Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin canım :))

Ben iyice güvenmeye başladım kendime olacak olacak

Bu arada benim kahvaltı etmem lazım döneceğim
Bende güveniyorum sana,sen istedikten sonra elinden kim alabilir. Başlamışken vazgeçme sakın,sonunu getireceğiz hepberaber

Afiyet olsun canım.
afiyet olsun canım

kızlar bu hafta bireyseller kesin bizim 3'ü de bizim bende ben kuzu hilal

takımsal olarak da iyi bir derecede olacağımızı düşünüyorum. sule gelip bildirim yapsaydı iyi olacaktı.

Valla keşke olsa ama ben çok iyi yüzdeler bekliyorum,
%3 ler % 4ler gelecek bak :))

Ama gelecek hafta bizi kim engelleyecek şekerim :)
Artımız olurda eksimiz olmaz :)

herkesin kilolar gitmiş maşallak:)

kızlar bir de ben bir şey farkettim ben öyle mekikti bisiklet çevirmekti gelemiyorum böyle minder üstü sporlara.. en güzeli açacaksın bir hint müziğini yüksek seste tepinicen bilinçsizce insanın her yanında ateşler ve terler çıkıyor eğlenmesi de cabası:))

şöyle ki:

Dance Pe Chance - Rab Ne Bana Di Jodi (2008) - Full 720p HD Video Song - YouTube

:)) Sporu düzene sokmak çok zor gerçekten canım,neyden keyif alıyorsan onu yapmalı

Ama gelecek hafta bizi kim engelleyecek şekerim :)
Artımız olurda eksimiz olmaz :)
ya suleye de kendi isteğiyle ayrıldı diyelim izinli dersek haftaya da bir kişi engelleyecek.

valla gidecek topluca gidecek

ben yapıyorum böyle hareketli müziklerle kafama göre hoplayıp zıplıyorum süper enerji yaktırıyor herkese dansı tavsiye ederim

Neden haftaya engellesinki canım ?
izinli olarak ayrılırsa haftaya listeyle alakası olmaz. döndüğü hafta listeye girer sadece oda verdiği aldığı kilo uzak kaldığı hafta sayısına bölünerek olur. Bi zararı yok yani.
Hem 3 eylülde belli olru demişti,bakarsın dönme kararı alır.

Son düzenleme:
hım anladım ben izinli olduğu her hafta takım ortalamasına dahil sanıyordum. tamam o halde sorun yok

kesinlikle ben de çok memnun kaldım daha da iyi olacağız inşallah

akşama belli olur ebrugül

İnşallah inşallah

Ben yarışmanın sonucu çok merak ediyorum. heyecan yaptım. saat 3'te mi sonuçlanıyor.

16:30 'a kadar tüm listeler paylaşılıyor ve sonuç listeleri 21:00 e kadar sürebiliyor bildiğim kadarıyla.
Ama erkendende açıklanabiliyor,akşama sonuç belli kısacası :)

hım anladım ben izinli olduğu her hafta takım ortalamasına dahil sanıyordum. tamam o halde sorun yok

Yok canım sadece gittiği hafta dahil,ondada zaten ne yazarsan yaz her şekilde dahil oluyor. Ah bi giderken bildirim yaparak gitseler

Bende bugünlerde yeni fotoğraf çekeyimde ekleyim albümüme,inceldiğimi hissediyorum :)
Yılbaşından beri kotlarıma giremiyordum ama bayramda giydim oldu,2 haftadır habire kot giyiyorum,özlemişim

Keşke en şişko hallerimde fotoğraflardan kaçmasaymışımda aradaki farkı görseymişim

Son düzenleme:
Tubiş ben listeyi paylaşmıştım 7.takımda, sıkboğaz ettik kızları sanki hadi hadi der gibi oldu :)
Ortalamadan memnun olmanın verdiği heyecan işte :)

Tubiş ben listeyi paylaşmıştım 7.takımda, sıkboğaz ettik kızları sanki hadi hadi der gibi oldu :)
Ortalamadan memnun olmanın verdiği heyecan işte :)
bişey olmaz biz yabancı değiliz ben 200 gram fazla çıktığımı göstermek için senden alıntı yaptım dün 81.4'tüm bugün nolduysa 81.6 çıktım niye ki acep yarın diyetisyende 81.2 falan çıksam ne süper olur

Canım olsun o kadar gelgitler.Aldığın suyu falan atamamışsındır,anlık bir değişimdir o. Takılma o kadar.
3 aşağı 5 yukarı bayada vermişin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…