evettt yeni bir bilgi daha.dr. mehmet öz den alıntıdır.
araştırmalara göre yediğimiz şey ruh halimizi beliirliyormuş.fiziksel özelliklere bağlı olarak ruh halimizin bizi nasıl belli yiyeceklere yönşendirdiğini ortaya koyuyormuş bu çalışma.
et gibi sert veya çıtırlı yiyecekler..................................öfke
şeker.......................................................................depresif
tatlı ve yumuşak yiyecekler(dondurma gibi)...................endişe
tuzlu yiyecekler..........................................................stres
midenizi dolduran kraker veya makarna tarzı yiyecekler...yalnız
herhangi birşey veya bulabildiğiniz herşey......................kıskanç
bu hormonların gönderdiği sinyallerle alakalıymış. her yalnız kaldığımda neden önce makarnaya saldırdığımı anladım.bir de dikkatimi çekti,mutlu,neşeli olunca yiyecek istenmiyo herhalde.o duyguya yer verilmemiş.
"en yenilmemesi gerekenler"
Kızartmalar, aşırı yağlı yiyecekler
Çikolata
Şerbetli hamurlu tatlılar
Şeker oranı yüksek meyveler
Kuruyemişler
Hamur işleri
Pilav, makarna
Aşırı tuz, aşırı şekerli gıdalar
"en yenilmemesi gerekenler"
Kızartmalar, aşırı yağlı yiyecekler
Çikolata
Şerbetli hamurlu tatlılar
Şeker oranı yüksek meyveler
Kuruyemişler
Hamur işleri
Pilav, makarna
Aşırı tuz, aşırı şekerli gıdalar
selam ben de buradayım, bir saate çıkıcam işten o yüzden bir kaçamak yapayım dedim.
bu sabah 7 de kalkıp yemeğimi yapmıştım, o yüzden yarım saat daha fazla işte kalcağım
çıkmadan uğrarım belki yine
callen videolarını buldum forumda birini indirdim
bu akşam cezamdan sonra yapabilirsem yapacağım
bu 2000 mekiğin şaka olduğunu düşünmek istiyorum, biri bana şaka desin lütfen :)
ben peşin peşin cezamı alabilirmiyim.1 tane çikolata soslu kek,1 küçük poğaça:))yarına kalmasın bugünden ödeyeyim yağ olarak yerleşmeden:))ev gezmelerinden neffffffret ediyorum işte,o kadar şey gel de yeme
Teşekkür ederim Eylül ablaDün gördümde teşekkür edemedim kusura bakma
Biz misafirliğe gideceğiz akşam çıkacağım o yüzden herkese iyi akşamlaaaar ve iyi geceleeeer :)
şaka değil
dırıdım dırı dırı dırıdım dırı dırı200 mekik ohhhh,1saat yürüyüş ohhhhh bide 2000 mekik huhuhuhuhuh
rica ederim
bak bu kız yine kaçıyor o zaman 100 mekik alıyım hemen
allahim ya cok yardimci oldun saol5 TAKSİT YAPIYIM MI
bencede saka cnm korkma eylül o kadar vicdansiz degildirselam ben de buradayım, bir saate çıkıcam işten o yüzden bir kaçamak yapayım dedim.
bu sabah 7 de kalkıp yemeğimi yapmıştım, o yüzden yarım saat daha fazla işte kalcağım
bu 2000 mekiğin şaka olduğunu düşünmek istiyorum, biri bana şaka desin lütfen :)
ben erken yazdim sen gec okumussun suc benim degilO kadar kötü değil ama yedik cezayı
Sağolsun Eylül abla ben bakmadan yazmış bile
Arkadaşımda öyle dedi zaten o tıp okuyacak :)
Kapı gibi arkamda
Geç oldu ama teşekkürler :)
oooo yandin sen cnmben peşin peşin cezamı alabilirmiyim.1 tane çikolata soslu kek,1 küçük poğaça:))yarına kalmasın bugünden ödeyeyim yağ olarak yerleşmeden:))ev gezmelerinden neffffffret ediyorum işte,o kadar şey gel de yeme
yararlilari ye zararlilari yemeErgen muamelesi görüyorum şu andaEvet "genç nesil"denim gerçi herkes genç :)
Yarım patates falandı galiba unuttum :) ama azdıBu aralar ne yediğimi unutuyorum Ama bazen,sonra aklıma geliyor.Genç yaşımda bunayacağım sanırım
Kim dedi hatırlamıyorum ama yemeklerin hepsini yeme dediler banaÇok söz dinleyen biriyimdir yaaa
Bilmiyorum ya zararlı mı değil mi.Bu konuda herkes farklı bir şey diyor.Azı karar çoğu zarar olsa gerek.Ben tatlandırıcı atıyorum çaya,ama fazla çay içmiyorum bu aralar
iyi geceler cnmBiz misafirliğe gideceğiz akşam çıkacağım o yüzden herkese iyi akşamlaaaar ve iyi geceleeeer :)
şaka değil
saka saka
dırıdım dırı dırı dırıdım dırı dırı200 mekik ohhhh,1saat yürüyüş ohhhhh bide 2000 mekik huhuhuhuhuh
rica ederim
allahim ya cok yardimci oldun saol
bencede saka cnm korkma eylül o kadar vicdansiz degildir
ben erken yazdim sen gec okumussun suc benim degil
oooo yandin sen cnm
yararlilari ye zararlilari yeme
iyi geceler cnm
firsatida hic kacirmiyo valla hemen vermis cezalari
e ben başlayayım 3 günde anca biter:18:
200 müüüüüüüüübugün kimse uğramadı diye ben hariç herkese 2000 mekik yanlış duymadınız vade farksız 5 taksit yapabilirim.
acımasız yaa bu Eylül
bana acimiyorsan cocuklarima aci
arabeske bagladik artik ne diyon sen 2000 mi cekerim cnm dersem inanirmisin
kolay gelsinnnbu gün cok yogundum cnm yani daha yerleri süpüremedim o kadar
aksamdan temizliyom ama sabah cocuklar saolsun
hemen süpürgemi alip ise koyulimmakineden bulasiklarida cikarip geliyorum
bence de şakaaa 2000 mekik çekebilsem zaten dal gibi olurdumselam ben de buradayım, bir saate çıkıcam işten o yüzden bir kaçamak yapayım dedim.
1 saat koşu cezası + 100 mekik alalımmmben peşin peşin cezamı alabilirmiyim.1 tane çikolata soslu kek,1 küçük poğaça:))yarına kalmasın bugünden ödeyeyim yağ olarak yerleşmeden:))ev gezmelerinden neffffffret ediyorum işte,o kadar şey gel de yeme
biz yaşlandık canımmm ergensin işteErgen muamelesi görüyorum şu andaEvet "genç nesil"denim gerçi herkes genç :)
Yarım patates falandı galiba unuttum :) ama azdıBu aralar ne yediğimi unutuyorum Ama bazen,sonra aklıma geliyor.Genç yaşımda bunayacağım sanırım
Kim dedi hatırlamıyorum ama yemeklerin hepsini yeme dediler banaÇok söz dinleyen biriyimdir yaaa
Bilmiyorum ya zararlı mı değil mi.Bu konuda herkes farklı bir şey diyor.Azı karar çoğu zarar olsa gerek.Ben tatlandırıcı atıyorum çaya,ama fazla çay içmiyorum bu aralar
Eylüllll sen bi fazla çık bu hafta bak ben sana ne ceza veriyorummmmşaka değil
rica ederim
2bin mekik biter mi 3 günde yahuue ben başlayayım 3 günde anca biter:18:
Eylül Allah eş adayına sabır versinben hem regl hem ceza günüm var işte aş eriyorum ceza için yahuben çıktım kızlar küçüklerimi gözlerinden büyüklerimi ellerindn öprüm torunlarımıda öpüyorum iyi akşamlar :44::44::44:
süpersin varya sennnn. bence çok kısa zamanda gider bu kilolar ve bu hafta listeye alabilirim seni katılımlarını beğeniyorum1 saat bisikletim 100 mekiğim tamamdır.bu cezalar süper ya.bisiklette saatlik hızım ortalama 20 km den 25 km ye,mesafem 20 km den 24 km ye,yaktığım kalori 270 den 312 ye çıktı.bende bu ceza yeme potansiyeli varken 120 km hıza 0-3 saniyede ulaşırım bir kaç hafta sonra
menü güzel canım gayet iyiii. ben yemekhaneye gitmeyeli çok oldu evden götürüyorum ara öğünümü de yemeğimi de sana da tavsiye ederim. yemekhane yemekleri çok yağlı oluyorSelamlar... İnanılmaz yoğun bir gündü işle ilgili ancak şimdi açabildim burayı baya bir geç olacak ama genede yazayım menumu
Kahvaltı
Yarım poğaça (dışardaydım bi tek bunu bulabildim)
Öglen
4 kaşık zeytinyağlı nohut -- Yemez olaydım bunu iş yerinde tabildot var bizim ne çıkarsa yiyoruz ama o kdr kötü yaptıki midemi gece uyuyana kdr geçmedi
Yoğurt
Ara
1 paket etiform
Akşam
Fırında somon
2 kaşık roka salatası
1 orta boy haşlanmış patates
Gece
1 bardak ayran
Valla baya bi su içiyorum ne zaman mutafaga girsem 1 bardak içerim gündüz zaten en az 2 litre ipin ucunu kaçırıyorum toplamda ne kdr içtigime dair.. Spor gene yok misafirim gidene kdr
süpersin varya sennnn. bence çok kısa zamanda gider bu kilolar ve bu hafta listeye alabilirim seni katılımlarını beğeniyorumödül verirdim ama zaten kek yemişsin
menü güzel canım gayet iyiii. ben yemekhaneye gitmeyeli çok oldu evden götürüyorum ara öğünümü de yemeğimi de sana da tavsiye ederim. yemekhane yemekleri çok yağlı oluyor
hele bir takım derecelerini gör cumanın stresini yaşa iyice havaya girersin. cuma resmen nefesleri tutup sonuçları bekliyoruz hele de hepimiz iyi kilo verdiysek. bireysel dereceler bir de takım dereceleri için aşırı heyecan oluyorteşekkür ederimmmm.vallahi alırsanız çok sevinirim,almazsanız da takımdaymışım gibi yarışmaya devam ederim:)))napayım çok süper havaya giriyorum ben burada.7 yıldır bende eksik olan tek şey takım ruhuymuş meğersem:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?