spor çok iyi arkadaşım nasıl yapabiliyorsunuz ben sadece hafta sonları yapabiliyordum fakat akşamları da başlayacağım yarından itibaren
kesin kesin başlıyoruuuuum başlamazsam bana da cezaaaa :))
ben ceza vermedim çünkü sporun çok iyiydi hem dün ödül olarak vermemişmiydim ben sana çikolatayı
ben ceza vermedim çünkü sporun çok iyiydi hem dün ödül olarak vermemişmiydim ben sana çikolatayı
ayyy ne güzelll darısı başımızaaaa
ben mümkün olduğunca yemiyorum zaten bunlardan.
4 lt miii ayy nasıl içtinnn? Valla o sporlarla dondurma ve çikolata eriyip gitmiştir gayet başarılıı tebrikler
çıldırmak elde değil.
arkadaşım yaptığın spor ve menü güzel de o çikolata ve dondurmada nesi?al sana şimdi ceza 100 mekik 1,5 saat yürüyüş 1,5 saat bisiklet hadi kolay gelsin.
hiç sorma zaten beni benden alıyor.
günaydın canım merhabaspor neden yok şimdi ceza sana 100 mekik,45dk yürüyüş.
ben çalışmayınca daha düzensiz oluyorum ya yan gelip yatarım herhalde çalışmasamya ben çalışmıyorum.kızım da 1 saat kadar kendi kendine oynayabiliyor.o yüzden vakit bulabiliyorum rahatlıkla:))
kıs sanada dün ödül verdim ödüle ceza mı vercenama ceza veresim vardı verdim ben.
ne güzel, bende şişeyle içiyorum sabahtan akşama 1,5 lt akşamda 1-1,5 lt falan içiyorumsu şişesi hep yanımda gezer benim.öle bardak bardak su içmek hiç bana göre değil,ayrı şişem vardır.ama ben kendimi bildim bileli çok su tüketirim.
canım noldu isteme işi?dedim ya canım ben koptum iyice ama nedenini bilmiyorum herhalde cok stresli gecıyor bu günler ya ondan yada nazar degdi bana :44:
aferinnnnevet 1 saat pedal çevirdim,60 mekik çektim.sabah görevimi tamamladım.çok enerjikim çok:)))
fena menü değil sabrina. Günaydınnn ne oldu senin isteme işi? Nerelerdesin senn?
aferin güzel menü ama cezalarını unutmaaa spor cezalarınımenü için
Hayırlısı olsunn canım darısı başımızasormayın canım çok şükür çok güzel gecti geldiler dahaca ısteme olmadı tanıstı babalarımız felan (anneler onceden tanısmıslardı ) bende ızınlıydım ogun ertesı gun cuma ıdı zaten ızındeyken kımse masama dokunmamıs cuma gunu de onları temızlemekle ugrastımzaten ertesı gun cumartesı pazardı nete gıremedım çok şükür geldım :13: bu hafta sonu bız onlara gıdecegız haftaya da gelıp ısteyecekler söz kesilecek aynı zamanda ama bu ara cok gerıldım coookkk zevkli ama bır o kadar da sıkıntılı işler benım tek derdım huzurlu bır sekılde atlatabılmek her safhayı cok sukur bu ana kadar çokk guzeldi bundan sonrada oyle gecer ınsallah :44: dua edin bana canlarım ...
Hayırlısı olsunn canım darısı başımıza
malesef iş arkadaşları öyle duyarsız bizimkiler de ben izindeyken dokunmamışlar bişeye geçen hafta başladım çok yordular beni geçen hafta bileklerim şişti yazı yazmaktan, kas gevşetici kullandım o kadar beterdi yani.
neyse iyi geçmesine sevindimm
sormayın canım çok şükür çok güzel gecti geldiler dahaca ısteme olmadı tanıstı babalarımız felan (anneler onceden tanısmıslardı ) bende ızınlıydım ogun ertesı gun cuma ıdı zaten ızındeyken kımse masama dokunmamıs cuma gunu de onları temızlemekle ugrastımzaten ertesı gun cumartesı pazardı nete gıremedım çok şükür geldım :13: bu hafta sonu bız onlara gıdecegız haftaya da gelıp ısteyecekler söz kesilecek aynı zamanda ama bu ara cok gerıldım coookkk zevkli ama bır o kadar da sıkıntılı işler benım tek derdım huzurlu bır sekılde atlatabılmek her safhayı cok sukur bu ana kadar çokk guzeldi bundan sonrada oyle gecer ınsallah :44: dua edin bana canlarım ...
ben çalışmayınca daha düzensiz oluyorum ya yan gelip yatarım herhalde çalışmasamsen süpersin
kıs sanada dün ödül verdim ödüle ceza mı vercen
ne güzel, bende şişeyle içiyorum sabahtan akşama 1,5 lt akşamda 1-1,5 lt falan içiyorum
canım noldu isteme işi?
aferinnnn
kızlar bu arada bende sabah erken kalkmışım 10 dk dumbell yaptım
aman karıştı kafam ben sabah birine hem dondurma hemde çikolata için ceza verdim ama kime ? :44::44: zeburus muydu?
evet o bendim:))çikolata ödülüme ceza vermiştin:)))
hımmm hımmmm oldu o zaman dur ben ödül olduğunu bilmiyordum ama zaten sana ödül verilmiş daha ne diye dondurma yiyorsun arkadaşım onun için verdim ben hem suçlu hem güçlüyüm ben
evettt yeni bir bilgi daha.dr. mehmet öz den alıntıdır.
araştırmalara göre yediğimiz şey ruh halimizi beliirliyormuş.fiziksel özelliklere bağlı olarak ruh halimizin bizi nasıl belli yiyeceklere yönşendirdiğini ortaya koyuyormuş bu çalışma.
et gibi sert veya çıtırlı yiyecekler..................................öfke
şeker.......................................................................depresif
tatlı ve yumuşak yiyecekler(dondurma gibi)...................endişe
tuzlu yiyecekler..........................................................stres
midenizi dolduran kraker veya makarna tarzı yiyecekler...yalnız
herhangi birşey veya bulabildiğiniz herşey......................kıskanç
bu hormonların gönderdiği sinyallerle alakalıymış. her yalnız kaldığımda neden önce makarnaya saldırdığımı anladım.bir de dikkatimi çekti,mutlu,neşeli olunca yiyecek istenmiyo herhalde.o duyguya yer verilmemiş.
hımmm mantıklı geldi evet olabilir ama bu kendi yemek hazırlayan için geçerli ben iş yerine uymak zorunda olduğum için.
evettt yeni bir bilgi daha.dr. mehmet öz den alıntıdır.
araştırmalara göre yediğimiz şey ruh halimizi beliirliyormuş.fiziksel özelliklere bağlı olarak ruh halimizin bizi nasıl belli yiyeceklere yönşendirdiğini ortaya koyuyormuş bu çalışma.
et gibi sert veya çıtırlı yiyecekler..................................öfke
şeker.......................................................................depresif
tatlı ve yumuşak yiyecekler(dondurma gibi)...................endişe
tuzlu yiyecekler..........................................................stres
midenizi dolduran kraker veya makarna tarzı yiyecekler...yalnız
herhangi birşey veya bulabildiğiniz herşey......................kıskanç
bu hormonların gönderdiği sinyallerle alakalıymış. her yalnız kaldığımda neden önce makarnaya saldırdığımı anladım.bir de dikkatimi çekti,mutlu,neşeli olunca yiyecek istenmiyo herhalde.o duyguya yer verilmemiş.
benim bundan anladığım o an yediğin değil canının ne istediği.aşeriyo gibi tatlı veya hamur işi istediğim günler olur ama çoğunlukla yapmam.sebep hormonlarmış,öyle görünüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?