Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bakın ne buldum kk da paylaşmak istedim sizinle

Kola içince ilk Bir Saat içince Vücudumuzda olanlar!! Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Kola içince 1 saat içinde vücudumuzda olanlar...

İlk 10 dakika: 10 çay kaşığı şeker almış vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.

20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur

40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebeklerniz büyür. kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.

45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.

60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı).Buda vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberde dışarı atılması demek.

Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuz tekrar hissedeceksiniz. Şekeri ihtiyacını takiben, kafein isteğide başlayacak (sigara da ki gibi)

Ama ne de olsa başka bir kola içersiniz ve geçer dimi?

şebocum inşallah kötü birşey çıkmaz canım kolay gelsin sana...

akrep ben kolayı, tatlıyı hamile kalana kadar ki hiç aramazdımm çok nadir önüme konulursa yer içerdim... ne zaman ki hamil ekaldım içmemem lazım ya kola çekmey ebaşladı canım... ne zaman ki doğum yaptım kilo vermem lazım ya tatlı krizlerim tuttu... kilo almada ki en büyük etkenin tatlı olduğunu anladım ben önceden çok yerdim ama tatlı ve kola hayatımda aktif olarak yoktu ne zaman ki tatlı ve kola hayatıma girdi işler bozuldu.. maalesef...

sabah kaşar, domates, salatalıktan oluşan sandvicimi yedim birde 4 adet zeytin..
sabahları beyaz ekmeği kesmeyeceğim kızlar sonraki öğünlerde ekmek yok...

saat 10:30 da tuzlu kraker yedimm kesmedi valaaa....

öğlen ki menümm
1 paket hazır çorba
2 adet biber dolması

Son düzenleme:
akrepcim paylaşım için tşkler tatlım..belirli aralıklara koynak lazım bu yazıyı benim için takımımıza:mymeka:diet kola da çok mu zararlı kızlar sizce???
şebnemcim geçmiş olsun tatlım...içini ferah tut..her şey normal çıkar canım allahın izniyle...
gülercim evime gün gün alışıyorum ama henüz yabancılık çekmiyor değilim...zamanla olucak sanırım inşaallahh

nihayet yazma imkanı bulabildim..
nasılsınız güzeller...???
sbh kahvaltım: 1dilim kızarmış ekmek vişne reçeli 1ttalı kaşığı 1bardak süt
öğle: 2yumurta üzerine 4kaşık yoğurt öylece yedim valla:))

selam fıstıklar..öğle yemeğimi yedim geldim
küçük kase yogurt ve 1.5 patlıcan dolma hatta 1 tam 1inden de azcık yedim yarım sayılmaz offffffkötükedihüso

kızlar akşamları hafif yesek hepimizin yedikleri gayet güzelll....
önemli olan akşamlarııııı kendimize hakim olabilmemiz...
ben bundan sonra kaşamları sebze yemeği ve çorba haricinde birşey yemicem diyorum kendi kendime... kaç akşamdır gayet iyi gidiyorum bakalım bugünde kızkardeşim abla göbeğin bayağı gitmiş dedi çok mutlu oldummm.....

evet şeker yaa bende severim maalesef tatlıyı ama kola yı canım istemez çok şükür
ben krom aldım şeker ve tatlı isteğini kesiyor hatta midem bulanıyor inanılmaz ama gerçek
sen iste yeterki şeker ara ara koyalım bu yazıyı hafta sonu almıştı eşim hatta bir bardak içtim çünkü unutmuştum zararını am bu yazı tuzu biberi oldu
yeni evmi aldın canım allah hayırlı uğurlu etsin..içinde mutlu huzurlu ve bebişli yaşamak nasip etsin şeker

o senin güzelliğin cicişim..
ama pek mutlu ettin ben varya

Anacım az zamanımı almadı 1,5 yıl debelendım ama artık almıyorum dengelıyorum... ıŞtah felan da kalmadı aslında ÖĞlen yemeĞĞe ınıyom oturmam la kakmam bır oluyopr...

Akrepcım ınŞ sızlerıde ben gÖrÜcem onun ıÇı gelıyorum ya neydıyonuz dıe

evet şekerler akşamları sadece sebze yemeyi bende düşündüm
mesela bu akşam ıspanağa yoğurt döküp yemeyi düşünüyorum

şeker şimdi farketim sende mersindensin şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…