evet canım haşlanmış yumurta yedi oda, çay bardağına bir tatlı kaşığı pekmez koy üzerini ılık su doldur, çay diye ver,afiyet olsun.. sanırım oğluşunda haşlanmış yumurta yiyecek. bende haftasonu evde olduğum zaman çocuklara kahvaltı hazırlarken aynısını kendime hazırlıyorum. çocuklar ile kahvaltı ediyoruz. ya bir de benim minnaklar çay içmeye başladılar aslında çok vermek istemiyorum ama kıyameti koparıyorlar resmen bende açık birer çay veriyorum karşılıklı kahvaltı yapıyoruz.
canım ben makarna yaparken kendime yağsız bir tabak ayırıyorum sonra yağlı sos yapıyorum kalanınabugun ben sebze ile besleneceğim yanında makarna ve salata var aman şimdi hemen makarnamı felan dmeyim azcık alıcam oda saat 3den sonra düğüne gidicem çok yorulcam eeee bide halay felan derken anca.
sen hariç olur mu bende çalışıyorum bir tek 29 ekimde çalışmıyoruz biz.
kuzu geçmişe giderken boğuldu galiba ne dersiniz?
evet canım haşlanmış yumurta yedi oda, çay bardağına bir tatlı kaşığı pekmez koy üzerini ılık su doldur, çay diye ver,
biz yıllardır, pekmez çayı pekmez kolası hatta kahve içerken özeniyor kahve fincanına yapıyorum pekmez kahvesi :) karşılıklı içiyoruz
kesinlikle gir vallaa en iyisi memuriyetbende çalışıyorum canım. tabi çalışmak denirse. sabahtan beri bişi yapmadım..
bazen diyorum gir kpss ye geç kalmadan. at kapağı bi devlet dairesine... bakalım inşallah seneye girecem bende kpss ye..
ben çalışmıyorum nanik nanik hatta 28 ekimde de yarım gün çalışıyorumsen hariç olur mu bende çalışıyorum bir tek 29 ekimde çalışmıyoruz biz.
süper olur dikkat et yemenebugun ben sebze ile besleneceğim yanında makarna ve salata var aman şimdi hemen makarnamı felan dmeyim azcık alıcam oda saat 3den sonra düğüne gidicem çok yorulcam eeee bide halay felan derken anca.
menüde profiterol yok aferino zaman yarım zamanlık menü
sabah
yarım poğaça miğdem bulandı yemedım
açık çay
ara
1 erik (oda müdürümüz verdi 1tane)
öğlen
yarım tabak yaz türlüsü
yarım tabaktan da az makarna
1kase yoğurt ve salata
tuuuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kkkkkkkkuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssuuuuuuuuuuunnnnnnnnnuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnzzzzzzzzzzuuuuuuuuuzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuusssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
semizotu canım çektikahvaltıdan sonra 1 saat yürüdük geldik
öğle yemeğim semizotu ve yoğurt olucak
yaa misafir vardı bugün evdeyim ya kankamla nişanlısı geldi fotoları verdilerpardon ama kızlar neredesiniz söylermisiniz? noldu hani tubiş kuzu neredesiniz yahu allah allah ! şimdi kızacam bak millet çaır çatır yazıyo bizde tık yok yine.
süper efor sarfetmişsindir kuzummSabahtan beri kavga etmekteyim,
baya efor sarfettim ya şimdi kilo verdim mi acaba
Sabahtan beri kavga etmekteyim,
baya efor sarfettim ya şimdi kilo verdim mi acaba
kesinlikle gir vallaa en iyisi memuriyet
ben çalışmıyorum nanik nanik hatta 28 ekimde de yarım gün çalışıyorum
süper olur dikkat et yemene
menüde profiterol yok aferin
semizotu canım çekti
yaa misafir vardı bugün evdeyim ya kankamla nişanlısı geldi fotoları verdiler
süper efor sarfetmişsindir kuzumm
karayollarındayım canımsen nerde çalışıyosun allahım duy sesimi banada öle bi iş ver lütfen.
karayollarındayım canımAminnnnnnnnnnn
Kolay gelsin canım,tatil gününde çalışmak ne can sıkıcıdır,hiç tatmadım bilmem ben :)günaydın herkese,
böyle tatil günlerinde çalışmak hiç istemiyorum. ama işte sonuçta özel sektör. gel diyince geliyoruz..
sabah kahvaltılık getiremedim. buradaki dolaptada sadece peynir var.
çok acıktım ne yiyecem ben.. birde bizim şirket dağ başında bir yerlerde.. yakınlarda tostçu falanda yok. yan tarafta ufak bir barakada bakkal gibi bir yer var. işte büsküvi kahve falan satıyor.
çok ama çok acıktım..
Ttubişe iş düşmüş,zevkle verir cezanı :)sabah kahvaltılık bişi getiremediğimden dolayı yemekhaneden ekmek aldım dolaptaki peynirim ile sandeviç yapıp yedim.
ama ekmek beyaz ekmek..
verilecek cezaya razıyım. :)
Bu sayım işleri karışmış anlaşılan.kızlar günaydın sayım yapıcam hemen
Olur :)ya ben bu sayım işini çok karıştırıyorum.ben ne zaman yapıcam sayımı. sayım yapacağım günden 1 gün önce bana söyleseniz olur mu?
Tamam canım hazırlıcam ben sana menütabiki ebrugül yapsın gelemezse ben yaparım şekerlerim olmaz mı?
evet dün yoktum bütün gün doktordaydım geçmişte bana menü hazırlıycağını söylemişsin hadi hazırla uyarım ben fakat öğleni katma istersen burada yediğim için artık evde hazırlayacak kadar zamanım yok.
canım yarın sen yapacaksın olurda işin çıkar ve yapamazsan ben yapıcam bende karıştırdı geçmişi okuyunca anladım
Geçmiş olsun canım,böyle bir çözümü olduğuna çok sevindim.kuzucum senin iyi olmana sevindim canını sıkacak birşey olsun istemiyorum. bu arada bende kontrolden geldim ameliyat olmıycam onurgamın ust kısmı 30 alt kısmı 28 derece eğri ust taraf alt kısma uyum sağlamak için savunma amaçlı eğilmiş sağ taraf değil ama sol tarafa eğilince omurgamın düzeldiğini gördü bu iyi bi durummuş. sonuç olarak iyim haftada en az 3 gün yüzücem ve egzersiz yapıcam işte böle kızlar.
sabah
peynir zeytin ve az yağda 1 yumurta
öğlen
pide yaptırmışlar ama güzel olmamış yarısını aldım kenarlarını da yemedim orta kısmını ayranla beraber tırtıkladım.
akşam
yarım tabak kekikli hafif acılı tavuk sote sıfır yağsız yaptı kaynanam
1 bardak limonata
Valla ben koyuyorum bişe olmuyor ama ilk defa görüdm bunu :) Tekrar denicem şimdi.yok valla canım yoğurdun içine sıcak ne koyarsan koy kesilir benim bildiğim ne yap biliyor musun içine ne koyacaksan soğuk sudan bir geçir süz öyle koy yoğurdun içine
selam canım menün güzel, yok ya o eğrilik normal kambur yürüyen kişilerde oluyor bende de hafif var dik yürümeye çalışıyorum
canım burada amaç birbirimizi motive etmek olduğu için günde bir mesaj malesef çok yetersiz
katılıyorum sana kuzummmmmm
valla erken yattım saat 10 yeni kalktımmm yaşasın tatilllllllll
bak ben bugün çok uyudum demekki yarın iyi kilo vermiş çıkcam
Bu arada herkese günaydın kızlarrrrrrrr Zafer Bayramınız kutlu olsun. Yaşasın TATİLLLLLLLLLL
Sen pazar olmasanda olur canım,nasıl olsa pazarıda pazartesi saymak zorundasınben pazartesi değilde pazartesi salıyı sayıp çarşamba bildiriyim bence çünkü pazar yokum bana kopukluk olur olmaz mı?
CEza verme hevesine bak yaa :)ekmek mi yiyeceksin yoksa ceza veririm haaaaaa
Kahvlatın pek bi sadegünaydın kızlar, nasılsınız?
bugün biraz daha iyiyim, artık girerim gün içinde
kahvaltım türk kahvesi, haşlanmış yumurta olucak,
oğluşu doyurup geliyorum
Bencede gayet güzel kahvaltı olmuş,közlenmiş patlıcana bayılırııımtost yedim 2 dilim kepekli ekmek arasına az kaşarlı tost + domates + 1 tane közlenmiş patlıcangayet kaçamaksız bir menü oldu bence
Ya ne tatlı olur onlar yaaaafiyet olsun.. sanırım oğluşunda haşlanmış yumurta yiyecek. bende haftasonu evde olduğum zaman çocuklara kahvaltı hazırlarken aynısını kendime hazırlıyorum. çocuklar ile kahvaltı ediyoruz. ya bir de benim minnaklar çay içmeye başladılar aslında çok vermek istemiyorum ama kıyameti koparıyorlar resmen bende açık birer çay veriyorum karşılıklı kahvaltı yapıyoruz.
İyiki miden bulanmış şekerim,ben sana demiyor muyum poaça yasak diyeo zaman yarım zamanlık menü
sabah
yarım poğaça miğdem bulandı yemedım
açık çay
ara
1 erik (oda müdürümüz verdi 1tane)
öğlen
yarım tabak yaz türlüsü
yarım tabaktan da az makarna
1kase yoğurt ve salata
Boğuldum canım doğru,sıkıntıdan boğuldum :)kuzu geçmişe giderken boğuldu galiba ne dersiniz?
Maşallah canım,ne güzel bu saatte yürümüşsünkahvaltıdan sonra 1 saat yürüdük geldik
öğle yemeğim semizotu ve yoğurt olucak
yaramaz kız senikimle kavga ediyosun hayırdır alalım hemen ifadesini kk olarak
valla ben ödemeden anlamam taşınmazlarda çalışmıyorumbiz karayollarından nefret ettik ya bu yıl ödeme yapmayacakmıssınız aaaaaaaaaaaaaaa
kuzum bu arada ne ceza istersen ver ben bu sabah tartıldım dayanamadım meraktan çünkü çok incelmiş görüyorum kendimi.Eylül senin o iş ne oldu,sapık adam rahatsız edyor mu hala?
kuzum bu arada ne ceza istersen ver ben bu sabah tartıldım dayanamadım meraktan çünkü çok incelmiş görüyorum kendimi.
kaç çıktım tahmin et
sen bi tahmin et ben söylicemBaya eksik çıktın anlaşılan :)
Kaç kaç kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?