Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınnnn
Fundacım geçmiş olsun canım...

Dün akşam yediklerim;
1 orta boy kerevizi rendeledim,yoğurtladım içine biraz dövülmüş ceviz attım yedim...
Biber dolması vardı sadece biberlerinden yedim...
Sonra 1 bardak süt, 1 çay kaşığı ballı ve tarçınlı.....

günaydın kızçeler
nasıl gidiyor
beni sormayın hala dizlerim titriyor..
6 da kalktım 40 dk yürüdüm 30 dk hoca eşliğinde spor yaptık
elektriğe çtutulmuş gibiyim bittikten sonra emekleyecektim rezil olacaktım az kalsın yürüyemedim
ughhh ufff
heryerimden su fışkırdı

ben dün akşam yumurtalı ıspanak,kepek ekmeği yeşil soğan yedim...iki saat sonra da yarım elma
arasında limonlu sıcak su

bugün kahvaltım da bir elma,bir kase de yoğurt..şimdi yedim

sağolun canlarım
ben dün akşam fırında balık bir dilim esmer ekmek ve salata yedim sonrasında bitki çayı gece de bir iki ısırık kek yedim
sabah kalsik kahvaltımı da yaptım

Günaydın...

Fundacım geçmiş olsun, soğan suyu iyi geliyor regl ağrısını.

Esra, Akrep ve Funda sabah ve akşam yedikleriniz diyete uygun bence, akrep sporunu yapmış..

Funda ve esra sizden ne haber spor adına şekerler:)

Bende akşam 3 kşk, semizotu 3 kaşık nohut, 2 kaşk yoğurt yedim. Hooopp dışarı attım kendimi, 60 dk yürüdükten sonra parktaki spor aletleriyle 15 dk. da spor yaptım ve asıl o zaman terledim.
Veeee dünkü fazlalığım gitmiş Cumadaki kg. dayım:))) Yarına düşerim diyordum ama bugün gördüm.

Tutmayın gayrı beniiiii.

Sabah: 1 kepek ek. tost, 2 zeytin, domates

yok canım yürüme yerimiz var ve sabahları hoca geliyor yürüyenlerden isteyenler katılıyor bugün bende katıldım acaip güzel oldu

bu arada tebrik ederim gitmiş fazla kilon hadi bakalım cumaya kadar iyice gitsin inşallah
spor acaip atıyor şişliği ve fazlalığı
kabızlık sorununa bile çare spor

Şebom bugÜnlerde Çok tembelım yav kızıyorum kendıme ama totoyu kaldırmam gerek

canım sen de Şu Çızelgenı deĞıŞtırsen bızı de motıve etsen kaptanımız olarak

canım erteleme sakın
15 dk lık da olsa başla zaten gerisini vücut getiriyor
sabahları ne kadar uykumda olsa kalkıyorum ayaklarım kendiliğinden götürüyor yürüyüşe
tabi bugünkü egzersizlerim bitmedi henüz akşam evde yapıcam artık

ben dün öğlen 45 dakika
akşam 15 dakika yürüdüm...

bu akşam 1 saat yürümeyi planlıyorum öğlen çıkamıcam....

Fundacım akrep haklı kendini at sokağa gerisi gelir.

Bende akşam yürümeyi çok seviyorum. Sabah uykuma kıyamıyorum:)

Birde akşam yürüyünce gece boyu metabolizma hız kazanmış old. için çalışmaya devam ediyor.

Fundacım yarın düzelteyim çizelgemi yokk yok bu Cuma düzelteyim:=)))

Benim ö. sonra dr. işlerim var işim acık iş yapayım.

günaydın arkadaşlarımmma.s.
bu sabah kendi adıma bir ilki başarmış bulunuyorum..sabah 6.30 da kalkıp yarım saat yürüdüm bantta tempolu...o yüzden içim çok rahat ve acayip motiveyimhihoyyythihoyyyt
şebnemcim sana söz vermiştim dün akşam 40 mdakika yürüyüşümü yaptım canım..toplamda 90 dakika oldu dünŞeniz
gülercim canım geçmiş olsun...bitki çayları iç rahatlamaya çalışkaydirigubbakcemile5

yaww bişey sorcam
yürüyüşten döndükten sonra ellerim ayaklarım acayip şişiyor normalmi buuuuu.... sizede oluyormuuu

kuzuuuu kandırma kendini sen sabah da erken kalkmaya çalış olurmu metobolizma için ne kadar erken kalksan o kadar iyi
dr a neden gidiyosun hastamısın yoksa şeker
süpersin şeker..sen o sabhki 6:30 u 6:00 yap daha süper olur şeker
yarımsaat yürüyüşle yediklerimizi 1 saat yürüyüşle yağlarımızı yakıyoruz..aralıksız olursa yalnız
yaww bişey sorcam
yürüyüşten döndükten sonra ellerim ayaklarım acayip şişiyor normalmi buuuuu.... sizede oluyormuuu

normaldir şeker..aşağı doğru olduğu için özllikle eller çok şişer.yürürken ellerini aç kapa
evde duş alıp keselendikten sonra kalmıyor zaten merak etme şeker

Esra ve yellow valla yürüyüşleriniz beni çokkk mutlu etti. Devam kızlar.

Nisanda geldi geçiyor. Mayısa hızlı giriş yapalım.

Esracım bende ara ara oluyordu ama son zamanlarda vücut iyice alıştığı için ne yorgunluk oluyor nede şişlik vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…