kolay gelsin canımteşekkür ederim, bugün aldığım cevaplarla bu gaz beni iyi götürür bu hafta
ben şimdi çıkıyorum işlerimi halledip dönüşte yürüyüş cezamı tamamlayıp eve dönecem sonra da işe yetişmem gerekiyor.
görüşmek üzere
selam kızlar bugun biraz daha erken menumu yazabilcem.
Sabah
yarım simit
oglen
ızgara tavuklu salata
ara
ceyrek simit
aksam 1.5 lahmacun
gece
1 bira (mac izlerken dayanamadım)
genel olarak menume bakıyorum da en kotu gunumdu bu hafta butun gun dısarda bir seminerdeydim. Su çok içtimde sporda gene yok. Artık alcağım cezaları not edip haftaya uygulucam
diyetisyenim eğer dışardan yemek zorundaysam lahmacun yememi tavsiye etmişti.. Diğer yemeklere göre daha masummuş hamur kısmı az olduğu ve içindekilerden dolayı. 1.5 yememin nedeni de doymadım :) gunduz az yiyince aksamları bazen gözüm dönüyo ne yazık ki
işte bende onu diyorum kek tamamda o poğaça nie?:44::44:
Selam kızlar bugun biraz daha erken menumu yazabilcem.
Sabah
yarım simit
Oglen
Izgara tavuklu salata
Ara
Ceyrek simit
Aksam 1.5 lahmacun
Gece
1 bira (mac izlerken dayanamadım)
Genel olarak menume bakıyorum da en kotu gunumdu bu hafta butun gun dısarda bir seminerdeydim. Su çok içtimde sporda gene yok. Artık alcağım cezaları not edip haftaya uygulucam
Kızlar saçlarımı bilen bilir aslında sarı ya ben kahve yapmaya karar verdim düğüne kadar kışın dnlenmiş olur ne dersiniz? çikolata kahve?
verdim ama sen benim cezalarımı hiç yapmıyorsun kiHadi bana herkes ceza versin.
ben ceza vermişmiydim o poğaça içinkeke çok acıdım,yazık yalnız kalacaktı.10 çeşit ikramdan bunlarla yırttığıma şükrediyorum.allah aşkına ye nidalarından ay yemek yedim geldim çok tokum diye sıyrılmaya çalıştım.diyetteyim diyenler kurtulamadı çünkü:))türk misafirperverliği:))
valla canım çikolata kahve güzel olurr gibi benceKızlar saçlarımı bilen bilir aslında sarı ya ben kahve yapmaya karar verdim düğüne kadar kışın dnlenmiş olur ne dersiniz? çikolata kahve?
verdim ama sen benim cezalarımı hiç yapmıyorsun ki
ben ceza vermişmiydim o poğaça için
valla canım çikolata kahve güzel olurr gibi bence
cuma günü eminim baskülünle buluştuktan sonra şok olacaksınn haftada bir tartılmanın ne kadar doğru bişey olduğunu kendi gözlerinle göreceksinbu arada 1 saat pedal çevirdim,100 mekiğim tamam.evimi derledim topladım,yemeğimi yaptım.vallahi onları jet hızıyla yaptığım için spordan saycam yakında.bisiklette bu kadar terlemiyorum.kızım dün gece kendi kendine uyumayı başardı,bugün öğlen de aynı başarıyı gösterdi.demekki uyutmaya çalışmıycakmışım.at yatağına oynaya oynaya uyusun modelini deneyeceğim bakalım tutacakmı...bir de cuma gelsin ya tartılmak istiyorummmmmmmm.hiç bu kadar uzun süre canım baskülümnden ayrı kalmamıştım.burnumda tütüyor(((
aferinnn alkışevet dün peşin peşin istemiştim cezamı.göbeğe gitmeden tere gitti zatlar.
verdim ama sen benim cezalarımı hiç yapmıyorsun ki
Ben ceza vermişmiydim o poğaça için
Valla canım çikolata kahve güzel olurr gibi bence
bu arada 1 saat pedal çevirdim,100 mekiğim tamam.evimi derledim topladım,yemeğimi yaptım.vallahi onları jet hızıyla yaptığım için spordan saycam yakında.bisiklette bu kadar terlemiyorum.kızım dün gece kendi kendine uyumayı başardı,bugün öğlen de aynı başarıyı gösterdi.demekki uyutmaya çalışmıycakmışım.at yatağına oynaya oynaya uyusun modelini deneyeceğim bakalım tutacakmı...bir de cuma gelsin ya tartılmak istiyorummmmmmmm.hiç bu kadar uzun süre canım baskülümnden ayrı kalmamıştım.burnumda tütüyor(((
en sevdiğim renk tonu.her makyajı kaldırıyor.bence çok doğru bir seçim olur,düğün için de çok doğal bir seçim diyorum.
Kızlar saçlarımı bilen bilir aslında sarı ya ben kahve yapmaya karar verdim düğüne kadar kışın dnlenmiş olur ne dersiniz? çikolata kahve?
çikolata kahveyi ben de denemiştim beğeniyorum hatta biraz daha zayıflayınca ben de kahve düşünüyorum
aynen benim saçlarım da sarı ama kahve daha genç gösteriyor:) daha 33 de genç gösteriyorlar başladı allah sonumu hayır etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?