selam hanımlar.sınavdan çıkıp geldim bi bakim dedim hemencecik.nasıl gidiyor diyetleriniz?ben şimdi öğlen yemeği yiyip yarınki sınav için yine ders çalışmaya başlayacağım.
pınar bizleri bırakmıcanızı biliyoruz tatlım içimiz rahat
seni tekrardan tebrik ediyorum bir daha o kiloları almaman dileğiyle....
valla kamer harbiden süpper bişiy yaptı hepimizi şaşırtttı ...çok geçimş olsun tatlım rapor alman iyi olmuş dinlenirsin ... doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlarlara inş ...günaydınlarrr
pınarım hoşbulduk tam okuyamasam da gecen hafta ne güzel bi sürü mezun vermişiz tebrik ederim kızlar çok gururulandım ama kamerim nasıl verdin kız sen 4 kiloyu hayal de öyle 3 kg vermiş darısı bizim başımıza kızlar çok hastayım dr 3 gün rapor verdi eve gidip yatcam oğluşun kreşte oğum günü kutlaması var nasıl toparlanacaksam yeni arkadaşlar da gelmiş hoşgelmişler reyhanım seninde sesini duymak çok güzel öptüm heopinizi
Bu kadar gururlu bir tabloyla mezun olan takım kaptanımız JUJU, opensea, hayal ve ahleyar arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Katıldığım ilk günden beri bizleri en iyi şekilde motive eden, destek olan kaptanımız JUJU ve 3 arkadaşıma teşekkürü borç bilirim. Sizleri seviyoruz özletmeyin kendinizi.
Yarışma sonuçlarına da yazdım burayada kopyalamak istedim.
bende hepinizi çok seviom ....a.s. a.s.
--------------------------------------------------------------------------------
hayal ne yaptı acaba doktora gitti cuma günü...
bugünde yeni iş yerinde sanırsam...
juju da yok ortalarda ahleyarda yok...
ttşk ederm cnm darısı başınıza ... hem ben 65 olcam hııhhh... cuma bildirime devam aranızdayım ....ya sanki şimdiki kilom fazlaymış gibi geliyor kuzucumm annem şaşırdın sen dio ..... :roflol:
valla kamer harbiden süpper bişiy yaptı hepimizi şaşırtttı ...çok geçimş olsun tatlım rapor alman iyi olmuş dinlenirsin ... doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlarlara inş ...
hayal cuma günü gitti doktora iilaçlı tomografi istemiş doktorr ondann sonra ne olduğunu söyleyecekmiş ...
dün 2saat yürüyüş yaptm öğlen mantı yedim akşam 2 tane salatalık yedim ...
bu sabah kahvaltımı yaptım ,öğlen patates yedim akşam yemeğim büyük ihtimal salata olur....
cnm istediği şeyleri öğlen yiyorum peşinden yürüyüş akşamda salata dengelio.....
yarım elma yedim tümünü yiyemedim ve su içmeye devam
cnm biraz geciktim hoşgeldin demekte ama hoşgeldin aramıza...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?