şimdi işgence zamanıEki Görüntüle 521634 Eki Görüntüle 521637 Eki Görüntüle 521639 Eki Görüntüle 521640 Eki Görüntüle 521641 nasıllar?
Yerim ben bunları
Aslında irademiz güçleniyorEylül yapma hem kendine yazık hem bize
Ayrıca burda birbirimizi motive etmek için varız motivasyon bozmak için değil1 saat pilates cezası aldınnnn
Aslında bunlar daha çekici göründü ciddiyim
Ooo ben o kerevizin kokusuna falan var ya hastayım markette kereviz koklayıp keyiften 4 köşe olmuş birini görürseniz bilin ki o benimkereviz çok iyi bir yağ yakıcıymış, biz kendisiyle pek anlaşamasak da arada kaynar belki bu arada yoğunlukla salatalık suyunun tadı geliyormuş içilirken, umuyorum içilebilir bir tadı vardır
Canım zaten o hazır köfteler salamlar sosisler çok sağlıksız hele o salam sosis var ya düşününce bile iğreniyorumdeşifre programı raflardaki 30 ürüne gdo taraması yaptırıyor ve sonuç: "Aralarında ünlü markaların da olduğu (ancak isimler şimdilik gizli tutuluyor) GDO'lu gıdaların listesi tüyler ürpertici.
İŞTE ÜRÜN LİSTESİ:
3 dondurma markası
1 salam markası
3 sosis markası
5 çikolata markası
4 hazır köfte markası
6 un markası
1 kıyma markası
1 mısır gevreği markası
1 mısır çerezi markası
1 mısır cipsi markası
1 hazır domates çorbası markası
1 nişasta markası
1 konserve mısır markası
1 domates salçası markası"
hadi hazır yiyecek ve şarküteri ürünlerini mümkün mertebe almıyorum da un,kıyma,nişasta,salça nolcak.bir de şu markalar niye açıklanmaz?iyilik yapayım derken paranoyak yapıyorlar adamı((
Aslında menünün geneline bakınca iyi dondurma ve çikolata aynı günde olunca göze batıyor ama diğer şeyleri de az yemişsin zatenbugünkü menümü de paylaşayım
sabah
kepeksiz ekmekle peynirli tost
1 yumurta
ara
5 tqne fındık
öğle
salata
100 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 yemek kaşığı arnavut ciğeri
ara
1 dilim bitter çikolata
1 çay bardağı sade nescafe
akşam
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 su bardağı yoğurt
ara
yarım fincan dondurma
sporlarım 2 saat bisiklet,50 mekik
4 litreye yakın su tükettim
bununla birlikte 8 paylaşımım var.
herkese iyi geceler diliyorum:))))))))
Genetiği değiştirilmiş organizma olması lazım. İnsan yapısına da çok zararı var bunların özellikle mısır ve buğday türleri üzerinde çok oynandığı için aslında bunları ve bunlardan üretilen şeyleri de pek yemek sakıncalıgdo ne cnm ben anlamadim:26:
deşifre programı raflardaki 30 ürüne gdo taraması yaptırıyor ve sonuç: "Aralarında ünlü markaların da olduğu (ancak isimler şimdilik gizli tutuluyor) GDO'lu gıdaların listesi tüyler ürpertici.
İŞTE ÜRÜN LİSTESİ:
3 dondurma markası
1 salam markası
3 sosis markası
5 çikolata markası
4 hazır köfte markası
6 un markası
1 kıyma markası
1 mısır gevreği markası
1 mısır çerezi markası
1 mısır cipsi markası
1 nişasta markası
1 konserve mısır markası
hadi hazır yiyecek ve şarküteri ürünlerini mümkün mertebe almıyorum da un,kıyma,nişasta,salça nolcak.bir de şu markalar niye açıklanmaz?iyilik yapayım derken paranoyak yapıyorlar adamı((
bugünkü menümü de paylaşayım
sabah
1 yumurta
ara
5 tqne fındık
öğle
salata
ara
1 dilim bitter çikolata
akşam
1 su bardağı yoğurt
ara
yarım fincan dondurma
Otun ayrı bir çekiciliği var değil mi?
Bunu ben de farkettim :) Ben de spor konusunda düzeni oturtmuş değilim. Hoş döneli iki gün oldu
Kereviz sapı ve zencefil varsa iyidir o :) Ama şimdilik benim içim uygulanması imkansıza yakın bir şey :26:
Zuzunun babasının neyi vardı tam olarak? İyi miymiş?
Çok kırıldım olmadı yanieheheh yok önemli değil canım bir sürü mesaj oluyor kaçar arada öyle Tahminimce benim gibi genç nesildensin bunu söylememin iki sebebi var biri üstte alıntıladığım mesajda da görebileceğin gibi -daha önce de dikkatimi çekmişti başka mesajlarda - ablacığımlar havada uçuşuyor oluşu diğeri de nickin. Haklı mıyım?
İnsan tek oldu mu kopuyor gidiyor her başlangıç bir pazartesi diyeti oluyor.
Az biraz derken ne kadar o kızartma:)
Türlü fena bir şey değil aslında yeseydin canım :)
Zaten şekersize alışırsın zamanla :) ben ortaokuldan beri şekersiz içiyorum yani epey olmuş ama annemi alıştıramadım gittim o şu tatlandırıcılardan kullanıyor onlar da biliyorsunz ya çok sağlıksız beyin damarlarına falan zarar veriyormuş :26:
Ben şekersiz içtiğim için unutuyorum o şekeri götürmeyi ama ev arkadaşlarım o şekeri almaya hiç üşenmiyorlar dolayısıyla da alışmıyorlar
Ahh ahh bunlar da güzel şeyler hele o çikolata yok mu
gunaydın arkadaslar hemen dünkü o menümü yazayım
sabah:1 adet simit
ara :elma
öğlen 2 kasık pilav 2kasık kuru fasülye 1tas cacık
aksam :domates salatası
su :2 litre
spor :yokk
Merhabaaa hoşgeldin arada kaynamış cevap vermemişim kusura bakma
Bende boş gezenin boş kalfası
Mutlu ol mutlu ol mutlu ol Ablacım
Günaydın kızlarrr
Dünkü menüm
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 bardak ayran
Öğlen: 2 tane közlenmiş patlıcan + 1 dilim ekmek + 3 zeytin
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 3 tane ızgara köfte + 1 dilim ekmek + salata
Ara: 1 armut
Su: 3 lt
Spor: 30 dk trambolin + 20 dk ab tronic (ayyy kızlar almıştım dün geldi resmen çalıştırıyor, kasları nasıl kasıyorrr)
ayyy ne güzelll darısı başımızaaaaevet canım, bir toprağım bir de minik suyum var seni iyi anlarım
koşturmalarını takip ediyorum
aynı durumdayım, ama dediğim gibi bir annem deyişleri herşeye bedel
ben mümkün olduğunca yemiyorum zaten bunlardan.deşifre programı raflardaki 30 ürüne gdo taraması yaptırıyor ve sonuç: "Aralarında ünlü markaların da olduğu (ancak isimler şimdilik gizli tutuluyor) GDO'lu gıdaların listesi tüyler ürpertici.
İŞTE ÜRÜN LİSTESİ:
3 dondurma markası
1 salam markası
3 sosis markası
5 çikolata markası
4 hazır köfte markası
6 un markası
1 kıyma markası
1 mısır gevreği markası
1 mısır çerezi markası
1 mısır cipsi markası
1 nişasta markası
1 konserve mısır markası
4 lt miii ayy nasıl içtinnn? Valla o sporlarla dondurma ve çikolata eriyip gitmiştir gayet başarılıı tebriklerbugünkü menümü de paylaşayım
sabah
1 yumurta
ara
5 tqne fındık
öğle
salata
ara
1 dilim bitter çikolata
akşam
1 su bardağı yoğurt
ara
yarım fincan dondurma
o kadar iyi spor yapmış ki o dondurma erimiştir çikolatayı azminden dolayı ben verdim ödül olarakmenün cok güzel cnm ama hem cikolata hem dondurma ayni günde fazla olmus
burnuma ceza kokusu geliyor sakisenide cezasiz gectigimiz gün olmayacak heralde
sporlarin cok güzel cnm tebrikler
başla bak ben çalışıyorum akşam eve gidiyorum yorgun argın ama sporu aksatmıyorumm spor çok önemliiispor çok iyi arkadaşım nasıl yapabiliyorsunuz ben sadece hafta sonları yapabiliyordum fakat akşamları da başlayacağım yarından itibaren
kesin kesin başlıyoruuuuum başlamazsam bana da cezaaaa :))
ayyy kereviz mii ben hiç yemedim ama zannetmiyorum yiyebileceğimiYerim ben bunlarıAma tabi yememeliyim zaten hepsini yerse insan hasta olur bünyeye zarar cısss yani
Aslında irademiz güçleniyor
Aslında bunlar daha çekici göründü ciddiyim
Ooo ben o kerevizin kokusuna falan var ya hastayım markette kereviz koklayıp keyiften 4 köşe olmuş birini görürseniz bilin ki o benim
çok sağlıksızzz hiç olmamışşşÜstüste bir sürü mesaj atan kendi kendine konuşan şahıs olarak kayıtlara geçer miyim dersiniz?Nete girmek için çok geç kaldım. Bugün çok saça sapan beslendim ama yarın iyi olacak insallah çünkü alışverişimi yaptım :)
Bugünkü menü kısa ve sağlıksız
kahvaltı ve öğle yemeği birleşik mi saylır yoksa akşam yemeği ve öğle yemeği mi birleşik bilemedim :)
onun için birinci öğün ve ikinci öğün olarak ayırıyorum
birinci öğün
bir şişe maden suyu ve instant noodle lar var ya onların bir paketinin yarısını falan yedim. aslında karışımları falan pek dökmedim 200 kalori falan yediğim şey :26:
ikinci öğün çok fena iki küçük kutu süt ve bir porsiyon tatlı yedim
İşte bu kadar yediklerim.
bir saat kadar da yürüyüş yaptım. Su iki bardak içtim sadeceAma su da aldım
açıyosun sayfayı, bir gün önce 00.00 dan başlayıp bir sonraki 00.00'daki son mesajına kadar sayıp menünün altına ekliyosunBir de mesaj sayımını nasıl yapıyoruz?
İyi geceler herkese
Günaydın 4. takım!! :)
Bugün dersim geç bitiyor (22:30) bugün ancak gece girebileceğim yıne kımseyı bulamacağım uyanıkNeyse benim derse gitmem lazım opüldünüz
fena menü değil sabrina. Günaydınnn ne oldu senin isteme işi? Nerelerdesin senn?gunaydın arkadaslar hemen dünkü o menümü yazayım
sabah:1 adet simit
öğlen 2 kasık pilav 2kasık kuru fasülye 1tas cacık
aksam :domates salatası
su :2 litre
spor :yokk
aferin güzel menü ama cezalarını unutmaaa spor cezalarınıkızlar günaydın.
sabah:köy ekmeği çökelekli 2 dilim ,açık çay
ara:çay
öğlen:5kaşık pilav,1kaşık arbunya,koca tabak salata
ara::44::44: soda soda unuttum bi an.
akşam:7tane lahana sarması,1parça tavuk,5kaşık yoğurt (ne alaka ya ama yedim afiyetle)
spor:yürüyüş yaptım 30dk
su:1ltre
gdo ne cnm ben anlamadim:26:
menün cok güzel cnm ama hem cikolata hem dondurma ayni günde fazla olmus
burnuma ceza kokusu geliyor sakisenide cezasiz gectigimiz gün olmayacak heralde
sporlarin cok güzel cnm tebrikler
canım çok çok hafif bi menü olmuş açlıktan ölmedin mi sengünaydin güzellikler nasilsiniz bu gün
hemen menümü yazayim
sabah
2 dilim beyaz peynir,domates,salatalik,yesil cay
ögle
bol yesil limonlu salata,1 kase yogurt
aksam
100 gr kadar balik limonlu,10 tane bürüksel lahanasi limonlu
su 1.5 lt anca
spor
1 saat yürüyüs,50 dk callen,150 defa ip atladim,50 mekik
mesaj saymadim hemen sayip yazarim
afiyet olsunnnnnnben kahvalti hazirlamaya gidiyorum cnm sonra gelir gecmise bakarim
ben ceza vermedim çünkü sporun çok iyiydi hem dün ödül olarak vermemişmiydim ben sana çikolatayıhayatımda ilk defa cezalar hoşuma gidiyor,vicdan azabı çekmiyorum böylece:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?