Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese günaydın
pınarım tebrikler gülüm hadefe gelmede darısı başıma inş AMİN :),
ebrulum hade yap o zaman çizelgeni cadı görelim bizde ne kadar diyettesin :)))
izmirim fıstık soruları nete vermiyolar ki hemen...

durun kızlar ya oğlum uyandı kahvaltı hazırlayıp geliyorum çizelgeyi nasl yapıyordukkkkkkkk ?????* ben kilo aldım yaaaaaa ölcemmmm ( utanıyorum (

hadi yaaa.. bende arıyıp duruyorum halaaa.. sorular ve cevaplar nete verilene kadaaaaaar... sonuçlar açıklanır kanımca:1closedeyes:

izmirim öle tatlım bu sene çıkan soruları daha ancak seneye veririler evet dediğin gibi sen onları bulana kadar sonuçlar gelir:)

ebrum diyet ve sağlıklı beslenme bölümünde kilo çizelgesi var tatlım yapıldığı adres falan ...

hayalcim sne burdayken sana sorayım..
sen çıkacakmısın takımdan bi laf dolaşıyor ben baktım okadar yazılanlara ama net birşey göremedim...
nerden çıktı bu gitmekCADIARZU

bende cevap vereyim tatlım,
evet takımdan çıkıyorum tatlım ama buralarda olacağım gene sadece takımda yarışmayacağım diyetede devam...

ızmirlim Tc kimlik no gir açılan sayfadan Sınav sorularını seç, sonra 2008-2009 yılını seç canım sonrada ara sınavları seç ben tüm sorularıma baktım :)

olmuş fıstık 8 kilo vermişsin 8 kalmış :)
takımdan çıkma işine gelince sıkıldım ara vercem diyelim ebrum,

refem sağol fıstık...

Kızlar açıköğretim soruları yayınlandı çoktan ben sonuçlarıma baktımmm
yaaaaaa.. heyecanlandım yazdığını görünce..
hemen aöften baktık ama yok açıklanmamış... sadece benim dğeil iş arkadaşlarımınkinede baktık yok açıklanmamış..
sen nerdne baktınki tatlım:uhm:

Haaa yok tatlım öyle açıklanmamışş canım benim o ancak 1 ay sonra. Ben sorulara ve aklımda kalan yanıtlara baktım.Birde ayıptır söylemesi yasak olmasına rağmen sınav giriş belgesinin arkasına verdiğim yantlar 1-c , 2-D şwklinde not almıştım oradan baktım sende soruları oku aklında kalanlardan bile anlayabilirsin...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…