bu hafta gerçekten gözle görülür biçimde farketti herkes söylüyor bakalım haftaya neler yapacazCanım olsun o kadar gelgitler.Aldığın suyu falan atamamışsındır,anlık bir değişimdir o. Takılma o kadar.
3 aşağı 5 yukarı bayada vermişin yani
evet o benim işte teşekkür ederimYeni bir arkadaş davet ettim kızlar
hoşbulduk canım teşekkür ederim bende mersindeyim :)takyon aramıza hoşgeldin. Ben Tuğba, 25 yaşında memurum, Mersindeyim, Bekarım87.5 kg ile başladım bugün 81.6 geldim 4 haftada. Hep birlikte sağlıklı kilo vermeler diliyorum...
Selam arkadaşlar ben ÜmmüGülsüm bu takıma davet edildim hemen geldim :) kendimi tanıtayım 2010 yılının sonlarında 75 kilo ile 5. takımda diyete başladım sonra takım kaptanı olarak devam ettim yarışmaya ve 2011 yılı haziran ayında 16,5 kilo vererek mezun oldum karnemi aldım :) ama ne yazıkkı kullandığım ilaçlar dolayısıyla yeniden kilo aldım şu an 70 kiloyum ve hedefim 60 kilo olmak. evliyim bir kızım var 26 yaşındayım benden bukadar :) kuralları az çok biliyorum ama değişmişse bilemem birde her takımın kendi içinde kendine özel kuralları var uyacağımı düşünüyorum
Kendi albümüme baktımda 64-65 kilolu hallerime bu kadar az kalmış gibi hissetmiyorum sanki
O zaman daha mı memnundum kendimden nedir,62 olduğumda memnun kalmazsam 60 yapacam ben
hadi ya mersinlilerimiz artıyor kuzu da mersinlievet o benim işte teşekkür ederim
hoşbulduk canım teşekkür ederim bende mersindeyim :)
kuzum gel 57'de anlaşalım bende 57 olayım ben mezun olmadan gitmeeeeeeeeeeKendi albümüme baktımda 64-65 kilolu hallerime bu kadar az kalmış gibi hissetmiyorum sanki
O zaman daha mı memnundum kendimden nedir,62 olduğumda memnun kalmazsam 60 yapacam ben
hoşgeldin bende eylül dilerim ki yine sağlıklı bir şekilde geri almamak üzere kilo verirsin.
daha bir sürü kilo vericez şekerim sen dert etme gidecek bu kilolar.
hadi ya mersinlilerimiz artıyor kuzu da mersinlineresinden mersinin ben pozcu
kuzum gel 57'de anlaşalım bende 57 olayım ben mezun olmadan gitmeeeeeeeeee
afiyet olsun canım
kızlar bu hafta bireyseller kesin bizim 3'ü de bizim bende ben kuzu hilal
takımsal olarak da iyi bir derecede olacağımızı düşünüyorum. sule gelip bildirim yapsaydı iyi olacaktı.
hilal ve ebrugül hayırlı olsun bu arada azminizin artması dileklerimle hep birlikte incecik olalım inşallah
herkesin kilolar gitmiş maşallak:)
kızlar bir de ben bir şey farkettim ben öyle mekikti bisiklet çevirmekti gelemiyorum böyle minder üstü sporlara.. en güzeli açacaksın bir hint müziğini yüksek seste tepinicen bilinçsizce insanın her yanında ateşler ve terler çıkıyor eğlenmesi de cabası:))
şöyle ki:
Dance Pe Chance - Rab Ne Bana Di Jodi (2008) - Full 720p HD Video Song - YouTube
Selam arkadaşlar ben ÜmmüGülsüm bu takıma davet edildim hemen geldim :) kendimi tanıtayım 2010 yılının sonlarında 75 kilo ile 5. takımda diyete başladım sonra takım kaptanı olarak devam ettim yarışmaya ve 2011 yılı haziran ayında 16,5 kilo vererek mezun oldum karnemi aldım :) ama ne yazıkkı kullandığım ilaçlar dolayısıyla yeniden kilo aldım şu an 70 kiloyum ve hedefim 60 kilo olmak. evliyim bir kızım var 26 yaşındayım benden bukadar :) kuralları az çok biliyorum ama değişmişse bilemem birde her takımın kendi içinde kendine özel kuralları var uyacağımı düşünüyorum
valla bir gün kuzu sen ben toplaşalım bi de pink pink vardı mersinden ama görünmüyor bikaç gündürçok yakınız tuğba bende mezitlide oturuyorum e çaya beklerim birgün ikinizide diyet kurabiye yaparım size
o halde bu akşamdan itibaren hop hop hoplayıp zıp zıp zıplayıp dans etme seansları düzenleyelim her akşam 20-30 dk arasıYaşasın çok sevindim vallaa
Amiiin :)
Hint müziklerine bayılıyorum Aamir khan ın filmlerindeki müzikleri çook seviyorum videolarıda var izleyip uygulamak istiyorum birazcık çok komik bazılarıtavsiye ederim ismimi ordan aldım şarkı isimleri All izz well,Zoobi doobi bir de Bum bum bole
Hoşgeldin takıma..Ben hilal 18 yaşındayım bu sene üniversiteye gideceğim onunda etkisiyle buradayım kilo vermeye başladım 1 haftada.Darısı sana inşallah
o halde bu akşamdan itibaren hop hop hoplayıp zıp zıp zıplayıp dans etme seansları düzenleyelim her akşam 20-30 dk arası
yalnız ben türkçe popla oynuyorumBencede olur ya yapalımEğlenceli olur ortak bi şarkı seçelim her gün
Başkalarının söylemesi ne güzel oluyro değil mi, buaralar banada hep zayıflamışsın diyorlar :)bu hafta gerçekten gözle görülür biçimde farketti herkes söylüyor bakalım haftaya neler yapacaz
Hoşgeldin canım,Selam arkadaşlar ben ÜmmüGülsüm bu takıma davet edildim hemen geldim :) kendimi tanıtayım 2010 yılının sonlarında 75 kilo ile 5. takımda diyete başladım sonra takım kaptanı olarak devam ettim yarışmaya ve 2011 yılı haziran ayında 16,5 kilo vererek mezun oldum karnemi aldım :) ama ne yazıkkı kullandığım ilaçlar dolayısıyla yeniden kilo aldım şu an 70 kiloyum ve hedefim 60 kilo olmak. evliyim bir kızım var 26 yaşındayım benden bukadar :) kuralları az çok biliyorum ama değişmişse bilemem birde her takımın kendi içinde kendine özel kuralları var uyacağımı düşünüyorum
evet o benim işte teşekkür ederim
hoşbulduk canım teşekkür ederim bende mersindeyim :)
kuzum 7. takıma bi bakar mısın?Başkalarının söylemesi ne güzel oluyro değil mi, buaralar banada hep zayıflamışsın diyorlar :)
Hoşgeldin canım,
kaptanlıkta yaptığına göre kurallara hakim olduğundan şüphem yok.
Hatta 2 haftalık deneme süresini kısaltıp 1 hafta yaparsın diye düşünüyorum :)
Şuan en hassas noktamız bol paylaşım,bol katılım
Aaaa bir mersin daha,4 kişi olduk :)
Sen neresindesin canım ?
amiir khan adamım ya ama ben shak ruk khan ı daha bi sempatik buluyorum o ayrıo halde bu akşamdan itibaren hop hop hoplayıp zıp zıp zıplayıp dans etme seansları düzenleyelim her akşam 20-30 dk arası
suleoz gelmişş hoşgeldinnn bildirim yap nolur nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?