Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnm gercektende cok düzensiz bir an önce kendini toparla
Bir de mesaj sayımını nasıl yapıyoruz?

İyi geceler herkese
gecmise dönüp sayiyorsun cnm
Günaydın 4. takım!! :)

Bugün dersim geç bitiyor (22:30) bugün ancak gece girebileceğim yıne kımseyı bulamacağım uyanık Neyse benim derse gitmem lazım opüldünüz
iyi dersler
gunaydın arkadaslar hemen dünkü o menümü yazayım
sabah:1 adet simit
ara :elma
öğlen 2 kasık pilav 2kasık kuru fasülye 1tas cacık
ara :elma
aksam :domates salatası

su :2 litre
spor :yokk
cnm bundan sonra ögün atlayanlarada ceza verelim diyorum ben yoksa diyet diye acliktan ...
bu kadar az yersen tabi spor yapamazsin yani halin kalmaz yapmaya bir an önce düzene oturt kendini
cok güzel bir menü cnm
bence cok hos ama spor azzzzzz nasil eritecen yediklerini, su azzzzzz ceza gelsin sanada tubiscigim duy sesimi
canım çok çok hafif bi menü olmuş açlıktan ölmedin mi sen ip atlama çok süper spor da ben beceremiyorum
afiyet olsunnnnnn
cnm ben arada 2 meyve yemistim unutmusum yazmayi ben yazmasamda siz bilin günlük 2 meyve yiyorum
bide bürüksel lahanasi acayip to tutuyor ya sabah kalktim hala toktum
evet ödüldü:)şahsen enerjimin bittiği noktada ilaç gibi gelmişti:)))
yarasin cnm
ama ceza veresim vardı verdim ben.
gönlünden kopmus ya kirmayin eylülü
su şişesi hep yanımda gezer benim.öle bardak bardak su içmek hiç bana göre değil,ayrı şişem vardır.ama ben kendimi bildim bileli çok su tüketirim.
su cok iyi cnm ama cok fazlaya kacirmayin yinede
dedim ya canım ben koptum iyice ama nedenini bilmiyorum herhalde cok stresli gecıyor bu günler ya ondan yada nazar degdi bana :44:
yok cnm sen toparlarsin biz güveniyoruz
evet 1 saat pedal çevirdim,60 mekik çektim.sabah görevimi tamamladım.çok enerjikim çok:)))
ohh masallah cnm böyle giderse bizden önce mezun olursun
ne cvp yazacagimi unuttum
cnm bir an önce spora basla bence hafif de olsa bir yerden basla cok daha iyi sonuclar alirsin ayrica öglen gec yersen aksamda gec saatte acikirsin ki bu cok zararli bizim icin
evet o bendim:))çikolata ödülüme ceza vermiştin:)))

hımmm hımmmm oldu o zaman dur ben ödül olduğunu bilmiyordum ama zaten sana ödül verilmiş daha ne diye dondurma yiyorsun arkadaşım onun için verdim ben hem suçlu hem güçlüyüm ben
ceza vermeye yer ariyon valla
ben en geczi 6 da yerim zaten cnm sende öyle alistir kendini yatana kadar anca eritiriz yediklerimi
cnm en azindan vicdan azabi celkip sporla telafi ediyorsun
ayy cok hos ya esinede cok güldümm
bende onu diyecektim yani mutluyken herseyimi yiyelim yoksa hic biseymi
benim bundan anladığım o an yediğin değil canının ne istediği.aşeriyo gibi tatlı veya hamur işi istediğim günler olur ama çoğunlukla yapmam.sebep hormonlarmış,öyle görünüyor..

cnm zaten her canimizin istedigini yapsak yandik ben cocuklarin yemeklerini ayri yapiyorum ve ölcerek yapiyorum ki kalmasin yoksa azcik ucundan derken kaptiririm diye korkuyorum

kizlar bende sabah sporumu yaptim simdi yürüyüse cikacagim sonrada kizlari getiririm bu gün kizimin öglen okuluda var yani aksama dogru anca ugrarim

hayret,bugün kızçem uyuyor.fırsat bu fırsat azıcık da ben uyuyayım,şarj olmam lazım.öğleden sonra da yeni komşumuza hoşgeldine gidecekmişiz.ya ev gezmelerinden de nefret ediyorum.ben galiba yalnızlık=makarnayı seviyorum:)))

evet pegasusu duydunuz kırmayın beni tutmayın ceza vericem hepinize

pegasus mükemmel bir anne olduğun için:50 mekik 45 dk yürüyüş
tubiş:mükemmel yağ erittiğin için :40dk trambolin
zeburus:takımda aktif olduğun için :100 mekik
topraks:menülerin güzel diye :50 mekik 30dk yürüyüş
sabrina:canım istediği için 150mekik
estentenen:az geldiğin için özlediğim için 45 dk yürüyüş 15dk koşu
all_ız_well :az geldiğin için cuma bildirim yapmadığın için:100 mekik 30dk koşu 45dk yürüyüş

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

süpermiş :) ceza iyi ama bu arada söylemeyi unuttum bu sabah tarifini verdiğim içeceği denedim ve toksinlerimle yaşamaya karar verdim. İçindeki sebzeleri sevenler için olabilir belki ama benim için aslaaaaaaaaaaa

sen de çok cadı olduğun için 1 saat koşu

evet pegasusu duydunuz kırmayın beni tutmayın ceza vericem hepinize
he kirmayin ya bizi düsünüyo eylülcügüm
cnm beni fazlami düsünmüssün ne yürüyüsden geldim simdi evde kosu bandim veya benzeri kardiyo aletlerim oladigi icin belediyenin yollarindan faydalaniyom
mekikleride aksama alirim artik zaten günlük 50 mekik cekiyom bu gün disimi sikip 100 yapacam
süpermiş :) ceza iyi ama bu arada söylemeyi unuttum bu sabah tarifini verdiğim içeceği denedim ve toksinlerimle yaşamaya karar verdim. İçindeki sebzeleri sevenler için olabilir belki ama benim için aslaaaaaaaaaaa
ayy cok hossun cnm ya toksinlerimle mutluyum diyorsun neyse baska bir tarife kadar sana ve toksinlerine mutluluk cnm
sen de çok cadı olduğun için 1 saat koşu
aman hemende karsilik verirmis kiz bizi düsünüyo
kızlarrrrrrr nerdesiniz? ben çok yoğundum şimdi toparladım işleri

heralde herkes yogunmus bu gun kimsecikler ugramamis

bugün kimse uğramadı diye ben hariç herkese 2000 mekik yanlış duymadınız vade farksız 5 taksit yapabilirim.

bu gün cok yogundum cnm yani daha yerleri süpüremedim o kadar
aksamdan temizliyom ama sabah cocuklar saolsun
hemen süpürgemi alip ise koyulim makineden bulasiklarida cikarip geliyorum

selam ben de buradayım, bir saate çıkıcam işten o yüzden bir kaçamak yapayım dedim.
bu sabah 7 de kalkıp yemeğimi yapmıştım, o yüzden yarım saat daha fazla işte kalcağım
çıkmadan uğrarım belki yine
callen videolarını buldum forumda birini indirdim
bu akşam cezamdan sonra yapabilirsem yapacağım

bu 2000 mekiğin şaka olduğunu düşünmek istiyorum, biri bana şaka desin lütfen :)

O kadar kötü değil ama yedik cezayı

Sağolsun Eylül abla ben bakmadan yazmış bile

Arkadaşımda öyle dedi zaten o tıp okuyacak :)

Kapı gibi arkamda

yarin görüsürüz cnm iyi geceler

Geç oldu ama teşekkürler :)

ben peşin peşin cezamı alabilirmiyim.1 tane çikolata soslu kek,1 küçük poğaça:))yarına kalmasın bugünden ödeyeyim yağ olarak yerleşmeden:))ev gezmelerinden neffffffret ediyorum işte,o kadar şey gel de yeme

Ergen muamelesi görüyorum şu anda Evet "genç nesil"denim gerçi herkes genç :)

Yarım patates falandı galiba unuttum :) ama azdı Bu aralar ne yediğimi unutuyorum Ama bazen,sonra aklıma geliyor.Genç yaşımda bunayacağım sanırım

Kim dedi hatırlamıyorum ama yemeklerin hepsini yeme dediler bana Çok söz dinleyen biriyimdir yaaa

Bilmiyorum ya zararlı mı değil mi.Bu konuda herkes farklı bir şey diyor.Azı karar çoğu zarar olsa gerek.Ben tatlandırıcı atıyorum çaya,ama fazla çay içmiyorum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…