Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

rica ederim cnm,zamanim oldukca gelir bakarim,1 arkadas kaldi zaten onun geleceginide sanmiyorum ya,listeye alinip böyle gelmezlerse cok sinirleniyorum

ruhefza da dedigim gibi gelmezse 1 hafta daha uzayacak deneme süresi,haftaya gelirse aliriz listeye

canım dün bir arkadaş kızı için hastaneye gideceğini ve kilosunu yazmıştı sanırım aslıydı geçmişe bakıp bir kontrol edeyim mi

bence meün gayet güzel spora ek olarak en azndan yatakta mekil filan yapabilirsin 15 dakika.

akşam yemeği yememişin canım o yüzden o pastaları görmezden gelinebilir sanırım :)

Gubaydınlaaaaaarrrrr

Hemmmmeennn kilo bildiriminde bulunayımm

Gecen haftaki kolum 73
Bu hafta 72
Heeeyyooopoo:)))

bu hafta şeytanın bacağını kırdın hadi haftaya daha çok bekliyoruz.

canım bence menün çok güzel ama öğlen metabolizmayı çalıştırmak adına 4-5 kaşık ve yağsız sütten oluşan bir nesfit yiyebilirsin. yada yağsız haşlanmış tavuk.

aslı dün bildirmişti canım kilom aynı diye.ikizlerinin sağlık sorunu varmış,bugün memlekete gidiyorum diye yazmıştı.

aslı dün bildirmişti canım kilom aynı diye.ikizlerinin sağlık sorunu varmış,bugün memlekete gidiyorum diye yazmıştı.

tmm cnm,ben dün gelemedim o yüzden görmedim,kusura bakmasin,ikizlerede gecmis olsun
o zaman listeyi paylasalim,ruhefza gelirse ekleriz,yada beklemek istiyorsaniz bekleyelim

tmm cnm,ben dün gelemedim o yüzden görmedim,kusura bakmasin,ikizlerede gecmis olsun
o zaman listeyi paylasalim,ruhefza gelirse ekleriz,yada beklemek istiyorsaniz bekleyelim

evet canım ben de baktım doğru hatırlamışım, ruhefzanın da annesi rahatsızdı bence takıma alındığından haberi yoktur, haftaya ekleyebiliriz.

ruhefzayı çıkartalım o zaman.kızın o kadar koşuşturma,endişe arasında aklına bile gelmez herhalde.

tamam canım peki listeyi ben mi paylaşıcam nasıl yapıcam yol gösterirseniz sevinirim, önce 13. takıma mı sorucaktım

haklısın canım ama dün iştah yoktu,hafta sonuda kaçırırım diye bu iki günü kısmayı düşünüyorum
kestane kalorisi 15 miş ,çokta severim valla
bide menim metabolizmam hızlıdır,gece çok açtım ama direndim,suyla falan idare ettim,bide devamlı pasta tariflerine baktımhafta sonu kaçamağım cezamı çekmeye razıyım

***4. TAKIM 296.ETAP***

zeburus : (62.8/ 62.4 / 0.4/ %0.64 )
topraks : ( 79.1/78.8 /0.3 / %0.38)
pegasus07 : (64.8/63.6 /1,2 /1,85 % )
quail : (73 /72 / 1 / %1.37 )
pokemon51 : 72.4 /71.6 /0.8 /1.10 % )
_ASLI_ : (67.4 /67.4 / 0 / %0 )
zeynepcer : (61.4 /60.3 /1,1 /1,79 % )
wuwum : ( 83 / 81 /2 / %2.41 )yeni üye hedef kilo 58

4.takim ortalamasi : % 1.19

doğru mu arkadaşalaaaaaaaaaaaarrrrrrrr

canım ömrünü tükettim farkındayım ama karar defterinde sonuç listelerini bizim hazırlayacağımız tarih 22 şubat olarak yazıyor.paylaşım alanında da değişiklikle ilgili bişeye rastlayamadım.senin 3. takımla falan yaptığın bi konuşmamı oldu değişiklik için?

ay bi şey daha sorarsam beni öldürebilirsin

doğru arkadaşım.liste budur:)))hepimize alkııışben de sofrayı hazırlayayım eşim gelmek üzeredir.sonrasında derhal buradayım:))

doğru arkadaşım.liste budur:)))hepimize alkııışben de sofrayı hazırlayayım eşim gelmek üzeredir.sonrasında derhal buradayım:))

tamam canım ben 7. ve 13. takıma yazdım cevap bekliycem acemilik heyecanı dünkü listemi bile yazmamışım

sabah
mercimek çorba
1 dilim kızarmış ekmek

öğlen
kepekli ton balıklı sandviç
cola zero

ara
1 dilim tost ekmeği
1 dilim çeçil peyniri

akşam
şehriye çorba
nohutlu,tavuklu pilav
yoğurt

spor 25 dk bisiklet
su 2.5 lt
mesaj 11

Son düzenleme:

dogru,bu hafta 3. takimin sirasi,haftaya bizim,yanlismi yazmisim:18:

tamam canısı, 13. takım okeylemiş, 7. takımdan haber bekliyorum sonra paylaşım alanına koyucam sanırım değil mi?

1 takimdan onay gelmesi yeterli,paylasima paylasacaksin evet
zamanin yoksa bende paylasabilirim

bu hafta yinemi 1. yiz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…