Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kimin arkadaşı yaaaaa huhuhuhuhuh kop kop kop kop
kutlayalım herkese benden sade soda

ooo başarılısın maşşallah demekki bu kilo işini de sen kısa surede halledeceksin ... sekreter misin ve nerede sekretersin merak ettim bende sekreterim de
canım ben sekreter değilim insan kaynaklarıyla ilgilenen memurum karayollarındayım.

Ohhh zıp zıp zıp eriyorsun bakalım:)
afiyet olsun canım maşallah ne güzel menü,ara öğünlere nasıl dikkat ediyorsun öyle. beceremedim gitti :)
canım işyerine yiyeceklerimi götürüyorum her sabah poşet hazırlıyorum ondan dikkat ediyorum saate bakıyorum 10.30 -15.30 olduysa yiyorumm max 15 dk gecikiyor

canım poşet halinde olsa da sahte bitkiler koyarlarsa çünkü barut ağacı ve cinnemanın kilosu 200 tl

Eylül bu hafta senden iyi bir performans görmezsem ölümlerden ölüm beğen

Ay onuda güvenilir bir yer hazırlasın işte ondan alalım :)
Hem ben o bitkileri bedava bulurum,okulda bol bol var :) yeterki hazırlasınlaaar

hoş geldin canım nasılsın bakim? bizde seni özledik işlerini ayarla seni burada görmek istiyorum.

tskrlr cnm aldigim kilolar haricinde iyiyim,yanliz cocuklarla gittim izine esim evde kaldi artik bir erkek 3 hafta yanliz evde kaldimi evin halini siz düsünün :)) yani temizlik bitecek gibi degil en kisa zamanda tekrar eskisi gibi burda olacagim.

hosbulduk cnm tskrlr hastamiz iyi simdi korktuk ama iyi oldu
kiloyuda dert etmeden olmuyo köyde gelen giden cok oluyo ev hic bos kalmiyo ister istemez ondan biraz bundan biraz derken basa döndüm off yaa umarim dedigin gibi olurda gider ((

9 lu cay ne oluyo cnm banada anlatirmisiniz

Kolay gelsin canım benim,efor sarfedeceksin en azından:) bu taraftan bak olaya,spor gibi :)

hosbulduk cnm tskrlr hastamiz iyi simdi korktuk ama iyi oldu
kiloyuda dert etmeden olmuyo köyde gelen giden cok oluyo ev hic bos kalmiyo ister istemez ondan biraz bundan biraz derken basa döndüm off yaa umarim dedigin gibi olurda gider ((

Geçmiş olsun canım,gözünüz aydın.
Sen ne kadar iradeli diyet yapıyordun ben biliyorum canım, ogünleri acısı çıkacak en yakın zamanda.
Ben sana ve disiplinine güveniyorum,tatilde bile rekor kırmıştın unuttun mu

hosbulduk tubis
cezami korktum bak sen bana baya kabarik bir program hazirla en iyisi benim durum vahim gözüküyo
hic yemedigim seyler yedim valla kendimi astim yani simdide vermek cin ugrasma zamani

evet eski düzenime dönme vakti geldi artik bu hafta kilom fazla cikacak ama her hafta gittikce azaltacam cnm kilolari hayal krikligi yok artik

evet cokk yorucu ve sorumluluğu çok ama zevkli nasıl vakit geçiyor anlamıyorsun ...

ayy menülerine acayip imreniyorum bilesin canım sen iyileş iyice ondan sonra spora başlarsın, diyeyisyene her cumartesi mi gidiyorsun?

sabaha görüşürüz

merhabalar kızlar

tubişciğim menülerime sadığım başka türlüsü olmayacak gibi çünkü. insan bir kere kaçamak yaptı mı ardı arkası kesilmiyor. bu kilolara kolay gelmedim nihayetinde

menüme gelecek olursak hep aynı ama tekrar etmekte fayda var:

sabah
domates salatalık
1kk beyaz peynir
4ceviz içi
2 dilim ekmek
8 yeşil zeytin

ara
2ceviz içi

öğlen
5yk mantar kavırması
1sb yoğurt
salata yağsız
2 yk yulaf
2 dilim ekmek

ara
1 elma

ara
4 galeta
1bardak light süt

akşam
yine mantarlı yemek 5 kaşık
salata
2yk yulaf
2 kepçe tarhana çorbası
yoğurt

ara
3 meyve
2 ceviz içi

ama ben genelde meyveleri ihmal ediyorum

bir de diyetisyene 2 haftada bir gidiyorum. bu hafta hastalıktan mı ilk olduğundan mı, sporsuzluktan mı bilmem pek kilo veremedim gibi geliyor hala aç karnına 75,2 geliyorum anlamadım vesselam neyse sabır sabır sabır...........

canım sabret mutlaka farkedecektir zaten farketmezse de diyetisyen menülerini değiştirir meyvelerini ihmal etme çünkü bağırsakları çalıştırır meyve. bu arada yeni uygulama geldi menünün altına

spor: kaç dk spor yaptığın ve hangi sporu yaptığın
su: kaç litre su içtin
mesaj sayısı: bir gün önce 00.00-23.59 arasında kaç tane mesaj yaptığını sayıp yazıyorsun sabahları ilk mesajında yada gece son mesajında bunları yazarsan seviniriz. sağlıklı beslenmeye devam kilolara veda

evet eski düzenime dönme vakti geldi artik bu hafta kilom fazla cikacak ama her hafta gittikce azaltacam cnm kilolari hayal krikligi yok artik

Biz geçen hafta 2. önceki hafta 1. olduk biliyor musuuuun,bundan sonra sürekli ilk üçte olmayı istiyoruz.
Ona göre kemerleri sıkalım oldu mu :))

benim cikmam lazim kizlari okuldan alacam aksama ugramaya calisirim
Kolay gelsiiiin

Hey kızlar napıyorsunuz nerdesiniz yahu ?
Ay ben ders çalışmaya çalışıyorum bir yandan.
Daha önce bi 2yıllık okumuştum,kpss ye gircem onun için. Bu son şasım çünkü şimdiki okuldan diploma alınca giremiyorum birdaha bu düzeyde. Yerleşiversemde mezun olunca uğraşmasam birdaha,görevde yükselmeye girerim

Bu kadar dolu bir menüyle kilo veriyorsan maşallah he,ben zorlanırım valla bu kadar yesem

ne kadar dolu dolu bir menüüüüü çok hoş . sadece hatırlatmak amaçlı geri dönmüş olmayabilir yada gözden kaçırmış olabilirsin yeni bi düzenleme yapıldı menülerimizin altına su:..... lt spor:....... yaptım ve bir önceki gün yazmış olduğun mesajlarını sayıp mesaj:..... paylaşım yaptım diye belirtiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…