sabah
2 dlim ekmek,birkac dilim köy peyniri,domates,salatalik
ara
1 meyve neydi unuttum:26: zaten bu siralar cok unutkan olmusum
ögle ve aksami bir yedim saat 3 te
2 kase sebze corbasi,2 kasik kadar bulgur pilavi,2 bardak ayran,1 catal taze fasülye tadina baktim
1 saat sonra yine 1 meyve yedim ama onuda umuttum mandalinamiydi armutmuydu elmamiydi aa dur buldum muzdu
su 1 lt kadar anca ictim
3 fincan besi bir yerde
1 fincan yesil cay
spor yapamadim cocuklardan zamanim olmadi
mesajida saymadim yine zaten saysaydimda unuturdum büyük bir ihtimalle
yaslilik belirtisimi bu acaba bu kadar unutkanlik birgun kendimi bi yerlerde unutacam o olacak
evet aynen bahane üretiyorum bu ara. çıkmana gerek yok yanlış anlaşıldı hani tubiş sadece herkes kilo hesaplamayı bilsin lazım olur bişi olursa bildirim yapabilinsin anlamında diyo sen sakın gitme olur mu yani yapacak zamanının olmadığını biliyoruz hepimiz yardımcı oluruz sadece bilgi sahibi olmak acısından dedi o üzülürüm öle düşünme.AYNI ZAMANDA BEN KUZUYU DEFALARCA ARADIM TUBİŞDE DÜN ARADIM AÇTI DUYMAMIŞ GİBİ YAPIP 5-6 KERE ALO ALO DEDİ KAPATTI ALO DEDİM İLK EFENDİM DEDİ DUYDU SONRA SESİMİ ALINCA CVP VERMEDİ HADİ DİYELİM Kİ GERÇEKTEN DUYMADI YINE ARADIM AMA DEFALARCA AÇMADI ONA GÖSTERDİĞİMİZ SAYGIYI ODA GÖSTERMELİ.
menün güzelmişbeşi bir yerdeyle yeşilçayı bir arada içince faydalı oluyor mu canım?hiç denemedim ya birini ya diğerini içiyodum daha önceleri ama yeşil çay mideme dokunmaya başladığından beri içemiyorum
Sevgili Arkadaşlar Takım ruhu takımı oluşturan tüm bireylerin takımın amacı yönünde bütünleşmeleri ve sevgi, saygı, anlayış içersinde hedef belirlemeleriyle oluşur...
Başarı, tüm takım üyelerinin aynı noktaya odaklanması ve hedefe kilitlenmeleriyle mümkün olur
işte bu nedenle bu takımı ayakta tutmalı ve hedefimizi oluşturarak birbirimize destek olmalıyız ki başarılı olabilelim
HAYDİ bir araya gelip BİZ olma vaktidir
sevgiler
besibiryerde cayi zaten yesil cayiinda karisimyla oluyor cnm günde 3 fincandan fazla icildigi takdirde zarari olabilir diye ben 1-2 fincan yesil cay takviyesi yapiyorum yani o yesil cayi icmesemde besibiryerde cayinin icinde zaten karisik olarak iciyorum
Sevgili Arkadaşlar Takım ruhu takımı oluşturan tüm bireylerin takımın amacı yönünde bütünleşmeleri ve sevgi, saygı, anlayış içersinde hedef belirlemeleriyle oluşur...
Başarı, tüm takım üyelerinin aynı noktaya odaklanması ve hedefe kilitlenmeleriyle mümkün olur
işte bu nedenle bu takımı ayakta tutmalı ve hedefimizi oluşturarak birbirimize destek olmalıyız ki başarılı olabilelim
sevgiler
hımmm iyiymiş ben de bir deniyim bunuumarım mideme dokunmaz:44:
sevgiler
sabah
2 dlim ekmek,birkac dilim köy peyniri,domates,salatalik
ara
1 meyve neydi unuttum:26: zaten bu siralar cok unutkan olmusum
ögle ve aksami bir yedim saat 3 te
2 kase sebze corbasi,2 kasik kadar bulgur pilavi,2 bardak ayran,1 catal taze fasülye tadina baktim
1 saat sonra yine 1 meyve yedim ama onuda umuttum mandalinamiydi armutmuydu elmamiydi aa dur buldum muzdu
su 1 lt kadar anca ictim
3 fincan besi bir yerde
1 fincan yesil cay
spor yapamadim cocuklardan zamanim olmadi
mesajida saymadim yine zaten saysaydimda unuturdum büyük bir ihtimalle
yaslilik belirtisimi bu acaba bu kadar unutkanlik birgun kendimi bi yerlerde unutacam o olacak
sevgiler
eylülcügüm ayrilmak gibi bir niyetim yoktu ama egerki herkesin uymasi gereken bir kuralsa bende yapamayacagima göre kovulmadan istifa edim dedim
eger sen diyorsanki kilonu normal yaz ben hesaplarim yüzdeni tamam cnm
kuzunun olayina gelince anliyorum cnm kendini kötü hissetmeni ama belkide o an konusamayacagi bir ortamdaydi ne bilim müsait degildi acamamistir yada kapatmak zorunda kalmistir demek stedigim kuzudan tam olarak gelmeyecegine dair bir mesaj almadan böyle kaptan secmemiz yanlis olur ha siz yok biz anlayacagimi anladik diyorsaniz o da sizin insiyatifiniz cnm ben hertürlü uyarimbir süre daha bekleyelim diyorum eger gelmezse ve haberde vermezse bende tubisin kaptan olmasndan yanayim
cnm besi bir yerde caynda mate cayi,funda yapragi,yesil cay,biberiye ve kekik var eger yesil cay midene iyi gelmiyorsa doktora danis öyle ic sonra bi zarari olmasin
kizlar ya icim sikiliyor hic diyet istegi yok icimde hic yapmadigim birsey yaptim ve hafta arasi tartildim ve düsünüyorum bu kadar emek veriyorum dikkatli yiyip elimden geldigince spor yapiyorum neden karsiligini alamiyorum motivasyon sifir ve bosa kürek cektigimi düsünüyorum ne olur destek olunki kendimi birakmim
yer sorun teşkil etmiyorsa sakın iade etme büyükte hareket alanın daha fazla olduğundan egzersizleri daha kolay yaparsın benimki 102 cm bazen küçük geliyor bence en iyi ebatı almışsın kullandıkça daha iyi anlayacaksın.nihayet yemeğimi yedim açlıktan mideme kramplar girmişti.
trampolinimizi gördüm gerçekten çok büyük almışız, zaten benim oldum olası göz kararım yoktu. 96 cm küçük diye yazılmış foruma biz de 114 cm aldık, oldukça büyük ama şimdilik iade etmeyi düşünmüyorum, iş çıkışına kadar düşünüp ona göre eve götüreceğim, aslında biran önce başlamak istiyorum.
canım ödem vardır, metabolizma savunmaya geçmiştir sakın bırakma sen devam ettikçe bünye mecburen direncini kıracak bir de hafta arası tartılıp boşuna moral bozmaaakizlar ya icim sikiliyor hic diyet istegi yok icimde hic yapmadigim birsey yaptim ve hafta arasi tartildim ve düsünüyorum bu kadar emek veriyorum dikkatli yiyip elimden geldigince spor yapiyorum neden karsiligini alamiyorum motivasyon sifir ve bosa kürek cektigimi düsünüyorum ne olur destek olunki kendimi birakmim
kizlar ya icim sikiliyor hic diyet istegi yok icimde hic yapmadigim birsey yaptim ve hafta arasi tartildim ve düsünüyorum bu kadar emek veriyorum dikkatli yiyip elimden geldigince spor yapiyorum neden karsiligini alamiyorum motivasyon sifir ve bosa kürek cektigimi düsünüyorum ne olur destek olunki kendimi birakmim
yer sorun teşkil etmiyorsa sakın iade etme büyükte hareket alanın daha fazla olduğundan egzersizleri daha kolay yaparsın benimki 102 cm bazen küçük geliyor bence en iyi ebatı almışsın kullandıkça daha iyi anlayacaksın.
buna memnun oldum aslında çünkü geri gönderip birkaç gün daha kaybetmek istemiyorum, hemen başlamak istiyorum.
besibiryerde cayi zaten yesil cayiinda karisimyla oluyor cnm günde 3 fincandan fazla icildigi takdirde zarari olabilir diye ben 1-2 fincan yesil cay takviyesi yapiyorum yani o yesil cayi icmesemde besibiryerde cayinin icinde zaten karisik olarak iciyorum
şu an youtube açamıyorum ama akşam ben sana egzersiz videolarının linkini de gönderirim ben 35 dakikalık videoyu kronometre tutuyorum 23 dk'sını yapıyorum bir de 7 dk'lık video var ama o çok tempolu arkasına da onu yapıyorum süper oluyor ama ilk etapta sen 15 dk ile falan başla baya yoruyorbuna memnun oldum aslında çünkü geri gönderip birkaç gün daha kaybetmek istemiyorum, hemen başlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?