Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok anamm nerdee cvp veren yok neyse ben basladim bakalim göbegim pek zorlanmadi ama bacaklarim titredi resmen zamanla alisirim heralde

ay ay ay kiyamazmis
hemen kalkimde sütlac yapim bari hem kizlarda yer

aksam olmus ya yapmim en iyisi yap sogut ye derken gec saate denk geliyor neyse yemis kadar oldum
cocuklara ne pisirsem acaba

topraks cnm sen evliydin demi:26::26:
kusura bakma cnm cok unutkan olmusum valla

İLAHİ SEN YAP YAP CNM BENİM AFİYET OLSUN AMA ŞEKERİ KAÇIRMA BAYILIYORUM SANA YA VALLA ACAYİP BİR ENERJİ VAR İNŞ BENDE ÖLE OLURUM. TÜTÜTÜTÜ MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN

ahh cnm 3 cocuklu olup enerjik olmamak ne mumkun
olursun cnm valla cocuklar kadar güzel birsey yok dünyada bir öpücükleri dünyaya bedel

nereye kayboldunuz kizlar
kimsecikler yok bende kalkim mutfagi toparlim bari artik gelemem
yarin sabah görüsürüz

topraks cnm sen evliydin demi:26::26:
kusura bakma cnm cok unutkan olmusum valla

evet canım, bir toprağım bir de minik suyum var seni iyi anlarım
koşturmalarını takip ediyorum
aynı durumdayım, ama dediğim gibi bir annem deyişleri herşeye bedel

deşifre programı raflardaki 30 ürüne gdo taraması yaptırıyor ve sonuç: "Aralarında ünlü markaların da olduğu (ancak isimler şimdilik gizli tutuluyor) GDO'lu gıdaların listesi tüyler ürpertici.

İŞTE ÜRÜN LİSTESİ:
3 dondurma markası
1 salam markası
3 sosis markası
5 çikolata markası
4 hazır köfte markası
6 un markası
1 kıyma markası
1 mısır gevreği markası
1 mısır çerezi markası
1 mısır cipsi markası
1 hazır domates çorbası markası
1 nişasta markası
1 konserve mısır markası
1 domates salçası markası"

hadi hazır yiyecek ve şarküteri ürünlerini mümkün mertebe almıyorum da un,kıyma,nişasta,salça nolcak.bir de şu markalar niye açıklanmaz?iyilik yapayım derken paranoyak yapıyorlar adamı((

bugünkü menümü de paylaşayım

sabah

kepeksiz ekmekle peynirli tost
1 yumurta

ara

5 tqne fındık

öğle

salata
100 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 yemek kaşığı arnavut ciğeri

ara

1 dilim bitter çikolata
1 çay bardağı sade nescafe

akşam

2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 su bardağı yoğurt

ara

yarım fincan dondurma

sporlarım 2 saat bisiklet,50 mekik
4 litreye yakın su tükettim
bununla birlikte 8 paylaşımım var.

herkese iyi geceler diliyorum:))))))))

gdo ne cnm ben anlamadim:26:

menün cok güzel cnm ama hem cikolata hem dondurma ayni günde fazla olmus
burnuma ceza kokusu geliyor saki senide cezasiz gectigimiz gün olmayacak heralde
sporlarin cok güzel cnm tebrikler

spor çok iyi arkadaşım nasıl yapabiliyorsunuz ben sadece hafta sonları yapabiliyordum fakat akşamları da başlayacağım yarından itibaren

kesin kesin başlıyoruuuuum başlamazsam bana da cezaaaa :))

Belki bir gün denerim :) Ama ben koşu bandında vakit geçirmeyi seven tiplerdenim :) Tabi spor salonuna kayıt yaptırmam gerek ama bir ay daha bekleyecek sanırım.

Ben de bir kaç ay önce gitmiştim eskişehir e. Güzel şehir bir denizi eksik :) Ben gittiğimde yağmurluydu porsuk hızlı akıyordu gondola binemedim :S

Açıkçası bana güzel göründü menü :) Afiyet olsun :)

Kahvaltın çok güzelmiş bayılırım közlenmiş bibere :)
Öğün atlamasaydın iyiydi bu haftasonu temizlik olayı bende de vardı biraz saçma sapan oldu benimkilerin saatleri falan.
Dengeli gibi duruyor :)
Öğle yemeği sıkıntılı gibi ama gezerken yemek bulmak zor oluyor :)
gayet iyi ama suyunu aksatma lütfen yoksa vücut ödem yapıyorrr
Dün su yoktu evde ondan içmeye zorlayamadım ama gece menümü paylaştıktan sonra hızımı alamayıp iki şişe maden suyu daha içtim. :) Hoş bugün de yoktu su ama akşam eve gelirken aldım. :) Söz yarın içeceğim :)

Pazartesiler hep yoğun oluyor sanırım insanlar tatilin bittiği işin başladığı gün olduğu için değil yoğun olduğu için sevmiyorlar o haftasonunun birikmiş trafiği bir anda yığılıveriyor insanın üstüne.

Otun ayrı bir çekiciliği var değil mi?

yeni gelen arkadaslar sporlarina pek düskünler bakiyorumda
sporu arttirmayi düsünüyorum ama biraz tembelimmi ne bi türlü baslayamadim
Bunu ben de farkettim :) Ben de spor konusunda düzeni oturtmuş değilim. Hoş döneli iki gün oldu
Kereviz sapı ve zencefil varsa iyidir o :) Ama şimdilik benim içim uygulanması imkansıza yakın bir şey :26:

kuzunun selamı var hepinize babası eve çıkmış misafirden kafasını kaldıramıyo kuzu. gelecek yakında. ay ay ay teşekkür ederim ama kaptanımız halen kuzu ben onun yardımcısıyımm
Zuzunun babasının neyi vardı tam olarak? İyi miymiş?

Merhabaaa hoşgeldin arada kaynamış cevap vermemişim kusura bakma

Bende boş gezenin boş kalfası

Mutlu ol mutlu ol mutlu ol Ablacım
Çok kırıldım olmadı yani eheheh yok önemli değil canım bir sürü mesaj oluyor kaçar arada öyle Tahminimce benim gibi genç nesildensin bunu söylememin iki sebebi var biri üstte alıntıladığım mesajda da görebileceğin gibi -daha önce de dikkatimi çekmişti başka mesajlarda - ablacığımlar havada uçuşuyor oluşu diğeri de nickin. Haklı mıyım?

e beni yol arkadaşı olarak kabul ettiniz, bu azim sizin sayenizde.yoksa 20 kere boşverebilirdim:)))
İnsan tek oldu mu kopuyor gidiyor her başlangıç bir pazartesi diyeti oluyor.

Az biraz derken ne kadar o kızartma:)
Türlü fena bir şey değil aslında yeseydin canım :)

Zaten şekersize alışırsın zamanla :) ben ortaokuldan beri şekersiz içiyorum yani epey olmuş ama annemi alıştıramadım gittim o şu tatlandırıcılardan kullanıyor onlar da biliyorsunz ya çok sağlıksız beyin damarlarına falan zarar veriyormuş :26:

Ben şekersiz içtiğim için unutuyorum o şekeri götürmeyi ama ev arkadaşlarım o şekeri almaya hiç üşenmiyorlar dolayısıyla da alışmıyorlar

Ahh ahh bunlar da güzel şeyler hele o çikolata yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…