Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hala tok olunca şuan hiç yemem gibi geliyor tabi

45 dakikalık tempolu yürüyüş yaptım geldim...
1 saate kadar da 1 kase çorba, türlü ve yoğurt yiyeceğim....

akrep akşam hafif geçiştirsen iyi ama sabah çok yimişsin gülüm.... yaramasın....

selam hanımlar.sınavdan çıkıp geldim bi bakim dedim hemencecik.nasıl gidiyor diyetleriniz?ben şimdi öğlen yemeği yiyip yarınki sınav için yine ders çalışmaya başlayacağım.

Ben ÖĞlen 3 kaŞık engınar 2 kaŞık tavuklu patates 3 kaŞık makarna yarım dılım esmer ekmek yedım Üzerıne soda ıÇtım bıtkı Çayımı ıÇtım
kızlar ekmeĞı bayatlatın da yıyın daha az yersınız taze ekmek Çok gıdıyor

akrep senin kral diye bahsettiğin menü harbi kralmış.

canım keşke terayağlı yemeseydin, hadi onu yedin birde kaymak yemişsin.:)

Kilonu yazmamışsın?

Ben şimdi öğle niyetine h. çorba(80 klr) 1 top ekmek yedim.

Öğlen hafif gezinti

Fundacım bende genelde kızarmış kepek yiyorum.
Tabii taze ekmek çok yeniyor ona hiç bulaşmamaya çalışıyorum.

SEnde iyi gidiyorsun tatlım öğlen yürüdün mü?

Yok Şebom bugÜn Çıkamadım ama olmayor bÖyle ye ye otur
Çıkıcam bundan sonra yarım saat yarım saattır faydası olur

pınar bizleri bırakmıcanızı biliyoruz tatlım içimiz rahat
seni tekrardan tebrik ediyorum bir daha o kiloları almaman dileğiyle....

ttşk ederm cnm darısı başınıza ... hem ben 65 olcam hııhhh... cuma bildirime devam aranızdayım ....ya sanki şimdiki kilom fazlaymış gibi geliyor kuzucumm annem şaşırdın sen dio ..... :roflol:

valla kamer harbiden süpper bişiy yaptı hepimizi şaşırtttı ...çok geçimş olsun tatlım rapor alman iyi olmuş dinlenirsin ... doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlarlara inş ...

hayal ne yaptı acaba doktora gitti cuma günü...
bugünde yeni iş yerinde sanırsam...
juju da yok ortalarda ahleyarda yok...

hayal cuma günü gitti doktora iilaçlı tomografi istemiş doktorr ondann sonra ne olduğunu söyleyecekmiş ...

dün 2saat yürüyüş yaptm öğlen mantı yedim akşam 2 tane salatalık yedim ...

bu sabah kahvaltımı yaptım ,öğlen patates yedim akşam yemeğim büyük ihtimal salata olur....
cnm istediği şeyleri öğlen yiyorum peşinden yürüyüş akşamda salata dengelio.....

şekerler ben tereyağını sadece yumurtada kullanıyorum..
tereyağıda lazım vücuda..
üstünede çok yoğundum hep hareket ve yürüyüş halinde oldum gitmiştir..
ve de iki litre su içtim hala bişi yemedim..
az sonra yersem bir elma yerim sadece
şebnem canım bugün sabah tartıldım 72 dim..
ama gider tabi
çünkü hafta sonu akşamları çok abarttım
artık o da olmicak söz verdim kendime

ınşallah hayalin tomogrofide birşey çıkmaz...

Pınar sen bu şekilde devam edersen korursun hatta daha da verirsin maaşallah akşamları hakim oldumu gerisi kolay yesende birşey olmuyor......

KIzlar,

Takımın canlanması için birşeyler yapmalıyız.

Böyle ölü toprağı serpilmiş gibi yaaa.

Pazartesine iyi bir başlangıç yapmak isityorum ama burdaki ruhsuzluk beni olumsuz etkiliyor.

Funda ve Esra siz en çok girenlerdensiniz, diğer arkaşlarında fikrini alarak, günde yada haftada belli bir mesaj yazmak yada rapor vermek zorunluluğu getirsek? Ne diyorsunuz?

Bugün aynı anda 3kişiden fazla olamadık. Bir toplansak yeni kurallar koysak böyle olmayacak.

yarım elma yedim tümünü yiyemedim ve su içmeye devam

Şımdı bız akrebı aldık mı
bır de Şebom senden rıcam kım kaldı kaÇ kılo kımlerın kılosuna yakın bı Çıkarıversen
uyarı kuralları geÇerlı mı belırleyelım hatta daha katılaŞtırabılırız motıve aÇısından

valla ne olursa olsun ben uyarım
sonuçta kilo vermemiz için tüm çabamız öyle dimii
ve burası olmadan da olmuyor
yayılıyoruz hemen ama burda olunca sanki birileri bizi gözetliyomuş gibi kısıtlıyoruz kendimizi tabi acaipte motive oluyoruz şekerler

cnm biraz geciktim hoşgeldin demekte ama hoşgeldin aramıza...kaydirigubbakcemile5

hoşgördük şeker
gerçi henüz takımdamıyım bilmiyorum ama alınmasamda buralardayım haberiniz olsundelikafadulden

Fundacım şuan 2 akrep ve bir isisya (böyle değildi ama) bizimle yazışmaya devam ediyor.
Katılımları vede azimleri yeterli olursa Cuma günü takıma girecekler. Şimdi deneme sürecindeler.

Şuan 8kişiyiz. 4 yerimiz var. Kadro tamamlanınca yeni kuralları belirleriz. Aklımda bazı şeyler var. Ama şuan eksik olduğumuz için mevcutlarda fazla katılımda bulunmadığı için aktifleştirmeyelim kuralları. Tartışarak belirleriz.

Listeyi birazdan koyarım.

Ama kurallardan en önemlisi katılımla ilgil olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…