ev temizliyeceğim diye öldüm valla,sabahtan beri çok yoruldum
ee sizler ne yaptınız
yoğurt olayıda süper öğle ile akşama eklerim öğüne eklerim
ben kendi yoğurdumu kendim mayalarım ,tamamen organiksüt köyden geliyor hatta yumurtam,tavukum
ev temizliyeceğim diye öldüm valla,sabahtan beri çok yoruldum
ee sizler ne yaptınız
yoğurt olayıda süper öğle ile akşama eklerim öğüne eklerim
ben kendi yoğurdumu kendim mayalarım ,tamamen organiksüt köyden geliyor hatta yumurtam,tavukum
benım aklım dahıldı menumu yazmadm
sabah 1 portakal yedım 8.30 ta
10 da 3 tane badem yedım 1 tane kru kayısı
eve gelıne 1 bardak ayran içtim
aksamda 1 kase lahana crbası ama sıyah lahana3 kasık lıht yogrt
ve 1 bardak yesılcay
smdıkte 1 nescafe içtim
ve 2 ltre su içtim kızlar
1050 kalorılık sporumuda yaptımmmm
Gündüz girmeye vakit bulamayabilirm menümü paylasayım
Sabah
2dilim ekmek arası peynir 2.5cay kasiği bal
Öğle
1dilim ekmek
Havuç,mantar tavuklu sote
Ara
1tane çikolatalı diyet bisküvi
Bitki cayı
Aksam
Brokoli salatası
tek lavas arası çig köfte yesillik
ayran
Hummalı bir temizlik vardı ayrıca dünkü 1.5saat yürüyüşten sonra et kırığı olmusum
Kızlar bugün annem ameliyat olacak dua edermisiniz Allah bütün hastalara şifa versin inşallah
Kızlar bugün annem ameliyat olacak dua edermisiniz Allah bütün hastalara şifa versin inşallah
Çok az yemişsin canım ya
Sabah
Öğle
1dilim ekmek
Ara
Bitki cayı
Aksam
Brokoli salatası
ayran
Hummalı bir temizlik vardı ayrıca dünkü 1.5saat yürüyüşten sonra et kırığı olmusum
Eveettt herzamanki gibi yatmadan once hemenn menumu yazayım
Sabah
Yarım lavaş
Kibritkutusu tulum peynir
Bir tane ücgen peynir
1 yemek kasıgı bal
1 tatlı kasıgı kahvaltılık sos
Ara
1 tane elma
Oglen
2 tane patates
2 kasık tulum peyniri
2-3 kasık yogurt
2 yemek kasıgı bulgur pilavı
Aksam
1 porsiyon kıymalı ıspanak
1 tabak kereviz salatası
Gun içinde de yarım litre kadar tang limonata içtim
Su
2,5-3 lt
Spor
30 dk jillian
4-5 dk twister
300 mekik
Mesaj 5-6 galiba saymayı unuttum
Herkese iyi gecelerrrrr
evet haklısın valla canım bnde 16 yasnda falan kullandm dgum kntrol hapı kısler yuzunden neysekı kıs gectı ve tuylenme oldu bnde blemedm o zaman sımdı tuylerden ckıorum yuzume ble epılasyona gdıorum adetıme gelınce dzensz ama dktr bı srun yok dedi polıkıstk over falan tanısı koymadı
guatrm da var ama zararlı deılmıs baktrdım
zaten kan ılcını 2 ay kullandm ıstahmı önleyemedm braktm ama etkısı istahım acılmıstı kanım hala 10.1 suan bıle dsuk ama ben bdaha içersem o ılacı 130 uda grurur 68 den 93 e cktm sayesnde
nbendede vaaar polikistlerim ne durumda bilmiyorum. ama tip-2 diyabet var ikisi tetikliyo birbirini haliyle kilo aldırıyor
Bende de tiroit hastalığı var, haşimato var, 1 sene once ogrendim.. Meger bu hastalık olunca kilo veremiyormussun, ben bunu bilmiyorken , kilo vermke için oyle ugrastım, deli gibi spor yaptım , diyet yaptım 4-5 ayda anca 3 kilo filAn verdim, ama onca cabama 10-12 kilo rahat verilebilirdi...
Ama sonra bu hastalıgı ogrendim, ilaç almaya basladım ( omur boyu hergun almam gerekiyor) , tatildeydim ozaman , hiç spor ve diyet yapmadan bir ayda 4-5 kilo gitti kendiliğinden...
ben evlendikten sonra çocuk sahibi olmaya karar verinceye kadar 7 yıl doğum kontrol hapı kullandım, aralarda 1-2 ay ara verdim ama sürekli kullandım bende ne kilo ne de tüylenme yaptı çok memnundum ve hapı bıraktığımın 2. ayında hamile kaldım. Sütten dolayı kullanmıyordum bu ara bi doktora gidip yine başlıycamo zaman yediklerine dikkat et,doğal yollardan düzeltmeye çalış bence.ben demir eksikliği için 4 ay kadar ilaç kullandım yine de düşüktü.arkadaşım uyardıktan sonra doğala döndüm.yumurta,kırmızı et falan öyle yükselttim.bir de demir içeren gıdalarla süt ürünlerini beraber tüketmemek gerekiyormuş,demir emilimini azaltıyormuş.onuda mikrobiyoloji uzmanı bir akrabamız var o söylemişti.ilacı veren doktorun sağolsun hiç uyardığı falan yoktu.
annemde yıllarca kilo vermeye uğraştı.sonuç başarısız.ben evlendikten sonra bize gelmişti birkaç günlüğüne.ben de düzenli kan tahlili yaptırıyorum o zamanlar takip için.hadi gel sen de yaptır dedim.kadın o zamana kadar hiç kan tahlili yaptırmamış.o zaman hipotroid olduğu ortaya çıktı.ah diyor ben bilseydim bu kiloları tutarmıydım.o zamanlar annemle hastaneye git gel derken kilonun sadece pis boğazlıktan olmadığını altında mutlaka başka bir sebep yattığını öğrendim.çünkü annem çok az yer ve işi nedeniyle tüm günü koşturmayla geçer..
canısı menün çok hoş ve ölçülü olmuş bi de spor olsaymış oh yeme de yanında yat olacakmış :)))günaydın kızlar henüz fırsatım varken menümğü paylaşayım;
sabah: 1 kaşarlı tost tos ekmeği ile yapılmış
öle: 1 kase yoğurt çorbası yarım tabak bamya 1 dilim ekmek
akşam: 1 kase yoğurt çorası
gece 1 elma
su 2-3 ltre
spor: 30 dakika leslie cezam hala duruyor 300 kalori olan
menü güzel o çikolatalı diyet bisküviyi ben de seviyorum ama üzerinde yazdığı gibi mi kalorisi acaba???Gündüz girmeye vakit bulamayabilirm menümü paylasayım
Sabah
Öğle
1dilim ekmek
Ara
Bitki cayı
Aksam
Brokoli salatası
ayran
Allah acil şifalar versin canım, umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur.Kızlar bugün annem ameliyat olacak dua edermisiniz Allah bütün hastalara şifa versin inşallah
offff bunu bilmiyodum ben çok şeker kullanıyorum bu yüzden tatlandırıcı ile içiyorum diyetteyken yoksa yanmışım demek ki:)Canım bilgin olsun diye söylüyorm yanlış anlama iki küp seker bir dilim ekmege denkmiş
canım biraz kaçmış galiba senin menü tang özellikle çok şekerli, bi de patates 2 tane bütün haşlanmış mı? akşam menün güzel olmuş, spor ve su da iyi fıstıkımEveettt herzamanki gibi yatmadan once hemenn menumu yazayım
Sabah
Yarım lavaş
Bir tane ücgen peynir
1 yemek kasıgı bal
Ara
1 tane elma
Oglen
2 tane patates
2 kasık tulum peyniri
2-3 kasık yogurt
Aksam
1 tabak kereviz salatası
Su
2,5-3 lt
Spor
30 dk jillian
4-5 dk twister
300 mekik
Herkese iyi gecelerrrrr
maşallah, az yemek çok spor çok iyi gidiyosun güzellik:)) sen de zeburus gibi beni sollayıp gideceksin anlaşılan :))benım aklım dahıldı menumu yazmadm
ve 1 bardak yesılcay
smdıkte 1 nescafe içtim
çok geçmiş olsun fıstık , kendine dikkat et en azından çok geç kalmadan öğrenmiş ve önlemini almaya başlamışsınBende de tiroit hastalığı var, haşimato var, 1 sene once ogrendim.. Meger bu hastalık olunca kilo veremiyormussun, ben bunu bilmiyorken , kilo vermke için oyle ugrastım, deli gibi spor yaptım , diyet yaptım 4-5 ayda anca 3 kilo filAn verdim, ama onca cabama 10-12 kilo rahat verilebilirdi...
Ama sonra bu hastalıgı ogrendim, ilaç almaya basladım ( omur boyu hergun almam gerekiyor) , tatildeydim ozaman , hiç spor ve diyet yapmadan bir ayda 4-5 kilo gitti kendiliğinden...
evet canım öncden bı ekmekten cok yemeye ble baslamstm kızartma kola ve hep bnzrı urunlerkı tartıda 93.5 grdum drdum kndıme srdum nereye gdıyorsn amacn ne bkacgn evet aclık cektm ama snra bunyemı alıstrdım
benım aklım dahıldı menumu yazmadm
ve 1 bardak yesılcay
smdıkte 1 nescafe içtim
Eveettt herzamanki gibi yatmadan once hemenn menumu yazayım
Sabah
Yarım lavaş
Bir tane ücgen peynir
1 yemek kasıgı bal
Ara
1 tane elma
Oglen
2 tane patates
2 kasık tulum peyniri
2-3 kasık yogurt
Aksam
1 tabak kereviz salatası
Su
2,5-3 lt
Spor
30 dk jillian
4-5 dk twister
300 mekik
Herkese iyi gecelerrrrr
Sabah
Öğle
1dilim ekmek
Ara
Bitki cayı
Aksam
Brokoli salatası
ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?