Aferin canım kendini boşlayıp diyeti bırakacaksın diye korktum bi ancezanı vereyim hemen bu hafta boyunca 1 saat hangi sporu istiyosan onu yap ek olarak diğer sporuna
bugün 1 saat pedalımı çevirdim+50 mekik de ben kendime ceza verdim:))
akşam diğer egzersizimi yapıp gece metabolizmamı hızlandırırım tekrar.
sabah proteinle başlamışsın ama sonra ota dönmüşsün evetSelamlar. Dünkü menum:
Kahvaltı: 2 yumurta
peynir
3-4 zeytin
Öğlen: Zeytinyağlı fasulye
Yoğurt
Ara:
Üzüm
Fındık
Akşam: Semizotu salatası yoğurtlu
Fırında az yağlı mücver
1 dilim ekmek
Ara:
Ayran
Az sütlü kahve
Spor ne yazık ki yok.. Su 2-3 arası içmişimdir. Dün 2 kere mesaj atmışım.
Ya ben sürekli protein ağırlıklı beslencem diyorum kendime ama buraya yediklerimi yazdıkça farkettim ki sürekli otla besleniyorum sanırım :)
slm millet kizlari almaya gitmeden bir ugrim dedim nasilsiniz bakim
gecmisi okuyamadim daha dogrusu okudumda yazamadim durmadan ne gidiyor bende cvp yazamasamda okuduguma emin olun
ya kizlar callenetics indiremedim bir türlü
you tube den baktim 25-30 dk lik bisey ama bu callen yapanlarin topigine baktim 1 saate yakin diyolar
nasil edecem ben bu isi onlari okudukca gaza geldim valla super callen buldum acaba direk onlan baslasam olurmu
yada en iyisi o topige gidim kizlara sorim ben
valla ben denerim bunu çok sağlıklı görünüyorrr hem ödem var bende onu da attırır bu bence.merhaba öncelikle açıııım fakat o kadar yoğun ki bu sabah yemek yemek bir yana bir kahve bile içemedim.
şimdi kaçamak yapıp neler oluyor burada diye bakayım istedim. Şu sözünü ettiğim içeceğin tarifini vereceğim, tarifi veren uzman her gün bu içecekten 1 lt civarında için aynen yediklerinizi yiyin ayda 10 kilo verin diyor ayrıca gün boyu tok olacak ve çok zinde kalacaksınız diyor. Detoks vücuttaki toksinleri attığı için çabuk zayıflatıyormuş, bilemiyorum kulağa hoş geliyor fakat uygulamada nasıl olacak?
ben bir denemek istiyorum bakalım neler olacak
3 salatalık kabukları ile katı meyve sıkacağından geçir
6-8 yaprak ıspanak
2 kereviz sapı
1 bütün kabukları soyulmuş limon
1 avuç dolusu semizotu
3 çiçek brokoli
isterseniz yarım çay kaşığı himalaya tuzu ve biraz taze zencefil koyulabiliyor. Hepsi meyve sıkacağından geçirilip suyu içiliyormuş.
Aferin canım kendini boşlayıp diyeti bırakacaksın diye korktum bi an
yok yok bu heves beni götürür istediğim yere.e sizleri de buldum.öbür türlü zorlanabilirdim belki.ama takıma olan sorumluluk var işin ucunda:))))
bu hevesi ödüllendiriyorummmm bugün 1 parça ama küçük olacak çikolata yiyebilirsinyok yok bu heves beni götürür istediğim yere.e sizleri de buldum.öbür türlü zorlanabilirdim belki.ama takıma olan sorumluluk var işin ucunda:))))
Selamlar. Dünkü menum:
Kahvaltı: 2 yumurta
peynir
3-4 zeytin
Öğlen: Zeytinyağlı fasulye
Yoğurt
Ara:
Üzüm
Fındık
Akşam: Semizotu salatası yoğurtlu
Fırında az yağlı mücver
1 dilim ekmek
Ara:
Ayran
Az sütlü kahve
Spor ne yazık ki yok.. Su 2-3 arası içmişimdir. Dün 2 kere mesaj atmışım.
Ya ben sürekli protein ağırlıklı beslencem diyorum kendime ama buraya yediklerimi yazdıkça farkettim ki sürekli otla besleniyorum sanırım :)
slm millet kizlari almaya gitmeden bir ugrim dedim nasilsiniz bakim
gecmisi okuyamadim daha dogrusu okudumda yazamadim durmadan ne gidiyor bende cvp yazamasamda okuduguma emin olun
ya kizlar callenetics indiremedim bir türlü
you tube den baktim 25-30 dk lik bisey ama bu callen yapanlarin topigine baktim 1 saate yakin diyolar
nasil edecem ben bu isi onlari okudukca gaza geldim valla super callen buldum acaba direk onlan baslasam olurmu
yada en iyisi o topige gidim kizlara sorim ben
merhaba öncelikle açıııım fakat o kadar yoğun ki bu sabah yemek yemek bir yana bir kahve bile içemedim.
şimdi kaçamak yapıp neler oluyor burada diye bakayım istedim. Şu sözünü ettiğim içeceğin tarifini vereceğim, tarifi veren uzman her gün bu içecekten 1 lt civarında için aynen yediklerinizi yiyin ayda 10 kilo verin diyor ayrıca gün boyu tok olacak ve çok zinde kalacaksınız diyor. Detoks vücuttaki toksinleri attığı için çabuk zayıflatıyormuş, bilemiyorum kulağa hoş geliyor fakat uygulamada nasıl olacak?
ben bir denemek istiyorum bakalım neler olacak
3 salatalık kabukları ile katı meyve sıkacağından geçir
6-8 yaprak ıspanak
2 kereviz sapı
1 bütün kabukları soyulmuş limon
1 avuç dolusu semizotu
3 çiçek brokoli
isterseniz yarım çay kaşığı himalaya tuzu ve biraz taze zencefil koyulabiliyor. Hepsi meyve sıkacağından geçirilip suyu içiliyormuş.
bu hevesi ödüllendiriyorummmm bugün 1 parça ama küçük olacak çikolata yiyebilirsin
işte bu ya! takım kaptanı dediğin böle olur o zaman tubişim sanada bir parça künefe olsun bizden ?ayyyy bu arada kuzu napmış?
bu hevesi ödüllendiriyorummmm bugün 1 parça ama küçük olacak çikolata yiyebilirsin
O zaman merhaba all-ız-well,antienne,tubiş,ben,pegasus,sabrina,ZEBURUS,TOPRAKS,HADES :)
Yarın sabah tartılacağım ne kadar kilo aldıysam artık
Hoşgeldin aramıza ben tuğba takımın kaptan yardımcısıyım
kızlar günaydın nasılsınız mükemmel bir hafta sonu geçirdim ben nişanlımla beraber eskişehire gittik cumartesi akşam hızlı trenle gittik pazar 4te çıkıp geldik süperdi süper:132::127::119::123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?