izmirlim şarkı süperrrrr gitme dünyam dönsün dönsünn dünyam dönsüünn ben hiç kimse ölsün mölsün istemem.....
bu arada çok feci hastayım sümüklü sümüklü dolaşıyorum ortalarda.. halsizim hafif öskürük var napıcma ben yaa....
kamercim bu konuda haklı kıslar asla motivasyonu bozmayın biri gider biri gelir kimse baki değil....iyi geceler kizlar bugun ugruyamadim baya biseyler olmus hayalim is degistiriyomus
haylim balim hayirlisi olsun canim benim umarim cok basarili olursun canim benim senin gibi iyi bir arkadas kazandigim icin cok sansliyim bebegim sende allaha emanet ol kendine cok iyi davran öpüyorum seni yanciklarindan
kizlar toparlanin takimsadece hayal demek degilki yada birey burda takim olarak yarisiyonuz vede kendiniz icin hayal gider baskasi gelir burda böyle olmak zorunda herkesin kilo vermeye ihtiyaci var kilo verenler artik cikmak zorunda mecburen bunun icin bence konusmak yersiz herkes simdi motive oluyo veee kilolari veriyo öyle salmak yok o gidiyo bu gidiyo diye degil elbet birgün gidecekler gidecegiz sizde gideceksiniz bizden sonra gelenlerde size gitmeyin deseler kalcakmisiniz kilolarinizi verdiginiz halde lütfen arkdaslar mantikli düsünelim hayalim gene gelir jujum gelir pinarim gene gelir ben gelirim gene ama böyle yapmayin emi olurmu canlarim benim hepinizi cok seviyoruz burdan kopmak imkansiz o kdar cok seylerimizi paylasiyoruzki birmiz hastasi oldumu üzüldük sevinclerimizle sevindik onun icin hic üzülmeye gerek yok eninde sonunda solugu burda aliriz giden herkesde öyel ben nete girdimmi mesela ilk isin kk ya bakmamk oluyo eminim bi cogunuzunda öyledir
hatta bne gecen yaz mezun olup türkiyeye bile gittigimde cafeye girdigimde ilk buraya bakiyodum ne yapmislar diye onun icin üzülmeyin hepimiz canlarimizsiniz sizleri cok seviyorum
canim takim arkadasalrim benim ben burda olcam hep merak etmeyina ma takimda yarisarak degil tabikide
herkese iyi geceler
günaydın kızlaaaaar...
kızlar ayağımın alçıda olmasına rağmen spor yapmadan verebilmişim bu kiloyu.. çok mutluyum bu haftaaa yaaa...
üstelik regl dönemindeyim... ilk günü bgn.. ben almışımdır diye düşünürken... süper yaaa.. süper mutlu oldumkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?