Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

spor çok iyi arkadaşım nasıl yapabiliyorsunuz ben sadece hafta sonları yapabiliyordum fakat akşamları da başlayacağım yarından itibaren

kesin kesin başlıyoruuuuum başlamazsam bana da cezaaaa :))

ya ben çalışmıyorum.kızım da 1 saat kadar kendi kendine oynayabiliyor.o yüzden vakit bulabiliyorum rahatlıkla:))

su şişesi hep yanımda gezer benim.öle bardak bardak su içmek hiç bana göre değil,ayrı şişem vardır.ama ben kendimi bildim bileli çok su tüketirim.

dedim ya canım ben koptum iyice ama nedenini bilmiyorum herhalde cok stresli gecıyor bu günler ya ondan yada nazar degdi bana :44:

ya ben çalışmıyorum.kızım da 1 saat kadar kendi kendine oynayabiliyor.o yüzden vakit bulabiliyorum rahatlıkla:))
ben çalışmayınca daha düzensiz oluyorum ya yan gelip yatarım herhalde çalışmasam sen süpersin

ama ceza veresim vardı verdim ben.
kıs sanada dün ödül verdim ödüle ceza mı vercen

su şişesi hep yanımda gezer benim.öle bardak bardak su içmek hiç bana göre değil,ayrı şişem vardır.ama ben kendimi bildim bileli çok su tüketirim.
ne güzel, bende şişeyle içiyorum sabahtan akşama 1,5 lt akşamda 1-1,5 lt falan içiyorum

dedim ya canım ben koptum iyice ama nedenini bilmiyorum herhalde cok stresli gecıyor bu günler ya ondan yada nazar degdi bana :44:
canım noldu isteme işi?

evet 1 saat pedal çevirdim,60 mekik çektim.sabah görevimi tamamladım.çok enerjikim çok:)))
aferinnnn

kızlar bu arada bende sabah erken kalkmışım 10 dk dumbell yaptım

fena menü değil sabrina. Günaydınnn ne oldu senin isteme işi? Nerelerdesin senn?

aferin güzel menü ama cezalarını unutmaaa spor cezalarını menü için

sormayın canım çok şükür çok güzel gecti geldiler dahaca ısteme olmadı tanıstı babalarımız felan (anneler onceden tanısmıslardı ) bende ızınlıydım ogun ertesı gun cuma ıdı zaten ızındeyken kımse masama dokunmamıs cuma gunu de onları temızlemekle ugrastım zaten ertesı gun cumartesı pazardı nete gıremedım çok şükür geldım :13: bu hafta sonu bız onlara gıdecegız haftaya da gelıp ısteyecekler söz kesilecek aynı zamanda ama bu ara cok gerıldım coookkk zevkli ama bır o kadar da sıkıntılı işler benım tek derdım huzurlu bır sekılde atlatabılmek her safhayı cok sukur bu ana kadar çokk guzeldi bundan sonrada oyle gecer ınsallah :44: dua edin bana canlarım ...

Hayırlısı olsunn canım darısı başımıza

malesef iş arkadaşları öyle duyarsız bizimkiler de ben izindeyken dokunmamışlar bişeye geçen hafta başladım çok yordular beni geçen hafta bileklerim şişti yazı yazmaktan, kas gevşetici kullandım o kadar beterdi yani.

neyse iyi geçmesine sevindimm

Amin canım amin en yakın zamanda hayırlısıyla Allahım sızede nasıpm etsın bu telaşlı ,streslı ve ama coooooook zevklı gunlerı :13:
bu arada benım dıyet hepp kaydı kendımı toparlamak için çabalıyorumm destekkkkkkkk destteeekkkkk lütfennnnn

günaydın arkadaşlar

dünkü menüm

sabah
kepekli tost
su

ara yok
öğlen
saat 16:00 da ancak öğlen yemeğine vakit buldum
1 porsiyon tavuk ızgara
ayran
1 dilim kepek ekmeği

akşam
ızgara balık
salata
aslında akşam kızı yedirirken ben doydum pek birşey yiyemedim

2 lt su
spor yapmadım ( bugün başlıyorum inş.)

8 mesaj

hayırlı olsun canım benim çok güzel ama dediğin gibi inanılmaz stresli olur siz üzmeyin sakın birbirinizi

aman karıştı kafam ben sabah birine hem dondurma hemde çikolata için ceza verdim ama kime ? :44::44: zeburus muydu?

Son düzenleme:
hımmm hımmmm oldu o zaman dur ben ödül olduğunu bilmiyordum ama zaten sana ödül verilmiş daha ne diye dondurma yiyorsun arkadaşım onun için verdim ben hem suçlu hem güçlüyüm ben

sorma sorma,o dondurmadan sonra vicdan yapıp akşam 10 da yine çıktım bisiklet tepesine zaten:))akşam yemeğini 6 da yiyince karnım acıktıi doğru dondurmaya ama içim içimi yedi hadi nilay kalk spor yap öyle yat dedim:))eşimde alıştı sisteme,yarın sana kızacaklar diyordu.

evettt yeni bir bilgi daha.dr. mehmet öz den alıntıdır.

araştırmalara göre yediğimiz şey ruh halimizi beliirliyormuş.fiziksel özelliklere bağlı olarak ruh halimizin bizi nasıl belli yiyeceklere yönşendirdiğini ortaya koyuyormuş bu çalışma.

et gibi sert veya çıtırlı yiyecekler..................................öfke
şeker.......................................................................depresif
tatlı ve yumuşak yiyecekler(dondurma gibi)...................endişe
tuzlu yiyecekler..........................................................stres
midenizi dolduran kraker veya makarna tarzı yiyecekler...yalnız
herhangi birşey veya bulabildiğiniz herşey......................kıskanç

bu hormonların gönderdiği sinyallerle alakalıymış. her yalnız kaldığımda neden önce makarnaya saldırdığımı anladım.bir de dikkatimi çekti,mutlu,neşeli olunca yiyecek istenmiyo herhalde.o duyguya yer verilmemiş.

hımmm mantıklı geldi evet olabilir ama bu kendi yemek hazırlayan için geçerli ben iş yerine uymak zorunda olduğum için.

hımmm mantıklı geldi evet olabilir ama bu kendi yemek hazırlayan için geçerli ben iş yerine uymak zorunda olduğum için.

benim bundan anladığım o an yediğin değil canının ne istediği.aşeriyo gibi tatlı veya hamur işi istediğim günler olur ama çoğunlukla yapmam.sebep hormonlarmış,öyle görünüyor..

benim bundan anladığım o an yediğin değil canının ne istediği.aşeriyo gibi tatlı veya hamur işi istediğim günler olur ama çoğunlukla yapmam.sebep hormonlarmış,öyle görünüyor..

hımm evet o zaman tmm bn makarna yemk istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…