Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese ii ve hayırlı akşamlar fıstıklar öptüm sizi,
yarın öğlene kadar buradayım ama gelebilirmiyim bilmiyorum,
şimdiden diyim Allaha emanet olun görüşürük güzeller...

önceden yapıyorduk bunları sonra bıraktık.... kendi adıma konuşuyorum suçluyum bu konuda

bu arada ben çıkıcam öpüyorum hepinizi bu akşam yürümeye niyetlenmiştim ama halsizlik var yürüyemeyeceğim sanırım... hepinizi öpüyorum
kızlar hepimiz birimiz birimiz hepimiz için demedik miiii

Ben teeee hayal ilk gitceM zaman bestelemiştim bu şarkıyııı:roflol:
kısmet bu güneymiiiiişşşş..kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kizlar bugun ugruyamadim baya biseyler olmus hayalim is degistiriyomus

haylim balim hayirlisi olsun canim benim umarim cok basarili olursun canim benim senin gibi iyi bir arkadas kazandigim icin cok sansliyim bebegim sende allaha emanet ol kendine cok iyi davran öpüyorum seni yanciklarindan

kizlar toparlanin takimsadece hayal demek degilki yada birey burda takim olarak yarisiyonuz vede kendiniz icin hayal gider baskasi gelir burda böyle olmak zorunda herkesin kilo vermeye ihtiyaci var kilo verenler artik cikmak zorunda mecburen bunun icin bence konusmak yersiz herkes simdi motive oluyo veee kilolari veriyo öyle salmak yok o gidiyo bu gidiyo diye degil elbet birgün gidecekler gidecegiz sizde gideceksiniz bizden sonra gelenlerde size gitmeyin deseler kalcakmisiniz kilolarinizi verdiginiz halde lütfen arkdaslar mantikli düsünelim hayalim gene gelir jujum gelir pinarim gene gelir ben gelirim gene ama böyle yapmayin emi olurmu canlarim benim hepinizi cok seviyoruz burdan kopmak imkansiz o kdar cok seylerimizi paylasiyoruzki birmiz hastasi oldumu üzüldük sevinclerimizle sevindik onun icin hic üzülmeye gerek yok eninde sonunda solugu burda aliriz giden herkesde öyel ben nete girdimmi mesela ilk isin kk ya bakmamk oluyo eminim bi cogunuzunda öyledir

hatta bne gecen yaz mezun olup türkiyeye bile gittigimde cafeye girdigimde ilk buraya bakiyodum ne yapmislar diye onun icin üzülmeyin hepimiz canlarimizsiniz sizleri cok seviyorum

canim takim arkadasalrim benim ben burda olcam hep merak etmeyina ma takimda yarisarak degil tabikide

herkese iyi geceler

günaydın kızlar şöyle üstün körü bi baktım . hayalim takımdan çıkıcakmış ya şimi işin doğrusu bugün bende havlu atıcaktım ama dün sersirinin birinin beni kaynanamla karıştırması hırslanmamı sağladı . dünden beridir çokdaha fazla dikkat ediyorum bende gram sıkılaşma yok sporsuz da olmayacak hala yazıldığım yüzme kursuna gidemiyorum . hem babaannenin gitmesini bekliyorum hem kızlar çok hasta onların iyileşmesinineyse kafanızı şişirmeyim sabahın köründe ben yine aynıyım ama bu günden itibaren 1 kilo 1 kilo gidecek söz veriyorum . hepinizi seviyorum

4. TAKIM * * * * 98.Etap* * * *

*JUJU* ( 62,90 /
Esmeralda ( 68,70 /
open_sea ( 70,00 /
toplight ( 63,90 /
nurcanogretmen ( 73,00 / 73,00 / 0,00 / %0,00)
hayal_gözlü ( 78,00 /
sebnemselayfurkan ( 69,60 /
ahleyar ( 60,00 /
fguler ( 84,10 /
kuzuzuzubambino ( 69,7 / 70,9 / -1,20 / -%1,72)
simiryna ( 74,00 /
yellowdaisy ( 71,30 /
4.TAKIM TOPLAM KıLO ( 845,2 /

Son düzenleme:
4. TAKIM * * * * 98.Etap* * * *

*JUJU* ( 62,90 /
Esmeralda ( 68,70 /
open_sea ( 70,00 /
toplight ( 63,90 /
nurcanogretmen ( 73,00 / 73,00 / 0,00 / %0,00)
hayal_gözlü ( 78,00 /
ahleyar ( 60,00 /
fguler ( 84,10 /
kuzuzuzubambino ( 69,7 / 70,9 / -1,20 / -%1,72)
simiryna ( 74,00 / 73,40 / 1,20 / %1,62)
yellowdaisy ( 71,30 /
4.TAKIM TOPLAM KıLO ( 845,2 /

günaydın kızlaaaaar...
kızlar ayağımın alçıda olmasına rağmen spor yapmadan verebilmişim bu kiloyu.. çok mutluyum bu haftaaa yaaa...
üstelik regl dönemindeyim... ilk günü bgn.. ben almışımdır diye düşünürken... süper yaaa.. süper mutlu oldumkaydirigubbakcemile2

tebrikler izmirlim valla çok güzel kilo vermişsin hemde bu hareketsizlikle birde üstüne adetinin ilk günü.....

herkese güanydın fıstıklar hayırlı cumalar,
ben bugün öğlen çıkacağım o saatte kadar buralardayım Allah nasip ederse öğlen malum dr var benim,
kilomu jujuma söledim o yapcak ben listeleri falan sildim ondan yapamadım
sağol jujum zahmet verdim tatlım,
e bugün ben mezun:),pınar mezun,juj mezun 3 kişilik yer boşaldı hadi alın yeni kıslar buraya ama dikkat edin azimli hırlı olsunlar,
3-5 kilo vermek için dtakıma girmek isteyenleri değil gerçekten kilo vermeye ihtiyacı olanları alın güzeller bende küçük bi hayal tavsiyesi,
oy oy:)...

ahleyarim devam etmene sevindim canım ama motive kaynağın kötü olmuş ona üsüldüm :)))),
evet bu takım juju,pınar, ben ,vs değil kızşar fıstık doğru sölemiş elbet hepimiz gitcez zaman gelecek yeniliğe ihtiyacı olanlar gelcekki takımda azim artsın...

hayal sizlere alıştık olmazsanız nasıl olcak bilmiyorummm ama ortak amaç dediğiniz gibi kilo vermek... o yüzden herkes işine bakıcak kilo verenler mezun olcak.. yerlerine vermek isteyenler gelicek........

kamercim bu konuda haklı kıslar asla motivasyonu bozmayın biri gider biri gelir kimse baki değil....

inanmıyorum ya simir ayağın alçıdamıydı senin ben enler kaçırdım böle canım geçmiş olsun.....

4. TAKIM * *99.etap * *
*JUJU* ( 62,90 / 62,30 / 0,60 / % 0,95 ) Mezun
Esmeralda ( 68,70 /
open_sea ( 70,00 /
toplight ( 63,90 / 63,90 / 0,00 / % 0,00 )
nurcanogretmen ( 73,00 / 73,00 / 0,00 / % 0,00 )
hayal_gözlü ( 78,00 / 75,00 / 3,00 / % 3,85 ) mezun
ahleyar ( 60,00 /
fguler ( 84,10 /
kuzuzuzubambino ( 69,70 / 70,90 / -1,20 / % -1,72 )
simiryna ( 74,00 / 73,40 / 0,60 / % 0,81 )
yellowdaisy ( 71,30 /
4.TAKIM TOPLAM KıLO ( 845,20 /

zuzum aynen öle hem takıma yeni kızlar gelcek ki muhtemelen daha zimli olcaklar hevesle asılcaklar buda sizi daha hırslı yapacak bence,
biz gene buradayız geliriz yazarız nazımız geçtiğince aklımız yettiğince gene uğraşırız size bakarız bağırırız bile :))),
amaç kilo vermek güzeller takım olmak biz takımın dışardan müdavimleri olcez:)...

bu arada kıslar lider kim olacak belli mi... şebo sana devredeyim mi canım......

bu arada anlamadım ya kamer de ayrılıyor sanmıştım o kalıyormu şimdi.....

ve artık yavaş yavaş alımlara başlamalısınız canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…