Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hımm valla fırsat buldukca yazmaya calışıyorum ama ya çok mesaj gönderemezsem ne olurrr ... ?

afiyet olsun canım benim. babanın iyi olmasına sevindim dilerimki doktorun dediği sinyallerden hiç biri olmaz inş.

oooo plateste yaparmış Eylülcüm :)

Canım sen ekmek yemiyor musun? Süper öyleyse

pek sevmiyorum alışkanlık yok. kahvaltıda belki

hımm valla fırsat buldukca yazmaya calışıyorum ama ya çok mesaj gönderemezsem ne olurrr ... ?

tubiş ceza verir şaka şaka bişi olmaz aslında en azından menülere paylaşım yapıp sana yazılanlara cvp versen zaten tamamlamış oluyorsun bir mazeretin varsa söylersin kuzu ve tubiş bilir buda yeterli olur. ne kadar paylaşım yaparsak önce kendimize sonra başkasına yardımcı oluruz.

slm cicisler ben geldimmm. hepinizi cok özledim,gittigim yerde net yoktu o yüzden ne yazdim ne okudum.geldigim gibi temizlige giristim elimden geldigince ugrayacagim,temizlik bittikten sonrada eti sizin kemigide sizin oluyorumm... öptüm hepinizi...
bu arada sabah tartildim kilom icler acisi cumaya kadar toparlarim umarim.köyde tarti yoktu kontrolsüz bir sekilde beslendim maalesef cok üzgünüm ((

hafta sonuna kadar isleri bitiririm gecmisi okurum sonrada gelecege bakarim .yeni arkadaslar gelmis ben yokken onlarida tanimis olurum.insanin ei gibisi yokmus ya ne cok özlemisim :)))

hafta sonuna kadar isleri bitiririm gecmisi okurum sonrada gelecege bakarim .yeni arkadaslar gelmis ben yokken onlarida tanimis olurum.insanin ei gibisi yokmus ya ne cok özlemisim :)))

hoş geldin canım nasılsın bakim? bizde seni özledik işlerini ayarla seni burada görmek istiyorum.

hımmm tamam o zaman ceza almamak lazım :)) elimden geldiğince cevap vermeye gayret edeceğim

hoş geldin canım nasılsın bakim? bizde seni özledik işlerini ayarla seni burada görmek istiyorum.

Oooo kimler gelmiş kimler
Canım hoşgeldin,özledim seni.
Hastan nasıl oldu?
Kiloyu dert etme,sen en kısa zamanda toparlarsın canım maşallah çok güzel dikkat ediyordun.
Yine aynı düzene girersek hemen gider kilolar

9lu çayı şuan ilk defa içiyorum.
Tubiş kimi günde 3 defa içmezsen bi faydası olmaz diyor,kimide zararlı diyor.:26:
Gerçi ben bu bitkilerin hepsini tanıyorum,dozu aşıldığında ciddi zarar verebilirler.
Bende güde 2 defa içeyim diyorum,ne dersin?

Günaydın kızlar 2 gündür tek çalışıyorum çok yoğundum ancak gelebildimmm kusura bakmayınn

Dünkü menüm:

Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 galeta + 1 bardak light süt
Ara: 1 armut
Öğlen: 4 kaşık türlü yemeği + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 bardak light süt
Akşam: 1 kase yoğurtlu çorba + 1 şeftali
Ara: 1 Fruttare (60 kcal, 0.2 gram yağ)

Su: 2,5-3 Lt
Spor: 15 Dk. power jump (1 saat yürüyüşe bedel)
Mesaj sayımı: 24

Geçmişe dönüp geliyorummmm

O kadar sade bir menü ki dondurmaya birşey demicem ben de regl oldum inanılmaz tatlı krizlerim var ben fruttare yiyorum kalorisi çok az ve çok lezzetli tavsiye ederim canım

şu bişey yemedim kısımlarına da ceza getirecem yakında kahvaltı en önemli öğünnnn

Ölcen sen yakında açlıktan dikkattttttt etttttttttt

en az 5 bence 5 çok az elimizden geldiğince fazla paylaşım yapar birbirimizi motive edersek amaçlarımıza o kadar çabuk ulaşırızzz

canım valla bişey olmaz ama motivasyon açısından paylaşım önemli bencee

Canım hoşgeldinn ceza verecek biri daha çıktı ne güzel kaç kilo aldığına göre sana bi ceza programı uygulayalım

Evettt işlerini hallet çabukcak gel cezana

hımmm tamam o zaman ceza almamak lazım :)) elimden geldiğince cevap vermeye gayret edeceğim
Bol bol paylaşımmmm

Canım ben günde 1 içiyorum ama dün 1,5 bardak içtim güzeldi iyi geldi bence 2 içilebilir ama benim vaktim olmuyor ondan akşamdan akşama içiyorum. Aşırıya kaçmazsan zarar vereceğini düşünmüyorumm

hmen ceza verecek yer arıyor bu deli kız mahmut hocayı geçti valla

dün tartı aldım kızlar fiyatı çok uygundu. neyse bugün menüde mercimek çorba,patates yemeği ve salata var. ben aradım mutfağımızı salatanın yağsız kısmından ayıracaklar bana yağ dökülmemiş daha.

hmen ceza verecek yer arıyor bu deli kız mahmut hocayı geçti valla
tek ayak üzerinde durma cezası mı versem hahaha bugün o kadar çok yoruldum ki sabahtan beri müdürümün hırsını sizden çıkarıyorum gerçi bugün hoş sözler de duydum kısa zamanda iyi iş öğrendin çok iyisin dedi bana

kimin arkadaşı yaaaaa huhuhuhuhuh kop kop kop kop

ooo başarılısın maşşallah demekki bu kilo işini de sen kısa surede halledeceksin ... sekreter misin ve nerede sekretersin merak ettim bende sekreterim de

şimdi kendime yarım kaşık nescafe yarım kaşık türk kahvesi azcık süt tozu ile tek şekerli kahve yaptırdım ben nescafenin içine türk kahveside atıyorum da.

Ohhh zıp zıp zıp eriyorsun bakalım:)
afiyet olsun canım maşallah ne güzel menü,ara öğünlere nasıl dikkat ediyorsun öyle. beceremedim gitti :)

Tek tek koy,süz bilmem ne,üşenirim ben ha:)
Hepsini toz haline getirip adam gibi karıştırıp hatta poşet çay gibi tek kullanımlık bir hale soksalar ne iyi olurmuş.
2 bardak büyüklüğünde bir bardakla içtim,birde akşama denerim :)

Menü güzel ama miktarlara dikkat et canım,az kilon kaldı bak vermen zor olur,sıkı tutmalısın.
Ayrıca bu hafta senden 2 haftalık performans bekleniyor unutma

şimdi kendime yarım kaşık nescafe yarım kaşık türk kahvesi azcık süt tozu ile tek şekerli kahve yaptırdım ben nescafenin içine türk kahveside atıyorum da.

Hiç denemedim öyle bişe,nasıl oluyorki:26:
Gerçi ben nescafe'yi bi yerde ikram edilmedikçe içmiyorum nerdeyse.
Okuldada mecburiyetten içiyorum:26:,yoksa türk kahvesine bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…