Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şekerler ikinizinde menüsü de sporu da çok güzel olmuş.yakında dolabınızdan kıyafet atmaya başlarsınız:))

kizlarrr simdi ben bu gün ufak bir dilim dogumgünü pstasi yesem,ufacik,incecik,ceza alirmiyim:18:izin istiyorummmmm:18:

evet canım bende pkos vrdı doğum yaptıktan sonra düzeldi,pkos la kilo vermen zorlaşıyor,geçmiş olsun canım

çok çok geçmiş olsun canım

canım yemek yemeyi unutmuşsun

menün güzel,canım

Canım bilgin olsun diye söylüyorm yanlış anlama iki küp seker bir dilim ekmege denkmiş

haklısın canım azaltmaya çalışıyorum,ben çayı çok severim ,1 küp şeker 4 bardağa attığım,artık yavaş yavaş

Kızlar bugün annem ameliyat olacak dua edermisiniz Allah bütün hastalara şifa versin inşallah

rabbim şifa versin canım,ameliyatıda çok iyi geçer inşallah

menün güzel,ama sıkılaşmak için araya spor atsaydın canım

evet bebegım artık mdeme fazlasını alınca kılo alırım korkusuyla ırademı buna alıstrdım

hayatın boyunca bu şekilde zor olmazmı,

süper ya hele 3 saat bisiklet helal olsun

nice güzel sağlıklı yaşlar olsun ufaklığa.ayy ne sevinçlidir şimdi,gün onun günü,en büyük sevgilinin günü ne güzel:))

o kadar koşturmaya menün çok güzel olmuş.zaten en baştan beri senin iradene bayılıyorum.çok nadir bırakıyorsun kendini

merabalar dün temizlik ,bakım filan derken çok katılamadım bugün rahatım,hep buradayım
dünkü menüm
sabah:kızarmış 2 dilim ekmek,1 yumurta,azıcık peynir,maydanoz,çay bir küp şeker
ara.portakal
öğle:1 kaşık kıyma,bir dilim ekmek
ara muz,neskafe
akşam.3 kaşık patates yemeği,1 dilm ekmek,yeşil salata,tere,1 bardak ayran

akşam fena acıtım bir muz daha yedim
spor akşama kadar koşturma,2 mil leslie ,sırt egzersizi
su çoook saymadım

ekmeği 3 dilime düşürürsen ve muz yerine elma portakal gibi meyveleri tercih edersen daha da güzel olacak:))sporun çok güzel olmuş..

benim kocam nöbetçi ama,bende kuzularla kaçamak yaparım

böyle günlerde nöbetlerden nefret ediyorum.ama küçük sevgililer bugünler için varlar değil mi??

3 saat bisiklet de geri kalanımın kof olduğu dün anlaşıldı.eşimle konuşuyoruz ya dedim göğüs yayımı alsam göğüsleri şekle sokmak için.e şınav çek dedi,daha etkili dedi.anam ben hayatımda 2 şınavı üst üste çekemedim.jillianda tek yapamadığım hareket o.hadi canım dedi bi dene bakayım.yattım yere ve biiiir küt halıya,ikiiiiiii küt halıya.yere yanaşıyorum ama geri kalkamıyorum:))akşamları eve geldiğimde sana şınav çektiriyorum haberin olsun dedi,nasıl yapacaksa ben anlamadım:))

benim zillinin uyuyası yok yine,2. tur sporumu da yapayım,sonra da akşama üç beş bişeyler hazırlayayım.yine kuracağız çilingir sofrasını:))

benim kocam nöbetçi ama,bende kuzularla kaçamak yaparım
olsun sen onlarla yap onlar en büyük sevgili:)))

menü güzel muz biraz kaçmış canım ama çok hareketli bir gün geçirmişsin

bence bugünün anlam ve önemi çerçevesinde herkes sevdikleriyle beraber abartmamak kaydıyla kaçamak yapabilir:))yarın ona göre dikkat ederiz:)))
teşekkür ederizzzzzzzzzzzzz

kizlarrr simdi ben bu gün ufak bir dilim dogumgünü pstasi yesem,ufacik,incecik,ceza alirmiyim:18:izin istiyorummmmm:18:
sayende bize de izin çıktı canısı

şekerler ikinizinde menüsü de sporu da çok güzel olmuş.yakında dolabınızdan kıyafet atmaya başlarsınız:))
teşekkür ederim ben dün giyemediğim bir pantalonumu daha denedim o da olmaya başlamış hem de rahat :)))

canım nice mutlu seneler yavruna, umarım mutluluklar hep yanında olsun. sana da kolay gelsin canısı, öpüyorum

sen şınavı bırak ben mekik çekemiyorum,yavaş yavaş öğreniyorum işte,jullian ablayla küsüştük,leslie iyidir
göğüs yayını araştırıyım benim 95 lik lere ne yapabilir

sen şınavı bırak ben mekik çekemiyorum,yavaş yavaş öğreniyorum işte,jullian ablayla küsüştük,leslie iyidir
göğüs yayını araştırıyım benim 95 lik lere ne yapabilir

ben de şınavda zorlanıyorum o yüzden bazen duvarda şınav çekiyorum daha kolay oluyo hem kollarımı çalıştırıyo

benim zillinin uyuyası yok yine,2. Tur sporumu da yapayım,sonra da akşama üç beş bişeyler hazırlayayım.yine kuracağız çilingir sofrasını:))
bebiş uyanıkken nası spor yapıyosun canım ya bana hiç huzur vemiyor.

sevgililer gününüz kutlu olsun,mutlu olsun,sevgi dolu olsun ve daha da önemlisi aynı tatta ömür boyu sürsün!!!!

seninde canım. Benim en büyük aşkım ve sevgilim canım kızım.

canım menün güzel bence daha azı metabolizmayı yavaşlatır bıktırır.

canım öncelikle kızının doğum günüsünü kutlarım. Seninde sevdiklerinle sevgililer günn kutklarım. Menün biraz az yemişin sanki. Akşamkşi yoğunluğu öğleye aktarabilseymişin daha iyi olurmuş.ama bu aralar karışıktı. Misafir geldimi feleğimiz şaşıyor zaten

Göğüs yayını araştırıyım benim 95 lik lere ne yapabilir

aynen bende 95 liğim emzirdiğim dönemde korkunçtum :)) şimdi toparlayıcı sütyen arayışına girdim bide dediğin gibi egzersiz yapmak lazım.

Selam hanımlar, bugun okula geldim, ders arasında uzunca bi sure kantinde oturdum, pofur pofur pogaca kokuları geldi, heryer cikolata dolu, ama bir tebrik alayım, hiçbirsey almadım kamtinden, evden getirdigim elmayı yedim, tuttum kendimi:) cok iyi hissediyorum:)

He bu arada şınav cekmk bencede cooook zor, bende simdi jillianla basta 5 ane cekip bekliyordum onların bitirmesini, simdi 7-8 tane cekebiliyorum, yarım olarak tabi, dizlerim yerde.. Zorluyor cok:) özledim jillianı, bakalım akksam eve gidince bulusucaz kendisiyle inşallah:)

aferrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn sanaaaaaaaaaa
ben de dün akşam bakkala uğradığımızda ma aile kendine çikolata aldı eşim bile, bana da dedi kahve yanında istermisin bişey diye intense e takıldı gözüm ama almadım kahve de içmedim :))

canım sen bulursan banada söyle

göğüs yayına baktım bana göre değil,zeburus hepsibuda kampanya var bak istersen,set halinde
girmişkenbazı aletleri sepetime ekledim bakalım kocişle istişare edip alırım

yemeğimi sipariş verdim kızlar dünkü gibi ton balıklı sandviç yiycem, beğendim.
yarın sabaha güzel bi kilo görmek istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…