Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sana saygı duyarız ama ayrılmasan iyi olurdu

cok fazla paylaşım yapamıyormuşum...

ama elimden gelende buyduu

ayrılmasam zaten önümüzde ki hafta çıkarcağını söyledi böyle devam edersem...

ben pc başında kalarak kilo veremiyorum ne yazıkki :S

böyle olması dha iyi olacakk pc başında daha fazla vakit geçririsem kilo vermem azalcaktır buda benim için iyi bişi değil

diyetinde başarılar dilerim cnım

canım aramızda her zaman ziyaretçi olarak kalabilirsin vakit bulduğunda yazabilirsin. ama cuma yarışma listesine alınmazsın dedim kaldı ki bu karar bana ait değil, kuzu gelince o belirleyecek bunu benim böyle bir yetkim yok. yanlış anlaşılma olmasın.

teşekkür ederim dilerim ki sende sağlıklı kilolar verirsin.

kızzzzzzzzzzzzzlllllllllllllaaaaaaaaaaaarrrrr plates topum pardon setim geldi geldi geldi huhuhu komşu platesim geldiii . o siteyi sevdim tam takım olarak ve rengi fuşya olarak yanımda.

ya inanılmaz yorgunum ya annem istanbula gitti 4 gündür yok 5 gün daha gelmicek evin tüm işi bende, zaten çalışıyorum da bugün üstüne işim extra yoğun nedense, çok yorgun hissediyorum

aynen bende oyle benımde annem anneanneme gitti 1 hafta yok bırde bu yetmezmiş gibi sevgilimden ayrıldım

öğlen yemeğimi yazayım arkadaşlar
yarım kase çorba
fırında tavuk
meyve suyu ekmek hiç yemiyorum bakalım ne olacakk sabırla zayıflamayı ümid edıyorum...

Son düzenleme:
dünkü menüm

sabah
maydonoz ve peynir salata

öğlen
çorba 2 kase
ıspanak
1 kase yoğurt

ara
soda

ara
yoğurt

akşam
pataes salatası 2 çatal
zeytinyağlı kuş üzümlü 2 küçük biber dolması

sabah
azcık ekmekle
peynir
1 ince dilim salam
açık çay

öğlen
tavuk sote çok az
2 kaşık bulgur
2 bardak hoşafff (az şekerli organik kayısılı süperdi)

merhabalar,

bugün işe geç geldim. bakıcının işi varmış öğlen geldi. evden zor çıktım valla. oğlum hiç kucağımdan inmek istemedi.

sabahtan beri doğru düzgün bişi yemedim. ama aç falanda değilim. saat 5 e doğru acıkırım sanırım. çok düzensiz oldum bugün.

biz yarın tatile gidiyoruz. bir hafta olamayacağım. otobüsümüz yarın saat 6 buçukta kalkıcak. yarın kilo bildirimi yapıcam. önümüzdeki

haftada cuma günüde bir şekilde gelip kilo bildirimi yapmaya çalışacağım.

öğlen yemeğimi yazayım arkadaşlar
yarım kase çorba
fırında tavuk
meyve suyu ekmek hiç yemiyorum bakalım ne olacakk sabırla zayıflamayı ümid edıyorum...
zayıflıcaz canım azmin elinden birşey kurtulmaz.

aferin kaçamak yok

sabah
azcık ekmekle
peynir
1 ince dilim salam
açık çay

öğlen
tavuk sote çok az
2 kaşık bulgur
2 bardak hoşafff (az şekerli organik kayısılı süperdi)
afiyet olsun canım akşam spora başlıyorsun dimi?

ben eminim ki azmin elinden bişi kurtulmaz kara yağlar mı kurtulacak.
yağlar bizden korksunnn

selam canımmm ohh ne güzel keşke bende tatile gidebilsem iyi yolculuklar canım yarın kilo bildirimi yap o zaman unutma haftaya da yapsan süper olur iyi tatillerrrrrrrrrrrr olmadı tel nomu vereyim sen telefon ile yap bana kilo bildirimini yeterki takım ortalaması düşmesin tatilde fazla kaçamak yapmazsın inşallahh

tatil dediysem memlekete gidiyoruz. çocukların peşinde pek kaçamak yapabileceğimi sanmıyorum. mutlaka kilo bilirimi yapacağım.

benim benüm 2 hafta boyunca fix aynı olduğu için her seferinde yazmıyorum kızlar napsam ki?

anca kaçamak yaparsam yazarım o da zor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…