Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar ben 6.takımdan özge:)))
arkadaşıma takım arıyorum boş yeriniz varmı yada boş olduğnu bildiğiniz takım varmı bana profilden yazarsanız inanılmazzzzzz mutlu olurum optüm sizi:)

ooooooh okudum sonunda...

ben hala hayalin takımdan ayrılmaısnı anlamıyorum...
bizi çok motive ediyokaydirigubbakcemile2
şahsen ben ilk duyduğumdan bu yana takımdan ayrılmamasını istiyorum.. şiddetlede bunu her defasında söledim...
hatta şarkı bilem yaptım hayalekaydirigubbakcemile3

Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarını
Sonra karıştırırsın ruh kitaplarını
Bir mektup yazarım hep seni sevdimle biten
Sonra artık hesap et bir daha olur mu hiç neşen
Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden
Hafızaya gerek yok bu olur tek hadisen
Gitme yoksa katlederim tüm kadınlar klübünüüüüüü
Sonra polise derim öldürmüş masumları

bu şarkı üstünede hala gidicem diyosan bilemiyorum yaniiiiii:roflol::smiley-cool:

buarada yediklerimi yazmadım ben hemen onlarıda yazayım...

sabah: 1dlim peynir yrm gevrek 1fincan çay...
ara: bi elma, yeşil çay 1fincan
öğle: 4ymk kaşığı kabak yemeği, 1kase yoğurt, 1dilim ekmek
3 tanede midye yedim(çok seviyorum görünce dayanamadım)

jujum inş hedefe bi şekilde gel ya kendi başına ya takımla fıstık,
ama takımdan kaptanlık işini çözümle öle yap ne yapacaksan fıstık,
izmirim gülüm balım tatlım gıymatlım ağlatcanmı lan beni deli,zaten sürekli gülüyorum bugün hayır olsun inş:),
tatlım takımdan çıkmak çıkmamak değil artık durumum şu şarkı üstüne yeminle sölüyorum gitmezdim bu takımdan motive edecek kendimi bişey bulurdum bi şekilde ama artık ben ne kadar yada nasıl paylaşım yapcam belli bide değil gülüm,

bi bakalım duruma oradaki durumuma takımda boş yer olursa belki gene gelir girerim müsait oldukça gelirim gene asılırım salanların kulaklarına eserim görlerim ama takımda olsamda paylaşım yapamam gülüm ok. mi :),

takıma adam alıncaksa özgemi alabilirsiniz gös bebğim ösgem gel benim yerime yada pınar mezun olcak fikir değişmediyse onu yerine takımda boş yer çoğalıyo bu hafta değişiklik olmazsa düşüncelerde gel kıs sen gel,ben seni daha rahat yolarım,
yeni gelecek olanın huyunu anla kaldırırmı kaldırmazmı şakayı beni anla takıl uğraş pinçikle zor olur bana sen gel sen :roflol:...

vay özge takıma mı geri geliyor .... kaç kilo şimdi peki bilen var mı.. ben baya vermiştir die düşünüyordum....

hayalim lider konusu artık beni aşar... bildirimlerde elbette yardımcı olurum her zaman ama lider benim dışımda seçmeniz lazım yada seçmeleri diyim...

hımmmm o özge bu özge değil demek............. oki oki...
hakkat bizim özgeden ne haber bileniniz varmı... bebiş bir aylık olmuştur demii..

izmirlim şarkı süperrrrr gitme dünyam dönsün dönsünn dünyam dönsüünn ben hiç kimse ölsün mölsün istemem.....

bu arada çok feci hastayım sümüklü sümüklü dolaşıyorum ortalarda.. halsizim hafif öskürük var napıcma ben yaa....

Canım yaaa ben Nisan için kendime hedef koydum ama burdaki bu durum olumsuz etkiledi beni kimse bişey yazmıyor.

Ne yürüyen var ne diyet yapan amacımız kalmamış gibi. Böyle olunca dün akşam bende bozdum valla. Kaşık kaşık nutiş yedim:))

Yedikçe moralim bozuluyor tabi birde.

Asılcaksa asılalım bir şeyi beklemeye gerek yok ayrıca benim liderlik gibi bir talebim arzumda yok tek istediğim kg. verip bahara moralli başlamak, burda her zamankinden fazla yazmamım tek nedeni kalanlarla yeniden canlanmak ama kimse grubuda diyetide tınlamıyor. O zamanda buraya girmenin bir anlamı kalmıyor bennce.

ya kızlar sitem ediyosunuz ama işlerim yoğun bazen okuyup çıkıyorum fırsat bulursam yazabiliyorum

funda herkesin üstüne aldığı yer var gülüm bi sen değilsinki,
herkes üstüne düşeni alırsa zaten sorun kalmaz ki
neyse ben çok konuşmayım...

haklısınız kızlar rapor verenler var benim gibi uzun zamandır vermeyenler var
birbirimiz motive etmemiz lazımken uzaklaşıyoruz....

kızlar acilen birşeyler yapmamız lazım önceden nasıl ağzımıza giren her lokmayı yazıyorsak şimdide yazalımm... akşam ya da gün içinde yürüyüş veya spor yaptıysak belirtelim... bunlar birbrimizi motive etmemizi sağlıyor....

Hayalcim sen ayrılacağım dediğinde durum bu kadar vahim değildi şimdi içler acısı maalesef .

Ne yapmalı bilmiyorum...

En iyisi sitem edeceğimize yada işim var diyeceğimize yediklerimizi yaptıklarımızı yazmakla başlayalım.

Sabah 2 küçük sigara böreği, domates
ara biraz nesfit(sütsüz)
öğlen hafif gezinti
öğlen 1 hazır çorba1 top kepek ekmeği
şimdi 1 elma yiyeceğim.

ınşallah akşama 1 saat yürüyüşü kafama koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…