- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
bence bir tane spor listesi yapalım hergün yapılacaklar diye... hareketleri yazalım ne kadar yapılacağınıda belirleyelim. ve herkes hergün o spor alanını doldurmak zorunda olsun... aslında hareketleri yapmayana şöyle zor ağır cezalar filen olsa süper olur ama.. aklıma parlak şeyelr gelmiyor şuan...
zuzuya katılıyorum tamamen yani..
selam fıstıklarhihoyyythihoyyyt
şebnemcim kaptanlığını kutluyorum canım...canım kaptanımızŞeniz
şebnemcim yazamadım ..yanımda kayınpederim vardı
canım ben bu aralar düzenli giremiyorum..çünkü yeni evime net bağlanmadı...o yüzden sıkıntılıyım..ama mümkün oldukça eşimin işyerinden ve kendi işyerimden yazmaya çalışıyorum...eskiye göre paylaşımım az ..içim rahat diil ama şu an için yapabiliceğim bişiy yok..ve asla aranızdan ayrılmak istemiyorumkaydirigubbakcemile5
2 kişilik grup kurup birbirini takip etme güsel olur ama ben çok katılamıyorum..sporu yapmaya hazırım ...koyacağınız her kurala varım kızlar...hazır yaz geliyorken daha hızlandıralım sporlarımızıkaydirigubbakcemile5
ben de bugün uzun aradan sonra 50 dak tempolu yürüdüm..akşam da yarım saat daha yürüycem..ve bu sabah tartıda dehşet bi kilo gördüm..nasıl oldu annamadım..hafta sonu çok kaçırdımklava: klava:
hoşbulduk şekerbu arada bütün arkadaşlarımız hoşgelmişlera.s.
akrepcim canım daha önceden hatırlıyorum sanki seni..çok azimlisin canım tebrikler..oldukça kilo da vermişsin..takımımıza çok faydalı olacagını düşünüyorum:dance:
canım bebişin var mı??o yüzden mi kilo aldın..beni soracak olursan bebiş yok sırf kendi pis boğazım yüzünden kilo aldımsenağlamatekrar tekrar hoşgeldin canımcım
diğer takım arkadaşlarım hepinisi öpüyorummm
şebnemcim evet canım reglim yakın..o yüzdendir umarım kilo artışım bu hafta artı kilo olabilir listede rakamım..bu haftalık affet beni kaptancım:teselli:
akşam yürüycem mutlaka..yoksa olmıcak bu iş..zaten çok mutsuzum bugün ...şişko oldugum için kompleksliyim hatta bugünbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?