Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o kendi kendine uyuyan modeller sadece filimlerde oluyor sanırım :)) ben de çalışmalara devam ediyorum ama ahtapot gibi sarıyor uyuyana kadar...
bu arada spor çok iyiymiş darısı başıma, ama uzun saatler kendime zaman ayırmayalı sanki asırlar oldu (

aynen öyle ya.geçen eşime diyordum,o kadar bıkkın hissediyorum ki hiçbirşey düşünmeden birkaç saate ihtiyacım var.ne bileyim kuaföre gideyim,amaçsızca çarşı pazar dolaşayım vs vs.o da çok yoğun çalışıyor,maalesef bu konuda yardımcı olamıyor.aile büyükleriyle aynı şehirde yaşayanlara imreniyorum vallahi.anneanne babaanne kim ziyarete gelirse bizi veya biz gidersek ilk işim çocuğu bırakıp kaçmak oluyor.çok harika anneyim değil mi?spor yaparken de 20 defa kızı kontrole gidiyorum.bazende ben bisiklette sıpa kucağımda geçinip gidiyoruz işte:)))

iyi geceler arkadaşlar
ben sporumu yaptım, şirkete iş yetiştirmem gerekiyor biraz çalıştım fakat çok uykum geldi valla yarım bırakıyorum
callen beni yordu, dizlerim titriyor egzersizden mi açlıktan mı bilemiyorum
görüşmek üzere

bebişlere de deliksiz uykular:)

Biraz daha denesen alışırsın belki kerevize :)

İnşallah her şey gönlünce olur.

Amin canım :))

Benim niye çikolata tarzı bir şeyler istediğim konusu kesinlik kazandı o zaman. Çikolatadan uzak durmak hakikaten zor oluyor hele bugün felaketti şu anda bile aklımda var desem doğrudur. Sanırım salı günü olduğu için.

Aslında daha sık gelmek istiyorum ama gün içinde girmeye imkanım olmuyor bazı günler (salı mesala :26: )
Cezamı yarın yapabilirim ancak :26:

süpermiş :) ceza iyi ama bu arada söylemeyi unuttum bu sabah tarifini verdiğim içeceği denedim ve toksinlerimle yaşamaya karar verdim. İçindeki sebzeleri sevenler için olabilir belki ama benim için aslaaaaaaaaaaa
Toksin de olsa benim toksinim diyorsun
:) Haydi kıvırdın

Cevap veremediğim mesajlar için kusura bakmayın. Hepsini okudum ama artık beynim iflas etti. Salı çarşamba ve perşembe günlerinden nefret ettiğimi veya etmek üzere olduğumu söylemiş miydim? Evet evet nefret ediyorum. Şu yemek düzenimi oturtmaya çalışıyorum ama çok sıkıntılı. Kampuste veya dışarıda bir şeyler yemek pek diyet konusuna uymuyor. Yanıma bir seyler alayım dedim sabah pek vaktim yoktu ancak bir kutu süt ve elma aldım üç tane birini de arkadaşım yedi birini öğle yemeği birini akşam yemeği yaptım ama akşam bir avuç çiğdem yedim.
kahvaltı:
1 yumurta
1 kb peynir
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
birazcık dereotu

Öğle:
1 elma

Akşam:
1 kutu süt
1 elma
1 avuç çiğdem

ara: kahve

ara: 1 şişe maden suyu

Bugün dersim 22:30 da bitti eve gelince biraz temizlik yaptım sonra çalışmam gerekn şeyleri çalıştım derken bu saate gelmişiz. Sersem gibiyim. haliyle spora dair bir şey de yapamadım. Salı günleri benimiçin imkansız sanırım. Neyse gidip uyumalıyım çünkü sadece bir iki saat uyuyabileceğim Öpüyorum hepinizi

Not:Yıllardır ağustos böceği gibi olduğum için bu yıl onun sıkıntısını çekiyorum alttan derslerim var bir sürü bu çaba ondan yani

günaydin kizlar
hemen menümü yazip uyumaya gidecegim aksamdan uykusuzum
sabah
2 dilim peynir,1 yumurta,domates,salatalik,yesil cay,
ara
1 armtut
ögle bol yesil salata limonlu
ara
2 mandalina
aksam
4 kasik tavuk sote
3 kasik pirinc pilavi
ayran
spor
50 dk callen,1.30 dk yürüyüs,50 mekik
su
2 lt yakindir
bide günlük 3 fincan besibiryerde iciyorum her gün düzenli yazmayi unutugumda siz bilirsiniz
sonra gelir gecmise bakarim

Günaydın kızlarr

Dünkü menüm
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 125 gram light yoğurt
Öğlen: 6-7 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek
Ara: 125 gram light yoğurt
Akşam: 1 kase sebze çorbası + 1 dilim ekmek + 80 gram light ton balığı
Ara: 1 elma

Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk trambolin + 30 dk ab tronic yağ yakıcı

çalışan insan için spor zor oluyor hele sen evlisin çoluk çocuk var daha zordur eminim ama aksatmamak gerekiyor tebriklerr sporu aksatmadığın için.

olsun herşeye rağmen ne tatlıdır o bebiş şimdiii

canım hadi kek yedin poğaça niye yedin

su konusunda zaten seni tek geçiyorum cnm . bravo valla cildinde güzeldir.

200 müüüüüüüüü kız sen bizi öldürecen miiii istifa ediyorum vazgeçtim kilo vermekten

acımasız yaa bu Eylül

kolay gelsinnn

200 müüü değil ki 2000 2000 acımasız derken öle deme kız ceza aş eriyorum

amin aminnnn bende hep dua ediyorum ona allah sabır versin diye

dün cezadan en az kurtulan sen olmuşsun valla bravo bebişi öp bizim için.

ekmek yok pasta poğaça var o zaman 250 mekik 2 saat bisiklet alalım onun dışında menü güzel iyi halden 200 mekik oldu.

ah cnm süper menü böle güzel menü için eza mı versem ne dersin? şaka şaka

işte bende onu diyorum kek tamamda o poğaça nie?:44::44:

arkadaşım öpüyorum seni bal peteğim.

gelelim menüme. kızlar günaydınnnnn hadi uyanın hadi bakalım

sabah:2 poğaça, 1kutu cappy portakal
ara:1 kare çikolata
öğlen:1 tabak pilav,1tabak et haşlama,yarım ekmek,1kutu kola
ara:1 simit,yarım poğaça,çikolatalı gofret
akşamatates köfte kızartması kola 4 dilim ekmek ve makarna

spor:yok
su:yok

ya böle bir menü yazsaydım çok korkunç değil mi?

Son düzenleme:
menüm ama bu sefer doğrusu

sabah:1tane sıfır yağsız kepekli yulaflı karışım tuzsuz light peynirli poğaça ,açık çay(diyet için inanılmaz hafif burda bi yer yapıyor.)
ara:2 mandalina
ara:nescafe
öğlen:et haşlama,3 kaşık pilav,kayısı kompostosu
ara:1mandalina
akşam:2köfte,5 kaşık makarna

spor:kayınvalidedeydim yapamadım
su:2,5 litre (rekor)

ayy öğrencilik de zor be

gayet iyi

kızlar bu arada antienne nerelerde

teşekkür ederim canım zor her zaman güzeldir, "zoru başarırız imkansız biraz vakit alır":)

herkese günaydın
yeni gün yeni umutlar, yeni mutluluklar, yeni başarılar veeee yeni negatif kilolar getirsin hepimize dileklerimle menümü yazıyorum
sabah
kahvaltılık gevrek,süt(diyet olanlardan)

öğlen
simit
ayran

ara
neskafe
yarım paket diyet bisküvi

akşam
taze fasulye
yarım dilim tam buğday
yoğurt

kapanış
yarım bardak süt
yarım elma

su: pek sayamıyorum aslında ama zaten sabah kahvaltı etmeden yarım litre içiyorum 1,5 - 2 lt. buluyor toplam
spor: 50 mekik 1saat callen egzersizi

herkese günaydın
yeni gün yeni umutlar, yeni mutluluklar, yeni başarılar veeee yeni negatif kilolar getirsin hepimize dileklerimle menümü yazıyorum
sabah
kahvaltılık gevrek,süt(diyet olanlardan)

öğlen
simit
ayran

ara
neskafe
yarım paket diyet bisküvi

akşam
taze fasulye
yarım dilim tam buğday
yoğurt

kapanış
yarım bardak süt
yarım elma

su: pek sayamıyorum aslında ama zaten sabah kahvaltı etmeden yarım litre içiyorum 1,5 - 2 lt. buluyor toplam
spor: 50 mekik 1saat callen egzersizi

2000 mekik alalım diyecektim kiiiiiii

bu spor yapamadımlar çok gelmeye başladı ceza verecem haaa

süper süper süper tek kelimeyle kusursuz menü

süper süper süper tek kelimeyle kusursuz menü

teşekkür ederim, bugün aldığım cevaplarla bu gaz beni iyi götürür bu hafta
ben şimdi çıkıyorum işlerimi halledip dönüşte yürüyüş cezamı tamamlayıp eve dönecem sonra da işe yetişmem gerekiyor.
görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…