ahh ahhh daha listelere kabul edilmemişimkuzumm bence derecedeyiz bu haftagüneşim'e bildirim yapmadı deme kendi isteğiyle ayrıldı yaz bence şule de gelmeyecek bence
hilali de listeye alalım umarım kilo vermiştir :)
Canım benim yaaa,nasılda düşünürmüş.
Kızlaaaar Hilal'e bakında feyz alın :)
Asla geç değil canım,isteklerimizi erteleyip duruyoruz habire.
Yemek yemenin mutluluğu istediğin görüntüye sahip olmanın verdiği mutlulukla asla boy ölçüşemez.
İstediğimiz kiloya gelince başımızı taşlara vuracaz neden daha önce yapmadım bunu diye
Ne meraklı şu tuba ablan ceza vermeye değil mi:)
Baklavaaa
Sanki çok mu çay içiyorsun ne:26:
hilali de listeye alalım umarım kilo vermiştir :)
eline sağlık canımm
hilalllll gelmedi mi hala?
çiğdem ve mutsuzmutlu katılım çok azsanırım onlar bugün listede olamayacaklar. ebrugül gayretin için çok teşekkürler
teşekkür ederim tatlım o senin güzelliğin bana moral verdiniz ben azcık çirkin olduğum düşüncesindeydim bu kelimeler beni mutlu etti bende seni gayretin takımla uyumluluğun için tebrik ediyorum yok mu senin foton?
77 den 76 ya düşmüşüm ne biçim kilo bildirimiyse bu da bildirmeye değmez..
ebrucum gördüm fotonu annelik çok yakışmış sana bebişler ne kadar sevimli yahu bakışlarına bayıldım allah bağışlasın tatlım benden siz bi nazar boncuğu
tfneyll (60,2/ 59,8 / 0,4 / % 0,66 )
kuzusununzuzusu ( 67,7 / 66,2/ 1,5 / % 2,21 )
gunesIM84 ( 83 / BİLDİRİM YAPMADI
şuleoz İZİNLİ
tubiş (84 / 81,6/ 2,4 / % 2,85 )
ebrugül (87,300/ 86,500/ 0,8/ 0,91) YENİ ÜYE HEDEF:60
4.TAKIM ORTALAMASI:
liste şimdilik bu halde kızlar
Ebrugül seni listeye almak istiyorum,her fırsatta paylaşım yapacağına,bol katılıma ve 1-2 hafta sonra vazgeçip bizi ortada bırakmayacağına söz veriyor musun :)) (nikah akdi gibi oldu )
Hilal nerde hilal
Burdayım dün akşam geldim ankaraya yeni girdim özür dilerim çok yoruldum da :S yazıyorummm 92,8 yaniiiiii 2,2 kilo vermişimdaha kahvaltı yapmadım,düğündede diyetimi bozmadım masada beni cezbeden ne olursa olsun yemedim kuruyemişleeer,cipsleeer..Ama yemedim
canım bu hafta deneme süresindesin, haftaya iyi bir katılım sağlarsan, kilo da verirsen alırız listeye.ahh ahhh daha listelere kabul edilmemişim((
olsun beklerim ben kuzusuu üzülme sen....
kaçtın kaça düştün söyle bakalım biz de listeye ekleyelim seniTabi düşünürüm.Benim yediğimin yarısının yarısının yarısının yarısını yiyen insanlara çok saygım vaar
Evet o yüzden sabrediyorum ve sabrediyoruz zaten
Evet yaa hiç kaçırmaz yemek yiyecek oldum mu üzerimde sizin sorumluluğunuzuda hissediyorum sankiSaçma gibi ama olsuun Oda bizim iyiliğimizi düşünüyor.Vee seni çook merak etmiştik ondan yani
Annem çok severde günde 3-4 kere demlenir çay bende içiyorum o içtikçe
Vermez olur muyum hiiiç
hoşgeldinnnnnnnnnnn hemen kilo bildirimi alalım
nasıl geçti yolculukk
Yaptım işte bak :
Hoşgeldinbende tam seni sormuştum :)
Hilaaaal kilon nasıl?
İyi hızlı tren sağolsun 1,5 saat sürüyor 3saatlik yol
Yazdım amaa :S 92,8 yani 2,2 kilo verdim tam 1 haftada :)
tekrar söyleyeyim 92,8 yani 2,2 kilo verdim tam 1 haftada :)
öyle olduda ayıp olmasın diye söylemedim.2 gün boyunca çoook fazla yürüdüm.Düğündede çok oynadımkaçtın kaça düştün söyle bakalım biz de listeye ekleyelim seni
yemek yerken benim cezalarımı düşün iştahın kaçar
gunesIM84 KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
şuleoz İZİNLİ
ebrugül (87,300/ 86,500/ 0,8/ 0,91) YENİ ÜYE HEDEF:60
All_ız_well (95/ 92,8/ 2,2 / % 2,31 ) YENİ ÜYE HEDEF 75
4.TAKIM ORTALAMASI:1,27
çok güzel. harika. 2,2 kg. sanırım bu hafta birinciliğe oynayacağız..
Canım liste ve ortalama doğru tek tek kontrol ettim.tfneyll (60,2/ 59,8 / 0,4 / % 0,66 )
şuleoz İZİNLİ
ebrugül (87,3/ 86,5/ 0,8/ 0,91) YENİ ÜYE HEDEF:60
All_ız_well (95/ 92,8/ 2,2 / % 2,31 ) YENİ ÜYE HEDEF 75
Sonucu kontrol edermisin Tubişim?
Eğer bildirim yapmadan gidenler olmasaydı birinci bile olabilirdikİki tane 0 yüzdemiz var boşu boşuna
şu an burda kaç kişi var bakarmısınızmaşallah şoklardayım bu hafta bireysel dercelerde bizden bence ne dersiniz?
söz veriyorum. ve takımda olmayı çok istiyorum.
Maşallah canım ,çok güzel bir rakam bu.
Bu hızla bu azimle gidersen fidan gibi mezun olursun burdan en yakın zamanda :) maşallah
afiyet olsun canımBen iyice güvenmeye başladım kendime olacak olacak
Bu arada benim kahvaltı etmem lazım döneceğim
Canım liste ve ortalama doğru tek tek kontrol ettim.
şuleoz İZİNLİ
tubis87 (84 / 81,6/ 2,4 / % 2,85 )
ebrugül (87,3/ 86,5/ 0,8/ 0,91) YENİ ÜYE HEDEF:60
All_Iz_Well (95/ 92,8/ 2,2 / % 2,31 ) YENİ ÜYE HEDEF 75
Liste böyle olsun çok güzel göründü gözüme
mutsuzmutlu dün bildirim yapmıştı alacak mıyız listeye?
herkes burada. çok güzel bir tablo valla...
E aldım gitti o zaman :) Haydi hayırlısı, kilolardan kurtulup mezun olana kadar başka sebepten ayrılmayalım inşallah
ben de katılıyorum bu tespitlere çünkü gelen gittiği zaman takıma zarar veriyor örnek güneşIM örnek suleoz bakın ortalamamız ne kadar düştü birinci olacakken belki olamıcazBu onun ikinci deneme süresi ama ben bir hafta daha bekleyerek 3. şansı vermek istiyorum ona.
Listeye girmek için çok istekli göremedimDevam edip etmeme konusunda kararsız,eğer diyeti ve takımı bırakmamaya karar verdiyse bu bu hafta görürüz ve cumaya listeye alırız
Açıkcası gelecek hafta ben vazgeçtim demesinden korkmuyor değilim,alıştımda ona ama umarım kırılmaz bu karardan dolayı.
Listeye giriş çıkışlar oldukça olumsuz etkiliyor. Halbuki ben daimi bi kadrı olsun,mezuniyet harici kimse çıkmak zorunda kalmasın istiyorum.
pinkpink17 ağustos
çiğdem 23 ağustos girişli takıma ancak paylaşımları çok az,onlarında deneme süresinin uzamasından yanayım
Gelen gitmesin istiyorum ben
Sizin fikirleriniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?