Günaydın canım, o kadar sade bir menün varki tubiş bu dondurmaya ceza vermez bence :)
Mesajlarımızı sayıyoruz canım.
Mesela sen dün yediklerini yazdın ya sabah,birde dün 24 saatilik dilimde yani gece 00:002dan 00:00'a kaç mesaj yazdığını sayıp onuda bildiriyorsun.
Dün menümü yazmıştım ama yeni uygulamaya uymak için tekrar yazıyorum.
Kahvaltı
azıcık peynir ve çay
akşama kadar hastanedeydim biliyorsunuz yemedim aslında sadece içtim
limonata
çay
soda
akşam 2 kaşık yoğurtlu patlıcan ve 2 yeşil biber
Burası çok sıcak,suyu hesaplamıyorum ben çünkü haddinden fazla içiyorum :)
Dün mesaj sayım 26
oooo plateste yaparmış Eylülcüm :)
Canım sen ekmek yemiyor musun? Süper öyleyse
hımm valla fırsat buldukca yazmaya calışıyorum ama ya çok mesaj gönderemezsem ne olurrr ...?
hafta sonuna kadar isleri bitiririm gecmisi okurum sonrada gelecege bakarim .yeni arkadaslar gelmis ben yokken onlarida tanimis olurum.insanin ei gibisi yokmus ya ne cok özlemisim :)))
afiyet olsun canım benim. babanın iyi olmasına sevindim dilerimki doktorun dediği sinyallerden hiç biri olmaz inş.
pek sevmiyorum alışkanlık yok. kahvaltıda belki
tubiş ceza verirşaka şaka bişi olmaz aslında en azından menülere paylaşım yapıp sana yazılanlara cvp versen zaten tamamlamış oluyorsun bir mazeretin varsa söylersin kuzu ve tubiş bilir buda yeterli olur. ne kadar paylaşım yaparsak önce kendimize sonra başkasına yardımcı oluruz.
hafta sonuna kadar isleri bitiririm gecmisi okurum sonrada gelecege bakarim .yeni arkadaslar gelmis ben yokken onlarida tanimis olurum.insanin ei gibisi yokmus ya ne cok özlemisim :)))
slm cicisler ben geldimmm. hepinizi cok özledim,gittigim yerde net yoktu o yüzden ne yazdim ne okudum.geldigim gibi temizlige giristim elimden geldigince ugrayacagim,temizlik bittikten sonrada eti sizin kemigide sizin oluyorumm... öptüm hepinizi...
bu arada sabah tartildim kilom icler acisi cumaya kadar toparlarim umarim.köyde tarti yoktu kontrolsüz bir sekilde beslendim maalesef cok üzgünüm((
O kadar sade bir menü ki dondurmaya birşey demicem ben de regl oldum inanılmaz tatlı krizlerim var ben fruttare yiyorum kalorisi çok az ve çok lezzetli tavsiye ederim canımarkadaşlar hepinize günaydın ilk önce dünkü menü mü yazayım
sabah : elma
öğlen : erik- elma
akşam : çok az balık - ve sade dondurma (regl olacağım canım tatlı istedi en hafif tatlıda dondurma olduğu için yedim( )
bol bol su
şu bişey yemedim kısımlarına da ceza getirecem yakında kahvaltı en önemli öğünnnnkızlar günaydınmağdem ki öneri kabul edildi o zaman ilk uygulama benden olsun.
sabah
bişi yemedin
öğlen
bamya 1 tabak
azcık pilav
yoğurt
ara
soda
akşam
1fincan kadar makarna
yoğurt ve azcık 2 çatal taze fasülye
su : 1,5 litre
spor : 30dk yürüyüş - 30dk pilates
dünkü mesaj paylaşımım :24 adet
Ölcen sen yakında açlıktan dikkattttttt ettttttttttDün menümü yazmıştım ama yeni uygulamaya uymak için tekrar yazıyorum.
Kahvaltı
azıcık peynir ve çay
akşama kadar hastanedeydim biliyorsunuz yemedim aslında sadece içtim
limonata
çay
soda
akşam 2 kaşık yoğurtlu patlıcan ve 2 yeşil biber
Burası çok sıcak,suyu hesaplamıyorum ben çünkü haddinden fazla içiyorum :)
Dün mesaj sayım 26
en az 5 bence 5 çok az elimizden geldiğince fazla paylaşım yapar birbirimizi motive edersek amaçlarımıza o kadar çabuk ulaşırızzzBirde günlük en az 5 paylaşım diyoruz ama aslında buda az canım.
Herkesin menüsüne yorum yapman gerekiyor,kendi paylaşımlarını menünüde ekleyince zaten bu sınırı geçiyorsun
Aslında çokda sıkı kurallarımız yok :)
canım valla bişey olmaz ama motivasyon açısından paylaşım önemli benceehımm valla fırsat buldukca yazmaya calışıyorum ama ya çok mesaj gönderemezsem ne olurrr ...?
Canım hoşgeldinn ceza verecek biri daha çıktı ne güzelslm cicisler ben geldimmm. hepinizi cok özledim,gittigim yerde net yoktu o yüzden ne yazdim ne okudum.geldigim gibi temizlige giristim elimden geldigince ugrayacagim,temizlik bittikten sonrada eti sizin kemigide sizin oluyorumm... öptüm hepinizi...
bu arada sabah tartildim kilom icler acisi cumaya kadar toparlarim umarim.köyde tarti yoktu kontrolsüz bir sekilde beslendim maalesef cok üzgünüm((
Evettt işlerini hallet çabukcak gel cezanahoş geldin canım nasılsın bakim? bizde seni özledik işlerini ayarla seni burada görmek istiyorum.
Bol bol paylaşımmmmhımmm tamam o zaman ceza almamak lazım :))elimden geldiğince cevap vermeye gayret edeceğim
Canım ben günde 1 içiyorum ama dün 1,5 bardak içtim güzeldi iyi geldi bence 2 içilebilir ama benim vaktim olmuyor ondan akşamdan akşama içiyorum. Aşırıya kaçmazsan zarar vereceğini düşünmüyorumm9lu çayı şuan ilk defa içiyorum.
Tubiş kimi günde 3 defa içmezsen bi faydası olmaz diyor,kimide zararlı diyor.:26:
Gerçi ben bu bitkilerin hepsini tanıyorum,dozu aşıldığında ciddi zarar verebilirler.
Bende güde 2 defa içeyim diyorum,ne dersin?
O kadar sade bir menü ki dondurmaya birşey demicem ben de regl oldum inanılmaz tatlı krizlerim var ben fruttare yiyorum kalorisi çok az ve çok lezzetli tavsiye ederim canım
şu bişey yemedim kısımlarına da ceza getirecem yakında kahvaltı en önemli öğünnnn
Ölcen sen yakında açlıktan dikkattttttt etttttttttt
en az 5 bence 5 çok az elimizden geldiğince fazla paylaşım yapar birbirimizi motive edersek amaçlarımıza o kadar çabuk ulaşırızzz
canım valla bişey olmaz ama motivasyon açısından paylaşım önemli bencee
Canım hoşgeldinn ceza verecek biri daha çıktı ne güzelkaç kilo aldığına göre sana bi ceza programı uygulayalım
Evettt işlerini hallet çabukcak gel cezana
Bol bol paylaşımmmm
Canım ben günde 1 içiyorum ama dün 1,5 bardak içtim güzeldi iyi geldi bence 2 içilebilir ama benim vaktim olmuyor ondan akşamdan akşama içiyorum. Aşırıya kaçmazsan zarar vereceğini düşünmüyorumm
tek ayak üzerinde durma cezası mı versem hahahahmen ceza verecek yer arıyor bu deli kız mahmut hocayı geçti valla
tek ayak üzerinde durma cezası mı versem hahahabugün o kadar çok yoruldum ki sabahtan beri müdürümün hırsını sizden çıkarıyorum gerçi bugün hoş sözler de duydum kısa zamanda iyi iş öğrendin çok iyisin dedi bana
tek ayak üzerinde durma cezası mı versem hahahabugün o kadar çok yoruldum ki sabahtan beri müdürümün hırsını sizden çıkarıyorum gerçi bugün hoş sözler de duydum kısa zamanda iyi iş öğrendin çok iyisin dedi bana
ooo başarılısın maşşallah demekki bu kilo işini de sen kısa surede halledeceksin ... sekreter misin ve nerede sekretersin merak ettim bende sekreterim de
Günaydın kızlar 2 gündür tek çalışıyorum çok yoğundum ancak gelebildimmm kusura bakmayınn
Dünkü menüm:
Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 galeta + 1 bardak light süt
Ara: 1 armut
Öğlen: 4 kaşık türlü yemeği + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 bardak light süt
Akşam: 1 kase yoğurtlu çorba + 1 şeftali
Ara: 1 Fruttare (60 kcal, 0.2 gram yağ)
Su: 2,5-3 Lt
Spor: 15 Dk. power jump (1 saat yürüyüşe bedel)
Mesaj sayımı: 24
Geçmişe dönüp geliyorummmm
Canım ben günde 1 içiyorum ama dün 1,5 bardak içtim güzeldi iyi geldi bence 2 içilebilir ama benim vaktim olmuyor ondan akşamdan akşama içiyorum. Aşırıya kaçmazsan zarar vereceğini düşünmüyorumm
Menü güzel ama miktarlara dikkat et canım,az kilon kaldı bak vermen zor olur,sıkı tutmalısın.dün tartı aldım kızlar fiyatı çok uygundu. neyse bugün menüde mercimek çorba,patates yemeği ve salata var. ben aradım mutfağımızı salatanın yağsız kısmından ayıracaklar bana yağ dökülmemiş daha.
şimdi kendime yarım kaşık nescafe yarım kaşık türk kahvesi azcık süt tozu ile tek şekerli kahve yaptırdımben nescafenin içine türk kahveside atıyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?