Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kizlar nasilsiniz bakalim nevar neyok nasil gidiyo rejumler

bende iyiyim simdilik kontrolli gidiyorum bu verdigim kiloyu korumam lazim bidaha almak istemiyorum

hepinzizi kocaman öpyürum

zamanım kalmadı çıkmam lazım yaa
kursa gidicem hadi görüşürüz sonra şekerler
öğlen patates salatası ekmek yedim
sıcak su içtim

akrepcim evet canım yeni ev aldık ve evime taşınlaı bir ay oldu..baya zorlandım taşınırken ve yerleşirken..millet ev taşır süzülür kilo verir felan ben tam aksin e aldım ..bi tuhafım vallaaasırnaşık şey
kızlar benim de sorunum akşam yemekleri ve hatta atıştırmaları...akşamları gözüm dönüyor...bazen frenliyorum ama ne tyalan söyliyim frenleyemediğim de oluyorrr:mymeka:

selam kızlar nabersiniz..annemden döndüm..yeriniz varmı bakayım..benim kilolar duruyorda üzerinize afiyet..
eski kıyafetlerime oluyrum,her gören eski haline dönmüşsün doğum yapmamış gibisin diyor ama hala 9 kilo fazlam var anlamadım ben bu işi..
inşallah vardır..birilerinin desteğiyle zayıflamaya ihtiyacım var

ahleyarcım iyiyim tatlım bebiş herzamanki gibi yaramaz. senin ki de iyidir inşallah...
özgecim bizde boşyer var da senn için erken değilmi tatlım kaç günlük oldu bebiş....

ösgem valla bu hafta 4 kişi birden gitti büyük ihtimal yer vardır ama bilemicem şebo yeni lider ona danış tatlım...

sen iradeli birisin eminim kısa sürede verrii ve tamamen kilo probleminden kurtulursun....

kuzum mrb bu arada fırsat buldukça okumaya çalışıyorum takımı nasıl gidiyor die

idare ediyoruz jujum....
4 kişi eksildik bayağı ıssızlaştı buralar 4 kişi takıma resmen dahil olduktan sonra eski haline döner diye düşünüyorum..
yeni kurallar için düşünüyor şebo bakalım ortak karar ne olcek

38 günlüğüz zuzucum..valla canım erkende olsa ben buraya giremesem bile kendim dışarıdan yapacağım.zaten düzenli besleneceğim..ağırlığımegzersiz ve yürüyüş olacak...
inşallah girerim...
jujum sanada hayırlı olsun mezun olmuşsun..kimler gitti..

canım hayal ben ahleyar ve open gittiii

ösgem gelişimini takip edeceğimden emin olabilirsiin..

bu arada sağol..

beyaz lilyum bebişi büyütüyorsun ne güsel ya ..maaşallah diyorum canım..doğum yapalı 1 ay olmuş ve sadece 9 kilon kalmış..bence bu bile çok güsel canımcım....sanıyorum o da en fazla 2 aya kadar gider:CüvCüv:

hosgeldin özgecim nasilsin cnaim kizimiz nasil büyüdüdmü getir isiralim azcik yaa nasil tatlidir simdi

adini ne koymustunuz gülsimaydi degistirmediyseniz haralde degilmi canim

evet kilolari verdik gitti sira sende eski kiyafetlerine olabiliyosan nerende kilo kalmis canim benim o 9 kilo nerende anacim anayamadim benim

özgenin belki şişliği gitmemiştir henüz...

ben çıkıyorum fıstıklar öptüm hepinizi....

juju kamer özge hoşgeldiniz

juju kamer siz yükü bize attınız gittiniz inşallah bize de nasip olur hedefimize ulaşmak ne yiyonuz ne içiyonuz deyin bakiim bize

özgecim bebiş nasıl iyimi boşluğumuz çok girersin büyük ihtimal takıma

kızlar nerelerdeiniz bakim sizzşakkıdı
ben az önce içim kıyıldı açlıktan 2 tane limonlı diet bisküvi yedim ve 1.5 litre su içtim şu anda toplamda...2 litreye başlıyorum hemen

Hakkat kız akrep sendemİ mersİndesİn... Tam olarak neresİnde oturuyorsun???
ben nerkezdeyim şeker sen neresindesin kız görüşelim olmazmı anamm heyecan yaptım şimdi

oo zordur ev taşımak canım yaa kolaylamışsındır ama epey
geriye alışmak kalmıştır
yaaa akşam yemeleri değilmi zaten bizi şişiren
tutalım şeker boğazımızı
ben akşam yemeğimi yedim şimdi ıspanağın üstüne yoğurt kattım yedim
hepsini itiremedim tabi yarısını yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…