Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet şebo haklısın ama bunu mesaj sayısı olarak değilde... günlük rapor verme zorunluluğuna çevirmek daha iyi olur misal ben bugün ne yedim ne içtim sabah ilk işim dün yediklerimin raporunu vermek olsun... bunun üzerine yorumlar yapılsın çok yemişisn az yemişsin.... ayrıca spor yapma zorunluluğu da olabilir bugün misal 50 mekik çekilecek vs...... fikri olan sunsun arkadaşlar....

buarada öğlen yemeğim: 1kepçe şehriye çorbası
1kase cacık
1tane krepli sebzeli tavuk..

böyle bi tane incecik krep yaptım içine bezelye haşlanmış tavuk havuç yeşiilk vs doldurdum sardım rulo şeklinde hem hafif hemde çok doyurucu.. tavsiye ederim...

bence bir tane spor listesi yapalım hergün yapılacaklar diye... hareketleri yazalım ne kadar yapılacağınıda belirleyelim. ve herkes hergün o spor alanını doldurmak zorunda olsun... aslında hareketleri yapmayana şöyle zor ağır cezalar filen olsa süper olur ama.. aklıma parlak şeyelr gelmiyor şuan...
zuzuya katılıyorum tamamen yani..

Bende aynı şeyi düşünüyorum.Sabit bir liste olacak, ve birinin takibini askerlikteki gibi bodysi yapacak. Yani 2 li gruplar olacak diğerini sıkı takipte olacak ekip arkadaşı..

Yapılacaklar listesini beraber belirleriz.
Abartı olmamamalı ama zayıflamak isteyen herkesin minimum yapması gerektiği kadarda olmalı.

hiçbirimiz askere gitmedikki
askerlikteki gibi derken?????????????....

Yalnız bu body sisteminde gönüllülük gerekiyor, devamlı yazmayan biriyle sıkı takip edilmek isteyen biri eşleşirse haksızlık olur diye düşünüyorum. Kurallar olacak ama sıkı takip işi 6 kişi istiyorsa mesela o 6 kişi arasında olacak.

şebnemcim yazamadım ..yanımda kayınpederim vardı
canım ben bu aralar düzenli giremiyorum..çünkü yeni evime net bağlanmadı...o yüzden sıkıntılıyım..ama mümkün oldukça eşimin işyerinden ve kendi işyerimden yazmaya çalışıyorum...eskiye göre paylaşımım az ..içim rahat diil ama şu an için yapabiliceğim bişiy yok..ve asla aranızdan ayrılmak istemiyorumkaydirigubbakcemile5
2 kişilik grup kurup birbirini takip etme güsel olur ama ben çok katılamıyorum..sporu yapmaya hazırım ...koyacağınız her kurala varım kızlar...hazır yaz geliyorken daha hızlandıralım sporlarımızıkaydirigubbakcemile5
ben de bugün uzun aradan sonra 50 dak tempolu yürüdüm..akşam da yarım saat daha yürüycem..ve bu sabah tartıda dehşet bi kilo gördüm..nasıl oldu annamadım..hafta sonu çok kaçırdımklava:klava:

4. TAKIM *

Esmeralda 67,80
toplight 63,90
nurcanogretmen 73,00
sebnemselayfurkan 69,70
fguler 84,10
kuzuzuzubambino 70,90
simiryna 73,40
yellowdaisy 70,40

bu arada bütün arkadaşlarımız hoşgelmişlera.s.
akrepcim canım daha önceden hatırlıyorum sanki seni..çok azimlisin canım tebrikler..oldukça kilo da vermişsin..takımımıza çok faydalı olacagını düşünüyorum:dance:
canım bebişin var mı??o yüzden mi kilo aldın..beni soracak olursan bebiş yok sırf kendi pis boğazım yüzünden kilo aldımsenağlamatekrar tekrar hoşgeldin canımcım
diğer takım arkadaşlarım hepinisi öpüyorummm

Canım ne gördüm tartıda:) Bende Pazartesileri kötü rakamlar görüyorum ama 2 günde çözmeye çalışıyorum. Seninde iner eminim, reglin yakın mı, oda şişirmiş olabilir.

Peki eve net bağlatcak mısın? yerleştiniz mi iyice?

Yarın kural kısımını konuşmaya başlarız. buralar damısın yarın?

Akşam yürümeyi unutma, eşim erken gelirse bende 1 saat yürücem.

şebnemcim evet canım reglim yakın..o yüzdendir umarım kilo artışım bu hafta artı kilo olabilir listede rakamım..bu haftalık affet beni kaptancım:teselli:
akşam yürüycem mutlaka..yoksa olmıcak bu iş..zaten çok mutsuzum bugün ...şişko oldugum için kompleksliyim hatta bugünbenneyaptımki

şebnemcim yarın nöbetçiyim sabahtan yazamayabilirm yogun olur ama öğleden sonra aranızdayım yoğun olmazsa:dance:

bugünkü spor hareketlerim

1.yürüyüş / 60 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 100
5. ters mekik / 60
6. ip atlama (zıplama) 100
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 100
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 5 dk
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 25

hoşbulduk şeker
evet bebekten sonra aldığım kilo maalesef ama tabi pis boğazda var işin içinde ama birlikten kuvvet doğar hepimiz vericez inşallah sen spora ağırlık ver şeker başarırsın emin ol

o kompleks zaman zaman hepimizde oluyor canım yaa
şebnemin de deiği gibi pazartesi kötü gün ama inecek gidecek o kilolar inşallah şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…