sana saygı duyarız ama ayrılmasan iyi olurdu
canım aramızda her zaman ziyaretçi olarak kalabilirsin vakit bulduğunda yazabilirsin. ama cuma yarışma listesine alınmazsın dedim kaldı ki bu karar bana ait değil, kuzu gelince o belirleyecek bunu benim böyle bir yetkim yok. yanlış anlaşılma olmasın.cok fazla paylaşım yapamıyormuşum...
ama elimden gelende buyduu
ayrılmasam zaten önümüzde ki hafta çıkarcağını söyledi böyle devam edersem...
ben pc başında kalarak kilo veremiyorum ne yazıkki :S
böyle olması dha iyi olacakk pc başında daha fazla vakit geçririsem kilo vermem azalcaktır buda benim için iyi bişi değil
diyetinde başarılar dilerim cnım
cok fazla paylaşım yapamıyormuşum...
ama elimden gelende buyduu
ayrılmasam zaten önümüzde ki hafta çıkarcağını söyledi böyle devam edersem...
ben pc başında kalarak kilo veremiyorum ne yazıkki :S
böyle olması dha iyi olacakk pc başında daha fazla vakit geçririsem kilo vermem azalcaktır buda benim için iyi bişi değil
diyetinde başarılar dilerim cnım
demekki akşam hemen başlıyormuşsun platesekızzzzzzzzzzzzzlllllllllllllaaaaaaaaaaaarrrrr plates topum pardon setim geldi geldi geldi huhuhu komşu platesim geldiii . o siteyi sevdim tam takım olarak ve rengi fuşya olarak yanımda.
görüşürüz canımBen öğlen tatiline çıkıyorum kızlar ... görüşmek üzere ...
ya inanılmaz yorgunum ya annem istanbula gitti 4 gündür yok 5 gün daha gelmicek evin tüm işi bende, zaten çalışıyorum da bugün üstüne işim extra yoğun nedense, çok yorgun hissediyorumbugün herkesin biti ölmüş yavvv
ya inanılmaz yorgunum ya annem istanbula gitti 4 gündür yok 5 gün daha gelmicek evin tüm işi bende, zaten çalışıyorum da bugün üstüne işim extra yoğun nedense, çok yorgun hissediyorum
öğlen yemeğimi yazayım arkadaşlar
yarım kase çorba
fırında tavuk
meyve suyu ekmek hiç yemiyorum bakalım ne olacakk sabırla zayıflamayı ümid edıyorum...
zayıflıcaz canım azmin elinden birşey kurtulmaz.öğlen yemeğimi yazayım arkadaşlar
yarım kase çorba
fırında tavuk
meyve suyu ekmek hiç yemiyorum bakalım ne olacakk sabırla zayıflamayı ümid edıyorum...
aferin kaçamak yokdünkü menüm
sabah
maydonoz ve peynir salata
öğlen
çorba 2 kase
ıspanak
1 kase yoğurt
ara
soda
ara
yoğurt
akşam
pataes salatası 2 çatal
zeytinyağlı kuş üzümlü 2 küçük biber dolması
afiyet olsun canım akşam spora başlıyorsun dimi?sabah
azcık ekmekle
peynir
1 ince dilim salam
açık çay
öğlen
tavuk sote çok az
2 kaşık bulgur
2 bardak hoşafff (az şekerli organik kayısılı süperdi)
yağlar bizden korksunnnben eminim ki azmin elinden bişi kurtulmaz kara yağlar mı kurtulacak.
selam canımmm ohh ne güzel keşke bende tatile gidebilsemmerhabalar,
bugün işe geç geldim. bakıcının işi varmış öğlen geldi. evden zor çıktım valla. oğlum hiç kucağımdan inmek istemedi.
sabahtan beri doğru düzgün bişi yemedim. ama aç falanda değilim. saat 5 e doğru acıkırım sanırım. çok düzensiz oldum bugün.
biz yarın tatile gidiyoruz. bir hafta olamayacağım. otobüsümüz yarın saat 6 buçukta kalkıcak. yarın kilo bildirimi yapıcam. önümüzdeki
haftada cuma günüde bir şekilde gelip kilo bildirimi yapmaya çalışacağım.
zayıflıcaz canım azmin elinden birşey kurtulmaz.
aferin kaçamak yok
afiyet olsun canım akşam spora başlıyorsun dimi?
yağlar bizden korksunnn
selam canımmm ohh ne güzel keşke bende tatile gidebilsemiyi yolculuklar canım yarın kilo bildirimi yap o zaman unutma haftaya da yapsan süper olur iyi tatillerrrrrrrrrrrr olmadı tel nomu vereyim sen telefon ile yap bana kilo bildirimini yeterki takım ortalaması düşmesin tatilde fazla kaçamak yapmazsın inşallahh
geçen hafta 86.5'tun bakalım yarın kaç geleceksin merak ediyorumtatil dediysem memlekete gidiyoruz. çocukların peşinde pek kaçamak yapabileceğimi sanmıyorum.mutlaka kilo bilirimi yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?