Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

olmuş canım,ellerine sağlık

bu arada galiba yine takım derecemizde var bireysel derecemiz de

akşam belli olur gerçi ama ortalamamız çok güzel.ruhefza da ilk 3 içinde olur sanırsam:))

evet kızlar herkesi tebrik ediyorum ben bu hafta çok asılmıştım bu kadar kötü bir sonuç beklemiyordum doğrusu, çünkü spor da yaptım, diyetime de dikkat ettim ( cidden anlamıyorum:44:

ne oldu kızlr derece aldıkmı,takımı tebrik ediyorum,herkes vermiş kilo alan yok,
buarada bende kendime 2 tane çanta aldım interden,kıyafet yok ama çanta ayakkabı serbest,koçiş delirecek
cnm dereceler ancak gece belli olur,genel listeyi 3.takim hazirliyor bu hafta,takim kaptani calisiyorus ancak gece hazirlayabilirim dedi,ama ben sana diyim,yine 1. yiz galibaen kötü ihtimalle 2. oluruz
vee bireyseldede yine derecemiz olacak,ruhefza dan 1. lik bekliyorum insallah
evet kızlar herkesi tebrik ediyorum ben bu hafta çok asılmıştım bu kadar kötü bir sonuç beklemiyordum doğrusu, çünkü spor da yaptım, diyetime de dikkat ettim ( cidden anlamıyorum:44:
vucut direniyordur cnm,moral bozmak yok,haftaya hepimizi gecersin sen
Arkadaslar sonuclar nasıl cok merak ediyorum. İlk üçe girdikmi? Bu arada toplam kaç takım var,?
kesinlikle ilk 3 e girecegiz cnm,herkes cok güzel vermis
paylaştım kızlar olmuş muuuuuuuuuuuuuuuu :)))

ellerine saglik cnm,olmus

***7. TAKIM 296. ETAP***

Ganfed (57 / 57 / 0 / %0 )
roseberry (64 / 62.9 / 1.1 / %1.72)
bahayk (52,8 ayrıldı
berenim2012 (88 bildirim yapmadı
dudujan (106.8 / 105.9 / 0.9 / %0.84)
fiyona_07 (58.9 bildirim yapmadı
nuhan (81,1 ayrıldı
ohcanimadeysin (65 / 64.8 /0.2 /%0.31 )
SAPHIRA (83.9 / 89.2 / -5.3 / -%0.39 ) 281. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 16'ya bölündü
aysen_34 (97.5/96.6/0.9/%0.92) yeni üye (9.3.12 de 247. etapta mezun olan üye)
nev81 (80.5 / 94.5 / -14 / -%1.09) 281. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 16'ya bölündü
shopaholic ( 82.3/ 84.9 / -2.6 / -%0.14 ) 273. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 23'e bölündü
maviyesil1999 (69.2/70/%-0,8/-0.19) 290. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü

7. Takım Ortalaması: % 0.15

kızlar rica etsem kontrol eder misiniz?

yok canım ya nerde ben çok yavaş kilo veriyorum diycem ama böyle dedikçe daha da zor kilo veriyorum, secret sistemini bilsem de çoğu zaman uygulayamıyorum:)))

kızlar şimdi öğrendim hafta sonu için yatılı misafirim varmış
kocamı kesicem keşke bir çanta daha alsaydım
ev işlerine yemeğe uçuyorum
tekrar takımı tebrik ediyorum tam gaz devam

allah kolaylık versin:))son dakikada belli olan misafirler zorlar ama muhabbete değer arkadaşım:))

bende seni tebrik ediyorum önce aldığın çantalradan sonra verdiğin kilolardan dolayı : kötü bişey ya yatılı misafir bide bebekle kocişin misafiriyse dahada fena. kolay gelsin

en azından vermişin kilo bu hafta daha iyi vrirsin bence senyeterki bırakma.
olmuş canım,ellerine sağlık

bu arada galiba yine takım derecemizde var bireysel derecemiz de

akşam belli olur gerçi ama ortalamamız çok güzel.ruhefza da ilk 3 içinde olur sanırsam:))

bende bekliyorum derece ruhfeza dan

arkadaşlar ben şimdi ilk mesajimin tarihe baktım 80kilo olduğum takıma ilk yazmaya başladığım çarşamba gününe ait kilom cuma tartılmadım tekrar belki arada yarım kilo oynamış olabilir emin değilim değerlendirmeyi size bırakıyorum

cnm eger cuma günü tartildiyasan cuma günki kilonu yazmalydin,yok tartilmadiysan baslangic kilon gecerlidir,simdi 2 günde kac kilo vermissin tahmin etmeye kalkarsan isin icinden cikamayiz

kestane cok kalorılı keske yemeseydın canım

canlar işyeri biraz sıkıntılı birazdan çıkıcam hafta sonuna Allah kerim. Arada uğramaya çalışırım, bugün sabah ve öğlen hamur işinden gittim hafta sonu fazladan spor yapmaya çalışıcam
sabah 2 poğaça ve öğlen 2 kır pidesi için sizin önereceğiniz bir ceza varsa yapıyım yoksa ben yapıcam zaten( benim de moralim bozulunca hemen hamur yiyorum yaaaaaaaaaa ((

canım ılk senın kılona geleyım alıcam snıde cebıme smdık sen benden zayfsn sna bı yaklasayım

kılom drdu valla sımdı dyete basladgm ılk hafta 8 gnde 5 kılo gtmıstı o zman braya grseydm ksın brıncı olrdk
ama smdılık elımden gelen en fazla 2 hftaya ıns dha cok verırım bebeklerim
ama drmak yok 1 kıloda versem pes etmıycem

canini sikma cnm,hersey düzelir,saglikli olduktan sonra
sikinti aldigimiz zaman keske su icebilseydik ne güzel olurdu
sen kafana göre takil cnm,bu gün bende costum,yarin dukana devam,yoksa verdiklerimi geri alicam,hedefime ulasmam lazim,sende gönlünü ferah tut

canım zaten sen pişman olmusun bnce nekadar kalorılık bsey yedysen okadar cza ver kendıne tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…