Akrepcim kontrollerim var, bir sürü şeye bakıldı boyun ultrasonunda da nodül var denildiBakalım bugün dr. ne dicek sonuçlara.
evet şeker yaa bende severim maalesef tatlıyı ama kola yı canım istemez çok şükürşebocum inşallah kötü birşey çıkmaz canım kolay gelsin sana...
akrep ben kolayı, tatlıyı hamile kalana kadar ki hiç aramazdımm çok nadir önüme konulursa yer içerdim... ne zaman ki hamil ekaldım içmemem lazım ya kola çekmey ebaşladı canım... ne zaman ki doğum yaptım kilo vermem lazım ya tatlı krizlerim tuttu... kilo almada ki en büyük etkenin tatlı olduğunu anladım ben önceden çok yerdim ama tatlı ve kola hayatımda aktif olarak yoktu ne zaman ki tatlı ve kola hayatıma girdi işler bozuldu.. maalesef...
sen iste yeterki şeker ara ara koyalım bu yazıyı hafta sonu almıştı eşim hatta bir bardak içtim çünkü unutmuştum zararını am bu yazı tuzu biberi olduakrepcim paylaşım için tşkler tatlım..belirli aralıklara koynak lazım bu yazıyı benim için takımımıza:mymeka:diet kola da çok mu zararlı kızlar sizce???
şebnemcim geçmiş olsun tatlım...içini ferah tut..her şey normal çıkar canım allahın izniyle...
gülercim evime gün gün alışıyorum ama henüz yabancılık çekmiyor değilim...zamanla olucak sanırım inşaallahh
nihayet yazma imkanı bulabildim..
nasılsınız güzeller...???
sbh kahvaltım: 1dilim kızarmış ekmek vişne reçeli 1ttalı kaşığı 1bardak süt
öğle: 2yumurta üzerine 4kaşık yoğurt öylece yedim valla:))
Slm kızlar ne var ne yok canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?