Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Jujum Kalliste ten cuma zayıflama yarışmasına kaılmak isteyenler topiğini açmasını rica ettim..
Bakalım kimler katılmak isteyecek... Takıma alım yaparken yardımcı olursunuz bize....

Şebocum kaptanlığın hayırlı olsun bu arada.....

Son düzenleme:
günaydın şekerler
takımınıza katılmak isterim
ve bu arada mezun olan arkadaşları yürekten tebrik ediyorum darısı başımıza olur inşallah şekerler

Kızlar ıŞım yoĞun sabahtan berı sayfa aÇık ne okuyabıldım ne yazabıldım benım kılom aynı ÖĞle tatılınde okucam geÇmıŞı

Jujum saol ilk fırsatta okuyacağım. Benim işim analiz burdada yaparız:) O kısmı sorun değilde kuralları çok iyi bilmiyorum, onları öğrenmem lazım.

akrep canımcım okudum paylaşım alanında yazdıklarını... üsgünüm sadece seni üzgün gördüğüm için... nolur bırakma kendini

şebom takıldığın yerde yardımcı olurum ... karar defterini okumakla başlayabilirsin... yada bana sor bildiklerimii sölerim...

canım hayır akrep ösgenin arkadaşı değil...

kendi takımında biraz sorun yaçamış .. paylaşım alanında nasıl bir sorun yaşadığı yazıyor şebom bence orayı oku daya ayrıntılı bilgi alırsın ....

akrepcim canımcım artık takım lideri değilim onun için bu kararı ben veremiyorum şebo yeni lider ancak bu kararı o ve diğer takım arkadaşları verecektir.

sabah biraz yoğunluk var öğleden sonra daha iyi konsantre olacağım tatlım. Okurum, hatmederim gözün arkada kalmasın,seninde başını ağrıtırım:)

akrep canımcım okudum paylaşım alanında yazdıklarını... üsgünüm sadece seni üzgün gördüğüm için... nolur bırakma kendini

sağol şekerim benim..evet sıkıntılarıma kaptırınca kendimi boğulup kalıyorum işte ama şimdi iyiyim şeker..75 i görmüştüm o zaman ama şimdi 70 i gördüm tartıda..
spora tekrar başladım ve bırakmak yok artık ve tabii birde takıma ihtiyacım var..
görünce sizlerin mezun olduğunu dedimki iştee buu banada bulaşsın o yüzden geldim şeker

Akrep hoşgeldin, özgenin arkadaşımısın?

Kendini tanıtırmısın canım, tabi kg. maceranı. Birde sürekli katılımda bulunabilecekmisin?
yok şeker özgenin arkadaşı değilim ben
şeker benim yerime cvp vermiş zaten teşekkürler tatlım benim
akrepcim canımcım artık takım lideri değilim onun için bu kararı ben veremiyorum şebo yeni lider ancak bu kararı o ve diğer takım arkadaşları verecektir.
tamamdır şeker
şabo biz aldık müsadeyi tatlım kurallar senin artık istediğin gibi yaz çiz kızlarında işine geldiğince:)))...
kuzuuuu tebrik ederim aman tekrar alma çıtırcıkım benim
sabah biraz yoğunluk var öğleden sonra daha iyi konsantre olacağım tatlım. Okurum, hatmederim gözün arkada kalmasın,seninde başını ağrıtırım:)

dur sana kolaylık yapim yazdığımı buraya yapıştırim ama sen boşluğunda bakarsın yine paylaşıma yorumlara tamammı şeker

akrep sağol canım benim hedef değiştim bunla mezun olayımda diyete tek devam artık gülüm,
sende 7. takıma girdin sanıyordum olmadımı orası fıstık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…