Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya ben o çorbayı hiç denemedim yapmayı ama hani yayla çorbası gibi yapsak olur mu.. buğdayı kaynattıktan sonra tabi suyunu ayarlamak lazım. piştikten sonra az biraz suyu kalacak şekilde ayarlasak. sonra soğuttuktan sonra üzerine yoğurdunu ilave etsek olur mu?. annem bana böyle anlatmıştı da ondan diyorum.

o da olur ama bulgurun haşlama suyunu dökersen daha az kalorili olur diye biliyorum ben o yüzden haşla süz soğuk su gezdir tekrar süz ayranı ekle dedim ben kuzuya

evet ebrugül. cuma cumartesi pazarı da eylül sayacak pazartesi sayıp bildirecek.

pazartesi salı - kuzu
çarşamba perşembe - ben

Pazartesi salıyı sayıp çarşamba bildirmem biraz imkansız gibi
Çarşamba günü adanada sınava girip gece 11 de konya'ya gitmem gerekiyor.
Perşembe gece tekrar yola çıkıp cuma sabahı burda olacam.
Haftaya beni biraz idare etmeniz gerekecek kızlar.

Hey maşallah

Valla süper vermişsin kuzum,harikasın.
Hep böyle sürer gider inşallah ya,harika harika
ama kuzum bu iki haftalık, millet bayramda yerken ben temkinliydim dengelemeye çalışıyordum ondan oldu sanırım umarım böyle kolayca akıp gider kilolar. bu arada 9lu çaydan da fayda görüyorum ödemi attı resmen şişliğim indi inceldiğimi görüyorum aynada. cumartesi diyetisyene gidince yağ ölçülsün bakalım gerçekten yağdan da gittiyse bilinki bu çaydan çünkü bu hafta çok fazla hareket yapmadım oynamadım.

çok güzel bir rakam ya. tebrik ederim. kesin bireysel olarak birinci sensin..
darısı başınıza hep birlikte incecik olmak istiyorummmmmmmmmmm

o da olur ama bulgurun haşlama suyunu dökersen daha az kalorili olur diye biliyorum ben o yüzden haşla süz soğuk su gezdir tekrar süz ayranı ekle dedim ben kuzuya

Ya soğuttum süzdüm ettim yine aynı oldu,deli oldum.
Dahada denemem,sinirlendim valla.
Yoğurdu hazır aldım,o mu bozuk yoksa.offff

sıkıntı değil canım ben sayarım pazartesi salıyı çarşamba perşembeyi de hilale veririz

olsun canım,2 haftada gayet iyi bir sonuç bence.
Haftada 1-1,5 kilo en ideali zaten
Sen şu yağ oranınada b, bak bakalım gerçekten çayın faydası varmıymış görelim

Hadi darısı bütün takıma :))

sıkıntı değil canım ben sayarım pazartesi salıyı çarşamba perşembeyi de hilale veririz

Sağol canım,gelecek hafta biraz sıkıntılı olacam zaten.Hatta şimdiden sıkıntı var çünkü sınava çalışamadı daha.
Sinirlerimi bozan faktörler çekip gitse ne iyi olacak
yoğurt bozuk olabilir ben de yaptım dün hiç öyle olmadı sıkma canınııı bimden dost yoğurt al çok lezzetli

alayım bari canım,annemde öyle diyor.
2 defa deneyince sinir oldum valla

Son düzenleme:
eğer çayın faydası çıkarsa hepiniz alın valla bide şu trambolinimin ayakları olsaydı
trambolini hatırlatma yaa bizim bey yok kafamız tavana değer diyip duruyor trambolin diyince anlına sirklerdeki anne trambolinler geldi zaar:))

arkadaşlar bir de şu tartılma işini ben bu hafta yapamayacağım evde tartım yok:) annemlerde tartım ama önümüzdeki cumaya kadar alıp gelmeyi düşünüyorum inşallah uyar mı?

kız ifadesini almayın derken yanlış bir kelimemi söyledim mi ne anlamadım?

valla ben ödemeden anlamam taşınmazlarda çalışmıyorum

şaka yaptım bebeişim bizim çalıştığımız inşaat firmları öle dedi

sakin ol canım anlamazlar işte aynı benim hesap salak bu millet rahatsız yemin ederim ki ya erkek ya onlar bi taraflarına güvenip laf ederler hiç bilmiyolar ki biz istersek neler olur ?

Eylül senin o iş ne oldu,sapık adam rahatsız edyor mu hala?

dün tam mesaj çekti hastanedeydim tehdit felan ediyo yok kaçırırım bilmem nolur diye açtım ağzımı yumdum gözümü o arada bana sürekli sen iste hayatım tamam bitanem diyodu bende mesaj cekme dedim oda offfff kendini naza cekiyosun senınle ugrasamam dedı kapattı aman dilimi ısırıyım ben aman allah uzak tutsun dua edin kızlar böle son olsun.

ya ben pazar yokum ya konulardan uzak oluyorum dıye haftasonunu istemedım ama dusundumde hem herseyı okumus olur hemde sayım yaparım galıba daha mantıklı

Son düzenleme:
ben düğüne gidicem ve fotoğraf çekinip sizinle paylaşmak istiyorum inş benim koca kafalı çekinir yoksa tek ne işim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…