Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

(ahleyarın mesajından alıntıdır)canim takim arkadasalrim benim ben burda olcam hep merak etmeyina ma takimda yarisarak degil tabikide

ahleyarda çıkıyor 4 kişi ayrılıyor bu hafta...

günaydin kizlar hepinzi kocaman öpüyrum

4. TAKIM * * * * 98.Etap* * * *

*JUJU*( 62,90 / 62,30 / 0,60 / % 0,95 ) Mezun
Esmeralda ( 68,70 /
open_sea ( 70,00 /
toplight ( 63,90 /
nurcanogretmen ( 73,00 / 73,00 / 0,00 / %0,00)
hayal_gözlü( 78,00 / 75,00 / 3,00 / % 3,85 ) mezun
sebnemselayfurkan ( 69,60 /
ahleyar ( 60,00 /56,0/ 4,0 / % 6,67)mezun
fguler ( 84,10 /
kuzuzuzubambino ( 69,7 / 70,9 / -1,20 / -%1,72)
simiryna ( 74,00 / 73,40 / 1,20 / %1,62)
yellowdaisy ( 71,30 /
4.TAKIM TOPLAM KıLO ( 845,2 /

bende mezun oluyorum canlarim artikimina
yeterli kiloyu verdim diye düsünüyorum

Son düzenleme:

şebo ben yaparım diodu jujum hem bence hakkınıda verir o cadı sende buradasın nasılsa gerektiğinde yardımcı olursun ,hepimiz yaparız elimizden geleni tatlım,
kamer 2. uyarıdan gidiyodu jujum en son ama onu bırakmaya iten ne bilmiyoeum net bişey tatlım...

bişi değil hayalim.... ben her cuma gene kilomu sölerim sanırım ... alıştım bir kere

bende gelirim kız müsait oldukça...

evet juju bizleri bırakmayınnnn
kız kimsenin kimseyi bıraktığı yok cadı zuzu sadece biz artık paylaşım alanında yazılmıyoruz o kadar :)))...

jujum harbi kız son kez paylaşım alanına ismimiz yazılcak demi :teselli::teselli::teselli:...

vay cadı çete peşinde koşa koşa 4 mü verdin bu hafta vay anassını yaw:)
canım benim çok sevindim adına tebrik ederim gülüm süpersin yav...

kamer nasıl olduda bukadar kilo verdin canım üzgünüm uzak kaldığım sürde neler oldu bilemiyoprum ama bu sağlıklı değil .... kötü bir durum mu vardıo????

vallahi kamer hem mezun olucak hemde bir haftada verilmiş en çok kilo ve yüzde rekorunu kırcak varyaaaaaaaaa... bu hafta takım birinci olmazsa bende neyim...... bireyselde de yüzde yüz kamer

Günaydınlarr.

Hayal ve Kamer yıkmışsınız ortalığı nasıl verdiniz şekerler 1 haftada o kiloyu. bravo size..

ızimirlim sende iyi vermişsin o durumda, tebrikler canım. ben bu hafta koruma yaptım gibi oldu. Bir tek dün yürüdümaldığımı anncak verdim. 100 gr. kaldı. inişi inşalllah haftaya.

Pınar kaçla mezun oluyor.

Valla hepiniz hedefe ulaşmasına ayrıyeten çok seviniyorum darısı bizlere.

Jujum farketmez bende yaparım isteyen başkası varsa seve seve destek olurum.

4. TAKIM * * * * 98.Etap* * * *

*JUJU*( 62,90 / 62,30 / 0,60 / % 0,95 ) Mezun
Esmeralda ( 68,70 /
open_sea ( 70,00 /
toplight ( 63,90 /
nurcanogretmen ( 73,00 / 73,00 / 0,00 / %0,00)
hayal_gözlü( 78,00 / 75,00 / 3,00 / % 3,85 ) mezun
sebnemselayfurkan ( 69,60 /69,7 / 0,1/ % -0,14)
ahleyar ( 60,00 /56,0/ 4,0 / % 6,67)mezun
fguler ( 84,10 /
kuzuzuzubambino ( 69,7 / 70,9 / -1,20 / -%1,72)
simiryna ( 74,00 / 73,40 / 1,20 / %1,62)
yellowdaisy ( 71,30 /
4.TAKIM TOPLAM KıLO ( 845,2 /

şebo ben senin yapabileceğini sanıyorum.. gönüllü isen sorun yok bence sen devam et takıldığın yardıma ihtiyacın olduğu her an yanındayım bunu bil....

bir ara bendeki listeyi sana atim mi yoksa sende varmıydı haber et bana...

valla kizlar verdim

jujum merak etme sagliksiz hic bisey yok canim benim bu hafta burda havalar cok sicakti yazgibi ayni kisa kollularla dolandik hep sabah zaten bir dilim ekmek yiyodum hep aksamlarida az yedim bütün gün benim kizin pesine kosturdum disarda oda bana spor oldu herlde aksama yedi sekize kadar disarda kosturuyoduk bizim kizla ondan diye düsünüyorum ben yoksam öyle önemli bisey yapmadim yani ama bende seviniyorum eski kiloma ine bildigime

şebo ben senin yapabileceğini sanıyorum.. gönüllü isen sorun yok bence sen devam et takıldığın yardıma ihtiyacın olduğu her an yanındayım bunu bil....

bir ara bendeki listeyi sana atim mi yoksa sende varmıydı haber et bana...

Tamam o zaman desteklerinizi bekliyorum şekerler. Atarsanda sevinirim canım maille.

Paylaşım alanınada yazalım ozaman bugün. denemeye alırız 3-5 gün sonra takıma ..

vay cadı çete peşinde koşa koşa 4 mü verdin bu hafta vay anassını yaw:)
canım benim çok sevindim adına tebrik ederim gülüm süpersin yav...

sende süpersin balim benim ben cetelerle dövüse dövüse verdim kolaymi öyle dövüsmek iyi spor oldu bana yoksa sen dövüsmüyonmu hee sana spor olmuyo galiba:roflol:a.s.mucuk gülüm seni seviyom biliyon canim benim bende senin kilo vermene sevindim

ohooo alçıdan bilem çıkıcakkaydirigubbakcemile3
geçti bile cnm teşekkürler saola.s.

ahleyar kız cadı 4 kilo muu :1shok: tebrikler canımmm
hayalde gider ayak tozunu attırdı ortalığın :lepi:
evet takımda en az 4 kişiye ihtiyaç olacak hemen aramalara başlayalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…