Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah
2 dlim ekmek,birkac dilim köy peyniri,domates,salatalik
ara
1 meyve neydi unuttum:26: zaten bu siralar cok unutkan olmusum
ögle ve aksami bir yedim saat 3 te
2 kase sebze corbasi,2 kasik kadar bulgur pilavi,2 bardak ayran,1 catal taze fasülye tadina baktim
1 saat sonra yine 1 meyve yedim ama onuda umuttum mandalinamiydi armutmuydu elmamiydi aa dur buldum muzdu
su 1 lt kadar anca ictim
3 fincan besi bir yerde
1 fincan yesil cay
spor yapamadim cocuklardan zamanim olmadi
mesajida saymadim yine zaten saysaydimda unuturdum büyük bir ihtimalle
yaslilik belirtisimi bu acaba bu kadar unutkanlik birgun kendimi bi yerlerde unutacam o olacak

Sevgili Arkadaşlar Takım ruhu takımı oluşturan tüm bireylerin takımın amacı yönünde bütünleşmeleri ve sevgi, saygı, anlayış içersinde hedef belirlemeleriyle oluşur...
Başarı, tüm takım üyelerinin aynı noktaya odaklanması ve hedefe kilitlenmeleriyle mümkün olur
işte bu nedenle bu takımı ayakta tutmalı ve hedefimizi oluşturarak birbirimize destek olmalıyız ki başarılı olabilelim
HAYDİ bir araya gelip BİZ olma vaktidir
sevgiler

menün güzelmişbeşi bir yerdeyle yeşilçayı bir arada içince faydalı oluyor mu canım?hiç denemedim ya birini ya diğerini içiyodum daha önceleri ama yeşil çay mideme dokunmaya başladığından beri içemiyorum

eylülcügüm ayrilmak gibi bir niyetim yoktu ama egerki herkesin uymasi gereken bir kuralsa bende yapamayacagima göre kovulmadan istifa edim dedim
eger sen diyorsanki kilonu normal yaz ben hesaplarim yüzdeni tamam cnm
kuzunun olayina gelince anliyorum cnm kendini kötü hissetmeni ama belkide o an konusamayacagi bir ortamdaydi ne bilim müsait degildi acamamistir yada kapatmak zorunda kalmistir demek stedigim kuzudan tam olarak gelmeyecegine dair bir mesaj almadan böyle kaptan secmemiz yanlis olur ha siz yok biz anlayacagimi anladik diyorsaniz o da sizin insiyatifiniz cnm ben hertürlü uyarim bir süre daha bekleyelim diyorum eger gelmezse ve haberde vermezse bende tubisin kaptan olmasndan yanayim

besibiryerde cayi zaten yesil cayiinda karisimyla oluyor cnm günde 3 fincandan fazla icildigi takdirde zarari olabilir diye ben 1-2 fincan yesil cay takviyesi yapiyorum yani o yesil cayi icmesemde besibiryerde cayinin icinde zaten karisik olarak iciyorum

bu destekleyici sözlerin icin tskrlr cnm herkes biraz sorumluluk alsa bu dedigin cok güzel bir sekilde olur

hımmm iyiymiş ben de bir deniyim bunu umarım mideme dokunmaz:44:
sevgiler

hımmm iyiymiş ben de bir deniyim bunu umarım mideme dokunmaz:44:
sevgiler

cnm besi bir yerde caynda mate cayi,funda yapragi,yesil cay,biberiye ve kekik var eger yesil cay midene iyi gelmiyorsa doktora danis öyle ic sonra bi zarari olmasin

menün güzel cnm da sen yaşlanmazsın oluyo arasıra işte takma sen kafana bendede çok var o

bravo gaza geldim valla

bekleyelim tamam ama 1 ay önce yada 2 hafta önce yada dün değilde bugün ama bir şekilde bir mesaj cekilebilirdi bi arayıp gelemıyorum cunku denilebilirdi vs vs bir sürü gün

kizlar ya icim sikiliyor hic diyet istegi yok icimde hic yapmadigim birsey yaptim ve hafta arasi tartildim ve düsünüyorum bu kadar emek veriyorum dikkatli yiyip elimden geldigince spor yapiyorum neden karsiligini alamiyorum motivasyon sifir ve bosa kürek cektigimi düsünüyorum ne olur destek olunki kendimi birakmim

mevsim değişikliğine bağlı olarak vücutta ödem şişkinlik olmuştur canım sen dietini uygulamaya devam et sonucunu en iyi şekilde alcaksın merak etme sakın motivasyonunu düşürme daha da hırslanmalısın ve başarmalısın hafta arasında tartılma diyet aralarında değil haftadan haftaya tartılırsan aradaki farkı net anlaybilirsin ayrıca dediğim gibi sonbahardan kışa geçişlerde böyle durumlar olabiliyo tamamen mevsimsel olduğunu düşün bırakma kendini

yer sorun teşkil etmiyorsa sakın iade etme büyükte hareket alanın daha fazla olduğundan egzersizleri daha kolay yaparsın benimki 102 cm bazen küçük geliyor bence en iyi ebatı almışsın kullandıkça daha iyi anlayacaksın.

canım ödem vardır, metabolizma savunmaya geçmiştir sakın bırakma sen devam ettikçe bünye mecburen direncini kıracak bir de hafta arası tartılıp boşuna moral bozmaaa

hem ödem olabilir hem de diyeti rutine oturtmamak lazım diye biliyorum ben annemin diyetisyeninden.hani bu canına yandığımın vücudu yiyecek az gelince kıtlık var deyip yediklerimizi de yağ olarak tutuyormuş ya.hiç bol yiyince aman ne güzel yamek var ben yakayım demiyor.ama bir direnç noktası oluyor,vücudunu şaşırt.ondan sonra yine kilo vermeye devam edersin.bırakayım deme sakın yazık olur.annem standart,çoğumuzun yaptığı şekilde kahvaltı eder,diyetisyeni haftada 1 veya 2 defa kahvaltısını nesfit tarzı bişeyle değiştirir.ya da ara ara bazı bitki çayları verir.

canım benim sakın kendini bırakma, senin vücudun dirence geçmiştir biraz dayan çözülür merak etme, çok su iç su hareketlendiriyor.
bence güzel hareketli bir müzik aç ve dans et moraline çok iyi gelir

buna memnun oldum aslında çünkü geri gönderip birkaç gün daha kaybetmek istemiyorum, hemen başlamak istiyorum.

evet bu beşibiryerde çayını daha önce ben de denemiştim iyi geliyordu hatta geçen gün yine aktarıma uğramayı düşünmüştüm

buna memnun oldum aslında çünkü geri gönderip birkaç gün daha kaybetmek istemiyorum, hemen başlamak istiyorum.
şu an youtube açamıyorum ama akşam ben sana egzersiz videolarının linkini de gönderirim ben 35 dakikalık videoyu kronometre tutuyorum 23 dk'sını yapıyorum bir de 7 dk'lık video var ama o çok tempolu arkasına da onu yapıyorum süper oluyor ama ilk etapta sen 15 dk ile falan başla baya yoruyor ama çok eğlenceli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…