ev temizliyeceğim diye öldüm valla,sabahtan beri çok yoruldum
ee sizler ne yaptınız
yoğurt olayıda süper öğle ile akşama eklerim öğüne eklerim
ben kendi yoğurdumu kendim mayalarım ,tamamen organiksüt köyden geliyor hatta yumurtam,tavukum
kızlar kilo verdikçe yüzüm küçüldü ,elmacıklar fırladı,ne yapsam bu şekilde çirkin hissediyorum
menün güzel olmuş.sporunda güzel.100 mekik cezan vardı,hala duruyor mu öyle yaptın da ben mi gözden kaçırıyorum??kısa devre mi yaptım yoksa.300 kalorilik ilave spor cezan vardı.o da leslinin içindemi??sani yarım saat yapıyordun normalde dşye hatırlıyorum.
.
ev temizliyeceğim diye öldüm valla,sabahtan beri çok yoruldum
ee sizler ne yaptınız
yoğurt olayıda süper öğle ile akşama eklerim öğüne eklerim
ben kendi yoğurdumu kendim mayalarım ,tamamen organiksüt köyden geliyor hatta yumurtam,tavukum
bir buçuk yıl için çık fazla ya.sağlık sorunların falan mı vardı??
evet o sorun zayıflayınca oluyor ama benim zaten yüzüm tombik o yüzden çok çökmüyürum.kızlar kilo verdikçe yüzüm küçüldü ,elmacıklar fırladı,ne yapsam bu şekilde çirkin hissediyorum
ben de yoğurdu severim daha dikkat edeyim yemeğebencede ekle canım ama mktarını az tut ben oyle yapıorum 3 yemek kasıgı yeter herseyın fazlası zarar ıkı ogunune ekle tamamdr :d
bn gunde 1 kez yıorum en azından ama ymeye calsıorum
ben uğraşamam valla çocuklara yapmıştım sadece bebekken, aslında daha sağlıklı ama vaktim yokcanım ya ben 100 mekik çekmiştim bu geçen hafta olanı diyorsan eğer. Gözden kaçırdığım 2.bir 100 mekik varsa onu çekmedim. Bide o 300 kalorilik cezamı hala yapamadım kızım hasta gerçekten zamanım yok onu o yüzden dünkü leslie nin içine sokmadım :) akşamda kaynana time var pöff ordada yapamamki dalga geçer benle.neyse kızım uyursa hepsini yapacağım. Dikkatine ve ilgine teşekkürler.
Bende evde yapıyorum kendi yoğurdumuama yağını nasıl alabiliriz bi fikrin bildiğin bir yöntem varmı??
geçmiş olsun canım, o haplar iştah açıyo biliyorrum, ama sen bayağa azaltmışsın iştahıkansızlık ve demır eksıklıgı cktı bebegım hap kullandım brden ıstahım arttı snunu goremedm allaha sukurkı azalttım iştahımı ....
kansızlık ve demır eksıklıgı cktı bebegım hap kullandım brden ıstahım arttı snunu goremedm Allaha sukurkı azalttım iştahımı ....
Yav kızlar bu linea tabs diye bi zımbırtı varya onu çevrenizde yada sizde kullanan varmı yada araştıranınız** bi zararı varmı acaba
canım ben de gürkan kubilayın programından dolayı araştırmıştım fakat ben de gereksiz buldum çok da güüvenmedim tam hatırlamıyorum ama bayağı internetten araştırmasını yapmıştım, işe yarar görünmüyoryav kızlar bu linea tabs diye bi zımbırtı varya onu çevrenizde yada sizde kullanan varmı yada araştıranınız** bi zararı varmı acaba
bizim eftelyada da var polikistik over kilo artışı da o yüzden şimdi o da doğum kontrol hapı kullanıyorgeçmiş olsun.demir eksikliği anemisi çıkmıştı bende de evleneceğim sıralarda.evlenmeden önce kan tahlili falan istiyorlar ya o zaman ortaya çıkmıştı ama sanırım 15-16 yaşından beri vardı.ben de demir takviyelerinin etkisiyle 10 kilo kadar almıştım.sonra bir arkadaşım uyardı nilay dikkat et kilo aldırır diye.tabi iş işten geçmişti.sonraları işte kilo veriyorum,çok hızlı geri alıyorum.hadi bi daha sık ver,en ufak dikkatsizlikte geri al senelerce kafayı yedim.cildimdeki sivilce izleri için cilt doktoruna gittim.tüylenme var sende polikistik over olabilir kadın doğumcuya git dedi.gittim hakikatende varmış.o zamana kadar da bebek istiyoruz diye kaç kere doktora gitmiştim nasıl gözden kaçırdılar bilmiyorum.tedavisi de doğum kontrol hapı olunca e dedik napçaz.çok büyük değiller tedaviye gerek yok o zaman dediler.polikistik overde kiloya neden olurmuş sonradan öğrendiğime göre,oh dedim bi sen kusurdun.hamile kalınca rahimde genişlediği için herhalde daha rahat gördüler,21 tane kist varmış yumurtalıklarda.
O kadar kısa sürede çok kilo aldım deyince tiroidlerden kaynaklanan bir sıkıntınmı var acaba diye düşündüm.aklıma ilk o geldi.geçen tv de bir kadının kocası doktordan yardım istemiş,annem anlatıyordu.kadıncağız bir yılda 70 kilo almış galiba tiroidler yüzünden.
Hakikatende durduk yere ani kilo artışı varsa önce güzelce doktor kontrolünden geçip sebebi bulmak lazım galiba.
evet o sorun zayıflayınca oluyor ama benim zaten yüzüm tombik o yüzden çok çökmüyürum.
ben de yoğurdu severim daha dikkat edeyim yemeğe
ben uğraşamam valla çocuklara yapmıştım sadece bebekken, aslında daha sağlıklı ama vaktim yok
geçmiş olsun canım, o haplar iştah açıyo biliyorrum, ama sen bayağa azaltmışsın iştahı
geçmiş olsun.demir eksikliği anemisi çıkmıştı bende de evleneceğim sıralarda.evlenmeden önce kan tahlili falan istiyorlar ya o zaman ortaya çıkmıştı ama sanırım 15-16 yaşından beri vardı.ben de demir takviyelerinin etkisiyle 10 kilo kadar almıştım.sonra bir arkadaşım uyardı nilay dikkat et kilo aldırır diye.tabi iş işten geçmişti.sonraları işte kilo veriyorum,çok hızlı geri alıyorum.hadi bi daha sık ver,en ufak dikkatsizlikte geri al senelerce kafayı yedim.cildimdeki sivilce izleri için cilt doktoruna gittim.tüylenme var sende polikistik over olabilir kadın doğumcuya git dedi.gittim hakikatende varmış.o zamana kadar da bebek istiyoruz diye kaç kere doktora gitmiştim nasıl gözden kaçırdılar bilmiyorum.tedavisi de doğum kontrol hapı olunca e dedik napçaz.çok büyük değiller tedaviye gerek yok o zaman dediler.polikistik overde kiloya neden olurmuş sonradan öğrendiğime göre,oh dedim bi sen kusurdun.hamile kalınca rahimde genişlediği için herhalde daha rahat gördüler,21 tane kist varmış yumurtalıklarda.
o kadar kısa sürede çok kilo aldım deyince tiroidlerden kaynaklanan bir sıkıntınmı var acaba diye düşündüm.aklıma ilk o geldi.geçen tv de bir kadının kocası doktordan yardım istemiş,annem anlatıyordu.kadıncağız bir yılda 70 kilo almış galiba tiroidler yüzünden.
hakikatende durduk yere ani kilo artışı varsa önce güzelce doktor kontrolünden geçip sebebi bulmak lazım galiba.
evet haklısın valla canım bnde 16 yasnda falan kullandm dgum kntrol hapı kısler yuzunden neysekı kıs gectı ve tuylenme oldu bnde blemedm o zaman sımdı tuylerden ckıorum yuzume ble epılasyona gdıorum adetıme gelınce dzensz ama dktr bı srun yok dedi polıkıstk over falan tanısı koymadı
guatrm da var ama zararlı deılmıs baktrdım
zaten kan ılcını 2 ay kullandm ıstahmı önleyemedm braktm ama etkısı istahım acılmıstı kanım hala 10.1 suan bıle dsuk ama ben bdaha içersem o ılacı 130 uda grurur 68 den 93 e cktm sayesnde
Bende de tiroit hastalığı var, haşimato var, 1 sene once ogrendim.. Meger bu hastalık olunca kilo veremiyormussun, ben bunu bilmiyorken , kilo vermke için oyle ugrastım, deli gibi spor yaptım , diyet yaptım 4-5 ayda anca 3 kilo filAn verdim, ama onca cabama 10-12 kilo rahat verilebilirdi...
Ama sonra bu hastalıgı ogrendim, ilaç almaya basladım ( omur boyu hergun almam gerekiyor) , tatildeydim ozaman , hiç spor ve diyet yapmadan bir ayda 4-5 kilo gitti kendiliğinden...
günaydınlaaaaar :)))
arkadaşım senle aynı kilodayız aynı yerden başladık bu demektirki bende 12 martta 68 olabilirim. Birbirimizi gazlayalım 1 ayda kg yani verebiliriz aslında
canım sağlıklı verelimde önemli olan istikrarlı olmak düşünsene bundan 1 yıl önce diyete başlasaydın ve ayda sadece 2kg verseydik 24kiloeksik olacaktık. Bence önemli olan istikrarlı bir şekildedüşmek.
evet ya bende çok memnunun bu durumdan allah bozmasın
oh mis ya hergün yürüyebilsek harika olur
bence koşu bandına gerek yok lesli ile yürüyüş yap daha iyi en azından bıktırmıyor.
menün güzel canım ben beğedim ,sporunda harika
düne göre daha çok yamişsin ,bence ideali böyle
bende arıyorum bir türlü karar veremedim,koşu bandı çok yer kaplıyor,bencede lesli daha iyi
günaydınlar
dünkü menü:sabah
1.5 peynir kibrit,2 zeytin,3 dilim kızarmış ekmek,azıcık tereyağı,çay bir küp şeker
ara:havuç
öğle
4 köfte,bir dilim ekmek
ara
neskafe
akşam:1 kase brokoli çorbası,1 dilim ekmek
3 lt su
5 mil leslie
sırt egzersizi
10 dk jullian kızım durmadı tamamlıyamadım,zaten tamamlayamazdım 10 da bile öldüm
dukana devam edemeyeceğimi anladım ben de.1 haftada şaftım kaydı.vallahi en güzeli etini de ye,otunu da,meyveni de ye ayarında ye.bu arada ben benim kızı 3 gündür emziremiyorum.daha yan yatırdığım anda delisi geliyor,eliyle ayağıyla ittiriyor resmen.geçen ısırınca yüzümün şekli çok mu değişti naptı?öyle sesimi çıkarmadım ama anlamışmıdır can yaktığını bilmiyorum.aylar önce saç çekmeye başlamıştı,ben de ağlıyomuş gibi yaptım bi keresinde o gün bugündür saçlarıma dokunmuyor.
vallahi şu çocukları kullanma klavuzuyla beraber gönder allahım.bişey olduğuna o mudur bu mudur demekten ömrüm tükendi.
menün de sporun da çok güzel olmuş.mekik ceznı derhal sildim notlarımdan ama 660 kalorilik ilave spor cezan duruyor.1 saat daha jillianla halledersin bu cezanı.bugün 2 tur,yarın 2 tur jillian yaparsan cezan kalmaz mesela:))
şekerim aktif olarak burada olduğun müdetçe gruba alınmaman söz konusu değil.aynı amaç için bir araya gelmiş insanlardan daha motive edici ne olabilirki??biz bunun için buradayız,gözümüz birbirimizin üstünde hedefimize adım adım ulaşıyoruz:))
ekmek varsa makarna yok,makarna varsa ekmek yok.nolursa olsun akşam 2 dilim ekmek yok.1 dilimle sınırla kendini bence öğünlerde.senin standart yürüyüşün 40 dk ydı yanlış hatırlamıyorsam.50 dk nı cezandan düşüyorum.1 saat daha ilave yürüyüş göreyim yarın ve hala 300 mekik cezan duruyor!!!haftasonu yediğin çikolatalar yerleşti göbeğine,bak o simiti görüyor musun,oradan el sallıyorlar sana.o yüzden cumaya kadar cezalarını tamamla yoksa faiz işleyecek!!
bugün yürüyüş yaparken izmiri benim için kokla,çok özledim çoooooook
ben bisikletten memnunum fazlasıyla ama yerin yoksa sıkıntı yaratabilir.stepper daha az yer kaplıyor herhalde.trambolin kullanan arkadaşlar vardı,işleri bitince duvara yaslıyorlardı..aklıma ilk bunlar geldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?