- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
canım hayır akrep ösgenin arkadaşı değil...
kendi takımında biraz sorun yaçamış .. paylaşım alanında nasıl bir sorun yaşadığı yazıyor şebom bence orayı oku daya ayrıntılı bilgi alırsın ....
akrep canımcım okudum paylaşım alanında yazdıklarını... üsgünüm sadece seni üzgün gördüğüm için... nolur bırakma kendini
yok şeker özgenin arkadaşı değilim benAkrep hoşgeldin, özgenin arkadaşımısın?
Kendini tanıtırmısın canım, tabi kg. maceranı. Birde sürekli katılımda bulunabilecekmisin?
şeker benim yerime cvp vermiş zaten teşekkürler tatlım benimcanım hayır akrep ösgenin arkadaşı değil...
kendi takımında biraz sorun yaçamış .. paylaşım alanında nasıl bir sorun yaşadığı yazıyor şebom bence orayı oku daya ayrıntılı bilgi alırsın ....
tamamdır şekerakrepcim canımcım artık takım lideri değilim onun için bu kararı ben veremiyorum şebo yeni lider ancak bu kararı o ve diğer takım arkadaşları verecektir.
kuzuuuu tebrik ederim aman tekrar alma çıtırcıkım benimşabo biz aldık müsadeyi tatlım kurallar senin artık istediğin gibi yaz çiz kızlarında işine geldiğince:)))...
sabah biraz yoğunluk var öğleden sonra daha iyi konsantre olacağım tatlım. Okurum, hatmederim gözün arkada kalmasın,seninde başını ağrıtırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?