Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar ben dün pek giremedim nete sınavlarım falan var buaralar...bugun 2 kase corba içtim bir tane simit yedim.. akşam yemeğinde ton balıklı salatam var...birtanede poğacam=)) birazdan gidip hazırlamaya baslarım artık=)) 2 gundur dansta edemiyorum sınavlar dolayısıyla...=((

akşam yemeğim yarım kase mercimek çorba biraz yogurt ve 1 tane dolma
ama çok acıktım ben ya....6 da yedim yemeğimi
bu arada 50 dakika yürüdüm akşamüzeri toplamda 80 dakika oldu
aç ve mutluyum dermişimmm-tatlicadiarzu-

1.yürüyüş / 40 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 100
5. ters mekik / 60
6. ip atlama (zıplama) 150
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 100
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 5 dk
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 25

30 dakikada hca eşliğinde hareket yaptım

bugünkü görevimide ifa ettim çok şüküüür..

haa birde balkonlar yıkandı banyo yıkandı..yatakodası silindi süpürüldü koridor temizlendi

yazarken bile başım döndü
anam şu yağlarında bir dönse de toptan dökülseler üstümden ne güzel olurdu dimi yaa

veeee akşam 7 den sonra hiçbişey yememe kararı aldım ve canım bişi istedikçe su içiyorum
wc ile gardaş olduk beee

valla canım bende anlamadım..32 beden kotuma falan oluyorum 40 beden pantolonlarıma oluyorum..tabi şuan göğüsler acaip büyüdüğü için gömlek ceket vs ilk düğmeleri kapanmıyor..ben doğumdan 10 gün sonra pilatese başlamıştım..yani yaklaşık 1 aydır yapıyorum onun faydası olsa gerek.gören en fazla 3 kilo fazlan var diyor ah ah keşke öyle olsa..
bu arada sen nasıl 1 haftada 4 kilo verdin bacım onu bi söylesensengözlerimebaksanab

bide kızın adı zeynep canım..zeynep gülsima koyacaktık..sonra baktık çok uzun oluyor 3 isim gibi..ikisi arasında kaldık en sonunda zeynepte karar kıldık..eşimde bende çok seviyoruz o ismi..bide benim çoooook sevdiğim bir arkadaşımın ismi..asıl ondan koymak istemiştim..öyle işte canım

anammm benim kızımın adı da zeynep
allah bağılasın şeker

odama 5 lt lik su şişelerinden aldım durup durup içiyorum mide şiş vaziyette habire wc ye gidiş odama geliş modundayım kaydirigubbakcemile3 bu 5 lt yi yarın bitirecem umarım Çok üzgünüm çoook

günaydın kızlar...
dün akşam: karnıyarık yedim 1tane yanındada yeşil salata

kızlar sizlere birşey soracağım kaç gündür aklım isveç diyetine takılmış durumda 13günlük yapılıyormuş araştırdım nette filen.. 13gün yapsam nolurki hem denemiş olururm veriliyormu gerçekten diyeeee...
böyle listesini bilem çıkardım...
benim en yakın arkidişim yapmıştı bu diyeti geçen yaz o vermişti...
hatta kilo verdiğini görüp kesmedi diyeti 1bçk-2 ay yaptı.. sonra çok halsiz kaldı sürekli başı filen dönüyordu annesi ve bizler kızınca bıraktı ama verdide kilo baya... dikkat etti geriyede almadı sonra.. o inceldi ben kaldım böleee:))
bende denesemmi acaba...???
bunu düşünüyorum bu günlerde bol bol:))

günaydınn...
dün akşam ıspanaklı yoğurttt

sabah kaşarlı, biberli, zeytnli sandviç yidim...

izmirlim isveç diyeti hakkın da hiç bir bilgim yok sadece sağlıksız diye duymuştum içeriği nasıl anlat bakalım....

Son düzenleme:
günaydın ...
özgecim hoşgeldin cnm bebişi bizim yerimizde kokla yerim ben onu ne tatlıdır şimdi... fazla bir kilon kalmamış tatlım daha senin üstünde şişliklerin vardır eminim bir kaç aya toplarsın kendini senin gibi azimli olabilse herkes :))

izmirlim bence bu ara iyi gidiyosun sen akşamları kaçırıyordun onuda frenlemeye başladın akşam yemeği çok önemli çünkü ben akşmaları sadece salata yada meyve yiyorum bir sür sonra alışıyorsun ztn ve eminim faydasını da görüüsün ...

hayalin herkese selamı var daha düzenini oturtamadığı için uğrayamıo buralara ....

Diyet programı

1. ve 8. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve

Öğle : 2 katı yumurta,1 kesme şeker,ıspanak,1 domates

Akşam : 1 biftek (200 gr) 1 porsiyon haşlanmış zeytinyağlı,limonlu Yeşil salata

2. ve 9. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker

Öğle : 1 dilim salam,100 gr yoğurt

Akşam : 1 biftek (200 gr),Yeşil salata,1 meyve

3. ve 10. gün
Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 dilim kızarmış ekmek

Öğle : haşlanmış ıspanak,1 domates,1 meyve

Akşam : 2 katı yumurta,1 dilim salam,yeşil salata

4. ve 11. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 dilim kızarmış ekmek

Öğle : 1 katı yumurta,1 rende havuç,250 gr yağsız peynir

Akşam : 2 dilim portakal suyu,100 gr yoğurt

5. ve 12. gün

Kahvaltı : 1 büyük rende havuç limonlu

Öğle : haşlanmış yağsız balık (200 gr)

Akşam : 1 biftek (200 gr),salata ve brokoli

6. ve 13. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker

Öğle : 2 katı yumurta,1 büyük rende havuç

Akşam : derisi alınmış tavuk salata

7. gün

Kahvaltı : şekersiz çay

Öğle : ızgara et (200 gr),1 meyve

Akşam : hiçbir şey

günaydınlar
dün akşam biraz abarttım ama çok değil
yarım kepçe mercimek çorbası biraz sahanda yumurta biraz yoğurtlu ıspanak biraz salata 1 dilim ekmek
sonrasında jelibon yedik oğlumla kurukayısı ve kuru üzüm
form çayı ve karışık bitki çayı içtim ama midem allak bullak oldu
sabah yarım dilim ekmek yarım yumurta az peynir

zuzucum günaydın sanada...
diyet listesi böyle çok sağlıklı değil ama 13gün uygulayıp bırktıktan ve dikkat ettikten sonra kilonu geryie almıyorsun...
bakdur sana diyet hakkında diğer bilgileride yazayım. yorumları filen...

Bu diyeti özellikle iki ana soruna çözüm getiriyor. Bunlardan birincisi sorunsuz hızlı kilo verdirmesi, ikincisi ise verilen kiloların iki yıl boyunca geri alınmaması. ıki yıl boyunca kilo alınmamasının nedeni de diyetin metabolizmada yarattığı değişikliklere bağlanıyor.

Bu diyet 13 günden uzun sürdürülmüyor. Rigshospitalet adlı bu diyet, tam olarak uygulanırsa iki haftada 7-20 kilo verdiriyor.

Bu diyetin kuralları şöyle:

Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmeyecek, günde iki litre su içilecek, diyet 13 günden uzun, altı günden az uygulanmayacak. Üç aydan kısa bir sürede aynı diyet tekrarlanmayacak ve en son olarak da aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri ile yer değiştirilebilecek

izmirlim ben bu diyeti uygulayamam sen bilirsin tabiki ama çok aç kalırsın eğer dayanabilirsen bişey diyemem tabiiii

bunlarda uzman yorumları tabikide haklı olarak bu diyeti asla önermiyorlar....

ısveç Diyeti'ni uzmanlar değerlendiriyor...

Diyetisyen Aşkın Yüksel'e göre:
"ısveç beslenme biliminde alanında dünyada nerede ki, diyeti gündeme geliyor, anlamış değilim. "Ketojenik" diyet denen, çok düşük kalori alınarak vücuttan aşırı su ve kas kaybına neden olan zararlı bir diyet. Dünyada maalesef bir dönem çok yaygındı ama bu diyetle vücut yağ dokusu aynen korunmakta, aşırı bir sıvı ve kas yıkımı olmakta. Hızlı kilo verildiği için kişi bunu yağ kaybı sanmakta ama bir süre sonra aşırı bir halsizlik, dermansızlık, çabuk hastalanma, dikkat eksikliği gibi ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya kalınmaktadır. Kesinlikle önerilmez."

Diyetisyen Selahattin Dönmez'e göre:
"En önemli sıkıntıları halsizlik ve tansiyon düşüklüğü! Yeterli ve dengeli vitamin, mineral, protein, karbonhidrat alınmadığı için bu diyete başlayanlar sonuna kadar uygulayamıyor. Hızlı kilo verilebiliyor ama sadece kas kütlesi ile su kitlesinin kaybına neden oluyor. Bunu hiç uygulamamak lazım. Uygulandığı takdirde kalıcı tansiyon oluşabilir. Böbreklerde geri dönüşümsüz kronik sorunlar, kalp ritm bozukluğu ve psikolojik sorunlar olabilir. En tehlikeli diyet."
Kaynak : Aktüel Dergisi

Günaydın şekerler...

Dün dr. daydım biliyosunuz.

1*Troidim oldu nur topu gibi vatana millete hayırlı olsun. 6 ay bişi yapılmayacak 6ay sonra tekrar ultrason.

2* Anemi(kansızlık)

3*Midede mikrobik bir durum(ılaç tedavisi)

4*Göğüsle ilgili düzeltmede bu ay sonu yapılcak:) Birde dr.un ufak bir hediyesi olacak. Çok merak edenler özelden sorabilir :)

Bende durumlar bu dün çok yoruldum yürüyemedim bitki çaylarımı içemedim. ÇOk yemekde yemedim ama hemen artıya geçmişim

günaydın hatunlarr a.s. kaydirigubbakcemile5 size de günaydın zuzu hanım :dilcikar:

Akrepcim süper gidiyorsun azmini hayranlıkla takip ediyorum.

Mezunlarımız varmış dün, Pınar, Juju, Kamer nasılsınız şekerler..

Özgecim takımda yerimiz var, katılımın sürekli olacaksa seve seve seni alırız takıma tatlım. Zeynepcimde 38 gümlük oldu demek, öperim mis kokulu yanaklarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…