bravo işte ben bunun için yaptım yerseniz ve yemezseniz ne olur farkına varın sonuçta bu güzel görünen herşey zararlı bravo pegasussssssEn güzel anne Ha bu arada sütlü bir tatlı böyle güzel anneye hediye olsun.
ay ay ay kiyamazmis
hemen kalkimde sütlac yapim bari hem kizlarda yer
İLAHİ SENYAP YAP CNM BENİM AFİYET OLSUN AMA ŞEKERİ KAÇIRMA BAYILIYORUM SANA YA VALLA ACAYİP BİR ENERJİ VAR İNŞ BENDE ÖLE OLURUM. TÜTÜTÜTÜ MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN
topraks cnm sen evliydin demi:26::26:
kusura bakma cnm cok unutkan olmusum valla
evet canım, bir toprağım bir de minik suyum var seni iyi anlarım
koşturmalarını takip ediyorum
aynı durumdayım, ama dediğim gibi bir annem deyişleri herşeye bedel
deşifre programı raflardaki 30 ürüne gdo taraması yaptırıyor ve sonuç: "Aralarında ünlü markaların da olduğu (ancak isimler şimdilik gizli tutuluyor) GDO'lu gıdaların listesi tüyler ürpertici.
İŞTE ÜRÜN LİSTESİ:
3 dondurma markası
1 salam markası
3 sosis markası
5 çikolata markası
4 hazır köfte markası
6 un markası
1 kıyma markası
1 mısır gevreği markası
1 mısır çerezi markası
1 mısır cipsi markası
1 hazır domates çorbası markası
1 nişasta markası
1 konserve mısır markası
1 domates salçası markası"
hadi hazır yiyecek ve şarküteri ürünlerini mümkün mertebe almıyorum da un,kıyma,nişasta,salça nolcak.bir de şu markalar niye açıklanmaz?iyilik yapayım derken paranoyak yapıyorlar adamı((
bugünkü menümü de paylaşayım
sabah
kepeksiz ekmekle peynirli tost
1 yumurta
ara
5 tqne fındık
öğle
salata
100 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 yemek kaşığı arnavut ciğeri
ara
1 dilim bitter çikolata
1 çay bardağı sade nescafe
akşam
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 su bardağı yoğurt
ara
yarım fincan dondurma
sporlarım 2 saat bisiklet,50 mekik
4 litreye yakın su tükettim
bununla birlikte 8 paylaşımım var.
herkese iyi geceler diliyorum:))))))))
telefondan alıntı yapamıyorumyarın yazacağım artık..İyi geceler herkese
bugünkü menümü de paylaşayım
sabah
kepeksiz ekmekle peynirli tost
1 yumurta
ara
5 tqne fındık
öğle
salata
100 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 yemek kaşığı arnavut ciğeri
ara
1 dilim bitter çikolata
1 çay bardağı sade nescafe
akşam
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 su bardağı yoğurt
ara
yarım fincan dondurma
sporlarım 2 saat bisiklet,50 mekik
4 litreye yakın su tükettim
bununla birlikte 8 paylaşımım var.
herkese iyi geceler diliyorum:))))))))
Belki bir gün denerim :) Ama ben koşu bandında vakit geçirmeyi seven tiplerdenim :) Tabi spor salonuna kayıt yaptırmam gerek ama bir ay daha bekleyecek sanırım.Zumba ya bende yeni basladım pek spor seven biri degilimdir boyle iş gibi gelir her zaman bana o yüzden dansla karışık spor fikri çok hoşuma gitti. Arkadaşla severek gidiyoruz ama ciddi anlamda canımız çıkıyor tabi hiç kondisyonda yok. Alışırsak daha da zevkli olucak. Tavsiye ederim.
Ben de bir kaç ay önce gitmiştim eskişehir e. Güzel şehir bir denizi eksik :) Ben gittiğimde yağmurluydu porsuk hızlı akıyordu gondola binemedim :Skızlar günaydın nasılsınız mükemmel bir hafta sonu geçirdim ben nişanlımla beraber eskişehire gittik cumartesi akşam hızlı trenle gittik pazar 4te çıkıp geldik süperdi süper:132::127::119::123:
Açıkçası bana güzel göründü menü :) Afiyet olsun :)herkese mutlu, sağlıklı ve bol kilo vermeli bir hafta diliyorum
menüm:
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
b.peynir+dil peyniri
domates,salatalık
zeytin
çay
ara yok
öğlen
kıymalı sarma
yoğurt
yarım dilim ekmek ( maalesef ekmeksiz etli yemek yiyemiyorum o yüzden yarım dilim yedim)
ara
1 galeta
beyaz peynir
domates
akşam
1 dilim ekmek
susuz tarafından bir küçük tabak sülbiye
cacık
1,5 lt. civarı su
spor yapmadım
2 mesaj atmışım
çay
Kahvaltın çok güzelmiş bayılırım közlenmiş bibere :)Günaydın kızlar
Hemen menümü paylaşıp geçmişe dönüp geleyim
Dün
Sabah: 2 dilim ekmek + 2 dilim peynir + domates + salatalık + közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber
Öğle: sabah geç yediğim için yok
Ara: 1 bardak ayran
Ara: 1 yaz buz (30 kcal 0 yağ)
Akşam: 1 küçük kase sebze çorbası + 4 kaşık bamya + 1 dilim ekmek + 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 çay bardağı süt.
Su: 2 lt
Spor: 30 dk trambolin
az sonra cezalarımla geliyorum
Öğün atlamasaydın iyiydi bu haftasonu temizlik olayı bende de vardı biraz saçma sapan oldu benimkilerin saatleri falan.ya ben yazdim kaybolmus net gidip geliyor bende tekrar yazim
cuma
sabah
1 dilim ekmek,1 parca peynir,domates,salatalik,yesil cay
ögle
temizlik yaptim yemek aklima bile gelmedi
aksam
200 gr balik sarimsakli ve domatesli,yarim tabak brokoli
ara
1 armut,1 mandalina bunlar ögle ve aksam arasinda yedim
su 2 lt
spor tam gün temizlik ve 1 saat yürüyüs
mesaj saymadim bilmiyorum:26:
c.tesi
sabah 1 haslanmis yumurta,1 dilim ekmek,domates salatalik,yesil cay
ögle
yine hic birsey yemedim temizlik vardi
aksam
2 yumurta,150 gr mantar,1 domates ve 1 kuru soganla yapilmis omlele menemen arasi bisey,1 bardak ayran
su 2 lt
mesaj hic yok gelememistim
spor yine 1 saat yürüyüs 50 mekik ve temizlik
aralarda yine 1 elma ve 2 mandalina
ictigim caylar sekersiz her zaman yemeklerde hic yag koymuyorum kendiminkini ayri yapiyorum
ben kahvalti hazirlim sonra gelip gecmise bakarim
Dengeli gibi duruyor :)dünki menümü yazmayi unutmusum
sabah peynir ve 1 dilim ekmek domates,salatalik,yesil cay
ögle
1 yumurtali 2 domatesli menemen ,ayran
aksam
150 gr haslanmis tavuk gögsü,salata, 4 kasik yagsiz kabak yemegi
su
2.5 lt
spor
1 saat yürüyüs,30 dk normal egzersiz
mesaj yine yok hafta sonlari gelemiyorum:26:
aralarda bir avuc üzüm
1 elma
Öğle yemeği sıkıntılı gibi ama gezerken yemek bulmak zor oluyor :)Bugün çok işim var menümü yazıyım hemencecik
sabah:1dilim ekmek,azcık peynir,1yumurta,2küçük sosis,zeytin,salatalık,1dilim kavun,açık çay
ara:büyük bir bardak portakal ve limon suyu
öğlen:burger tavuk nuggets,ıce tea
akşam:azcık tavuk,bide kuş üzümlü pilav,1kaşık yoğurt
dün o kadar çok yürüdüm ki anlatamam rahat 6-7 saat tabi dinlenerek belki daha fazla eskişehirdeydik ya sürekli gezdik
su:1,5 litre felan
Dün su yoktu evde ondan içmeye zorlayamadım ama gece menümü paylaştıktan sonra hızımı alamayıp iki şişe maden suyu daha içtim. :) Hoş bugün de yoktu su ama akşam eve gelirken aldım. :) Söz yarın içeceğim :)gayet iyi ama suyunu aksatma lütfen yoksa vücut ödem yapıyorrr
gayet güzel bir menü olmuş canım benim. hafta sonları bende gelemiyorum zaten napalım artık
olmaz olur mu en yoğun günümüz offf offfyığınla faturam var yeni bir ay mahvolurum ben bugün.
bak sabah sabah uyumamış cezalara geldi sıragözümü açamadım daha ben
bence 2 gün fikri iyi ara vermiş olmuşsun spora ama olsun hem bence balık felan olsun menün yine baya sağlıklı olmuş.
reçel bal rakı spor yok sen naptın arkim ya
Otun ayrı bir çekiciliği var değil mi?Selamlar. Dünkü menum:
Kahvaltı: 2 yumurta
peynir
3-4 zeytin
Öğlen: Zeytinyağlı fasulye
Yoğurt
Ara:
Üzüm
Fındık
Akşam: Semizotu salatası yoğurtlu
Fırında az yağlı mücver
1 dilim ekmek
Ara:
Ayran
Az sütlü kahve
Spor ne yazık ki yok.. Su 2-3 arası içmişimdir. Dün 2 kere mesaj atmışım.
Ya ben sürekli protein ağırlıklı beslencem diyorum kendime ama buraya yediklerimi yazdıkça farkettim ki sürekli otla besleniyorum sanırım :)
Bunu ben de farkettim :) Ben de spor konusunda düzeni oturtmuş değilim. Hoş döneli iki gün olduyeni gelen arkadaslar sporlarina pek düskünler bakiyorumda
sporu arttirmayi düsünüyorum ama biraz tembelimmi ne bi türlü baslayamadim
Kereviz sapı ve zencefil varsa iyidir o :) Ama şimdilik benim içim uygulanması imkansıza yakın bir şey :26:merhaba öncelikle açıııım fakat o kadar yoğun ki bu sabah yemek yemek bir yana bir kahve bile içemedim.
şimdi kaçamak yapıp neler oluyor burada diye bakayım istedim. Şu sözünü ettiğim içeceğin tarifini vereceğim, tarifi veren uzman her gün bu içecekten 1 lt civarında için aynen yediklerinizi yiyin ayda 10 kilo verin diyor ayrıca gün boyu tok olacak ve çok zinde kalacaksınız diyor. Detoks vücuttaki toksinleri attığı için çabuk zayıflatıyormuş, bilemiyorum kulağa hoş geliyor fakat uygulamada nasıl olacak?
ben bir denemek istiyorum bakalım neler olacak
3 salatalık kabukları ile katı meyve sıkacağından geçir
6-8 yaprak ıspanak
2 kereviz sapı
1 bütün kabukları soyulmuş limon
1 avuç dolusu semizotu
3 çiçek brokoli
isterseniz yarım çay kaşığı himalaya tuzu ve biraz taze zencefil koyulabiliyor. Hepsi meyve sıkacağından geçirilip suyu içiliyormuş.
Zuzunun babasının neyi vardı tam olarak? İyi miymiş?kuzunun selamı var hepinize babası eve çıkmış misafirden kafasını kaldıramıyo kuzu. gelecek yakında. ay ay ay teşekkür ederim ama kaptanımız halen kuzu ben onun yardımcısıyımm
Çok kırıldım olmadı yaniMerhabaaa hoşgeldin arada kaynamış cevap vermemişim kusura bakma
Bende boş gezenin boş kalfası
Mutlu ol mutlu ol mutlu ol Ablacım
İnsan tek oldu mu kopuyor gidiyor her başlangıç bir pazartesi diyeti oluyor.e beni yol arkadaşı olarak kabul ettiniz, bu azim sizin sayenizde.yoksa 20 kere boşverebilirdim:)))
Az biraz derken ne kadar o kızartma:)Dünkü menüm
Sabah: Hatırlamıyorumama düzgündü
Öğle: 1 parça et
az biraz patates kızartması :S
birazda maydonoz
1-2 kaşık yoğurt
Akşam: az az az yağlı patlamış mısır(1 çorba kaşığı fln)
bol salata
Öğle yemeğinde yedim diye akşamı kısıp dengelemeye çalıştım aslında
Su:2-3 litre
Türlü fena bir şey değil aslında yeseydin canım :)Bugün
Sabah: 1 bardak süt
1/2 dilim ekmek
Ara: 1 türk kahvesi
1 adaçayı (midem çok bulanıyordu da)
Öğle: 1/2 kase çorba
1 kase türlü tarzı bir şey :) (tamamını yemedim aslında)
1 çorba kaşığı bulgur pilavı
1/2 kase yoğurt
Akşama var daha
Zaten şekersize alışırsın zamanla :) ben ortaokuldan beri şekersiz içiyorum yani epey olmuş ama annemi alıştıramadım gittim o şu tatlandırıcılardan kullanıyor onlar da biliyorsunz ya çok sağlıksız beyin damarlarına falan zarar veriyormuş :26:Bu arada okulda arkadaşlarım çok iyi :) Diyet içinde birbirimize yardımcı oluyoruz (Sizin kadar olmasınlar)
Adaçayına şeker atsam mı atmasam mı diye düşünürken arkadaşım "atma yaaa ne gerek var tadı şekersiz daha güzel" dedi ve atmadım :)
Bence güzel bir şey buu :)
Ben şekersiz içtiğim için unutuyorum o şekeri götürmeyi ama ev arkadaşlarım o şekeri almaya hiç üşenmiyorlar dolayısıyla da alışmıyorlarbeni de şekersiz içeceklere ev arkadaşım alıştırmıştı.o şekersiz içerdi herşeyi.çay kahve getirince kaşık getirmeyi unuturdu ben de kalkıp almaya üşenirdim.o zamanlar kilo sorunum da yoktu ama üşengeçlik hep benimle..10 yıldan fazla oldu galiba sade tatlara alışalı.şimdi içim bulanıyo, şekerli sıcak içecek tüketemiyorum.arkadaşımaysa hep teşekkür ediyorum:)))
"en yenilmemesi gerekenler"
Kızartmalar, aşırı yağlı yiyecekler
Çikolata
Şerbetli hamurlu tatlılar
Şeker oranı yüksek meyveler
Kuruyemişler
Hamur işleri
Pilav, makarna
Aşırı tuz, aşırı şekerli gıdalar…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?