Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzucum çok geçmiş olsun dilerim ki çabucak kendine gelir baban. tubişe katılıyorum. görmedim ama fotolardan evet efendi birine benziyo seni bırakmıyo takıntı için değil sevdiğine inanıyorum ama şunu unutmamalı ki sen ailesi gibi aileside senin gibi olmaz ama sen ailesi olabilirsin. çok farklı ayrılması gereken konular umarım bu dengeyi kurar ve yanında olur.

pazartesi - salı günü sayımları çok kötü cezaya hazır olun kimse mızmızlanmasın bu duruma çok kızdım nerde bu kızlar nerde kk 4. takım hepiniz bittiniz.

Eğer bir takımsak herkesin sayım yapması gerekir ebrugül sen ben kuzu sayım yapıyor sadece herkes bu görevi üstlenecek arkadaşlar yada şöyle bir sistem yapabiliriz herkes son mesajını atarken o gün içinde kaç tane mesaj gönderdiğini saysın yazsın. sporunu yazsın menüsünü yazsın disiplin şart

ya o kadar şey paylaşıldı ki okuyorum okuyorum hep aynı şeyler.

BENDE KATILIYORUM bencede hep aynı şeyler bundan sonra ben sayım yaparken menüleride sayıcam yada belli kişiler değil de sen ben kuzu ebru yine aynı sayım yapmadan günlük kontrol edelim ne dersiniz yada sabah herkes kendi mesajını menüsü sporuyla beraber paylaşsınlar ?

ben ödeme yaptığım için bakamadım ama paylaşım yap en yararlısından

bence uygun canım güne menülerle başlansın. bu arada bizim mesai bitti ben çıkıyorum görüşürüz yarın detay konuşalım

arkadaşlar bugün pek paylaşımcı olamadım malum işler birikmişti kusuruma bakmayınız

sabah kahvaltımı yazmıştım arada 2 ceviz yedim

öğlen sebze yemeği yoğurt yulaf 2 dilim ekmek

arada bir meyve
diğer arada 4 galeta 1 bardak light süt

aksam da salata çorba yemek yicem bi de yoğurt

yemek yemekten tıka basa doymak hatta kusmak benimkisi:))

neyse bugünde spor yok gibi öksürük devam ediyor dua edin de yarın başlasın sporlu günler yaaa....

ayy menülerine acayip imreniyorum bilesin canım sen iyileş iyice ondan sonra spora başlarsın, diyeyisyene her cumartesi mi gidiyorsun?

Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın.
sabaha görüşürüz

Kızlar öğle arası eve geldiğimde yazmıştım,sonra hastaneye döndük ve maşallah saatlerimizi aldı.
Sonunda tahlilleri güzel çıktı ama doktor kalp krizi sinyalleri bunlar dedi Canım sıkkındı evede dönmek istemedim hemen, dolandım biraz dışarda. O suratla eve gelip can sıkmak istemedim.
Geciktim,kusura bakmayın...
Sayım geliyor hemen

Teşekkür ederim canım.
Azar azar kuruyor sanki kııız :) bilemedimki ben şimdi:26:
Sırf bu yüzden yumuşamam ama şu döneminde kavga çıkarmıcam :)

Teşekkür ederim canım.
Evet canım dediğin sorunlar var elbette ama eskisi gibi değil tavırları.Sonra yine değişir eskisi gibi olursun diyorum,o şekildeyken üzülüyorum işte ben manyakmıyım aynı hatayı yapayım diyor.
Ne bileyim işte:26:

kuzummm çay aldığını söylemiştin içtin mi bakiimmmmm
Kız evet aldım ama içemedim:)
Yarın yapacam inşallah

kuzu yapacaktı unuttu herhaldee
Unutmadım güzelim yaa,fırsat bulamadım ama yapacam :)

Nasıl dolu dolu bir menüdür buuu :)

hilal yeni avatarın harika olmuş cezalarının hepsini çek bi daha kaçamak yaparsan idam cezası vercem Eylül'ümm

Teşekkür ederim :) bende çok seviyorum bu çocuğu :) Eylül Ablayı dinledim )

tubişim çok mu ağır oldu ? Idam felan derken offff.

Yoook bu kadar cezanın yanında hafif kalırrr

Esprisi kızım o kilo veremediği için kimseyi asıp kesecek değiliz, sonuçta benim için zayıflamıyor herşey kendi sağlığı için

Evet biliyorum ondan itirazda etmiyorum ablacım

Bugün dışarı çıktım 1,5 saat kadar yürüdüm alışveriş yaptım 7 kat inmek+7 kat çıkmak=14 kat inip çıktım ütü yaptım yatağımı topladım vayy be neler yapmışım

Kahvaltıdan sonra ara öğün : Türk kahvesi (Mine abla tavsiyesi )
2 incir

Öğle : 5 adet köfte
1 kase salata
2 çorba kaşığı yoğurt

Akşam: 1 çorba tabağı mısırlı salata(çok severim :) )
1 kase çorba
3 bardak çay

Az yağlı patlamış mısır yesem olur mu ? Bunun için dışarı çıkıp alacağım toplam inip çıkmak 14 kat oluyor :) Ailem ısrar ediyor almam için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…