Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yemek yemezsek normaliz o zaman Şaka bi yana Mehmet Öz diyorsa doğrudur Aktaran içinde teşekkürleeer

Teşekkür ederim Eylül abla Dün gördümde teşekkür edemedim kusura bakma

Mısır yok aslında Çok mu yağlı ki ? Haşlanmış olur mu :)

şaka değil

dırıdım dırı dırı dırıdım dırı dırı 200 mekik ohhhh,1saat yürüyüş ohhhhh bide 2000 mekik huhuhuhuhuh

Teşekkür ederim Eylül abla Dün gördümde teşekkür edemedim kusura bakma

rica ederim

Biz misafirliğe gideceğiz akşam çıkacağım o yüzden herkese iyi akşamlaaaar ve iyi geceleeeer :)

bak bu kız yine kaçıyor o zaman 100 mekik alıyım hemen

5 TAKSİT YAPIYIM MI
allahim ya cok yardimci oldun saol
bencede saka cnm korkma eylül o kadar vicdansiz degildir
O kadar kötü değil ama yedik cezayı

Sağolsun Eylül abla ben bakmadan yazmış bile

Arkadaşımda öyle dedi zaten o tıp okuyacak :)

Kapı gibi arkamda

Geç oldu ama teşekkürler :)
ben erken yazdim sen gec okumussun suc benim degil
oooo yandin sen cnm
yararlilari ye zararlilari yeme
Biz misafirliğe gideceğiz akşam çıkacağım o yüzden herkese iyi akşamlaaaar ve iyi geceleeeer :)
iyi geceler cnm

firsatida hic kacirmiyo valla hemen vermis cezalari

ben hem regl hem ceza günüm var işte aş eriyorum ceza için yahu ben çıktım kızlar küçüklerimi gözlerinden büyüklerimi ellerindn öprüm torunlarımıda öpüyorum iyi akşamlar :44::44::44:

hayatta kaçırmam kend istedi hem ben bilmem

1 saat bisikletim 100 mekiğim tamamdır.bu cezalar süper ya.bisiklette saatlik hızım ortalama 20 km den 25 km ye,mesafem 20 km den 24 km ye,yaktığım kalori 270 den 312 ye çıktı.bende bu ceza yeme potansiyeli varken 120 km hıza 0-3 saniyede ulaşırım bir kaç hafta sonra

Selamlar... İnanılmaz yoğun bir gündü işle ilgili ancak şimdi açabildim burayı baya bir geç olacak ama genede yazayım menumu

Kahvaltı
Yarım poğaça (dışardaydım bi tek bunu bulabildim)

Öglen
4 kaşık zeytinyağlı nohut -- Yemez olaydım bunu iş yerinde tabildot var bizim ne çıkarsa yiyoruz ama o kdr kötü yaptıki midemi gece uyuyana kdr geçmedi
Yoğurt

Ara
1 paket etiform

Akşam
Fırında somon
2 kaşık roka salatası
1 orta boy haşlanmış patates

Gece
1 bardak ayran

Valla baya bi su içiyorum ne zaman mutafaga girsem 1 bardak içerim gündüz zaten en az 2 litre ipin ucunu kaçırıyorum toplamda ne kdr içtigime dair.. Spor gene yok misafirim gidene kdr

bugün kimse uğramadı diye ben hariç herkese 2000 mekik yanlış duymadınız vade farksız 5 taksit yapabilirim.
200 müüüüüüüüü kız sen bizi öldürecen miiii istifa ediyorum vazgeçtim kilo vermekten

bana acimiyorsan cocuklarima aci
arabeske bagladik artik ne diyon sen 2000 mi cekerim cnm dersem inanirmisin
acımasız yaa bu Eylül

bu gün cok yogundum cnm yani daha yerleri süpüremedim o kadar
aksamdan temizliyom ama sabah cocuklar saolsun
hemen süpürgemi alip ise koyulim makineden bulasiklarida cikarip geliyorum
kolay gelsinnn

bence de şakaaa 2000 mekik çekebilsem zaten dal gibi olurdum o kondüsyon kimsede yok şu an burda

1 saat koşu cezası + 100 mekik alalımmm

biz yaşlandık canımmm ergensin işte

iyi hepsini yemediysen sıkıntı yok, çay şekersiz güzel sen en iyisi şekersize alış

Eylüllll sen bi fazla çık bu hafta bak ben sana ne ceza veriyorummmm hatta peşin peşin vereyim bu hafta 100 gram bile artıda çıksan 5000 mekikkk max 2 taksit yaparımmmm

e ben başlayayım 3 günde anca biter:18:
2bin mekik biter mi 3 günde yahuu

ben hem regl hem ceza günüm var işte aş eriyorum ceza için yahu ben çıktım kızlar küçüklerimi gözlerinden büyüklerimi ellerindn öprüm torunlarımıda öpüyorum iyi akşamlar :44::44::44:
Eylül Allah eş adayına sabır versin

süpersin varya sennnn. bence çok kısa zamanda gider bu kilolar ve bu hafta listeye alabilirim seni katılımlarını beğeniyorum ödül verirdim ama zaten kek yemişsin

menü güzel canım gayet iyiii. ben yemekhaneye gitmeyeli çok oldu evden götürüyorum ara öğünümü de yemeğimi de sana da tavsiye ederim. yemekhane yemekleri çok yağlı oluyor

teşekkür ederimmmm.vallahi alırsanız çok sevinirim,almazsanız da takımdaymışım gibi yarışmaya devam ederim:)))napayım çok süper havaya giriyorum ben burada.7 yıldır bende eksik olan tek şey takım ruhuymuş meğersem:)))))))))

hele bir takım derecelerini gör cumanın stresini yaşa iyice havaya girersin. cuma resmen nefesleri tutup sonuçları bekliyoruz hele de hepimiz iyi kilo verdiysek. bireysel dereceler bir de takım dereceleri için aşırı heyecan oluyor

evet bebişimi uyuttum şimdi önce mekik cezalarım sonra da günlük sporumu yapayım bakalım, callen deneyeceğim bu akşam
bu arada yürüyüş cezasını yarın gündüz yapmayı düşünüyorum, işe gitmeden önce belediyeye uğrayacağım, belediyeden ev yarım saati geçer yürüyerek
böylece mesai günü sporu da böyle halletmiş olurum.

of allahım of!!!kızçe 5 te uykuya dalmıştı.bıraksam sabaha bağlardı da açtır diye mama vereyim dedim uyandı.1 saattir uyutmaya çalışıyorum,uyumadı sıpa.attım yatağına bende belkki aşka gelir kendi kendine uyur((babaannesinden uyandırmadan mama yedirme konusunda ders almam lazım.nasıl beceriyo anlamadımki...
geleyim bugünkü menüme:

sabah

1 yumurta
1 dilim peynir
yarımşar domates salatalık

ara

4 tane fındık

öğle

2 yemek kaşığı arnavut ciğeri(nihayet bitirdim)
2 yemek kaşığı yoğurt

ara

1 dilim çikolata soslu kek
1 küçük ev poğaçası

akşam

2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 su bardağı yoğurt

ara

yarım elma
4 tane fındık
1 bardak sade nescafe

spor:2 saat bisiklet,160 mekik
su 4 lt

mesaj sayım 16 oldu.

bugün ekmek yememişim hayret!ne demiş marie antoinette:ekmek yoksa pasta ye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…