Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün güzel canım,
kilona baktın mı hiç?

Heyooo hilal gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşş

ben bugün akşam ne yedim biliyo musunuzzzzzzzzzz pizzaaaaaaa diyetisyenimin izniyle diyetisyene ceza verdim bu hafta öldürdü beni diye dırdırdır söylendim kaptım ödülü

Aloo ben geldim bi Allah'ın kulu bana cevap yazmıcak mı aaaaaaaaaaaaa görmezden gelinecek kızmıyım ben maşallahhh cüssemle döverim sizi

Evinde olduktan sonra hiç sorun değil saati,illaki buraya ayıracak vaktin olur demektir bu :)

Evet evet olacak inşallah okuldada denerim girmeyi Laptop alınacak bana zaten alınsa daha kolay olur

Teşekkürleeeeeer Ablacım :) Hoşbulduk

Ohh ne güzel diyetisyenmiş o öyle

Aloo ben geldim bi Allah'ın kulu bana cevap yazmıcak mı aaaaaaaaaaaaa görmezden gelinecek kızmıyım ben maşallahhh cüssemle döverim sizi

arada kaynamışsın :) Annem yeter otur konuşalım azcık diye söyleniyorda kafamı karıştırıyooor Çıkacağım birazdan

Evet evet olacak inşallah okuldada denerim girmeyi Laptop alınacak bana zaten alınsa daha kolay olur

Teşekkürleeeeeer Ablacım :) Hoşbulduk

Ohh ne güzel diyetisyenmiş o öyle
hoşbuldummmmmmmmm 1 haftada 1.7 kg verirsen bunun 800 gramı yağdan giderse sana da pizza veririz ödül

arada kaynamışsın :) Annem yeter otur konuşalım azcık diye söyleniyorda kafamı karıştırıyooor Çıkacağım birazdan
cezanı almadan nereye gidiyosun 500 mekikkkk

Hoşgeldin kuşum :)

hoşbuldummmmmmmmm 1 haftada 1.7 kg verirsen bunun 800 gramı yağdan giderse sana da pizza veririz ödül

cezanı almadan nereye gidiyosun 500 mekikkkk
Ohhhhhh

Yok istemiyorum pizza yedikçe yiyesim gelir

Ceza mı olamazzzz Ne için bu ? Birde ne zaman yapacağım ?
Bide ne için diyor,bak sen şuna.
Ben olsam suçunu bilmiyor diye birdaha ceza veririm.
Hatta dur vereyim,bu hafta hergün 1 saat yürüyüş
Yürüyüş eklesek mekik çıkarsak

Pazarlık yapmasak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…