canın ceza istiyor sanırım seninKahvaltıdan sonra ara öğün : Türk kahvesi (Mine abla tavsiyesi)
2 incir
Öğle : 5 adet köfte
1 kase salata
2 çorba kaşığı yoğurt
Akşam: 1 çorba tabağı mısırlı salata(çok severim :) )
1 kase çorba
3 bardak çay
Az yağlı patlamış mısır yesem olur mu ? Bunun için dışarı çıkıp alacağım toplam inip çıkmak 14 kat oluyor :) Ailem ısrar ediyor almam için :)
kuzummmmm ben çok kiloluyum dimi çok paspal halimle gördün beni ya tühhhsen çok güzelsin maşallahhh hemde incecikk
Kahvaltıdan sonra ara öğün : Türk kahvesi (Mine abla tavsiyesi)
2 incir
Öğle : 5 adet köfte
1 kase salata
2 çorba kaşığı yoğurt
Akşam: 1 çorba tabağı mısırlı salata(çok severim :) )
1 kase çorba
3 bardak çay
Az yağlı patlamış mısır yesem olur mu ? Bunun için dışarı çıkıp alacağım toplam inip çıkmak 14 kat oluyor :) Ailem ısrar ediyor almam için :)
hadi yaa incelmişmiyim o son yayınladığım fotodan sonraKız tubiş ben bu mesajı şimdi sayım yaparken gördüm :))
Hiçte çok kilolu değilsin,ben gittikçe eriyen bi kız görüyorum sadece:))
Ayrıca çok teşekkür ederrriiiimBanada incecik dedin ya daha ne deyim :)
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş,bozma bence akşam akşam :)
Zaten salatadaki mısır fena
Hem bu hafta yeterince cezan var,sonra yaptığından şüphe duyarım artık:)
yaaaaaa ben gene mi ikinci olmuşummm bak olmadı şimdicuma-cumartesi-pazar sayımları
tubiş 94
kuzu 118
tfneyll 39
antienne 13
all_ız_well 47
sabrina 17
ebru izinli oldugu için sayıp dökmeye gerek yok:)
yaaaaaa ben gene mi ikinci olmuşummm bak olmadı şimdikuzum bozuşacaz heee az yaz biraz şaka şaka gözlerine ellerine kollarına sağlık
Kuzum Eylül'ün bir önerisi var benim aklıma da yattı valla. Yeni bir kural getirelim herkes sabah geldiğinde ilk işi bir gün önce ne yediğini, ne kadar su içtiğini, ne kadar spor yaptığını ve bir gün önce 00.00 ile 23.59 arasında kaç mesaj yazsığını sayıp paylaşacak format şu şekilde ne dersin?
sabah
.....
.... yedim
ara öğün
...
öğlen
....
... yedim
ara öğün
...
akşam
....
.... yedim
ara öğün
...
Su: ... Litre
Spor: .... dk yürüyüş, ... tane mekik, ... dk trambolin vs.
Mesaj Sayımı: ... tane mesaj
hadi yaa incelmişmiyim o son yayınladığım fotodan sonraayyy çok sevindirik oldum
tamam sürpriz zamanlarda da rastgele kontrol yaparızzz anlaştık o zaman sabah herkes bu formatı uygulasınZaten menüleri normalde ertesi gün bildiriyoruz ama akşam erkenden bitirip bildiren oluyorsa oluyor.
Buna sadece herkese kendi mesajını saymak ekleniyor öyleyse.Banada uyar
Arada rastgele kontrollerimiz olsun ama
İncelmişsin bence canım,gayette hoş görünüyorsun
tamam sürpriz zamanlarda da rastgele kontrol yaparızzz anlaştık o zaman sabah herkes bu formatı uygulasınben yatar iyi gecelerrr
Günaydın canım, o kadar sade bir menün varki tubiş bu dondurmaya ceza vermez bence :)arkadaşlar hepinize günaydın ilk önce dünkü menü mü yazayım
sabah : elma
öğlen : erik- elma
akşam : çok az balık - ve sade dondurma (regl olacağım canım tatlı istedi en hafif tatlıda dondurma olduğu için yedim( )
bol bol su
bu sayım nedir arkadaşlar ne kadar mesaj atmam gerekiyor ve hangı mesajları sayıyoruz ... Acemiyim de ben(
kızlar günaydınmağdem ki öneri kabul edildi o zaman ilk uygulama benden olsun.
sabah
bişi yemedin
öğlen
bamya 1 tabak
azcık pilav
yoğurt
ara
soda
akşam
1fincan kadar makarna
yoğurt ve azcık 2 çatal taze fasülye
su : 1,5 litre
spor : 30dk yürüyüş - 30dk pilates
dünkü mesaj paylaşımım :24 adet
bu sayım nedir arkadaşlar ne kadar mesaj atmam gerekiyor ve hangı mesajları sayıyoruz ... Acemiyim de ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?