bebiş uyanıkken nası spor yapıyosun canım ya bana hiç huzur vemiyor.
seninde canım. Benim en büyük aşkım ve sevgilim canım kızım.
canım menün güzel bence daha azı metabolizmayı yavaşlatır bıktırır.
canım öncelikle kızının doğum günüsünü kutlarım. Seninde sevdiklerinle sevgililer günn kutklarım. Menün biraz az yemişin sanki. Akşamkşi yoğunluğu öğleye aktarabilseymişin daha iyi olurmuş.ama bu aralar karışıktı. Misafir geldimi feleğimiz şaşıyor zaten
aynen bende 95 liğim emzirdiğim dönemde korkunçtum :)) şimdi toparlayıcı sütyen arayışına girdim bide dediğin gibi egzersiz yapmak lazım.
Pegasus ve Zeburusun dikkatine
kızlar forma giremediğmin farkındayım ama elinmed olmayan nednlerden giremiyorum. yarında ikiz kızlarımın sağlık problemi nedeniyle memlekete gidiyorum dr. randevumuz var. 1 hafta kadar kalacağım. kilom şuan sabit tartıldım bu sabah. haftaya cumada nete girip kilo bildirimi bulunmaya çalışırım eğer giremezsem izinli yazarsınız. hepinize az kalorilii günler diliyorum :)
kızlar forma giremediğmin farkındayım ama elinmed olmayan nednlerden giremiyorum. yarında ikiz kızlarımın sağlık problemi nedeniyle memlekete gidiyorum dr. randevumuz var. 1 hafta kadar kalacağım. kilom şuan sabit tartıldım bu sabah. haftaya cumada nete girip kilo bildirimi bulunmaya çalışırım eğer giremezsem izinli yazarsınız. hepinize az kalorilii günler diliyorum :)
trambolini araştırdım bayağı güzel,hemde eğlenceli duruyor
sonunda bir spor aleti buldum,twisterda alırım simitler için
çokta kalori yakıyormuş onu alıyım diyorum,sizin bilginiz var mı
olsun sen onlarla yap onlar en büyük sevgili:)))
menü güzel muz biraz kaçmış canım ama çok hareketli bir gün geçirmişsin
teşekkür ederizzzzzzzzzzzzz
sayende bize de izin çıktı canısı
teşekkür ederim ben dün giyemediğim bir pantalonumu daha denedim o da olmaya başlamış hem de rahat :)))
canım nice mutlu seneler yavruna, umarım mutluluklar hep yanında olsun. sana da kolay gelsin canısı, öpüyorum
Selam hanımlar, bugun okula geldim, ders arasında uzunca bi sure kantinde oturdum, pofur pofur pogaca kokuları geldi, heryer cikolata dolu, ama bir tebrik alayım, hiçbirsey almadım kamtinden, evden getirdigim elmayı yedim, tuttum kendimi:) cok iyi hissediyorum:)
aferrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn sanaaaaaaaaaa
ben de dün akşam bakkala uğradığımızda ma aile kendine çikolata aldı eşim bile, bana da dedi kahve yanında istermisin bişey diye intense e takıldı gözüm ama almadım kahve de içmedim :))
göğüs yayına baktım bana göre değil,zeburus hepsibuda kampanya var bak istersen,set halinde
girmişkenbazı aletleri sepetime ekledim bakalım kocişle istişare edip alırım
evet doğru her zaman bu kadar iradeli olmasam da bu hafta çok dikkat ettim:) bizim kız da kaç gündür boynunda çanta okula gitçem diye yırtınıyo, bugün teyzem telefon etti kaç kere sokağa attık kendimizi okula gitçem diye evde durmuyo diyr bilmiyorum napıcaz, bi de cadı istediği olmayınca atıyo kendini yere:))kızlar size kocaman alkışşşş!!!!bu işi bitirmişsiniz kafanızda ne güzel.annemin bi lafı var canım olmadık bişeyi çok isteyince aklıma gelir hemen.e yesen nolcak der yiyosun ağzın görüyor tuvalete gidiyorsun öteki tarafın görüyor.anlayacağınız üzere özlü sözün 2. kısmını accık inceltmek zorunda kaldım ama doğru söze ne gerek.anlık hazlar için değmez ceza almaya değilmi???
allahım bunu diyen ben miyim???
yeni arkadaşlar da beni çok dirayetli sanacaklar.yok şekerim bunları omzumdaki melek söylüyor.ben genelde şeytanla takılıyorum.şu aralar kızçenin sıkıntısından kaynaklanan sinirden olsa gerek abur cubura elim gitmiyor ama normalde böyle değilim:))
evet hatta eftelyanın benden çaldığı kıyafetlerimi de geri toplamaya başlıyorumay ne güzel vallahi çok sevindim.bol gelen kıyafetlerini toplamaya başla o zaman:)))bir daha görüşmemek üzere vedalaşın:))
biz bu akşama bir program yapamadık bilmiyorum kaçamak yapar mıyım? ama yarın sabah peynirli börek yiycem, Cuma sabahı ritüeli oldu bu bizim. Bu sabah eşimle işe geliyoruz ne yiycez dedi valla bugün çorba içelim yarın börek yeriz dedim yarın izinli günüm. Çok güzel börek yapıyo adamlar:)) aslında sabah erken kalkabi,lsem de evde kahvaltı hazırlasam, nerdeeeeeeeeeeee o hamarat kadın :)))bugün yemeği planladığım tek kaçamak 1 kaşık rus salatasıydı.ama çok biliyorum ya mayonezini kendim yapayım dedim.her zaman çok güzel olan mayonezim iğrenç olmuş.hiç tadına bakmadan diğer malzemelerini koydum içine.sonra bi baktım bi acayip burukluk var tadında.dolapta mayonbez var kullansana onu!!!!işin kötü tarafı bezelyenin kalanını yemek yaptım hemen,havucun sonunu kullanmıştım.kornişon bitti.hayalim söndü yani.yok bana kaçamak falan!!!ama kociş çikolata alırsa hiç bakmam gözünün yaşına:))
evet canım oldukça eğlenceli ve iyi kalori yaktırıyormuş fakat tek sorunu var çok gıcırdıyo bu yüzden ben evde saatlerini ayarlamakta zorlanıyorum çok geç ve çok erken saatte olamıyor komşular sesi yanlış değerlendirirler diye kuruntu yapıyorum :))
teşekkür ederim bir bakayım.yazın bikinimle gezerken göze batan hiçbir yerim kalmamalı.
ya ben 30 yaş bunalımındayım galiba.fotoğraflarıma bakıyorum,herşeyimle 20 li yaşlarımın başına dönmek istiyorum.anti aging krem doldurdum evi.yok dekoltemde çizgiler olmuş dekolte kremi,yok kaz ayağı çıkmış oraya krem.ellerimde 2 tane yaşlılık beneği mi çıkmış!!!hayır olamazzz!!!ellere krem.allah kocama yardım etsin vallahi,şimdilik gıkını çıkartmıyor,herhalde o da durumun farkında:)))
allah iyiliğini versin
evdeyim zaten canım,fırsatım olur yapmaya,
şu kiloları veriyim yakında onada başlarım,şimdilik kıyafet parasından yırtıyor,kilo verdikten sonra vay kocamın haline
aklımda bir sürü kombin oluşturdum
allah iyiliğini versin
evdeyim zaten canım,fırsatım olur yapmaya,
şu kiloları veriyim yakında onada başlarım,şimdilik kıyafet parasından yırtıyor,kilo verdikten sonra vay kocamın haline
aklımda bir sürü kombin oluşturdum
ben de çok uzun zamandır çok kıyafet almıyorum kilo aldığımda da kuzenlerden almıştım, neyseki onlar zayıflamış bana vermişti, şimdi ben de bir zayıflama adayına devredip yeni kıyafetler almak istiyorum:)) bu arada 75 kilo olunca saçımı boyatıp kestiricem, ilk hedefim o :)))ben dolapta ne var ne yok verdim.koca dolapta 1 tane yeni aldığım kot pantalonumla 4 tane kazağım kaldı.öyle büyük bir zevkle yaptımki o işi hiçbirisinin arkasından üzülmedim:)))7 yıldır mecbur kalmadıkça kıyafet almıyordum,toplasan 4 tane kot pantalonla 2-3 etek almışımdır.sırf o kabinde neler yaşayacağımı bildiğim için mağazanın vitrinine bile bakasım gelmiyordu.benim kociş de onca sene yaptığım mecburi tasarrufa saysın vallahi hiiç umurumda değil:))
evet canım haklısın ben genede sut urunlerıne dkkat edıorum bebegım onları yıyorum ne kadar azda olsa yksa halsızlıkten gebeberırımo zaman yediklerine dikkat et,doğal yollardan düzeltmeye çalış bence.ben demir eksikliği için 4 ay kadar ilaç kullandım yine de düşüktü.arkadaşım uyardıktan sonra doğala döndüm.yumurta,kırmızı et falan öyle yükselttim.bir de demir içeren gıdalarla süt ürünlerini beraber tüketmemek gerekiyormuş,demir emilimini azaltıyormuş.onuda mikrobiyoloji uzmanı bir akrabamız var o söylemişti.ilacı veren doktorun sağolsun hiç uyardığı falan yo
annemde yıllarca kilo vermeye uğraştı.sonuç başarısız.ben evlendikten sonra bize gelmişti birkaç günlüğüne.ben de düzenli kan tahlili yaptırıyorum o zamanlar takip için.hadi gel sen de yaptır dedim.kadın o zamana kadar hiç kan tahlili yaptırmamış.o zaman hipotroid olduğu ortaya çıktı.ah diyor ben bilseydim bu kiloları tutarmıydım.o zamanlar annemle hastaneye git gel derken kilonun sadece pis boğazlıktan olmadığını altında mutlaka başka bir sebep yattığını öğrendim.çünkü annem çok az yer ve işi nedeniyle tüm günü koşturmayla geçer..
ben evlendikten sonra çocuk sahibi olmaya karar verinceye kadar 7 yıl doğum kontrol hapı kullandım, aralarda 1-2 ay ara verdim ama sürekli kullandım bende ne kilo ne de tüylenme yaptı çok memnundum ve hapı bıraktığımın 2. ayında hamile kaldım. Sütten dolayı kullanmıyordum bu ara bi doktora gidip yine başlıycam
canısı menün çok hoş ve ölçülü olmuş bi de spor olsaymış oh yeme de yanında yat olacakmış :)))
çok komiiiiiiiiiiikkkkkkkkk :))))))))))))
menü güzel o çikolatalı diyet bisküviyi ben de seviyorum ama üzerinde yazdığı gibi mi kalorisi acaba???
Allah acil şifalar versin canım, umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur.
offff bunu bilmiyodum ben çok şeker kullanıyorum bu yüzden tatlandırıcı ile içiyorum diyetteyken yoksa yanmışım demek ki:)
canım biraz kaçmış galiba senin menü tang özellikle çok şekerli, bi de patates 2 tane bütün haşlanmış mı? akşam menün güzel olmuş, spor ve su da iyi fıstıkım
maşallah, az yemek çok spor çok iyi gidiyosun güzellik:)) sen de zeburus gibi beni sollayıp gideceksin anlaşılan :))
çok geçmiş olsun fıstık , kendine dikkat et en azından çok geç kalmadan öğrenmiş ve önlemini almaya başlamışsın
o kadar açlığa benim bünyem alışmaz sanırım, ben açlığa hiç dayanamıyorum:)
bu kadarcık yemeğe ve 1050 kalorilik spora rağmen ayakta durabiliyor musun??dengeli ve ayarında beslenmeye aman dikkat!!
sporların güzel olmuş ama ne yazıkki menün için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.kahvaltıda lavaş,üçgen peyniryarım litre tang içeceğine yeşil çay türevi bişeyler içseydin,diyetine destek olurdu hiç değilse.patates haşlamamı,kızartma mı onu belirtmemişsin.bir akşamdan kurtarmışsın.aman diyeyim nasılsa spor yapıyorum diye kalorili yiyeceklere gitmesin eliniz.aldığınız kaloriler yaktıklarınızdan az olacakki kilo verebilin.ve bu farkı mantık sınırları içinde ne kadar çok açarsanız o kadar verimli kilo verirsiniz.patates haşlamaysa üçgen peynirden ve 1 yemek kaşığı baldan ötürü +50 mekik alalım derhal.2 tane patates kızartmaysa şimdiden koşmaya başla:))zayıflarken 1 yemek kaşığı bal olmazzz!!!1 tatlı kaşığı aşılmazzz!!!
lavaşı ve diyet bisküviyi temizliğe veriyorum.ama lütfen şu lavaşları unutun,biiliyorum çiğ köfteye pek bir yakışıyor ama yakıştıra yakıştıra bu haldeyiz..onun haricinde menün güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?