Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Topraks sanada aferin hemde kooocamannn:)
Ne yapıyorsa bu abur cubur cikolatalar yapıyor zaten... Ben de yarın guzel bir kilo bekliyorum, ama biZ sehir dısına gidicez yarın gece, artık cıkmadan tartılırım, ve insallah evimden uzaklarda kacmaz ipin ucu...

Pegasus ve Zeburusun dikkatine

kızlar forma giremediğmin farkındayım ama elinmed olmayan nednlerden giremiyorum. yarında ikiz kızlarımın sağlık problemi nedeniyle memlekete gidiyorum dr. randevumuz var. 1 hafta kadar kalacağım. kilom şuan sabit tartıldım bu sabah. haftaya cumada nete girip kilo bildirimi bulunmaya çalışırım eğer giremezsem izinli yazarsınız. hepinize az kalorilii günler diliyorum :)

yerleşim düzenim 3 lü koltuk,bisiklet ,bilgisayar masası.koltukla bilgisayar masasının önüne yarım pufum var onu sıkıştırıyorum.kızçe aşamıyo o engeli.önünde dikilip bu kadın napıyo diye bakıyor.pek kucak bebeği değil ama şu aralar aynı odada olmamızı istiyor.dolayısıyla ben bisikletimle takılıyorum o da bana bakıp gülüyor:))sııkılınca baby tv açık çizgi film seyrediyor.yeni düzenimiz böyle oldu:))mekik falan zor oluyor ama onunla.yattığım anda tepeme çıkıyor.başka odaya kaçıyorum mecburen:))

çok geçmiş olsun.önemli bişey yoktur umarım..
o zaman haftaya cuma öğlen 12 ye kadar bildirim yapamazsan izinli yazarız.iyi yolculuklar şimdiden.

trambolini araştırdım bayağı güzel,hemde eğlenceli duruyor
sonunda bir spor aleti buldum,twisterda alırım simitler için
çokta kalori yakıyormuş onu alıyım diyorum,sizin bilginiz var mı

çok çok geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun, biran önce sağlık diliyorum bebişlerine

trambolini araştırdım bayağı güzel,hemde eğlenceli duruyor
sonunda bir spor aleti buldum,twisterda alırım simitler için
çokta kalori yakıyormuş onu alıyım diyorum,sizin bilginiz var mı

evet canım oldukça eğlenceli ve iyi kalori yaktırıyormuş fakat tek sorunu var çok gıcırdıyo bu yüzden ben evde saatlerini ayarlamakta zorlanıyorum çok geç ve çok erken saatte olamıyor komşular sesi yanlış değerlendirirler diye kuruntu yapıyorum :))

bugün yemeği planladığım tek kaçamak 1 kaşık rus salatasıydı.ama çok biliyorum ya mayonezini kendim yapayım dedim.her zaman çok güzel olan mayonezim iğrenç olmuş.hiç tadına bakmadan diğer malzemelerini koydum içine.sonra bi baktım bi acayip burukluk var tadında.dolapta mayonbez var kullansana onu!!!!işin kötü tarafı bezelyenin kalanını yemek yaptım hemen,havucun sonunu kullanmıştım.kornişon bitti.hayalim söndü yani.yok bana kaçamak falan!!!ama kociş çikolata alırsa hiç bakmam gözünün yaşına:))

ay ne güzel vallahi çok sevindim.bol gelen kıyafetlerini toplamaya başla o zaman:)))bir daha görüşmemek üzere vedalaşın:))

kızlar size kocaman alkışşşş!!!!bu işi bitirmişsiniz kafanızda ne güzel.annemin bi lafı var canım olmadık bişeyi çok isteyince aklıma gelir hemen.e yesen nolcak der yiyosun ağzın görüyor tuvalete gidiyorsun öteki tarafın görüyor.anlayacağınız üzere özlü sözün 2. kısmını accık inceltmek zorunda kaldım ama doğru söze ne gerek.anlık hazlar için değmez ceza almaya değilmi???
allahım bunu diyen ben miyim???
yeni arkadaşlar da beni çok dirayetli sanacaklar.yok şekerim bunları omzumdaki melek söylüyor.ben genelde şeytanla takılıyorum.şu aralar kızçenin sıkıntısından kaynaklanan sinirden olsa gerek abur cubura elim gitmiyor ama normalde böyle değilim:))

göğüs yayına baktım bana göre değil,zeburus hepsibuda kampanya var bak istersen,set halinde
girmişkenbazı aletleri sepetime ekledim bakalım kocişle istişare edip alırım

teşekkür ederim bir bakayım.yazın bikinimle gezerken göze batan hiçbir yerim kalmamalı.

ya ben 30 yaş bunalımındayım galiba.fotoğraflarıma bakıyorum,herşeyimle 20 li yaşlarımın başına dönmek istiyorum.anti aging krem doldurdum evi.yok dekoltemde çizgiler olmuş dekolte kremi,yok kaz ayağı çıkmış oraya krem.ellerimde 2 tane yaşlılık beneği mi çıkmış!!!hayır olamazzz!!!ellere krem.allah kocama yardım etsin vallahi,şimdilik gıkını çıkartmıyor,herhalde o da durumun farkında:)))

evet doğru her zaman bu kadar iradeli olmasam da bu hafta çok dikkat ettim:) bizim kız da kaç gündür boynunda çanta okula gitçem diye yırtınıyo, bugün teyzem telefon etti kaç kere sokağa attık kendimizi okula gitçem diye evde durmuyo diyr bilmiyorum napıcaz, bi de cadı istediği olmayınca atıyo kendini yere:))

ay ne güzel vallahi çok sevindim.bol gelen kıyafetlerini toplamaya başla o zaman:)))bir daha görüşmemek üzere vedalaşın:))
evet hatta eftelyanın benden çaldığı kıyafetlerimi de geri toplamaya başlıyorum, onun dolabına da sarkabiliyorum artık hah haaaa

biz bu akşama bir program yapamadık bilmiyorum kaçamak yapar mıyım? ama yarın sabah peynirli börek yiycem, Cuma sabahı ritüeli oldu bu bizim. Bu sabah eşimle işe geliyoruz ne yiycez dedi valla bugün çorba içelim yarın börek yeriz dedim yarın izinli günüm. Çok güzel börek yapıyo adamlar:)) aslında sabah erken kalkabi,lsem de evde kahvaltı hazırlasam, nerdeeeeeeeeeeee o hamarat kadın :)))

allah iyiliğini versin
evdeyim zaten canım,fırsatım olur yapmaya,

şu kiloları veriyim yakında onada başlarım,şimdilik kıyafet parasından yırtıyor,kilo verdikten sonra vay kocamın haline
aklımda bir sürü kombin oluşturdum

ben dolapta ne var ne yok verdim.koca dolapta 1 tane yeni aldığım kot pantalonumla 4 tane kazağım kaldı.öyle büyük bir zevkle yaptımki o işi hiçbirisinin arkasından üzülmedim:)))7 yıldır mecbur kalmadıkça kıyafet almıyordum,toplasan 4 tane kot pantalonla 2-3 etek almışımdır.sırf o kabinde neler yaşayacağımı bildiğim için mağazanın vitrinine bile bakasım gelmiyordu.benim kociş de onca sene yaptığım mecburi tasarrufa saysın vallahi hiiç umurumda değil:))

o zaman tavsiye ederim canısı :))
ben de çok uzun zamandır çok kıyafet almıyorum kilo aldığımda da kuzenlerden almıştım, neyseki onlar zayıflamış bana vermişti, şimdi ben de bir zayıflama adayına devredip yeni kıyafetler almak istiyorum:)) bu arada 75 kilo olunca saçımı boyatıp kestiricem, ilk hedefim o :)))

ben çıkıyorum fıstıklar,
neyseki şimdilik bugünü de kazasız belasız atlattım, yarın görüşürüz. Liste sırası ben de mi acaba? Eğer öyleyse takıldığım yerde yardımları bekliyorum.

Yeniden herkese aşk dolu bir yıl diliyorum.

evet canım haklısın ben genede sut urunlerıne dkkat edıorum bebegım onları yıyorum ne kadar azda olsa yksa halsızlıkten gebeberırım

bebeım ben gtmıorum 58 e cok var snde o zman ıncecık olursun hepınız bnden zayfsınız zaten

cok kendımı şok edeblcek kadar azala ble ayakta druorum bebegım bu az ble gelmıo smdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…