duzene sokcam kndımı canım kılomu sporla koruycam verncede ve zaten artık mıdem alıstı sadece okadar fazla kacmaz bu arada aksam crba ıctım bebegım bnde ole dyuruom kndımıevet canım bende pkos vrdı doğum yaptıktan sonra düzeldi,pkos la kilo vermen zorlaşıyor,geçmiş olsun canım
çok çok geçmiş olsun canım
canım yemek yemeyi unutmuşsun
menün güzel,canım
haklısın canım azaltmaya çalışıyorum,ben çayı çok severim ,1 küp şeker 4 bardağa attığım,artık yavaş yavaş
rabbim şifa versin canım,ameliyatıda çok iyi geçer inşallah
menün güzel,ama sıkılaşmak için araya spor atsaydın canım
hayatın boyunca bu şekilde zor olmazmı,
süper ya hele 3 saat bisiklet helal olsun
Pegasus ve Zeburusun dikkatine
kızlar forma giremediğmin farkındayım ama elinmed olmayan nednlerden giremiyorum. yarında ikiz kızlarımın sağlık problemi nedeniyle memlekete gidiyorum dr. randevumuz var. 1 hafta kadar kalacağım. kilom şuan sabit tartıldım bu sabah. haftaya cumada nete girip kilo bildirimi bulunmaya çalışırım eğer giremezsem izinli yazarsınız. hepinize az kalorilii günler diliyorum :)
arkadaşlar wuwum la ruhefzanın deneme süresi yeterli geldi bana.takıma alınmalarına itirazı olan yoksa onları da bu hafta listeye alalım.
bugün çokmu sakin buralar hadibiraz hareketlilik katalım. kim neler yaptı bugün sevgililer gününz nasıl geçti. benimki markette geçti hahahahha
kızlar yarın öğlene kadar kilo bildiriminde bulunun lütfen.görevimizi erkencikten yerine getirelimde hata yaptıysak düzeltmek için zamanımız olsun:))
toprak vaktin varsa listeyi sen yapabilirsin bu hafta.ben de mümkün mertebe takipte olurum zaten.
iyi aksamlar
misafirlerim simdi cikti bende geldim
liste gelmemis
ben getiririm birazdan,uyuya kalmazsam yorgunluktan
hos geldın canım
hos bulduk bebem
sim di ben sana gecen haftaki kilonu sorsam sende cevap versen olurmu:18:ya ben cok unutkan olmusum yaaaa
hedef kacti cnm
hedefım 58
şuankı kılom:81
boyum 1.69 canımm
tskrlr cnm,gecen haftaki veya baslangic kilonla,hedef kilon lazimdi,listeye eklemek icin
su anki kilonu yarin yüzde olarak hesaplayip listeye ekleyeceksin,yüzde hesaplamayi biliyormusun
bılmıorum canım ılk defa bı takıma grıorumlstaya eklemeyıde blmıorum yanlız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?