım bilmem ben :)
Ttubişe iş düşmüş,zevkle verir cezanı :)
Bu sayım işleri karışmış anlaşılan.
Geçmişi bitireyimde anlaşalım bi.
Olur :)
Tamam canım hazırlıcam ben sana menü
Geçmiş olsun canım,böyle bir çözümü olduğuna çok sevindim.
Bir taşla iki kuş kız işteHem sağlık hem zayıflama olur,süper olur
Valla ben koyuyorum bişe olmuyor ama ilk defa görüdm bunu :) Tekrar denicem şimdi.
Sen pazar olmasanda olur canım,nasıl olsa pazarıda pazartesi saymak zorundasın
Pazartesi sabah cuma-cumartesi-pazarı sayıp bildirebilirsin,olmaz mı?
CEza verme hevesine bak yaa :)
Kahvlatın pek bi sadeBenim gibi mi olacaksın ne :)
Bencede gayet güzel kahvaltı olmuş,közlenmiş patlıcana bayılırııım
Ya ne tatlı olur onlar yaaa
minnaklar deyince sevesim geldi
İyiki miden bulanmış şekerim,ben sana demiyor muyum poaça yasak diye
Boğuldum canım doğru,sıkıntıdan boğuldum :)
Maşallah canım,ne güzel bu saatte yürümüşsün
Kız ifadesini almayın,boğun öldürün direk :)
Defolup gidemedi hayatımdan ya,ordan burdan çıkıp sinirimi bozmadan olmuyor
valla ben ödemeden anlamam taşınmazlarda çalışmıyorum
Ya çok sinir oldum ben,bi arkadaşımız var onun numarasını bulup gidip konuşmam lazım. Laftan anlayan biri anlatsında defolsun gitsin artık hayatımdan.
Çocuğun numarasını bulamıyorum.
Geçen hafta sinirden hattımı kırmıştım :) Al işt zararı
öfkeyle kalkan zararla oturur :))
Eylül senin o iş ne oldu,sapık adam rahatsız edyor mu hala?
Tamam canım sen dünü bugünü sayıp cuma bildirirsin.
Eylülde cum-cumartesi-pazarı sayıp pazartesi bildirsin.
Haftasonu buraya gelmesede sorun değil,zaten pazarı pazartesi saymak gerekiyor,niye öyle düşünmediysek önceden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?