Kızlar eve yeni geldim,
sabah babamın kontrolü vardı hemen biter sandım ama serum falan takıldı bu saate kadar uzadı.
Hemen geçmişe dönüyorum.
Ay birde bi türlü ayrılmakta istikrar sağlayamadığım erkek arkadaşımı işten çıkardılar 1 saat önce,üzüldüm mü acıdım mı bi tuhaf oldum
canım kimse yok tek başıma ne konuşayımpazartesi - salı günü sayımları çok kötü cezaya hazır olun kimse mızmızlanmasın bu duruma çok kızdım nerde bu kızlar nerde kk 4. takım hepiniz bittiniz.
Yaaa uyuyomusunuzzz nerdesiniz??????
canım kimse yok tek başıma ne konuşayım
Eğer bir takımsak herkesin sayım yapması gerekir ebrugül sen ben kuzu sayım yapıyor sadece herkes bu görevi üstlenecek arkadaşlar yada şöyle bir sistem yapabiliriz herkes son mesajını atarken o gün içinde kaç tane mesaj gönderdiğini saysın yazsın. sporunu yazsın menüsünü yazsın disiplin şartasıl sen neredesin sanada ceza geliyo sayımlarda dilerim ki kötü sonuç çıkar bu kızların hepsi şu an cezayı hak etti. bak nasıl sayım yapıcam nelere dikkat edicem şu menülerini paylaşmayanları bi bulalım dimi.
ya o kadar şey paylaşıldı ki okuyorum okuyorum hep aynı şeyler.ben ödeme yaptığım için bakamadım ama paylaşım yap en yararlısından
ya o kadar şey paylaşıldı ki okuyorum okuyorum hep aynı şeyler.
ben ödeme yaptığım için bakamadım ama paylaşım yap en yararlısından
bence uygun canım güne menülerle başlansın. bu arada bizim mesai bitti ben çıkıyorum görüşürüz yarın detay konuşalımBENDE KATILIYORUM bencede hep aynı şeyler bundan sonra ben sayım yaparken menüleride sayıcam yada belli kişiler değil de sen ben kuzu ebru yine aynı sayım yapmadan günlük kontrol edelim ne dersiniz yada sabah herkes kendi mesajını menüsü sporuyla beraber paylaşsınlar ?
ayy menülerine acayip imreniyorum bilesinarkadaşlar bugün pek paylaşımcı olamadım malum işler birikmişti kusuruma bakmayınız
sabah kahvaltımı yazmıştım arada 2 ceviz yedim
öğlen sebze yemeği yoğurt yulaf 2 dilim ekmek
arada bir meyve
diğer arada 4 galeta 1 bardak light süt
aksam da salata çorba yemek yicem bi de yoğurt
yemek yemekten tıka basa doymak hatta kusmak benimkisi:))
neyse bugünde spor yok gibi öksürük devam ediyor dua edin de yarın başlasın sporlu günler yaaa....
sabaha görüşürüzKızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın.
Teşekkür ederim canım.Kuzum geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur?
Canım işten çıkarılmak üzücü bir durum ama bu acıma duygusuyla sakın yumuşama. Gördüm hoş efendi bir çocuğa benziyordu ancak; ailesiyle senin aranda denge kurmasını öğrenmeli artık...
Teşekkür ederim canım.kuzucum çok geçmiş olsun dilerim ki çabucak kendine gelir baban. tubişe katılıyorum. görmedim ama fotolardan evet efendi birine benziyo seni bırakmıyo takıntı için değil sevdiğine inanıyorum ama şunu unutmamalı ki sen ailesi gibi aileside senin gibi olmaz ama sen ailesi olabilirsin. çok farklı ayrılması gereken konular umarım bu dengeyi kurar ve yanında olur.
Kız evet aldım ama içemedim:)kuzummm çay aldığını söylemiştin içtin mi bakiimmmmm
Unutmadım güzelim yaa,fırsat bulamadım ama yapacam :)kuzu yapacaktı unuttu herhaldee
arkadaşlar bugün pek paylaşımcı olamadım malum işler birikmişti kusuruma bakmayınız
sabah kahvaltımı yazmıştım arada 2 ceviz yedim
öğlen sebze yemeği yoğurt yulaf 2 dilim ekmek
arada bir meyve
diğer arada 4 galeta 1 bardak light süt
aksam da salata çorba yemek yicem bi de yoğurt
yemek yemekten tıka basa doymak hatta kusmak benimkisi:))
neyse bugünde spor yok gibi öksürük devam ediyor dua edin de yarın başlasın sporlu günler yaaa....
hilal yeni avatarın harika olmuş cezalarının hepsini çek bi daha kaçamak yaparsan idam cezası vercemEylül'ümm
tubişimçok mu ağır oldu ? Idam felan derken offff.
Esprisi kızım okilo veremediği için kimseyi asıp kesecek değiliz, sonuçta benim için zayıflamıyor herşey kendi sağlığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?