- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Amin canım :))Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
tubis87, ebrugül+, antienne+, All_Iz_Well+, tfneyll+, kuzusununzuzusu+
rekor kırdıkkkkkbu arada herkese ilgisi ve azmi için teşekkürler böyle devam etmemiz dileğiyle
Bende güveniyorum sana,sen istedikten sonra elinden kim alabilir. Başlamışken vazgeçme sakın,sonunu getireceğiz hepberaberBen iyice güvenmeye başladım kendime olacak olacak
Bu arada benim kahvaltı etmem lazım döneceğim
afiyet olsun canım
kızlar bu hafta bireyseller kesin bizim 3'ü de bizim bende ben kuzu hilal
takımsal olarak da iyi bir derecede olacağımızı düşünüyorum. sule gelip bildirim yapsaydı iyi olacaktı.
ben de katılıyorum bu tespitlere çünkü gelen gittiği zaman takıma zarar veriyor örnek güneşIM örnek suleoz bakın ortalamamız ne kadar düştü birinci olacakken belki olamıcaz
hilal ve ebrugül hayırlı olsun bu arada azminizin artması dileklerimle hep birlikte incecik olalım inşallah
herkesin kilolar gitmiş maşallak:)
kızlar bir de ben bir şey farkettim ben öyle mekikti bisiklet çevirmekti gelemiyorum böyle minder üstü sporlara.. en güzeli açacaksın bir hint müziğini yüksek seste tepinicen bilinçsizce insanın her yanında ateşler ve terler çıkıyor eğlenmesi de cabası:))
şöyle ki:
Dance Pe Chance - Rab Ne Bana Di Jodi (2008) - Full 720p HD Video Song - YouTube
ya suleye de kendi isteğiyle ayrıldı diyelim izinli dersek haftaya da bir kişi engelleyecek.Ama gelecek hafta bizi kim engelleyecek şekerim :)
Artımız olurda eksimiz olmaz :)
valla gidecek topluca gidecekherkesin kilolar gitmiş maşallak:)
kızlar bir de ben bir şey farkettim ben öyle mekikti bisiklet çevirmekti gelemiyorum böyle minder üstü sporlara.. en güzeli açacaksın bir hint müziğini yüksek seste tepinicen bilinçsizce insanın her yanında ateşler ve terler çıkıyor eğlenmesi de cabası:))
şöyle ki:
Dance Pe Chance - Rab Ne Bana Di Jodi (2008) - Full 720p HD Video Song - YouTube
kuzumm diğer takımlara baktım şööyyle bir, biz iyi gidiyoruz gibi:)) Sporu düzene sokmak çok zor gerçekten canım,neyden keyif alıyorsan onu yapmalı
ya suleye de kendi isteğiyle ayrıldı diyelim izinli dersek haftaya da bir kişi engelleyecek.
valla gidecek topluca gidecek
ben yapıyorum böyle hareketli müziklerle kafama göre hoplayıp zıplıyorum süper enerji yaktırıyor herkese dansı tavsiye ederim
kuzumm diğer takımlara baktım şööyyle bir, biz iyi gidiyoruz gibi
hım anladım ben izinli olduğu her hafta takım ortalamasına dahil sanıyordum. tamam o halde sorun yokNeden haftaya engellesinki canım ?
izinli olarak ayrılırsa haftaya listeyle alakası olmaz. döndüğü hafta listeye girer sadece oda verdiği aldığı kilo uzak kaldığı hafta sayısına bölünerek olur. Bi zararı yok yani.
Hem 3 eylülde belli olru demişti,bakarsın dönme kararı alır.
kesinlikle ben de çok memnun kaldımValla derece ne olursa olsun zaten gayet iyi bir sonucumuz var,ben çok memnunum kendi adıma
Eğer 2 boş yüzdemiz olmasaydı ortalamamız 1,78 oluyordu
kesinlikle ben de çok memnun kaldımdaha da iyi olacağız inşallah
akşama belli olur ebrugül
Ben yarışmanın sonucu çok merak ediyorum. heyecan yaptım.saat 3'te mi sonuçlanıyor.
hım anladım ben izinli olduğu her hafta takım ortalamasına dahil sanıyordum. tamam o halde sorun yok
ay benim de yarın diyetisyenim var bakalım yağdan ne kadar gitmişyarın diyetisyene gitmece var bana yppiii:)
eylül ben bugün ölçtüm kendimi belden 4 cm gitmiş yaa ilginçhiç bu kadar hareketli olmamıştı kızlar bravo bize
bişey olmaz biz yabancı değilizTubiş ben listeyi paylaşmıştım 7.takımda, sıkboğaz ettik kızları sanki hadi hadi der gibi oldu :)
Ortalamadan memnun olmanın verdiği heyecan işte :)
bişey olmaz biz yabancı değilizben 200 gram fazla çıktığımı göstermek için senden alıntı yaptım dün 81.4'tüm bugün nolduysa 81.6 çıktım niye ki acep yarın diyetisyende 81.2 falan çıksam ne süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?