günaydın kızlar henüz fırsatım varken menümğü paylaşayım;
sabah: 1 kaşarlı tost tos ekmeği ile yapılmış
öle: 1 kase yoğurt çorbası yarım tabak bamya 1 dilim ekmek
akşam: 1 kase yoğurt çorası
gece 1 elma
su 2-3 ltre
spor: 30 dakika leslie cezam hala duruyor 300 kalori olan
günaydın hanımlar:)
öncelikle hepimizin sevgililer günü kutlu olsun, sevgi ve aşk hayatınızdan eksik olmasın
menümü yazayım
sabah
2 dilim tost ekmeği arasına çeçil peyniri
domates ve kıvırcık ile yapılmış bir sandviç
çay
öğlen
küçük sosisli sandviç ekmeğine ton balıklı sandviç
ekmek kepekli idi bu arada
cola zero
ara
2 tane mavi yeşilin yuvarlak mısır ve pirinç patlağı
akşam
az pilav
haşlanmış tavuk göğsü bir kaç parça
yoğurt
su 2 lt
spor 35 dk bisiklet
bu arada dünde biliyosunuz bankaya yürüyerek gidip geldim normalde m,nübüsle gidiyordum biraz uzak:) bi de her akşam eve gidebilmek için duraktan eve 200 küsür merdiven çıkıyorum bunu hergün yazmıyorum normal hareketlerim olduğu için
mesaj 13
evet haklısın valla canım bnde 16 yasnda falan kullandm dgum kntrol hapı kısler yuzunden neysekı kıs gectı ve tuylenme oldu bnde blemedm o zaman sımdı tuylerden ckıorum yuzume ble epılasyona gdıorum adetıme gelınce dzensz ama dktr bı srun yok dedi polıkıstk over falan tanısı koymadı
guatrm da var ama zararlı deılmıs baktrdım
zaten kan ılcını 2 ay kullandm ıstahmı önleyemedm braktm ama etkısı istahım acılmıstı kanım hala 10.1 suan bıle dsuk ama ben bdaha içersem o ılacı 130 uda grurur 68 den 93 e cktm sayesnde
Bende de tiroit hastalığı var, haşimato var, 1 sene once ogrendim.. Meger bu hastalık olunca kilo veremiyormussun, ben bunu bilmiyorken , kilo vermke için oyle ugrastım, deli gibi spor yaptım , diyet yaptım 4-5 ayda anca 3 kilo filAn verdim, ama onca cabama 10-12 kilo rahat verilebilirdi...
Ama sonra bu hastalıgı ogrendim, ilaç almaya basladım ( omur boyu hergun almam gerekiyor) , tatildeydim ozaman , hiç spor ve diyet yapmadan bir ayda 4-5 kilo gitti kendiliğinden...
benım aklım dahıldı menumu yazmadm
sabah 1 portakal yedım 8.30 ta
10 da 3 tane badem yedım 1 tane kru kayısı
eve gelıne 1 bardak ayran içtim
aksamda 1 kase lahana crbası ama sıyah lahana3 kasık lıht yogrt
ve 1 bardak yesılcay
smdıkte 1 nescafe içtim
ve 2 ltre su içtim kızlar
1050 kalorılık sporumuda yaptımmmm
Eveettt herzamanki gibi yatmadan once hemenn menumu yazayım
Sabah
Yarım lavaş
Kibritkutusu tulum peynir
Bir tane ücgen peynir
1 yemek kasıgı bal
1 tatlı kasıgı kahvaltılık sos
Ara
1 tane elma
Oglen
2 tane patates
2 kasık tulum peyniri
2-3 kasık yogurt
2 yemek kasıgı bulgur pilavı
Aksam
1 porsiyon kıymalı ıspanak
1 tabak kereviz salatası
Gun içinde de yarım litre kadar tang limonata içtim
Su
2,5-3 lt
Spor
30 dk jillian
4-5 dk twister
300 mekik
Mesaj 5-6 galiba saymayı unuttum
Herkese iyi gecelerrrrr
Canım bilgin olsun diye söylüyorm yanlış anlama iki küp seker bir dilim ekmege denkmiş
Kızlar bugün annem ameliyat olacak dua edermisiniz Allah bütün hastalara şifa versin inşallah
Gündüz girmeye vakit bulamayabilirm menümü paylasayım
Sabah
2dilim ekmek arası peynir 2.5cay kasiği bal
Öğle
1dilim ekmek
Havuç,mantar tavuklu sote
Ara
1tane çikolatalı diyet bisküvi
Bitki cayı
Aksam
Brokoli salatası
tek lavas arası çig köfte yesillik
ayran
Hummalı bir temizlik vardı ayrıca dünkü 1.5saat yürüyüşten sonra et kırığı olmusum
evet bebegım artık mdeme fazlasını alınca kılo alırım korkusuyla ırademı buna alıstrdım
süper ya hele 3 saat bisiklet helal olsungünaydın kızlar,hemen menümü paylaşayım
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 çay bardağı nescafe
yarım elma
öğle
4 yemek kaşığı mercimek
1 kase yoğurt
ara
yarım muz
akşam
3 parça tavuk but(haşlanmış)
1 kase yoğurt
spor:3 buçuk saat bisiklet(buçuğu cezam),700 mekik(100 ü cezam)
su:4 litre
günaydiinnnnnn
kusura bakmayin dün gelemedim
bu gün kizimin dogum günü,dün onun icin alisverise gittik,ordanda kaynanama ugradik,gec geldik gelemedim
bu günde dogum günü icin onlar geliyorlar,aksam anca gelirim
simdi dünki menümü yazayim
sabah
1 yumurta
1 kupa süt
1 kase yogurt
ögle
1 kase yogurt
aksam
150 gr kadar tavuk gögsü,telonda,makarna vardi yemedim,kendi yemegimi kendim hazirladim,bi kac parca lahana tursusu
caydan sonra
bi kac kasik dukan muhallebi,eltim yapti,diyetteyim deyince o da tatlandirici almis,nisasta oldugu icin cok yemedim
2 kupa yesil cay
su
2.5 lt
spor
alisveris gezmesi
mesaj saymadim
off yoruldum,bu gün önce kreste kutlicaklar dogum gününü,bende pasta aldim,yaninada sabah kalktim,biraz ispanakli,peynirli börek yaptim,esim götürdü simdi bende firsat varken geldim,hepinizi öpüyorum,sonra zaman bulursam gelirim
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun,esiniz ve sevgilinizle,bir ömür boyu ilk günki gibi olun
kizlarrr simdi ben bu gün ufak bir dilim dogumgünü pstasi yesem,ufacik,incecik,ceza alirmiyim:18:izin istiyorummmmm:18:
bence bugünün anlam ve önemi çerçevesinde herkes sevdikleriyle beraber abartmamak kaydıyla kaçamak yapabilir:))yarın ona göre dikkat ederiz:)))
merabalar dün temizlik ,bakım filan derken çok katılamadım bugün rahatım,hep buradayım
dünkü menüm
sabah:kızarmış 2 dilim ekmek,1 yumurta,azıcık peynir,maydanoz,çay bir küp şeker
ara.portakal
öğle:1 kaşık kıyma,bir dilim ekmek
ara muz,neskafe
akşam.3 kaşık patates yemeği,1 dilm ekmek,yeşil salata,tere,1 bardak ayran
akşam fena acıtım bir muz daha yedim
spor akşama kadar koşturma,2 mil leslie ,sırt egzersizi
su çoook saymadım
benim kocam nöbetçi ama,bende kuzularla kaçamak yaparım
evet canım bende pkos vrdı doğum yaptıktan sonra düzeldi,pkos la kilo vermen zorlaşıyor,geçmiş olsun canım
çok çok geçmiş olsun canım
canım yemek yemeyi unutmuşsun
menün güzel,canım
haklısın canım azaltmaya çalışıyorum,ben çayı çok severim ,1 küp şeker 4 bardağa attığım,artık yavaş yavaş
rabbim şifa versin canım,ameliyatıda çok iyi geçer inşallah
menün güzel,ama sıkılaşmak için araya spor atsaydın canım
hayatın boyunca bu şekilde zor olmazmı,
süper ya hele 3 saat bisiklet helal olsun
olsun sen onlarla yap onlar en büyük sevgili:)))benim kocam nöbetçi ama,bende kuzularla kaçamak yaparım
menü güzel muz biraz kaçmış canım ama çok hareketli bir gün geçirmişsinmerabalar dün temizlik ,bakım filan derken çok katılamadım bugün rahatım,hep buradayım
dünkü menüm
sabah:kızarmış 2 dilim ekmek,1 yumurta,azıcık peynir,maydanoz,çay bir küp şeker
ara.portakal
öğle:1 kaşık kıyma,bir dilim ekmek
ara muz,neskafe
akşam.3 kaşık patates yemeği,1 dilm ekmek,yeşil salata,tere,1 bardak ayran
akşam fena acıtım bir muz daha yedim
spor akşama kadar koşturma,2 mil leslie ,sırt egzersizi
su çoook saymadım
teşekkür ederizzzzzzzzzzzzzbence bugünün anlam ve önemi çerçevesinde herkes sevdikleriyle beraber abartmamak kaydıyla kaçamak yapabilir:))yarın ona göre dikkat ederiz:)))
sayende bize de izin çıktı canısıkizlarrr simdi ben bu gün ufak bir dilim dogumgünü pstasi yesem,ufacik,incecik,ceza alirmiyim:18:izin istiyorummmmm:18:
teşekkür ederim ben dün giyemediğim bir pantalonumu daha denedim o da olmaya başlamış hem de rahat :)))şekerler ikinizinde menüsü de sporu da çok güzel olmuş.yakında dolabınızdan kıyafet atmaya başlarsınız:))
canım nice mutlu seneler yavruna, umarım mutluluklar hep yanında olsun. sana da kolay gelsin canısı, öpüyorumgünaydiinnnnnn
bu gün kizimin dogum günü,dün onun icin alisverise gittik,ordanda kaynanama ugradik,gec geldik gelemedim
sabah
1 yumurta
1 kupa süt
1 kase yogurt
ögle
1 kase yogurt
aksam
150 gr kadar tavuk gögsü,telonda,makarna vardi yemedim,kendi yemegimi kendim hazirladim,bi kac parca lahana tursusu
caydan sonra
bi kac kasik dukan muhallebi,eltim yapti,diyetteyim deyince o da tatlandirici almis,nisasta oldugu icin cok yemedim
2 kupa yesil cay
su
2.5 lt
spor
alisveris gezmesi
mesaj saymadim
off yoruldum,bu gün önce kreste kutlicaklar dogum gününü,bende pasta aldim,yaninada sabah kalktim,biraz ispanakli,peynirli börek yaptim,esim götürdü simdi bende firsat varken geldim,hepinizi öpüyorum,sonra zaman bulursam gelirim
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun,esiniz ve sevgilinizle,bir ömür boyu ilk günki gibi olun
3 saat bisiklet de geri kalanımın kof olduğu dün anlaşıldı.eşimle konuşuyoruz ya dedim göğüs yayımı alsam göğüsleri şekle sokmak için.e şınav çek dedi,daha etkili dedi.anam ben hayatımda 2 şınavı üst üste çekemedim.jillianda tek yapamadığım hareket o.hadi canım dedi bi dene bakayım.yattım yere ve biiiir küt halıya,ikiiiiiii küt halıya.yere yanaşıyorum ama geri kalkamıyorum:))akşamları eve geldiğimde sana şınav çektiriyorum haberin olsun dedi,nasıl yapacaksa ben anlamadım:))
sen şınavı bırak ben mekik çekemiyorum,yavaş yavaş öğreniyorum işte,jullian ablayla küsüştük ,leslie iyidir
göğüs yayını araştırıyım benim 95 lik lere ne yapabilir
bebiş uyanıkken nası spor yapıyosun canım ya bana hiç huzur vemiyor.benim zillinin uyuyası yok yine,2. Tur sporumu da yapayım,sonra da akşama üç beş bişeyler hazırlayayım.yine kuracağız çilingir sofrasını:))
sevgililer gününüz kutlu olsun,mutlu olsun,sevgi dolu olsun ve daha da önemlisi aynı tatta ömür boyu sürsün!!!!
günaydın hanımlar:)
öncelikle hepimizin sevgililer günü kutlu olsun, sevgi ve aşk hayatınızdan eksik olmasın
Menümü yazayım
sabah
2 dilim tost ekmeği arasına çeçil peyniri
domates ve kıvırcık ile yapılmış bir sandviç
çay
öğlen
küçük sosisli sandviç ekmeğine ton balıklı sandviç
ekmek kepekli idi bu arada
cola zero
ara
2 tane mavi yeşilin yuvarlak mısır ve pirinç patlağı
akşam
az pilav
haşlanmış tavuk göğsü bir kaç parça
yoğurt
su 2 lt
spor 35 dk bisiklet
bu arada dünde biliyosunuz bankaya yürüyerek gidip geldim normalde m,nübüsle gidiyordum biraz uzak:) bi de her akşam eve gidebilmek için duraktan eve 200 küsür merdiven çıkıyorum bunu hergün yazmıyorum normal hareketlerim olduğu için
mesaj 13
günaydiinnnnnn
sabah
1 yumurta
1 kupa süt
1 kase yogurt
ögle
1 kase yogurt
aksam
caydan sonra
2 kupa yesil cay
su
2.5 lt
spor
alisveris gezmesi
Mesaj saymadim
sen şınavı bırak ben mekik çekemiyorum,yavaş yavaş öğreniyorum işte,jullian ablayla küsüştük ,leslie iyidir
Göğüs yayını araştırıyım benim 95 lik lere ne yapabilir
Selam hanımlar, bugun okula geldim, ders arasında uzunca bi sure kantinde oturdum, pofur pofur pogaca kokuları geldi, heryer cikolata dolu, ama bir tebrik alayım, hiçbirsey almadım kamtinden, evden getirdigim elmayı yedim, tuttum kendimi:) cok iyi hissediyorum:)
canım sen bulursan banada söylebebiş uyanıkken nası spor yapıyosun canım ya bana hiç huzur vemiyor.
seninde canım. Benim en büyük aşkım ve sevgilim canım kızım.
canım menün güzel bence daha azı metabolizmayı yavaşlatır bıktırır.
canım öncelikle kızının doğum günüsünü kutlarım. Seninde sevdiklerinle sevgililer günn kutklarım. Menün biraz az yemişin sanki. Akşamkşi yoğunluğu öğleye aktarabilseymişin daha iyi olurmuş.ama bu aralar karışıktı. Misafir geldimi feleğimiz şaşıyor zaten
aynen bende 95 liğim emzirdiğim dönemde korkunçtum :)) şimdi toparlayıcı sütyen arayışına girdim bide dediğin gibi egzersiz yapmak lazım.
Selam hanımlar, bugun okula geldim, ders arasında uzunca bi sure kantinde oturdum, pofur pofur pogaca kokuları geldi, heryer cikolata dolu, ama bir tebrik alayım, hiçbirsey almadım kamtinden, evden getirdigim elmayı yedim, tuttum kendimi:) cok iyi hissediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?