Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bencede ekle canım ama mktarını az tut ben oyle yapıorum 3 yemek kasıgı yeter herseyın fazlası zarar ıkı ogunune ekle tamamdr
bn gunde 1 kez yıorum en azından ama ymeye calsıorum

canım ya ben 100 mekik çekmiştim bu geçen hafta olanı diyorsan eğer. gözden kaçırdığım 2.bir 100 MEKİK VARSA ONU ÇEKMEDİM. BİDE O 300 KALORİLİK CEZAMI HALA YAPAMADIM KIZIM HASTA GERÇEKTEN ZAMANIM YOK ONU O YÜZDEN DÜNKÜ LESLİE NİN İÇİNE SOKMADIM :) AKŞAMDA KAYNANA TİME VAR PÖFF ORDADA YAPAMAMKİ DALGA GEÇER BENLE.NEYSE KIZIM UYURSA HEPSİNİ YAPACAĞIM. DİKKATİNE VE İLGİNE TEŞEKKÜRLER.

BENDE EVDE YAPIYORUM KENDİ YOĞURDUMUAMA YAĞINI NASIL ALABİLİRİZ Bİ FİKRİN BİLDİĞİN BİR YÖNTEM VARMI??

kızlar kilo verdikçe yüzüm küçüldü ,elmacıklar fırladı,ne yapsam bu şekilde çirkin hissediyorum
evet o sorun zayıflayınca oluyor ama benim zaten yüzüm tombik o yüzden çok çökmüyürum.

bencede ekle canım ama mktarını az tut ben oyle yapıorum 3 yemek kasıgı yeter herseyın fazlası zarar ıkı ogunune ekle tamamdr :d
bn gunde 1 kez yıorum en azından ama ymeye calsıorum
ben de yoğurdu severim daha dikkat edeyim yemeğe

ben uğraşamam valla çocuklara yapmıştım sadece bebekken, aslında daha sağlıklı ama vaktim yok

kansızlık ve demır eksıklıgı cktı bebegım hap kullandım brden ıstahım arttı snunu goremedm allaha sukurkı azalttım iştahımı ....
geçmiş olsun canım, o haplar iştah açıyo biliyorrum, ama sen bayağa azaltmışsın iştahı

Yav kızlar bu linea tabs diye bi zımbırtı varya onu çevrenizde yada sizde kullanan varmı yada araştıranınız** bi zararı varmı acaba

kansızlık ve demır eksıklıgı cktı bebegım hap kullandım brden ıstahım arttı snunu goremedm Allaha sukurkı azalttım iştahımı ....

geçmiş olsun.demir eksikliği anemisi çıkmıştı bende de evleneceğim sıralarda.evlenmeden önce kan tahlili falan istiyorlar ya o zaman ortaya çıkmıştı ama sanırım 15-16 yaşından beri vardı.ben de demir takviyelerinin etkisiyle 10 kilo kadar almıştım.sonra bir arkadaşım uyardı nilay dikkat et kilo aldırır diye.tabi iş işten geçmişti.sonraları işte kilo veriyorum,çok hızlı geri alıyorum.hadi bi daha sık ver,en ufak dikkatsizlikte geri al senelerce kafayı yedim.cildimdeki sivilce izleri için cilt doktoruna gittim.tüylenme var sende polikistik over olabilir kadın doğumcuya git dedi.gittim hakikatende varmış.o zamana kadar da bebek istiyoruz diye kaç kere doktora gitmiştim nasıl gözden kaçırdılar bilmiyorum.tedavisi de doğum kontrol hapı olunca e dedik napçaz.çok büyük değiller tedaviye gerek yok o zaman dediler.polikistik overde kiloya neden olurmuş sonradan öğrendiğime göre,oh dedim bi sen kusurdun.hamile kalınca rahimde genişlediği için herhalde daha rahat gördüler,21 tane kist varmış yumurtalıklarda.

o kadar kısa sürede çok kilo aldım deyince tiroidlerden kaynaklanan bir sıkıntınmı var acaba diye düşündüm.aklıma ilk o geldi.geçen tv de bir kadının kocası doktordan yardım istemiş,annem anlatıyordu.kadıncağız bir yılda 70 kilo almış galiba tiroidler yüzünden.

hakikatende durduk yere ani kilo artışı varsa önce güzelce doktor kontrolünden geçip sebebi bulmak lazım galiba.

Yav kızlar bu linea tabs diye bi zımbırtı varya onu çevrenizde yada sizde kullanan varmı yada araştıranınız** bi zararı varmı acaba

canım ben onu gürkan kubilay tvde tanıtırken görmüştüm.ürün adını söylemiyordu tabi de içeriğinin nasıl etki ettiğini gösteriyordu.sonra baktım ona sadece yediğin yemekteki yağı bloke edip bağırsaklarda emilmeden atılmasını sağlıyor.vücudunda oluşmuş yağlara etkisi yok.onun yerine yemeklerini yağsız tüketmeyi deneyebilirsin ya da 1 tatlı kaşığı yağ tüketebilirsin günlük.zararı veya yararı nedir bilemiyorum ama bu tarz açıklamayı okuyunca e yağsız yemek yaparım deyip kestirip attım.

yav kızlar bu linea tabs diye bi zımbırtı varya onu çevrenizde yada sizde kullanan varmı yada araştıranınız** bi zararı varmı acaba
canım ben de gürkan kubilayın programından dolayı araştırmıştım fakat ben de gereksiz buldum çok da güüvenmedim tam hatırlamıyorum ama bayağı internetten araştırmasını yapmıştım, işe yarar görünmüyor
bizim eftelyada da var polikistik over kilo artışı da o yüzden şimdi o da doğum kontrol hapı kullanıyor

Kızlar ben çıkıyorum görüşürüz, herkese bol sohbetli güzel akşamlar diliyorum.

evet canım öncden bı ekmekten cok yemeye ble baslamstm kızartma kola ve hep bnzrı urunlerkı tartıda 93.5 grdum drdum kndıme srdum nereye gdıyorsn amacn ne bkacgn evet aclık cektm ama snra bunyemı alıstrdım

evet haklısın valla canım bnde 16 yasnda falan kullandm dgum kntrol hapı kısler yuzunden neysekı kıs gectı ve tuylenme oldu bnde blemedm o zaman sımdı tuylerden ckıorum yuzume ble epılasyona gdıorum adetıme gelınce dzensz ama dktr bı srun yok dedi polıkıstk over falan tanısı koymadı
guatrm da var ama zararlı deılmıs baktrdım
zaten kan ılcını 2 ay kullandm ıstahmı önleyemedm braktm ama etkısı istahım acılmıstı kanım hala 10.1 suan bıle dsuk ama ben bdaha içersem o ılacı 130 uda grurur 68 den 93 e cktm sayesnde

nbendede vaaar polikistlerim ne durumda bilmiyorum. ama tip-2 diyabet var ikisi tetikliyo birbirini haliyle kilo aldırıyor

Bende de tiroit hastalığı var, haşimato var, 1 sene once ogrendim.. Meger bu hastalık olunca kilo veremiyormussun, ben bunu bilmiyorken , kilo vermke için oyle ugrastım, deli gibi spor yaptım , diyet yaptım 4-5 ayda anca 3 kilo filAn verdim, ama onca cabama 10-12 kilo rahat verilebilirdi...
Ama sonra bu hastalıgı ogrendim, ilaç almaya basladım ( omur boyu hergun almam gerekiyor) , tatildeydim ozaman , hiç spor ve diyet yapmadan bir ayda 4-5 kilo gitti kendiliğinden...

gecmıs olsun canım benım ya ıns duzelır Allahın dzeltemeyecgı hcbsey yoktr inş şifa verır rabbbım sna

benım aklım dahıldı menumu yazmadm
sabah 1 portakal yedım 8.30 ta
10 da 3 tane badem yedım 1 tane kru kayısı
eve gelıne 1 bardak ayran içtim
aksamda 1 kase lahana crbası ama sıyah lahana 3 kasık lıht yogrt
ve 1 bardak yesılcay
smdıkte 1 nescafe içtim

ve 2 ltre su içtim kızlar
1050 kalorılık sporumuda yaptımmmm

Eveettt herzamanki gibi yatmadan once hemenn menumu yazayım

Sabah
Yarım lavaş
Kibritkutusu tulum peynir
Bir tane ücgen peynir
1 yemek kasıgı bal
1 tatlı kasıgı kahvaltılık sos

Ara
1 tane elma

Oglen
2 tane patates
2 kasık tulum peyniri
2-3 kasık yogurt
2 yemek kasıgı bulgur pilavı

Aksam
1 porsiyon kıymalı ıspanak
1 tabak kereviz salatası

Gun içinde de yarım litre kadar tang limonata içtim

Su
2,5-3 lt

Spor
30 dk jillian
4-5 dk twister
300 mekik

Mesaj 5-6 galiba saymayı unuttum

Herkese iyi gecelerrrrr

Değerlendircm canım sağol

menün güzel canım ben beğedim ,sporunda harika

düne göre daha çok yamişsin ,bence ideali böyle

bende arıyorum bir türlü karar veremedim,koşu bandı çok yer kaplıyor,bencede lesli daha iyi

Canım bilgin olsun diye söylüyorm yanlış anlama iki küp seker bir dilim ekmege denkmiş

Canım fikirlerin için sağol cezamın farkındayım ama şu günler çok yoğun geciyor boycum olşun:)
İzmir sevgin nereden geliyor egelimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…