kaçamak yapma canım ama yaz ya ne yediğinibenim benüm 2 hafta boyunca fix aynı olduğu için her seferinde yazmıyorum kızlar napsam ki?
anca kaçamak yaparsam yazarım o da zor biraz
zayıflıcaz canım azmin elinden birşey kurtulmaz.
aferin kaçamak yok
afiyet olsun canım akşam spora başlıyorsun dimi?
yağlar bizden korksunnn
selam canımmm ohh ne güzel keşke bende tatile gidebilsemiyi yolculuklar canım yarın kilo bildirimi yap o zaman unutma haftaya da yapsan süper olur iyi tatillerrrrrrrrrrrr olmadı tel nomu vereyim sen telefon ile yap bana kilo bildirimini yeterki takım ortalaması düşmesin tatilde fazla kaçamak yapmazsın inşallahh
canım burda çoğu site açılmıyor akşam bakabilirim ancakevet kaçamak yapmadım yupitovvvv ama akşam tam anlamıyla başlayamaya bilirim. neyse bana plates egzesizi bulurmusun? topla yapılabilen ben bulamadım.
kaçamak yapma canım ama yaz ya ne yediğini
canım burda çoğu site açılmıyor akşam bakabilirim ancak
akşamda içsen 1 lt tamam iştePeki tubiştoş
bugün biraz kırgınım bpğazlarım şişmiş gibi akşama kendimi kötü hissetmezsem yürüyüşe de çıkıcam inşallah
bugünkü mönüm şu andan itibaren
ara 16.30
4 galeta bir bardak yağsız süt
akşam yemeği
8yk sebze yemeği
1sb yoğurt
2yk yulaf
salata yağsız
ara 21.00
3 küçük porsiyon meyve
4 ceviz içi
bugün de böyle biter..
şimdiye kadar içilen su miktarı 1,5 litre
en iyisi ebru şallı dvdsi aloluur ben baktım ama ancak bişiler çıktı pek bişi yok anlayacağın
canım incir hem kalorili içinde çok fazla meyve şekeri var hemde iyi bir iştah açıcı fazla yememeni tavsiye ederim.evdeyimmmm akşam yemeğimi de yazimm
bir tabak taze incir
yarım litre su çok seviyorum meyve yemeyi
canım incir hem kalorili içinde çok fazla meyve şekeri var hemde iyi bir iştah açıcı fazla yememeni tavsiye ederim.
Günaydın kızlarrrrrrrrr tebriklerrr bende yapacam kilo bildirimini ama önce şu mesaj sayımını yapayım. antienne bu hafta seni listeye almayı düşünüyorum ama katılacağına ve takımı bırakmayacağına söz verir misin? Yani en azından bırakacaksan da bırakacağın hafta cuma günü de kilo bildirimi yapman gerekiyor
Kilo verenleri alkışlıyorum
tamam canım bu hafta seni listeye alalım o halde.kovsanız da dışlasanız da ben 55 olmadan burdan gitmem arkadaşartık alıyormusunuz listeye almıyormusunuz siz karar verin
günaydın kızlarrrr
geçen cuma 76,6 idim bu sabah 75,2 çıktım hemde adetliykene
çok güzel tebrikleray bende bu kadar verebilecekmiyim ki 1 hafta da hiç
tamam canım bu hafta seni listeye alalım o halde.
kuzu gelmicek mi acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?