Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım insan organiğe alışınca diğerleri çok yavan geliyor hem sağlıklı hem lezzetli

Çok az yemişsin canım ya

Gündüz girmeye vakit bulamayabilirm menümü paylasayım
Sabah
2dilim ekmek arası peynir 2.5cay kasiği bal
Öğle
1dilim ekmek
Havuç,mantar tavuklu sote
Ara
1tane çikolatalı diyet bisküvi
Bitki cayı
Aksam
Brokoli salatası
tek lavas arası çig köfte yesillik
ayran
Hummalı bir temizlik vardı ayrıca dünkü 1.5saat yürüyüşten sonra et kırığı olmusum

menun guzel canım temizlikte spordan sayılır :)

Kızlar bugün annem ameliyat olacak dua edermisiniz Allah bütün hastalara şifa versin inşallah

Allah şifaversin canım ne ameliyatı??

günaydın kızlar henüz fırsatım varken menümğü paylaşayım;

sabah: 1 kaşarlı tost tos ekmeği ile yapılmış
öle: 1 kase yoğurt çorbası yarım tabak bamya 1 dilim ekmek
akşam: 1 kase yoğurt çorası
gece 1 elma
su 2-3 ltre
spor: 30 dakika leslie cezam hala duruyor 300 kalori olan

canım dyet bskuvsı dyoruz ama onlarnda 200 kalorı var bebegım onun yerne 1 crba yada bı salata yıyebılırdın ama terch senın bebegım

canım patates vcuttan zor atılıyormus keske 1 tane yeseydın

direk cevap vermeye dalmişim
günaydın güzellerim hepinize güzel ve bol iradelı gün dilıorum

Sevgililer gününüz kutlu olsun,mutlu olsun,sevgi dolu olsun ve daha da önemlisi aynı tatta ömür boyu sürsün!!!!

günaydın kızlar,hemen menümü paylaşayım

sabah

2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 çay bardağı nescafe
yarım elma

öğle

4 yemek kaşığı mercimek
1 kase yoğurt

ara

yarım muz

akşam

3 parça tavuk but(haşlanmış)
1 kase yoğurt

spor:3 buçuk saat bisiklet(buçuğu cezam),700 mekik(100 ü cezam)
su:4 litre

o zaman yediklerine dikkat et,doğal yollardan düzeltmeye çalış bence.ben demir eksikliği için 4 ay kadar ilaç kullandım yine de düşüktü.arkadaşım uyardıktan sonra doğala döndüm.yumurta,kırmızı et falan öyle yükselttim.bir de demir içeren gıdalarla süt ürünlerini beraber tüketmemek gerekiyormuş,demir emilimini azaltıyormuş.onuda mikrobiyoloji uzmanı bir akrabamız var o söylemişti.ilacı veren doktorun sağolsun hiç uyardığı falan yoktu.

nbendede vaaar polikistlerim ne durumda bilmiyorum. ama tip-2 diyabet var ikisi tetikliyo birbirini haliyle kilo aldırıyor

annemde yıllarca kilo vermeye uğraştı.sonuç başarısız.ben evlendikten sonra bize gelmişti birkaç günlüğüne.ben de düzenli kan tahlili yaptırıyorum o zamanlar takip için.hadi gel sen de yaptır dedim.kadın o zamana kadar hiç kan tahlili yaptırmamış.o zaman hipotroid olduğu ortaya çıktı.ah diyor ben bilseydim bu kiloları tutarmıydım.o zamanlar annemle hastaneye git gel derken kilonun sadece pis boğazlıktan olmadığını altında mutlaka başka bir sebep yattığını öğrendim.çünkü annem çok az yer ve işi nedeniyle tüm günü koşturmayla geçer..

günaydın hanımlar:)

öncelikle hepimizin sevgililer günü kutlu olsun, sevgi ve aşk hayatınızdan eksik olmasın

menümü yazayım

sabah
2 dilim tost ekmeği arasına çeçil peyniri
domates ve kıvırcık ile yapılmış bir sandviç
çay

öğlen
küçük sosisli sandviç ekmeğine ton balıklı sandviç
ekmek kepekli idi bu arada
cola zero

ara
2 tane mavi yeşilin yuvarlak mısır ve pirinç patlağı

akşam
az pilav
haşlanmış tavuk göğsü bir kaç parça
yoğurt

su 2 lt
spor 35 dk bisiklet
bu arada dünde biliyosunuz bankaya yürüyerek gidip geldim normalde m,nübüsle gidiyordum biraz uzak:) bi de her akşam eve gidebilmek için duraktan eve 200 küsür merdiven çıkıyorum bunu hergün yazmıyorum normal hareketlerim olduğu için

mesaj 13

ben evlendikten sonra çocuk sahibi olmaya karar verinceye kadar 7 yıl doğum kontrol hapı kullandım, aralarda 1-2 ay ara verdim ama sürekli kullandım bende ne kilo ne de tüylenme yaptı çok memnundum ve hapı bıraktığımın 2. ayında hamile kaldım. Sütten dolayı kullanmıyordum bu ara bi doktora gidip yine başlıycam

canısı menün çok hoş ve ölçülü olmuş bi de spor olsaymış oh yeme de yanında yat olacakmış :)))

çok komiiiiiiiiiiikkkkkkkkk :))))))))))))

menü güzel o çikolatalı diyet bisküviyi ben de seviyorum ama üzerinde yazdığı gibi mi kalorisi acaba???

Kızlar bugün annem ameliyat olacak dua edermisiniz Allah bütün hastalara şifa versin inşallah
Allah acil şifalar versin canım, umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Canım bilgin olsun diye söylüyorm yanlış anlama iki küp seker bir dilim ekmege denkmiş
offff bunu bilmiyodum ben çok şeker kullanıyorum bu yüzden tatlandırıcı ile içiyorum diyetteyken yoksa yanmışım demek ki:)

canım biraz kaçmış galiba senin menü tang özellikle çok şekerli, bi de patates 2 tane bütün haşlanmış mı? akşam menün güzel olmuş, spor ve su da iyi fıstıkım

maşallah, az yemek çok spor çok iyi gidiyosun güzellik:)) sen de zeburus gibi beni sollayıp gideceksin anlaşılan :))

çok geçmiş olsun fıstık , kendine dikkat et en azından çok geç kalmadan öğrenmiş ve önlemini almaya başlamışsın

evet canım öncden bı ekmekten cok yemeye ble baslamstm kızartma kola ve hep bnzrı urunlerkı tartıda 93.5 grdum drdum kndıme srdum nereye gdıyorsn amacn ne bkacgn evet aclık cektm ama snra bunyemı alıstrdım

o kadar açlığa benim bünyem alışmaz sanırım, ben açlığa hiç dayanamıyorum:)

günaydiinnnnnn

kusura bakmayin dün gelemedim

bu gün kizimin dogum günü,dün onun icin alisverise gittik,ordanda kaynanama ugradik,gec geldik gelemedim

bu günde dogum günü icin onlar geliyorlar,aksam anca gelirim

simdi dünki menümü yazayim

sabah
1 yumurta
1 kupa süt
1 kase yogurt
ögle
1 kase yogurt
aksam
150 gr kadar tavuk gögsü,telonda,makarna vardi yemedim,kendi yemegimi kendim hazirladim,bi kac parca lahana tursusu
caydan sonra
bi kac kasik dukan muhallebi,eltim yapti,diyetteyim deyince o da tatlandirici almis,nisasta oldugu icin cok yemedim
2 kupa yesil cay
su
2.5 lt
spor
alisveris gezmesi
mesaj saymadim
off yoruldum,bu gün önce kreste kutlicaklar dogum gününü,bende pasta aldim,yaninada sabah kalktim,biraz ispanakli,peynirli börek yaptim,esim götürdü simdi bende firsat varken geldim,hepinizi öpüyorum,sonra zaman bulursam gelirim

hepinizin sevgililer günü kutlu olsun,esiniz ve sevgilinizle,bir ömür boyu ilk günki gibi olun

bu kadarcık yemeğe ve 1050 kalorilik spora rağmen ayakta durabiliyor musun??dengeli ve ayarında beslenmeye aman dikkat!!

sporların güzel olmuş ama ne yazıkki menün için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.kahvaltıda lavaş,üçgen peyniryarım litre tang içeceğine yeşil çay türevi bişeyler içseydin,diyetine destek olurdu hiç değilse.patates haşlamamı,kızartma mı onu belirtmemişsin.bir akşamdan kurtarmışsın.aman diyeyim nasılsa spor yapıyorum diye kalorili yiyeceklere gitmesin eliniz.aldığınız kaloriler yaktıklarınızdan az olacakki kilo verebilin.ve bu farkı mantık sınırları içinde ne kadar çok açarsanız o kadar verimli kilo verirsiniz.patates haşlamaysa üçgen peynirden ve 1 yemek kaşığı baldan ötürü +50 mekik alalım derhal.2 tane patates kızartmaysa şimdiden koşmaya başla:))zayıflarken 1 yemek kaşığı bal olmazzz!!!1 tatlı kaşığı aşılmazzz!!!

lavaşı ve diyet bisküviyi temizliğe veriyorum.ama lütfen şu lavaşları unutun,biiliyorum çiğ köfteye pek bir yakışıyor ama yakıştıra yakıştıra bu haldeyiz..onun haricinde menün güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…