Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

duzene sokcam kndımı canım kılomu sporla koruycam verncede ve zaten artık mıdem alıstı sadece okadar fazla kacmaz bu arada aksam crba ıctım bebegım bnde ole dyuruom kndımı
sevdgm seylerden yesem hep abur cbur bu sfer tutamam kndmı hazr ara verdım ii oldu 10 kılo gttı esyalar bollandı hoppı

gecmıs olsun cnm acıl sıfalar

kızlar bgunkı menum
sabah crba 3 kasık lıht ygrt
oglen flan yemedm spordaydm
aksam 1 kase slata 1 kase crba
2.bcuk ltre su
aksam 10 gbı 1 nescafe iççem
yıne 1050 kalorılık spor kosu bandı bsıklet ve sıstem
bu arada bn 60 mekıgı zr cekerım mekık yada snav cekmıorum

kızlar yarın öğlene kadar kilo bildiriminde bulunun lütfen.görevimizi erkencikten yerine getirelimde hata yaptıysak düzeltmek için zamanımız olsun:))

toprak vaktin varsa listeyi sen yapabilirsin bu hafta.ben de mümkün mertebe takipte olurum zaten.

arkadaşlar wuwum la ruhefzanın deneme süresi yeterli geldi bana.takıma alınmalarına itirazı olan yoksa onları da bu hafta listeye alalım.

bugün çokmu sakin buralar hadibiraz hareketlilik katalım. kim neler yaptı bugün sevgililer gününz nasıl geçti. benimki markette geçti hahahahha

sabah tartılmayı bekliyorum :)

iyi aksamlar
misafirlerim simdi cikti bende geldim
liste gelmemis
ben getiririm birazdan,uyuya kalmazsam yorgunluktan

***4. TAKIM 296.ETAP***

zeburus : (62.8/ / / % )
topraks : ( 79.1/ / / %)
pegasus07 : (64.8/ / / % )
quail : (73 / / / % )
pokemon51 : 72.4 / / / % )
_ASLI_ : (67.4 / / / % )
zeynepcer : (61.4 / / / % )
wuwum : ( 83 / / / )yeni üye hedef kilo 58
ruhefza80/ / / ) yeni üye hedef kilo ...

4.takim ortalamasi : %

listeyi getirdim kizlar,herkes umarim bol bol kilo vermistir

Son düzenleme:
tskrlr cnm,gecen haftaki veya baslangic kilonla,hedef kilon lazimdi,listeye eklemek icin
su anki kilonu yarin yüzde olarak hesaplayip listeye ekleyeceksin,yüzde hesaplamayi biliyormusun

bılmıorum canım ılk defa bı takıma grıorum lsteye eklemeyıde blmıorum yanlız

Son düzenleme:
bılmıorum canım ılk defa bı takıma grıorum lstaya eklemeyıde blmıorum yanlız

listeyi kopyala eya alintila sonrada gecen haftaki kilonla bu haftaki arasindaki farki 100 ile carp ve gecen haftaki kilona böl,bastan 3. rakami 5 ve üzeriyse onu yuvarliyorsun

örnek
pegasus07 :gecen hafta 64.8
atiyorum bu hafta 64
aradaki fark yani
0,8.100=80
80:64,8=1,23
anlamadigin bir yer varsa burdayim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…