kimin arkadaşı yaaaaa huhuhuhuhuh kop kop kop kop
canım ben sekreter değilim insan kaynaklarıyla ilgilenen memurum karayollarındayım.ooo başarılısın maşşallah demekki bu kilo işini de sen kısa surede halledeceksin ... sekreter misin ve nerede sekretersin merak ettim bende sekreterim de
canım işyerine yiyeceklerimi götürüyorum her sabah poşet hazırlıyorum ondan dikkat ediyorum saate bakıyorum 10.30 -15.30 olduysa yiyorumm max 15 dk gecikiyorOhhh zıp zıp zıp eriyorsun bakalım:)
afiyet olsun canım maşallah ne güzel menü,ara öğünlere nasıl dikkat ediyorsun öyle. beceremedim gitti :)
canım poşet halinde olsa da sahte bitkiler koyarlarsa çünkü barut ağacı ve cinnemanın kilosu 200 tlTek tek koy,süz bilmem ne,üşenirim ben ha:)
Hepsini toz haline getirip adam gibi karıştırıp hatta poşet çay gibi tek kullanımlık bir hale soksalar ne iyi olurmuş.
2 bardak büyüklüğünde bir bardakla içtim,birde akşama denerim :)
Menü güzel ama miktarlara dikkat et canım,az kilon kaldı bak vermen zor olur,sıkı tutmalısın.
Ayrıca bu hafta senden 2 haftalık performans bekleniyor unutma
Hiç denemedim öyle bişe,nasıl oluyorki:26:
Gerçi ben nescafe'yi bi yerde ikram edilmedikçe içmiyorum nerdeyse.
Okuldada mecburiyetten içiyorum:26:,yoksa türk kahvesine bayılırım
kutlayalım herkese benden sade soda
canım ben sekreter değilim insan kaynaklarıyla ilgilenen memurum karayollarındayım.
sekreterlik zevklidir ama yorucudur ben ankarada genel müdürün sekreteryasında çalıştım sonra da daire başkanının sekreteryasında yoğundu ama zevkliydi seviyordum ama buraya gelirken sekreterya istemedim daha rahat olmak istedim.hımmm güzelmiş bende sgk dayım
canım işyerine yiyeceklerimi götürüyorum her sabah poşet hazırlıyorum ondan dikkat ediyorum saate bakıyorum 10.30 -15.30 olduysa yiyorumm max 15 dk gecikiyor
canım poşet halinde olsa da sahte bitkiler koyarlarsa çünkü barut ağacı ve cinnemanın kilosu 200 tl
Eylül bu hafta senden iyi bir performans görmezsem ölümlerden ölüm beğen
hoş geldin canım nasılsın bakim? bizde seni özledik işlerini ayarla seni burada görmek istiyorum.
Oooo kimler gelmiş kimler
Canım hoşgeldin,özledim seni.
Hastan nasıl oldu?
Kiloyu dert etme,sen en kısa zamanda toparlarsın canım maşallah çok güzel dikkat ediyordun.
Yine aynı düzene girersek hemen gider kilolar
9lu çayı şuan ilk defa içiyorum.
Tubiş kimi günde 3 defa içmezsen bi faydası olmaz diyor,kimide zararlı diyor.:26:
Gerçi ben bu bitkilerin hepsini tanıyorum,dozu aşıldığında ciddi zarar verebilirler.
Bende güde 2 defa içeyim diyorum,ne dersin?
tskrlr cnm aldigim kilolar haricinde iyiyim,yanliz cocuklarla gittim izine esim evde kaldi artik bir erkek 3 hafta yanliz evde kaldimi evin halini siz düsünün :)) yani temizlik bitecek gibi degil en kisa zamanda tekrar eskisi gibi burda olacagim.
hosbulduk cnm tskrlr hastamiz iyi simdi korktuk ama iyi oldu
kiloyuda dert etmeden olmuyo köyde gelen giden cok oluyo ev hic bos kalmiyo ister istemez ondan biraz bundan biraz derken basa döndüm off yaa umarim dedigin gibi olurda gider((
O kadar sade bir menü ki dondurmaya birşey demicem ben de regl oldum inanılmaz tatlı krizlerim var ben fruttare yiyorum kalorisi çok az ve çok lezzetli tavsiye ederim canım
şu bişey yemedim kısımlarına da ceza getirecem yakında kahvaltı en önemli öğünnnn
Ölcen sen yakında açlıktan dikkattttttt etttttttttt
en az 5 bence 5 çok az elimizden geldiğince fazla paylaşım yapar birbirimizi motive edersek amaçlarımıza o kadar çabuk ulaşırızzz
canım valla bişey olmaz ama motivasyon açısından paylaşım önemli bencee
Canım hoşgeldinn ceza verecek biri daha çıktı ne güzelkaç kilo aldığına göre sana bi ceza programı uygulayalım
Evettt işlerini hallet çabukcak gel cezana
Bol bol paylaşımmmm
Canım ben günde 1 içiyorum ama dün 1,5 bardak içtim güzeldi iyi geldi bence 2 içilebilir ama benim vaktim olmuyor ondan akşamdan akşama içiyorum. Aşırıya kaçmazsan zarar vereceğini düşünmüyorumm
Kolay gelsin canım benim,efor sarfedeceksin en azından:) bu taraftan bak olaya,spor gibi :)
Geçmiş olsun canım,gözünüz aydın.
Sen ne kadar iradeli diyet yapıyordun ben biliyorum canım, ogünleri acısı çıkacak en yakın zamanda.
Ben sana ve disiplinine güveniyorum,tatilde bile rekor kırmıştın unuttun mu
evet cokk yorucu ve sorumluluğu çok ama zevkli nasıl vakit geçiyor anlamıyorsun ...sekreterlik zevklidir ama yorucudur ben ankarada genel müdürün sekreteryasında çalıştım sonra da daire başkanının sekreteryasında yoğundu ama zevkliydi seviyordum ama buraya gelirken sekreterya istemedim daha rahat olmak istedim.
geldimmm ayıptır sölemesi bugün wc'ye gidecek vakit bulamamıştım hazır öğlen arasıyken gittimHey kızlar napıyorsunuz nerdesiniz yahu ?
ayy menülerine acayip imreniyorum bilesincanım sen iyileş iyice ondan sonra spora başlarsın, diyeyisyene her cumartesi mi gidiyorsun?
sabaha görüşürüz
canım sabret mutlaka farkedecektir zaten farketmezse de diyetisyen menülerini değiştirir meyvelerini ihmal etme çünkü bağırsakları çalıştırır meyve. bu arada yeni uygulama geldi menünün altınamerhabalar kızlar
tubişciğim menülerime sadığım başka türlüsü olmayacak gibi çünkü. insan bir kere kaçamak yaptı mı ardı arkası kesilmiyor. bu kilolara kolay gelmedim nihayetinde
menüme gelecek olursak hep aynı ama tekrar etmekte fayda var:
sabah
domates salatalık
1kk beyaz peynir
4ceviz içi
2 dilim ekmek
8 yeşil zeytin
ara
2ceviz içi
öğlen
5yk mantar kavırması
1sb yoğurt
salata yağsız
2 yk yulaf
2 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
4 galeta
1bardak light süt
akşam
yine mantarlı yemek 5 kaşık
salata
2yk yulaf
2 kepçe tarhana çorbası
yoğurt
ara
3 meyve
2 ceviz içi
ama ben genelde meyveleri ihmal ediyorum
bir de diyetisyene 2 haftada bir gidiyorum. bu hafta hastalıktan mı ilk olduğundan mı, sporsuzluktan mı bilmem pek kilo veremedim gibi geliyor hala aç karnına 75,2 geliyorum anlamadım vesselam neyse sabır sabır sabır...........
evet eski düzenime dönme vakti geldi artik bu hafta kilom fazla cikacak ama her hafta gittikce azaltacam cnm kilolari hayal krikligi yok artik
Kolay gelsiiiinbenim cikmam lazim kizlari okuldan alacam aksama ugramaya calisirim
Ay ben ders çalışmaya çalışıyorum bir yandan.Hey kızlar napıyorsunuz nerdesiniz yahu ?
merhabalar kızlar
tubişciğim menülerime sadığım başka türlüsü olmayacak gibi çünkü. insan bir kere kaçamak yaptı mı ardı arkası kesilmiyor. bu kilolara kolay gelmedim nihayetinde
sabah
domates salatalık
1kk beyaz peynir
4ceviz içi
2 dilim ekmek
8 yeşil zeytin
ara
2ceviz içi
öğlen
5yk mantar kavırması
1sb yoğurt
salata yağsız
2 yk yulaf
2 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
4 galeta
1bardak light süt
akşam
salata
2yk yulaf
2 kepçe tarhana çorbası
yoğurt
ara
3 meyve
2 ceviz içi
bir de diyetisyene 2 haftada bir gidiyorum. bu hafta hastalıktan mı ilk olduğundan mı, sporsuzluktan mı bilmem pek kilo veremedim gibi geliyor hala aç karnına 75,2 geliyorum anlamadım vesselam neyse sabır sabır sabır...........
merhabalar kızlar
sabah
domates salatalık
1kk beyaz peynir
4ceviz içi
2 dilim ekmek
8 yeşil zeytin
ara
2ceviz içi
öğlen
5yk mantar kavırması
1sb yoğurt
salata yağsız
2 yk yulaf
2 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
4 galeta
1bardak light süt
akşam
salata
2yk yulaf
2 kepçe tarhana çorbası
yoğurt
ara
3 meyve
2 ceviz içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?