bravoooo bravooo bravoooo yemin ederim tebrik ediyorum seni şu sözlerin için bravo bütüm kk 4.takım kızlarına örnek olsun bravo
"takıma olan sorumluluk var işin ucunda"
Merhabaaa hoşgeldin arada kaynamış cevap vermemişim kusura bakma
Bende boş gezenin boş kalfası
Mutlu ol mutlu ol mutlu ol Ablacım
hata yapmışsın çünkü mısır diyette en yenilmemesi gereken yiyecekler arasında yer alıyorDünkü menüm
Sabah: Hatırlamıyorumama düzgündü
Öğle: 1 parça et
az biraz patates kızartması :S
birazda maydonoz
1-2 kaşık yoğurt
Akşam: az az az yağlı patlamış mısır(1 çorba kaşığı fln)
bol salata
Öğle yemeğinde yedim diye akşamı kısıp dengelemeye çalıştım aslında
Su:2-3 litre
hata yapmışsın çünkü mısır diyette en yenilmemesi gereken yiyecekler arasında yer alıyor50 mekik alalımmmm
Bu arada okulda arkadaşlarım çok iyi :) Diyet içinde birbirimize yardımcı oluyoruz (Sizin kadar olmasınlar)
Adaçayına şeker atsam mı atmasam mı diye düşünürken arkadaşım "atma yaaa ne gerek var tadı şekersiz daha güzel" dedi ve atmadım :)
Bence güzel bir şey buu :)
eylül yapma hem kendine yazık hem bize
Ayrıca burda birbirimizi motive etmek için varız motivasyon bozmak için değil1 saat pilates cezası aldınnnn
1 saat pilates cezana 1 de ödül geldi bugün sütlü tatlı yiyebilirsin küçük bi kasemotivasyon bozmuyorum bunları gün boyu zaten görüyoruz biz. Neyse ben en azından artık bunları istemediğim için şükrediyorum unutmuşum ne güzel alıştırmışım kendimi.
mücvere kızıcaktım ama fırında yapılmış güzel olmuştur afiyet olsun canım güzel sade bir menü sporu unutma ama tamam mı?
sordun mu kızlara ne diyolar
bende açıııımmmm allah doyursun gözümüzü tarif güzel otlarla dolu sankikereviz nerden çıktı ya ?
cnm menün bakildigi zaman cok hos görünüyor ama bi sey söylemek istiyorum bu yemeklerden ne kadar yedin ?? yani kac kasik yada kac tabakSelamlar. Dünkü menum:
Kahvaltı: 2 yumurta
peynir
3-4 zeytin
Öğlen: Zeytinyağlı fasulye
Yoğurt
Ara:
Üzüm
Fındık
Akşam: Semizotu salatası yoğurtlu
Fırında az yağlı mücver
1 dilim ekmek
Ara:
Ayran
Az sütlü kahve
Spor ne yazık ki yok.. Su 2-3 arası içmişimdir. Dün 2 kere mesaj atmışım.
Ya ben sürekli protein ağırlıklı beslencem diyorum kendime ama buraya yediklerimi yazdıkça farkettim ki sürekli otla besleniyorum sanırım :)
cok tskrlr cnm saglikli bilgiler bunlar ama brn taze semizotu bulamam kurusu var evde :26:merhaba öncelikle açıııım fakat o kadar yoğun ki bu sabah yemek yemek bir yana bir kahve bile içemedim.
şimdi kaçamak yapıp neler oluyor burada diye bakayım istedim. Şu sözünü ettiğim içeceğin tarifini vereceğim, tarifi veren uzman her gün bu içecekten 1 lt civarında için aynen yediklerinizi yiyin ayda 10 kilo verin diyor ayrıca gün boyu tok olacak ve çok zinde kalacaksınız diyor. Detoks vücuttaki toksinleri attığı için çabuk zayıflatıyormuş, bilemiyorum kulağa hoş geliyor fakat uygulamada nasıl olacak?
ben bir denemek istiyorum bakalım neler olacak
3 salatalık kabukları ile katı meyve sıkacağından geçir
6-8 yaprak ıspanak
2 kereviz sapı
1 bütün kabukları soyulmuş limon
1 avuç dolusu semizotu
3 çiçek brokoli
isterseniz yarım çay kaşığı himalaya tuzu ve biraz taze zencefil koyulabiliyor. Hepsi meyve sıkacağından geçirilip suyu içiliyormuş.
ben cok okudum cnm cok faydaliymis yani o kadar yapan kisi icinde memnun kalmayan kimse yokBen iyice gündemden uzakmışım herkese bir teşekkür borçluyum anlaşılan, geçenlerde trambolini okumuştum burada şimdi de bu egzersizi. Callenetics için;
"Bu aktivite hergün düzenli bir şekilde yapıldığı takdirde tek seansı 7 saatlik klasik bir jimnastik antrenmanına veya 24 saatlik bir aerobik dans dersine eş değer oluyor."
diyor, araştırılacaklar listesine bunu da ekledim:)
tebrik ediyorum cnm seni bu günlerde sorumlulugunu bulan uye bulmakta zorlaniyoruzyok yok bu heves beni götürür istediğim yere.e sizleri de buldum.öbür türlü zorlanabilirdim belki.ama takıma olan sorumluluk var işin ucunda:))))
amanda aman ödülde verirmis kiz bakiyomda ödül dagitiyon o kadar sorumluluk bildim kacamak az yapan biri olarak bende ödül isterimbu hevesi ödüllendiriyorummmm bugün 1 parça ama küçük olacak çikolata yiyebilirsin
sordum cnm tam cvp alamadim tekrar yazacagim ama basladim bu gün benimkiler 25 dk lik gecmis sayfalari okudum 1 saatlik zamani olmayanlar günde 2 kere yapiyormus bunu bende 2-3 defa yapmaya calisacagimmücvere kızıcaktım ama fırında yapılmış güzel olmuştur afiyet olsun canım güzel sade bir menü sporu unutma ama tamam mı?
sordun mu kızlara ne diyolar
bende açıııımmmm allah doyursun gözümüzü tarif güzel otlarla dolu sankikereviz nerden çıktı ya ?
ohh valla milletin bonkörlügü üstünde benide görün yaa ödül istiyorumişte bu ya! takım kaptanı dediğin böle olur o zaman tubişim sanada bir parça künefe olsun bizden ?ayyyy bu arada kuzu napmış?
cnm niye ac birakiyorsunuz kendinizi az az atistirin ama ac kalmayin vucut kitliga gecmesin sonrabende açımmmmmmm
cok sevindim cnm kuzu icin bir an önce bekliyoruzzkuzunun selamı var hepinize babası eve çıkmış misafirden kafasını kaldıramıyo kuzu. gelecek yakında. ay ay ay teşekkür ederim ama kaptanımız halen kuzu ben onun yardımcısıyımm
cnm buraya gelemedikce insan birazda bosluyor zaten elinden geldigi kadar dikkat et cnm unutma birimizin kilosu hepimizi etkiliyorSlm arkadaslar nasılsınız ya ben bu ara coook yogunum gıremıyorum nete ama ınanın aklım hep sızde
stresten mı nazardan mı neden bilemiyorum ama diyette şaştı
firsatida kacirmiyosunuz vallateşekkür ederim,kuduruk kızımla uğraşırken accık enerjiye ihtiyacım vardı:)))1 lokma bitterimi attım ağzıma:)))
msir diyette iyi olmasada bence o kadarda kötü degil yani sporla atlatirsin ama keske aksam biraz tavuk gögsu ve sebze yeseydin misirdan daha doyurucu ve daha faydali olurdu cnm bosa ac kalmissinDünkü menüm
Sabah: Hatırlamıyorumama düzgündü
Öğle: 1 parça et
az biraz patates kızartması :S
birazda maydonoz
1-2 kaşık yoğurt
Akşam: az az az yağlı patlamış mısır(1 çorba kaşığı fln)
bol salata
Öğle yemeğinde yedim diye akşamı kısıp dengelemeye çalıştım aslında
Su:2-3 litre
cnm zamanin varsa netten diyette zararli yiyecekler yaz cikarAman Allahım peki birazdan alırsınız Tuğba hanım :)
Bu arada komik bi soru olabilir ama "en yenilmemesi gerekenler" diye bi liste var mı?
bencede cok güzel yapmissin cnm özellikle bitki caylarina seket atmadan icersen daha etkili olurBu arada okulda arkadaşlarım çok iyi :) Diyet içinde birbirimize yardımcı oluyoruz (Sizin kadar olmasınlar)
Adaçayına şeker atsam mı atmasam mı diye düşünürken arkadaşım "atma yaaa ne gerek var tadı şekersiz daha güzel" dedi ve atmadım :)
Bence güzel bir şey buu :)
insanin yaninda destek veren birinin olmasi coookkk güzel cnmbeni de şekersiz içeceklere ev arkadaşım alıştırmıştı.o şekersiz içerdi herşeyi.çay kahve getirince kaşık getirmeyi unuturdu ben de kalkıp almaya üşenirdim.o zamanlar kilo sorunum da yoktu ama üşengeçlik hep benimle..10 yıldan fazla oldu galiba sade tatlara alışalı.şimdi içim bulanıyo, şekerli sıcak içecek tüketemiyorum.arkadaşımaysa hep teşekkür ediyorum:)))
cok güzeller ama hic ilgimi cekmedilerşimdi işgence zamanıEki Görüntüle 521634 Eki Görüntüle 521637 Eki Görüntüle 521639 Eki Görüntüle 521640 Eki Görüntüle 521641 nasıllar?
cnm menün bakildigi zaman cok hos görünüyor ama bi sey söylemek istiyorum bu yemeklerden ne kadar yedin ?? Yani kac kasik yada kac tabakMiktar belirtsen daha iyi anlariz cnm.
Cok tskrlr cnm saglikli bilgiler bunlar ama brn taze semizotu bulamam kurusu var evde :26:
Bide himalaya tuzu neHemen netten bakacagim
ben cok okudum cnm cok faydaliymis yani o kadar yapan kisi icinde memnun kalmayan kimse yokBen bu gün basladim indiremedim ama buldugum hareketler i günde 2-3 defa yapacagim cunki benimki biraz kisa sende arastir istersen sikilasip toparlanmak icin cok faydaliymis umarim bizede faydasi olur
Tebrik ediyorum cnm seni bu günlerde sorumlulugunu bulan uye bulmakta zorlaniyoruz
Amanda aman ödülde verirmis kiz bakiyomda ödül dagitiyon o kadar sorumluluk bildim kacamak az yapan biri olarak bende ödül isterim
Sordum cnm tam cvp alamadim tekrar yazacagim ama basladim bu gün benimkiler 25 dk lik gecmis sayfalari okudum 1 saatlik zamani olmayanlar günde 2 kere yapiyormus bunu bende 2-3 defa yapmaya calisacagim
Ohh valla milletin bonkörlügü üstünde benide görün yaa ödül istiyorum
Cnm niye ac birakiyorsunuz kendinizi az az atistirin ama ac kalmayin vucut kitliga gecmesin sonra
Cok sevindim cnm kuzu icin bir an önce bekliyoruzz
Cnm buraya gelemedikce insan birazda bosluyor zaten elinden geldigi kadar dikkat et cnm unutma birimizin kilosu hepimizi etkiliyor
Firsatida kacirmiyosunuz valla
Msir diyette iyi olmasada bence o kadarda kötü degil yani sporla atlatirsin ama keske aksam biraz tavuk gögsu ve sebze yeseydin misirdan daha doyurucu ve daha faydali olurdu cnm bosa ac kalmissin
Cnm zamanin varsa netten diyette zararli yiyecekler yaz cikar
Bencede cok güzel yapmissin cnm özellikle bitki caylarina seket atmadan icersen daha etkili olur
Insanin yaninda destek veren birinin olmasi coookkk güzel cnm
Cok güzeller ama hic ilgimi cekmediler
Börek fena durmuyor ama yemesem ben daha güzel olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?