of allahım of!!!kızçe 5 te uykuya dalmıştı.bıraksam sabaha bağlardı da açtır diye mama vereyim dedim uyandı.1 saattir uyutmaya çalışıyorum,uyumadı sıpa.attım yatağına bende belkki aşka gelir kendi kendine uyur((babaannesinden uyandırmadan mama yedirme konusunda ders almam lazım.nasıl beceriyo anlamadımki...
geleyim bugünkü menüme:
sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
yarımşar domates salatalık
ara
4 tane fındık
öğle
2 yemek kaşığı arnavut ciğeri(nihayet bitirdim)
2 yemek kaşığı yoğurt
ara
1 dilim çikolata soslu kek
1 küçük ev poğaçası
akşam
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 su bardağı yoğurt
ara
yarım elma
4 tane fındık
1 bardak sade nescafe
spor:2 saat bisiklet,160 mekik
su 4 lt
mesaj sayım 16 oldu.
bugün ekmek yememişim hayret!ne demiş marie antoinette:ekmek yoksa pasta ye:)))
o kendi kendine uyuyan modeller sadece filimlerde oluyor sanırım :)) ben de çalışmalara devam ediyorum ama ahtapot gibi sarıyor uyuyana kadar...
bu arada spor çok iyiymiş darısı başıma, ama uzun saatler kendime zaman ayırmayalı sanki asırlar oldu(
Biraz daha denesen alışırsın belki kerevize :)o kadar iyi spor yapmış ki o dondurma erimiştir çikolatayı azminden dolayı ben verdim ödül olarak
başla bak ben çalışıyorum akşam eve gidiyorum yorgun argın ama sporu aksatmıyorumm spor çok önemliii
ayyy kereviz mii ben hiç yemedim ama zannetmiyorum yiyebileceğimi
çok sağlıksızzz hiç olmamışşşcezaa geldi 50 mekik
açıyosun sayfayı, bir gün önce 00.00 dan başlayıp bir sonraki 00.00'daki son mesajına kadar sayıp menünün altına ekliyosun
İyi dersler Allah zihin açıklığı versin
İnşallah her şey gönlünce olur.sormayın canım çok şükür çok güzel gecti geldiler dahaca ısteme olmadı tanıstı babalarımız felan (anneler onceden tanısmıslardı ) bende ızınlıydım ogun ertesı gun cuma ıdı zaten ızındeyken kımse masama dokunmamıs cuma gunu de onları temızlemekle ugrastımzaten ertesı gun cumartesı pazardı nete gıremedım çok şükür geldım :13: bu hafta sonu bız onlara gıdecegız haftaya da gelıp ısteyecekler söz kesilecek aynı zamanda ama bu ara cok gerıldım coookkk zevkli ama bır o kadar da sıkıntılı işler benım tek derdım huzurlu bır sekılde atlatabılmek her safhayı cok sukur bu ana kadar çokk guzeldi bundan sonrada oyle gecer ınsallah :44: dua edin bana canlarım ...
Amin canım :))Amin canım amin en yakın zamanda hayırlısıyla Allahım sızede nasıpm etsın bu telaşlı ,streslı ve ama coooooook zevklı gunlerı :13:
bu arada benım dıyet hepp kaydıkendımı toparlamak için çabalıyorumm destekkkkkkkk destteeekkkkk lütfennnnn
Benim niye çikolata tarzı bir şeyler istediğim konusu kesinlik kazandı o zaman. Çikolatadan uzak durmak hakikaten zor oluyor hele bugün felaketti şu anda bile aklımda var desem doğrudur. Sanırım salı günü olduğu için.evettt yeni bir bilgi daha.dr. mehmet öz den alıntıdır.
araştırmalara göre yediğimiz şey ruh halimizi beliirliyormuş.fiziksel özelliklere bağlı olarak ruh halimizin bizi nasıl belli yiyeceklere yönşendirdiğini ortaya koyuyormuş bu çalışma.
et gibi sert veya çıtırlı yiyecekler..................................öfke
şeker.......................................................................depresif
tatlı ve yumuşak yiyecekler(dondurma gibi)...................endişe
tuzlu yiyecekler..........................................................stres
midenizi dolduran kraker veya makarna tarzı yiyecekler...yalnız
herhangi birşey veya bulabildiğiniz herşey......................kıskanç
bu hormonların gönderdiği sinyallerle alakalıymış. her yalnız kaldığımda neden önce makarnaya saldırdığımı anladım.bir de dikkatimi çekti,mutlu,neşeli olunca yiyecek istenmiyo herhalde.o duyguya yer verilmemiş.
Aslında daha sık gelmek istiyorum ama gün içinde girmeye imkanım olmuyor bazı günler (salı mesala :26: )pegasus mükemmel bir anne olduğun için:50 mekik 45 dk yürüyüş
tubiş:mükemmel yağ erittiğin için :40dk trambolin
zeburus:takımda aktif olduğun için :100 mekik
topraks:menülerin güzel diye :50 mekik 30dk yürüyüş
sabrina:canım istediği için 150mekik
estentenen:az geldiğin için özlediğim için 45 dk yürüyüş 15dk koşu
all_ız_well :az geldiğin için cuma bildirim yapmadığın için:100 mekik 30dk koşu 45dk yürüyüş
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Toksin de olsa benim toksinim diyorsunsüpermiş :) ceza iyi ama bu arada söylemeyi unuttum bu sabah tarifini verdiğim içeceği denedim ve toksinlerimle yaşamaya karar verdim. İçindeki sebzeleri sevenler için olabilir belki ama benim için aslaaaaaaaaaaa
:) Haydi kıvırdınErgen muamelesi görüyorum şu andaEvet "genç nesil"denim gerçi herkes genç :)
Yarım patates falandı galiba unuttum :) ama azdıBu aralar ne yediğimi unutuyorum Ama bazen,sonra aklıma geliyor.Genç yaşımda bunayacağım sanırım
Kim dedi hatırlamıyorum ama yemeklerin hepsini yeme dediler banaÇok söz dinleyen biriyimdir yaaa
Bilmiyorum ya zararlı mı değil mi.Bu konuda herkes farklı bir şey diyor.Azı karar çoğu zarar olsa gerek.Ben tatlandırıcı atıyorum çaya,ama fazla çay içmiyorum bu aralar
çalışan insan için spor zor oluyor hele sen evlisin çoluk çocuk var daha zordur eminim ama aksatmamak gerekiyor tebriklerr sporu aksatmadığın için.evet bebişimi uyuttum şimdi önce mekik cezalarım sonra da günlük sporumu yapayım bakalım, callen deneyeceğim bu akşam
bu arada yürüyüş cezasını yarın gündüz yapmayı düşünüyorum, işe gitmeden önce belediyeye uğrayacağım, belediyeden ev yarım saati geçer yürüyerek
böylece mesai günü sporu da böyle halletmiş olurum.
olsun herşeye rağmen ne tatlıdır o bebiş şimdiiiof allahım of!!!kızçe 5 te uykuya dalmıştı.bıraksam sabaha bağlardı da açtır diye mama vereyim dedim uyandı.1 saattir uyutmaya çalışıyorum,uyumadı sıpa.attım yatağına bende belkki aşka gelir kendi kendine uyur((babaannesinden uyandırmadan mama yedirme konusunda ders almam lazım.nasıl beceriyo anlamadımki...
geleyim bugünkü menüme:
sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
ara
4 tane fındık
öğle
2 yemek kaşığı yoğurt
ara
1 küçük ev poğaçası
akşam
1 su bardağı yoğurt
ara
yarım elma
4 tane fındık
1 bardak sade nescafe
su 4 lt
mesaj sayım 16 oldu.
Selamlar... İnanılmaz yoğun bir gündü işle ilgili ancak şimdi açabildim burayı baya bir geç olacak ama genede yazayım menumu
Kahvaltı
Yarım poğaça (dışardaydım bi tek bunu bulabildim)
Öglen
4 kaşık zeytinyağlı nohut -- Yemez olaydım bunu iş yerinde tabildot var bizim ne çıkarsa yiyoruz ama o kdr kötü yaptıki midemi gece uyuyana kdr geçmedi
Yoğurt
Ara
1 paket etiform
Akşam
Fırında somon
2 kaşık roka salatası
1 orta boy haşlanmış patates
Gece
1 bardak ayran
Valla baya bi su içiyorum ne zaman mutafaga girsem 1 bardak içerim gündüz zaten en az 2 litre ipin ucunu kaçırıyorum toplamda ne kdr içtigime dair.. Spor gene yok misafirim gidene kdr
200 müüüüüüüüükız sen bizi öldürecen miiii istifa ediyorum vazgeçtim kilo vermekten
acımasız yaa bu Eylül
kolay gelsinnn
Eylüllll sen bi fazla çık bu hafta bak ben sana ne ceza veriyorummmmhatta peşin peşin vereyim bu hafta 100 gram bile artıda çıksan 5000 mekikkk max 2 taksit yaparımmmm
2bin mekik biter mi 3 günde yahuu
Eylül Allah eş adayına sabır versin
evet bebişimi uyuttum şimdi önce mekik cezalarım sonra da günlük sporumu yapayım bakalım, callen deneyeceğim bu akşam
bu arada yürüyüş cezasını yarın gündüz yapmayı düşünüyorum, işe gitmeden önce belediyeye uğrayacağım, belediyeden ev yarım saati geçer yürüyerek
böylece mesai günü sporu da böyle halletmiş olurum.
of allahım of!!!kızçe 5 te uykuya dalmıştı.bıraksam sabaha bağlardı da açtır diye mama vereyim dedim uyandı.1 saattir uyutmaya çalışıyorum,uyumadı sıpa.attım yatağına bende belkki aşka gelir kendi kendine uyur((babaannesinden uyandırmadan mama yedirme konusunda ders almam lazım.nasıl beceriyo anlamadımki...
geleyim bugünkü menüme:
sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
ara
4 tane fındık
öğle
2 yemek kaşığı yoğurt
ara
1 küçük ev poğaçası
akşam
1 su bardağı yoğurt
ara
yarım elma
4 tane fındık
1 bardak sade nescafe
su 4 lt
mesaj sayım 16 oldu.
günaydin kizlar
hemen menümü yazip uyumaya gidecegim aksamdan uykusuzum
sabah
2 dilim peynir,1 yumurta,domates,salatalik,yesil cay,
ara
1 armtut
ögle bol yesil salata limonlu
ara
2 mandalina
aksam
4 kasik tavuk sote
3 kasik pirinc pilavi
ayran
spor
50 dk callen,1.30 dk yürüyüs,50 mekik
su
2 lt yakindir
bide günlük 3 fincan besibiryerde iciyorum her gün düzenli yazmayi unutugumda siz bilirsiniz
sonra gelir gecmise bakarim
çalışan insan için spor zor oluyor hele sen evlisin çoluk çocuk var daha zordur eminim ama aksatmamak gerekiyor tebriklerr sporu aksatmadığın için.
olsun herşeye rağmen ne tatlıdır o bebiş şimdiii
canım hadi kek yedin poğaça niye yedin
Günaydın kızlarr
Dünkü menüm
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 125 gram light yoğurt
Öğlen: 6-7 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek
Ara: 125 gram light yoğurt
Akşam: 1 kase sebze çorbası + 1 dilim ekmek + 80 gram light ton balığı
Ara: 1 elma
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk trambolin + 30 dk ab tronic yağ yakıcı
ayy öğrencilik de zor beBiraz daha denesen alışırsın belki kerevize :)
İnşallah her şey gönlünce olur.
Amin canım :))
Benim niye çikolata tarzı bir şeyler istediğim konusu kesinlik kazandı o zaman. Çikolatadan uzak durmak hakikaten zor oluyor hele bugün felaketti şu anda bile aklımda var desem doğrudur. Sanırım salı günü olduğu için.
Aslında daha sık gelmek istiyorum ama gün içinde girmeye imkanım olmuyor bazı günler (salı mesala :26: )
Cezamı yarın yapabilirim ancak :26:
Toksin de olsa benim toksinim diyorsun
:) Haydi kıvırdın
Cevap veremediğim mesajlar için kusura bakmayın. Hepsini okudum ama artık beynim iflas etti.Salı çarşamba ve perşembe günlerinden nefret ettiğimi veya etmek üzere olduğumu söylemiş miydim? Evet evet nefret ediyorum. Şu yemek düzenimi oturtmaya çalışıyorum ama çok sıkıntılı. Kampuste veya dışarıda bir şeyler yemek pek diyet konusuna uymuyor. Yanıma bir seyler alayım dedim sabah pek vaktim yoktu ancak bir kutu süt ve elma aldım üç tane birini de arkadaşım yedi birini öğle yemeği birini akşam yemeği yaptım ama akşam bir avuç çiğdem yedim.
kahvaltı:
1 yumurta
1 kb peynir
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
birazcık dereotu
Öğle:
1 elma
Akşam:
1 kutu süt
1 elma
1 avuç çiğdem
ara: kahve
ara: 1 şişe maden suyu
Bugün dersim 22:30 da bitti eve gelince biraz temizlik yaptım sonra çalışmam gerekn şeyleri çalıştım derken bu saate gelmişiz. Sersem gibiyim.haliyle spora dair bir şey de yapamadım. Salı günleri benimiçin imkansız sanırım. Neyse gidip uyumalıyım çünkü sadece bir iki saat uyuyabileceğim Öpüyorum hepinizi
Not:Yıllardır ağustos böceği gibi olduğum için bu yıl onun sıkıntısını çekiyorum alttan derslerim var bir sürü bu çaba ondan yani
gayet iyigünaydin kizlar
hemen menümü yazip uyumaya gidecegim aksamdan uykusuzum
sabah
2 dilim peynir,1 yumurta,domates,salatalik,yesil cay,
ara
1 armut
ögle bol yesil salata limonlu
ara
2 mandalina
aksam
4 kasik tavuk sote
3 kasik pirinc pilavi
ayran
spor
50 dk callen,1.30 dk yürüyüs,50 mekik
su
2 lt yakindir
bide günlük 3 fincan besibiryerde iciyorum her gün düzenli yazmayi unutugumda siz bilirsiniz
sonra gelir gecmise bakarim
çalışan insan için spor zor oluyor hele sen evlisin çoluk çocuk var daha zordur eminim ama aksatmamak gerekiyor tebriklerr sporu aksatmadığın için.
olsun herşeye rağmen ne tatlıdır o bebiş şimdiii
canım hadi kek yedin poğaça niye yedin
ayy öğrencilik de zor be
Gayet iyi
Kızlar bu arada antienne nerelerde
2000 mekik alalım diyecektim kiiiiiiigelelim menüme. kızlar günaydınnnnn hadi uyanın hadi bakalım
sabah:2 poğaça, 1kutu cappy portakal
ara:1 kare çikolata
öğlen:1 tabak pilav,1tabak et haşlama,yarım ekmek,1kutu kola
ara:1 simit,yarım poğaça,çikolatalı gofret
akşamatates köfte kızartması kola 4 dilim ekmek ve makarna
spor:yok
su:yok
ya böle bir menü yazsaydım çok korkunç değil mi?
bu spor yapamadımlar çok gelmeye başladı ceza verecem haaamenüm ama bu sefer doğrusu
sabah:1tane sıfır yağsız kepekli yulaflı karışım tuzsuz light peynirli poğaça ,açık çay(diyet için inanılmaz hafif burda bi yer yapıyor.)
ara:2 mandalina
ara:nescafe
öğlen:et haşlama,3 kaşık pilav,kayısı kompostosu
ara:1mandalina
akşam:2köfte,5 kaşık makarna
spor:kayınvalidedeydim yapamadım
su:2,5 litre(rekor)
süper süper süper tek kelimeyle kusursuz menüherkese günaydın
yeni gün yeni umutlar, yeni mutluluklar, yeni başarılar veeee yeni negatif kilolar getirsin hepimize dileklerimle menümü yazıyorum
sabah
kahvaltılık gevrek,süt(diyet olanlardan)
öğlen
simit
ayran
ara
neskafe
yarım paket diyet bisküvi
akşam
taze fasulye
yarım dilim tam buğday
yoğurt
kapanış
yarım bardak süt
yarım elma
su: pek sayamıyorum aslında ama zaten sabah kahvaltı etmeden yarım litre içiyorum 1,5 - 2 lt. buluyor toplam
spor: 50 mekik 1saat callen egzersizi
süper süper süper tek kelimeyle kusursuz menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?