- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
cnm gercektende cok düzensiz bir an önce kendini toparlaÜstüste bir sürü mesaj atan kendi kendine konuşan şahıs olarak kayıtlara geçer miyim dersiniz?Nete girmek için çok geç kaldım. Bugün çok saça sapan beslendim ama yarın iyi olacak insallah çünkü alışverişimi yaptım :)
Bugünkü menü kısa ve sağlıksız
kahvaltı ve öğle yemeği birleşik mi saylır yoksa akşam yemeği ve öğle yemeği mi birleşik bilemedim :)
onun için birinci öğün ve ikinci öğün olarak ayırıyorum
birinci öğün
bir şişe maden suyu ve instant noodle lar var ya onların bir paketinin yarısını falan yedim. aslında karışımları falan pek dökmedim 200 kalori falan yediğim şey :26:
ikinci öğün çok fena iki küçük kutu süt ve bir porsiyon tatlı yedim
İşte bu kadar yediklerim.
bir saat kadar da yürüyüş yaptım. Su iki bardak içtim sadeceAma su da aldım
gecmise dönüp sayiyorsun cnmBir de mesaj sayımını nasıl yapıyoruz?
İyi geceler herkese
iyi derslerGünaydın 4. takım!! :)
Bugün dersim geç bitiyor (22:30) bugün ancak gece girebileceğim yıne kımseyı bulamacağım uyanıkNeyse benim derse gitmem lazım opüldünüz
cnm bundan sonra ögün atlayanlarada ceza verelim diyorum ben yoksa diyet diye acliktan ...gunaydın arkadaslar hemen dünkü o menümü yazayım
sabah:1 adet simit
ara :elma
öğlen 2 kasık pilav 2kasık kuru fasülye 1tas cacık
ara :elma
aksam :domates salatası
su :2 litre
spor :yokk
bu kadar az yersen tabi spor yapamazsin yani halin kalmaz yapmaya bir an önce düzene oturt kendini
cok güzel bir menü cnmGünaydın kızlarrr
Dünkü menüm
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 bardak ayran
Öğlen: 2 tane közlenmiş patlıcan + 1 dilim ekmek + 3 zeytin
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 3 tane ızgara köfte + 1 dilim ekmek + salata
Ara: 1 armut
Su: 3 lt
Spor: 30 dk trambolin + 20 dk ab tronic (ayyy kızlar almıştım dün geldi resmen çalıştırıyor, kasları nasıl kasıyorrr)
bence cok hoskızlar günaydın.
sabah:köy ekmeği çökelekli 2 dilim ,açık çay
ara:çay
öğlen:5kaşık pilav,1kaşık arbunya,koca tabak salata
ara::44::44: soda soda unuttum bi an.
akşam:7tane lahana sarması,1parça tavuk,5kaşık yoğurt (ne alaka ya ama yedim afiyetle)
spor:yürüyüş yaptım 30dk
su:1ltre
cnm ben arada 2 meyve yemistim unutmusum yazmayi ben yazmasamda siz bilin günlük 2 meyve yiyorumcanım çok çok hafif bi menü olmuş açlıktan ölmedin mi senip atlama çok süper spor da ben beceremiyorum
afiyet olsunnnnnn
bide bürüksel lahanasi acayip to
yarasin cnmevet ödüldü:)şahsen enerjimin bittiği noktada ilaç gibi gelmişti:)))
gönlünden kopmus ya kirmayin eylülüama ceza veresim vardı verdim ben.
su cok iyi cnm ama cok fazlaya kacirmayin yinedesu şişesi hep yanımda gezer benim.öle bardak bardak su içmek hiç bana göre değil,ayrı şişem vardır.ama ben kendimi bildim bileli çok su tüketirim.
yok cnm sen toparlarsin biz güveniyoruzdedim ya canım ben koptum iyice ama nedenini bilmiyorum herhalde cok stresli gecıyor bu günler ya ondan yada nazar degdi bana :44:
ohh masallah cnmevet 1 saat pedal çevirdim,60 mekik çektim.sabah görevimi tamamladım.çok enerjikim çok:)))
ne cvp yazacagimi unuttumben çalışmayınca daha düzensiz oluyorum ya yan gelip yatarım herhalde çalışmasamsen süpersin
kıs sanada dün ödül verdim ödüle ceza mı vercen
ne güzel, bende şişeyle içiyorum sabahtan akşama 1,5 lt akşamda 1-1,5 lt falan içiyorum
canım noldu isteme işi?
aferinnnn
kızlar bu arada bende sabah erken kalkmışım 10 dk dumbell yaptım
cnm bir an önce spora basla bence hafif de olsa bir yerden basla cok daha iyi sonuclar alirsin ayrica öglen gec yersen aksamda gec saatte acikirsin ki bu cok zararli bizim icingünaydın arkadaşlar
dünkü menüm
sabah
kepekli tost
su
ara yok
öğlen
saat 16:00 da ancak öğlen yemeğine vakit buldum
1 porsiyon tavuk ızgara
ayran
1 dilim kepek ekmeği
akşam
ızgara balık
salata
aslında akşam kızı yedirirken ben doydum pek birşey yiyemedim
2 lt su
spor yapmadım ( bugün başlıyorum inş.)
8 mesaj
evet o bendim:))çikolata ödülüme ceza vermiştin:)))
ceza vermeye yer ariyon vallahımmm hımmmm oldu o zaman dur ben ödül olduğunu bilmiyordum ama zaten sana ödül verilmiş daha ne diye dondurma yiyorsun arkadaşım onun için verdim ben hem suçlu hem güçlüyüm ben
ben en geczi 6 da yerim zaten cnm sende öyle alistir kendini yatana kadar anca eritiriz yediklerimisorma sorma,o dondurmadan sonra vicdan yapıp akşam 10 da yine çıktım bisiklet tepesine zaten:))akşam yemeğini 6 da yiyince karnım acıktıi doğru dondurmaya ama içim içimi yedi hadi nilay kalk spor yap öyle yat dedim:))eşimde alıştı sisteme,yarın sana kızacaklar diyordu.
cnm en azindan vicdan azabi celkip sporla telafi ediyorsun
ayy cok hos ya esinede cok güldümm
bende onu diyecektim yani mutluyken herseyimi yiyelim yoksa hic biseymievettt yeni bir bilgi daha.dr. mehmet öz den alıntıdır.
araştırmalara göre yediğimiz şey ruh halimizi beliirliyormuş.fiziksel özelliklere bağlı olarak ruh halimizin bizi nasıl belli yiyeceklere yönşendirdiğini ortaya koyuyormuş bu çalışma.
et gibi sert veya çıtırlı yiyecekler..................................öfke
şeker.......................................................................depresif
tatlı ve yumuşak yiyecekler(dondurma gibi)...................endişe
tuzlu yiyecekler..........................................................stres
midenizi dolduran kraker veya makarna tarzı yiyecekler...yalnız
herhangi birşey veya bulabildiğiniz herşey......................kıskanç
bu hormonların gönderdiği sinyallerle alakalıymış. her yalnız kaldığımda neden önce makarnaya saldırdığımı anladım.bir de dikkatimi çekti,mutlu,neşeli olunca yiyecek istenmiyo herhalde.o duyguya yer verilmemiş.
benim bundan anladığım o an yediğin değil canının ne istediği.aşeriyo gibi tatlı veya hamur işi istediğim günler olur ama çoğunlukla yapmam.sebep hormonlarmış,öyle görünüyor..
cnm zaten her canimizin istedigini yapsak yandik