olmuş canım,ellerine sağlık
bu arada galiba yine takım derecemizde var bireysel derecemiz de
akşam belli olur gerçi ama ortalamamız çok güzel.ruhefza da ilk 3 içinde olur sanırsam:))
cnm dereceler ancak gece belli olur,genel listeyi 3.takim hazirliyor bu hafta,takim kaptani calisiyorus ancak gece hazirlayabilirim dedi,ama ben sana diyim,yine 1. yiz galibane oldu kızlr derece aldıkmı,takımı tebrik ediyorum,herkes vermiş kilo alan yok,
buarada bende kendime 2 tane çanta aldım interden,kıyafet yok ama çanta ayakkabı serbest,koçiş delirecek
vucut direniyordur cnm,moral bozmak yok,haftaya hepimizi gecersin senevet kızlar herkesi tebrik ediyorumben bu hafta çok asılmıştım bu kadar kötü bir sonuç beklemiyordum doğrusu, çünkü spor da yaptım, diyetime de dikkat ettim ( cidden anlamıyorum:44:
kesinlikle ilk 3 e girecegiz cnm,herkes cok güzel vermisArkadaslar sonuclar nasıl cok merak ediyorum. İlk üçe girdikmi? Bu arada toplam kaç takım var,?
paylaştım kızlar olmuş muuuuuuuuuuuuuuuu :)))
Kızlar ben bugun ankaraya geldim, pazar gunu donucem insallah burda kaacmaz ipin ucu yaa
cnm dereceler ancak gece belli olur,genel listeyi 3.takim hazirliyor bu hafta,takim kaptani calisiyorus ancak gece hazirlayabilirim dedi,ama ben sana diyim,yine 1. yiz galibaen kötü ihtimalle 2. oluruz
vee bireyseldede yine derecemiz olacak,ruhefza dan 1. lik bekliyorum insallah
vucut direniyordur cnm,moral bozmak yok,haftaya hepimizi gecersin sen
kesinlikle ilk 3 e girecegiz cnm,herkes cok güzel vermis
ellerine saglik cnm,olmus
kızlar şimdi öğrendim hafta sonu için yatılı misafirim varmış
kocamı kesicem keşke bir çanta daha alsaydım
ev işlerine yemeğe uçuyorum
tekrar takımı tebrik ediyorum tam gaz devam
bende seni tebrik ediyorum önce aldığın çantalradan sonra verdiğin kilolardan dolayı :kızlar şimdi öğrendim hafta sonu için yatılı misafirim varmış
kocamı kesicem keşke bir çanta daha alsaydım
ev işlerine yemeğe uçuyorum
tekrar takımı tebrik ediyorum tam gaz devam
evet kızlar herkesi tebrik ediyorumben bu hafta çok asılmıştım bu kadar kötü bir sonuç beklemiyordum doğrusu, çünkü spor da yaptım, diyetime de dikkat ettim ( cidden anlamıyorum:44:
olmuş canım,ellerine sağlık
bu arada galiba yine takım derecemizde var bireysel derecemiz de
akşam belli olur gerçi ama ortalamamız çok güzel.ruhefza da ilk 3 içinde olur sanırsam:))
arkadaşlar ben şimdi ilk mesajimin tarihe baktım 80kilo olduğum takıma ilk yazmaya başladığım çarşamba gününe ait kilom cuma tartılmadım tekrar belki arada yarım kilo oynamış olabilir emin değilim değerlendirmeyi size bırakıyorum
menüm
sabah.sucuklu yumurta (yağsız yaptım, 3 sucuk yedim)çay,bir dilim ekmek
ara muz
öğle:kestane 10 tane var
akşam :1 kase yoğurt,
bitki çayı açali form,su 3 lt ,spor leslie 3 mil,sırt egzersizi 3 (15 den 3 tekrar,her hareket için)
mesaj 11
bence iyi aslında çok az görünüyor fakat kestaneyi bilmiyorum kalorisi nedir? spor da güzel olmuş fıstık
berbet değil bence iyi ekmek biraz kaçmış fıstık, spor güzelmiş
bütün gün elmayla durusan acıkırsın tabi ki :))
canım tekrardan nice mutlu seneler kızına, fazla da abartmamışsın zaten izin çıkmıştı pasta için:))
bravo beklenen sonuç
hadi bakalım söz vermiştin beni de cebine kayacaktın :)))
canlar işyeri biraz sıkıntılı birazdan çıkıcam hafta sonuna Allah kerim. Arada uğramaya çalışırım, bugün sabah ve öğlen hamur işinden gittim hafta sonu fazladan spor yapmaya çalışıcam
sabah 2 poğaça ve öğlen 2 kır pidesi için sizin önereceğiniz bir ceza varsa yapıyım yoksa ben yapıcam zaten( benim de moralim bozulunca hemen hamur yiyorum yaaaaaaaaaa ((
canlar işyeri biraz sıkıntılı birazdan çıkıcam hafta sonuna Allah kerim. Arada uğramaya çalışırım, bugün sabah ve öğlen hamur işinden gittim hafta sonu fazladan spor yapmaya çalışıcam
sabah 2 poğaça ve öğlen 2 kır pidesi için sizin önereceğiniz bir ceza varsa yapıyım yoksa ben yapıcam zaten( benim de moralim bozulunca hemen hamur yiyorum yaaaaaaaaaa ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?