Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

takyon aramıza hoşgeldin. Ben Tuğba, 25 yaşında memurum, Mersindeyim, Bekarım 87.5 kg ile başladım bugün 81.6 geldim 4 haftada. Hep birlikte sağlıklı kilo vermeler diliyorum...

Selam arkadaşlar ben ÜmmüGülsüm bu takıma davet edildim hemen geldim :) kendimi tanıtayım 2010 yılının sonlarında 75 kilo ile 5. takımda diyete başladım sonra takım kaptanı olarak devam ettim yarışmaya ve 2011 yılı haziran ayında 16,5 kilo vererek mezun oldum karnemi aldım :) ama ne yazıkkı kullandığım ilaçlar dolayısıyla yeniden kilo aldım şu an 70 kiloyum ve hedefim 60 kilo olmak. evliyim bir kızım var 26 yaşındayım benden bukadar :) kuralları az çok biliyorum ama değişmişse bilemem birde her takımın kendi içinde kendine özel kuralları var uyacağımı düşünüyorum

Kendi albümüme baktımda 64-65 kilolu hallerime bu kadar az kalmış gibi hissetmiyorum sanki
O zaman daha mı memnundum kendimden nedir,62 olduğumda memnun kalmazsam 60 yapacam ben

hoşgeldin bende eylül dilerim ki yine sağlıklı bir şekilde geri almamak üzere kilo verirsin.

Kendi albümüme baktımda 64-65 kilolu hallerime bu kadar az kalmış gibi hissetmiyorum sanki
O zaman daha mı memnundum kendimden nedir,62 olduğumda memnun kalmazsam 60 yapacam ben

daha bir sürü kilo vericez şekerim sen dert etme gidecek bu kilolar.

evet o benim işte teşekkür ederim

hoşbulduk canım teşekkür ederim bende mersindeyim :)
hadi ya mersinlilerimiz artıyor kuzu da mersinli neresinden mersinin ben pozcu

kuzum gel 57'de anlaşalım bende 57 olayım ben mezun olmadan gitmeeeeeeeeee

hoşgeldin bende eylül dilerim ki yine sağlıklı bir şekilde geri almamak üzere kilo verirsin.

daha bir sürü kilo vericez şekerim sen dert etme gidecek bu kilolar.

memnun oldum eylülcüm teşekkür ederim birbirimizin desteği ile olacak inşaAllah :)

hadi ya mersinlilerimiz artıyor kuzu da mersinli neresinden mersinin ben pozcu

kuzum gel 57'de anlaşalım bende 57 olayım ben mezun olmadan gitmeeeeeeeeee

çok yakınız tuğba bende mezitlide oturuyorum e çaya beklerim birgün ikinizide diyet kurabiye yaparım size

afiyet olsun canım

kızlar bu hafta bireyseller kesin bizim 3'ü de bizim bende ben kuzu hilal

takımsal olarak da iyi bir derecede olacağımızı düşünüyorum. sule gelip bildirim yapsaydı iyi olacaktı.

Yaşasın çok sevindim vallaa

hilal ve ebrugül hayırlı olsun bu arada azminizin artması dileklerimle hep birlikte incecik olalım inşallah

Amiiin :)

Hint müziklerine bayılıyorum Aamir khan ın filmlerindeki müzikleri çook seviyorum videolarıda var izleyip uygulamak istiyorum birazcık çok komik bazıları tavsiye ederim ismimi ordan aldım şarkı isimleri All izz well,Zoobi doobi bir de Bum bum bole

Hoşgeldin takıma..Ben hilal 18 yaşındayım bu sene üniversiteye gideceğim onunda etkisiyle buradayım kilo vermeye başladım 1 haftada.Darısı sana inşallah

Kahvaltı: salata(1 közlenmiş patlıcan+1 domates+1 biber+1 salata)
1 adet haşlanmış yumurta
2 çorba kaşığı yoğurt
4 zeytin
2 bardak çay(1er tatlandırıcı)

o halde bu akşamdan itibaren hop hop hoplayıp zıp zıp zıplayıp dans etme seansları düzenleyelim her akşam 20-30 dk arası

suleoz gelmişş hoşgeldinnn bildirim yap nolur nolur

bu hafta gerçekten gözle görülür biçimde farketti herkes söylüyor bakalım haftaya neler yapacaz
Başkalarının söylemesi ne güzel oluyro değil mi, buaralar banada hep zayıflamışsın diyorlar :)

Hoşgeldin canım,
kaptanlıkta yaptığına göre kurallara hakim olduğundan şüphem yok.
Hatta 2 haftalık deneme süresini kısaltıp 1 hafta yaparsın diye düşünüyorum :)
Şuan en hassas noktamız bol paylaşım,bol katılım

evet o benim işte teşekkür ederim

hoşbulduk canım teşekkür ederim bende mersindeyim :)

Aaaa bir mersin daha,4 kişi olduk :)
Sen neresindesin canım ?

kuzum 7. takıma bi bakar mısın?

o halde bu akşamdan itibaren hop hop hoplayıp zıp zıp zıplayıp dans etme seansları düzenleyelim her akşam 20-30 dk arası

suleoz gelmişş hoşgeldinnn bildirim yap nolur nolur
amiir khan adamım ya ama ben shak ruk khan ı daha bi sempatik buluyorum o ayrı

hint müzikleri benden sorulurrrrrrrrrrrrrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…